Muziekdoosje

Bij Little Thingz koop je een leuk houten muziekdoosje voor baby’s of kinderen. In ons ruime aanbod vind je zowel een muziekdoos voor een meisje als voor een jongen.

Wieg jouw kindje in slaap op zachte tonen van een leuk muziekdoosje. Zo vind je bij Little Thingz een leuke muziekdoos voor een jongen en een meisje. Een muziekdoos is niet enkel leuk om naar te luisteren, maar komt ook in een mooie vorm fijn voor je baby om naar te kijken. Een prachtig houten muziekdoosje of een muziekdoos in de vorm van een leuke knuffel speciaal voor baby's en kinderen om te spelen. Bij Little Thingz vind je vast en zeker het ideale muziekdoosje voor kinderen en baby's.

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Djeco - muziekdoosje - ballerina

  Djeco - muziekdoosje - ballerina

  Muziekdoosje - ballerina - Djeco Merk: Djeco Dit prachtige Djeco muziekdoosje met sierlijke ballerina is een echte musthave voor meisjes! Draai je aan de slinger van dit muziekdoosje dan begint de muziek vrolijk te spelen en danst de kleine ballerina in het rond op de prachtige tonen van ..
  Muziekdoosje - ballerina - Djeco...
  €12,95 incl btw
 • Djeco - muziekdoosje - Bambi

  Djeco - muziekdoosje - Bambi - Hertje

  Muziekdoosje - Bambi - Djeco Merk: Djeco Dit mooie Djeco muziekdoosje met lieve bambi is een echte eyecatcher in de kinderkamer! Draai aan de slinger van dit muziekdoosje en de muziek begint vrolijk te spelen. Het lieve hertje draait rond op de prachtige tonen van de muziek Lente van Viva..
  Muziekdoosje - Bambi - Djeco ...
  €12,95 incl btw
 • Djeco - muziekdoosje - Konijntje

  Djeco - muziekdoosje - Konijntje

  Muziekdoosje - konijntje - Djeco Merk: Djeco Dit Djeco muziekdoosje met schattig konijntje is prachtig om naar te luisteren en te kijken! Draai aan de slinger van dit muziekdoosje en de muziek begint vrolijk te spelen. Het witte konijntje draait rond op de prachtige tonen van de muziek Da..
  Muziekdoosje - konijntje - Djeco...
  €12,95 incl btw
 • Djeco juwelendoosje - muziekdoosje Cat's song

  Djeco juwelendoosje - muziekdoosje Cat's song

  Prachtig Cat's song muziekdoosje en juwelendoosje in één, naar een design van Djeco. Merk: Djeco Super lief dit Djeco juwelendoosje. Wind dit prachtige muziekdoosje op aan de achterzijde en het lieve poesje speelt een te gekke Cat's Song bij het openen van het juwele..
  Prachtig Cat's song muziekdo...
  €19,70 incl btw
 • Djeco muziekdoosje - juwelendoosje konijntje

  Djeco muziekdoosje - juwelendoosje konijntje

  Wondermooi juwelendoosje en muziekdoosje in één, met een lief konijntje designed door Djeco. Merk: Djeco Wind dit prachtige Djeco muziekdoosje op aan de achterzijde en het lieve konijntje begint spontaan te dansen bij het openen van het juwelendoosje. Een wondermooi ge&..
  Wondermooi juwelendoosje en muzi...
  €19,70 incl btw
 • Djeco muziekdoosje - juwelendoosje vogel

  Djeco muziekdoosje - juwelendoosje vogel

  Dit prachtig juwelendoosje enn muziekdoosje in één van Djeco speelt het liedje van de vink. Merk: Djeco Zodra je dit mooie roze Djeco muziekdoosje opwindt aan de achterzijde en het juwelendoosje opent, begint de vogel spontaan te dansen op de tonen van het liedje van de vink..
  Dit prachtig juwelendoosje enn m...
  €19,70 incl btw
 • Done by Deer muziekdoosje elphee de olifant grijs

  Done by Deer muziekdoosje elphee de olifant grijs

  Muziekdoosje elphee de olifant grijs - Done by Deer Merk: Done by Deer Dit leuke Done by Deer muziekdoosje Elphee de olifant zal ervoor zorgen dat je baby heerlijk kan slapen. Het muziekdoosje is gemaakt uit hoogwaardige materialen die zacht en comfortabel aanvoelen. Trek je aan..
  Muziekdoosje elphee de olifant g...
  €24,95 incl btw
 • Elodie Details - muziekdoosje - luchtballon - Moon Balloon - S of L

  Elodie Details - muziekdoosje - luchtballon - Moon Balloon - S of L

  Muziekdoosje - luchtballon - Moon Balloon - Elodie Details - Small of Large Merk: Elodie Details Zacht naar dromenland met dit prachtige Elodie Details muziekdoosje in de vorm van een wondermooie luchtballon Moon Balloon. Wieg jouw baby zacht in slaap op de zachte bluesmelodie van No..
  Muziekdoosje - luchtballon - Moo...
  Vanaf €33,90 incl btw
 • Hart muziekdoos - sweet pink

  Hart muziekdoos - sweet pink

  Little Dutch - Muziekdoosje Hart Naar bed, naar bed zegt Duimelot. Met dit muziekdoosje in de vorm van een hart, is uw kleintje nog sneller in dromenland. Het hangt gezellig boven de commode of het bedje. Verkrijgbaar in verschillende combinaties en allen voorzien van twee dessins. Afmet..
  Little Dutch - Muziekdoosje Hart...
  €29,95 incl btw
 • Geboortegeschenkjes

  Little Dutch Hart muziekdoos - pink blossom

  Little Dutch Hart muziekdoos - pink blossom Merk: Little Dutch Naar bed, naar bed zegt Duimelot. Met dit muziekdoosje in de vorm van een hart, is uw kleintje nog sneller in dromenland. Het muziekdoosje hangt gezellig boven de commode of het bedje. De muziekdoos is verkrijgbaar in ver..
  Little Dutch Hart muziekdoos - p...
  €29,95 incl btw
 • Little Dutch muziekdoosje konijn - Mixed Stars Mint

  Little Dutch muziekdoosje konijn - Mixed Stars Mint

  Little Dutch muziekdoosje konijn - Mixed Stars Mint Merk: Little Dutch Met dit prachtige muziekdoosje in de vorm van een lief en zacht knuffel konijn valt jouw lieve schat vast en zeker nog sneller in slaap. De muziekdoos is afgewerkt met prachtige details uit de Mixed Stars Mint collecti..
  Little Dutch muziekdoosje konijn...
  €14,95 incl btw
 • Little Dutch muziekdoosje konijn - Pink Blossom

  Little Dutch muziekdoosje konijn - Pink Blossom

  Little Dutch muziekdoosje konijn - Pink Blossom Merk: Little Dutch Met dit prachtige muziekdoosje in de vorm van een lief en zacht knuffel konijn valt jouw lieve schat vast en zeker nog sneller in slaap. De muziekdoos is afgewerkt met prachtige details uit de Pink Blossom c..
  Little Dutch muziekdoosje konijn...
  €14,95 incl btw
 • Geboortegeschenkjes

  Ster muziekdoos - sweet mint

  Little Dutch - Muziekdoosje Ster Naar bed, naar bed zegt Duimelot. Met dit muziekdoosje in de vorm van een ster, is uw kleintje nog sneller in dromenland. Het hangt gezellig boven de commode of het bedje. Verkrijgbaar in verschillende combinaties en allen voorzien van twee dessins. Afmet..
  Little Dutch - Muziekdoosje Ster...
  €29,95 incl btw
 • Little Dutch Muziekdoosje Hart - little hearts

  Little Dutch Muziekdoosje Hart - little hearts

  Little Dutch Muziekdoosje Hart - little hearts Naar bed, naar bed zegt Duimelot. Met dit muziekdoosje in de vorm van een hart, is uw kleintje nog sneller in dromenland. Het hangt gezellig boven de commode of het bedje. Het muziekdoosje is verkrijgbaar in verschillende combinaties en allen voorzie..
  Little Dutch Muziekdoosje Hart -...
  €29,90 incl btw
 • Little Dutch Muziekdoosje Hart - mixed stars pink

  Little Dutch Muziekdoosje Hart - mixed stars pink

  Little Dutch Muziekdoosje Hart - mixed stars pink Naar bed, naar bed zegt Duimelot. Met dit muziekdoosje in de vorm van een hart, is uw kleintje nog sneller in dromenland. Het hangt gezellig boven de commode of het bedje. Het muziekdoosje is verkrijgbaar in verschillende combinaties en allen voor..
  Little Dutch Muziekdoosje Hart -...
  €29,90 incl btw
 • Little Dutch Muziekdoosje Ster - mixed stars blue

  Little Dutch Muziekdoosje Ster - mixed stars blue

  Little Dutch Muziekdoosje Ster - mixed stars blue Met dit muziekdoosje in de vorm van een ster, is je baby nog sneller in dromenland. Het muziekdoosje hangt mooi boven de commode of het bedje. De muziekdoosjes zijn verkrijgbaar in verschillende combinaties en allen voorzien van twee dessins. E..
  Little Dutch Muziekdoosje Ster -...
  €29,90 incl btw
 • Little Dutch Muziekdoosje Ster - sweet beige

  Little Dutch Muziekdoosje Ster - sweet beige

  Little Dutch Muziekdoosje Ster - sweet beige Little Dutch Met dit muziekdoosje in de vorm van een ster, is je baby nog sneller in dromenland. Het muziekdoosje hangt mooi boven de commode of het bedje. De muziekdoosjes zijn verkrijgbaar in verschillende combinaties en allen voorzien van twee de..
  Little Dutch Muziekdoosje Ster -...
  €29,90 incl btw
 • Little Dutch Muziekdoosje Ster - sweet blue

  Little Dutch Muziekdoosje Ster - sweet blue

  Little Dutch Muziekdoosje Ster - sweet blue Little Dutch Met dit muziekdoosje in de vorm van een ster, is je baby nog sneller in dromenland. Het muziekdoosje hangt mooi boven de commode of het bedje. De muziekdoosjes zijn verkrijgbaar in verschillende combinaties en allen voorzien van twee des..
  Little Dutch Muziekdoosje Ster -...
  €29,90 incl btw

Het favoriete muziekdoosje van uw baby

Een muziekdoos kan heel veel betekenen voor jouw baby. Zo kan het muziekdoosje ervoor zorgen dat jouw baby rustig in slaap valt op de tonen van het zachte muziekje. Maar een muziekdoos kan ook een zachte lieve knuffel met muziek zijn en dus super leuk om mee te spelen voor jouw baby. Muziekdoosjes komen in zoveel vormen, kleuren en materialen dat jij zeker en vast wel het juiste muziekdoosje voor jouw baby in ons aanbod kan vinden.