Knuffeldoekje - Doudou

Een knuffeldoekje of doudou is de beste vriend voor iedere baby. Bekijk ons ruime assortiment knuffeldoekjes voor baby's.

Een zacht knuffeldoekje of lieve doudou is ideaal als baby’s eerste knuffelvriendje. Met een knuffeldoekje kan jouw baby lekker knuffelen, slapen en in bijten. Knuffeldoekjes bieden baby’s een veilig gevoel. Geef jouw lieve schat een knuffeldoekje of doudou om van te houden!

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Doudou - knuffeldoekje - Jellycat - cordy roy - vos

  Doudou - knuffeldoekje - Jellycat - cordy roy - vos

  Jellycat - cordy roy - vos - doudou - knuffeldoekje Merk: Jellycat Deze prachtige doudou is het ideale knuffeldoekje voor jouw kleintje. De Jellycat cordy roy vos is nu ook verkrijgbaar als leuke doudou waarmee jouw baby lekker kan knuffelen en spelen. Dit knuffeldoekje gaat voortaan over..
  Jellycat - cordy roy - vos - dou...
  €16,95 incl btw
 • Doudou - knuffeldoekje - konijn - Pink Blossom - Little Dutch

  Doudou - knuffeldoekje - konijn - Pink Blossom - Little Dutch

  Little Dutch - doudou - knuffeldoekje - konijn - Pink Blossom Merk: Little Dutch Prachtige Little Dutch doudou met lief Pink Blossom konijn. Het ideale knuffeldoekje voor jouw kleintje. Deze doudou is afgewerkt in verschillende materialen en daarom super leuk voor jouw baby om mee te knuf..
  Little Dutch - doudou - knuffeld...
  €8,95 incl btw
 • Geboorte cadeau doudou olifant

  Doudou olifant - Les Zazous Moulin Roty

  Doudou olifant - Les Zazous Moulin Roty Merk: Moulin Roty Doudou olifant is een super zacht knuffeldoekje uit de prachtige reeks Les Zazous van het Franse merk Moulin Roty. Deze knuffeldoek is ideaal als eerste knuffelvriendje voor je baby of als lekker zacht en knuffelbaar tutteldoekje, je ka..
  Doudou olifant - Les Zazous Moul...
  €20,95 incl btw
 • Knuffeldoek hart - sweet pink

  Knuffeldoek hart - sweet pink

  Little Dutch – Knuffeldoekje Hart Het Little Dutch-knuffeldoekje is heerlijk ultrazacht & luxe voor baby’s en peuters. Het is de ultieme speen, knuffel, label, speel- en troostdoekje voor uw baby of peuter. Aan de knoop kan een speentje of bijtring bevestigd worden en aan de zij..
  Little Dutch – Knuffeldoek...
  €14,95 incl btw
 • Knuffeldoek ster - sweet mint

  Knuffeldoek ster - sweet mint

  Little Dutch – Knuffeldoekje Ster Het Little Dutch-knuffeldoekje is super ultrazacht & luxe voor baby’s en peuters . Het is de ultieme speen, knuffel, label, speel- en troostdoekje voor uw baby of peuter. Aan de knoop kan een speentje of bijtring bevestigd worden en aan de zijka..
  Little Dutch – Knuffeldoek...
  €14,95 incl btw
 • Knuffeldoekje - doudou - knuffel konijn Mixed Stars mint - Little Dutch

  Knuffeldoekje - doudou - knuffel konijn Mixed Stars mint - Little Dutch

  Little Dutch knuffeldoekje - doudou - knuffel konijn - Mixed Stars mint Merk: Little Dutch Dit knuffeldoekje in Mixed Stars mint design van Little Dutch is de ideale doudou en een super lief knuffel konijn voor jouw kleintje. De doudou is afgewerkt in verschillende materialen en daarom ee..
  Little Dutch knuffeldoekje - dou...
  €10,95 incl btw
 • Little Dutch - doudou - knuffeldoekje - konijn - Mixed Stars mint

  Little Dutch - doudou - knuffeldoekje - konijn - Mixed Stars mint

  Doudou - knuffeldoekje - konijn - Mixed Stars mint - Little Dutch Merk: Little Dutch Zachte doudou met mooi Mixed Stars mint konijn van Little Dutch. Het ideale knuffeldoekje voor jouw kleintje. Deze doudou is afgewerkt in verschillende materialen en daarom super leuk voor jouw baby om me..
  Doudou - knuffeldoekje - konijn ...
  €8,95 incl btw
 • Little Dutch knuffel konijn - Mixed Stars Mint

  Little Dutch knuffel konijn - Mixed Stars Mint

  Mixed Stars Mint - konijn knuffel - Little Dutch Merk: Little Dutch Dit Little Dutch knuffel konijn met prachtige details uit de Mixed Stars Mint collectie is een super zachte en lieve pluche voor jouw baby en kind. De knuffel heeft lekker lange oren en beentjes die eenvoudig vast te houd..
  Mixed Stars Mint - konijn knuffe...
  €8,90 incl btw
 • Geboorte cadeau Knuffeldoek

  Little Dutch knuffeldoek hart - pink blossom

  Little Dutch knuffeldoek hart - pink blossom Het Little Dutch knuffeldoekje of doudou is heerlijk ultrazacht & luxe voor baby’s en peuters. Het is de ultieme speen, knuffel, label, speel- en troostdoekje voor uw baby of peuter. Aan de knoop kan een speentje of bijtring be..
  Little Dutch knuffeldoek hart - ...
  €14,95 incl btw
 • Little Dutch knuffeldoekje - doudou - knuffel konijn - Pink Blossom

  Little Dutch knuffeldoekje - doudou - knuffel konijn - Pink Blossom

  Knuffeldoekje - doudou - knuffel konijn Pink Blossom - Little Dutch Merk: Little Dutch Dit prachtige Little Dutch knuffeldoekje in lief Pink Blossom design is het ideale knuffeldoekje en een super lief knuffel konijn voor jouw kleintje. De doudou is afgewerkt in verschillende materialen e..
  Knuffeldoekje - doudou - knuffel...
  €10,95 incl btw
 • Little Dutch doudou - fopspeendoekje - mixed stars blue

  Little Dutch doudou - fopspeendoekje - mixed stars blue

  Little Dutch doudou - fopspeendoekje - mixed stars blue Heerlijk zacht & luxe. De ultieme doudou of fopspeendoekje. Je baby of peuter kan lekker en zacht knuffelen met deze doudou of speendoekje van Little Dutch. Het tutteldoekje is verkrijgbaar in verschillende dessins. Eigenschappen van ..
  Little Dutch doudou - fopspeendo...
  €7,95 incl btw
 • Little Dutch doudou - fopspeendoekje - mixed stars pink

  Little Dutch doudou - fopspeendoekje - mixed stars pink

  Little Dutch doudou - fopspeendoekje - mixed stars pink Heerlijk zacht & luxe. De ultieme doudou of fopspeendoekje. Je baby of peuter kan lekker en zacht knuffelen met deze doudou of speendoekje van Little Dutch. Het tutteldoekje is verkrijgbaar in verschillende dessins. Eigenschappen van ..
  Little Dutch doudou - fopspeendo...
  €7,95 incl btw
 • Little Dutch doudou - fopspeendoekje - little hearts

  Little Dutch doudou - knuffeldoekje | Little Hearts

  Little Hearts is een heerlijk zacht knuffeldoekje of doudou van Little Dutch in een leuke sterrenprint. Een doudou of knuffeldoekje van Little Dutch wordt de favoriete knuffel van je kind. Baby’s en peuters vinden deze knuffeldoekjes helemaal te gek. Deze doudou van Little Dutch is verkrijg..
  Little Hearts is een heerlijk za...
  €7,95 incl btw
 • Little Dutch Knuffeldoekje hart - little hearts

  Little Dutch Knuffeldoekje hart - little hearts

  Little Dutch Knuffeldoekje hart - little hearts    Een ultrazacht knuffeldoekje voor baby’s en peuters. Deze doudou is warm zacht & luxe. Het is de ultieme doudou, speen, knuffel, troostdoek voor uw baby of peuter. Aan het knuffeldoekje kan een fopspeen of ..
  Little Dutch Knuffeldoekje hart ...
  €14,90 incl btw
 • Little Dutch Knuffeldoekje Hart - mixed star pink

  Little Dutch Knuffeldoekje Hart - mixed stars pink

  Little Dutch Knuffeldoekje Hart - mixed stars pink Een ultrazacht knuffeldoekje voor baby’s en peuters. Deze doudou in de vorm van een hart is warm zacht & luxe. Het is de ultieme doudou, speen, knuffel, troostdoek voor uw baby of peuter. Aan het knuffeldoekje kan een fopspeen of bijtri..
  Little Dutch Knuffeldoekje Hart ...
  €14,90 incl btw
 • Little Dutch Knuffeldoekje ster - mixed stars blue

  Little Dutch Knuffeldoekje ster - mixed stars blue

  Little Dutch Knuffeldoekje ster - mixed stars blue Een ultrazacht knuffeldoekje voor baby’s en peuters. Deze doudou in de vorm van een ster is warm zacht & luxe. Het is de ultieme doudou, speen, knuffel, troostdoek voor uw baby of peuter. Aan het knuffeldoekje kan een fopspeen of bijtri..
  Little Dutch Knuffeldoekje ster ...
  €14,90 incl btw
 • Little Dutch Knuffeldoekje Ster - sweet beige

  Little Dutch Knuffeldoekje Ster - sweet beige

  Little Dutch Knuffeldoekje Ster - sweet beige Little Dutch Een ultrazacht knuffeldoekje voor baby’s en peuters. Deze doudou is warm zacht & luxe. Het is de ultieme doudou, speen, knuffel, troostdoek voor uw baby of peuter. Aan het knuffeldoekje kan een fopspeen of bijtring bevestigd ..
  Little Dutch Knuffeldoekje Ster ...
  €14,90 incl btw
 • Little Dutch Doudou - étoile - sweet blue

  Little Dutch Knuffeldoekje Ster - sweet blue

  Little Dutch Knuffeldoekje Ster - sweet blue   Little Dutch Een ultrazacht knuffeldoekje voor baby’s en peuters. Deze doudou is warm zacht & luxe. Het is de ultieme doudou, speen, knuffel, troostdoek voor uw baby of peuter. Aan het knuffeldoekje kan een fopsp..
  Little Dutch Knuffeldoekje Ster ...
  €14,90 incl btw

Knuffeldoekje of doudou? Wat is het nu eigenlijk?

Nederlandstaligen noemen het eerder een knuffeldoekje en Franstaligen spreken eerder over een doudou. Maar eigenlijk is het allemaal hetzelfde. Het woord knuffeldoekje zegt het al zelf, een doekje om lekker mee te knuffelen. Maar bij doudou is dit net hetzelfde, een doekje om lekker dodo mee te doen of in Frans "pour dormir". Een knuffeldoekje is eigenlijk een heel zacht lapje stof dat jouw baby heel graag vasthoudt om mee te knuffelen, tijdens het slapen en om in te bijten en te voelen en ontdekken. Een knuffeldoekje of doudou komt in vele vormen en kleuren. Zo zijn er knuffeldoekjes met het hoofdje van een popje of een schattig dier. Je hebt doudou's in verschillende materialen met of zonder speenkoord. Een knuffeldoekje of een doudou is een prachtig cadeau voor een baby shower en het eerste speelgoedje van een baby.