Kinderdeken en plaid

Slaap zacht! Hippe kinderdekens, kinderplaids, wiegdekens, babydekens en trendy accessoires voor de baby- en kinderkamer shop je online bij www.littlethingz.be .

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Elodie Details - deken - Pearl Velvet - DOT

  Elodie Details - deken - Pearl Velvet - DOT

  Deken - Pearl Velvet - DOT - Elodie Details Merk: Elodie Details Prachtig fluweelzacht zwart en wit Elodie Details deken DOT. Het ideale deken voor in de wandelwagen, op een picknick of als er iets warm, knuffelig en praktisch nodig is. Het luxueuze Pearl Velvet deken van Elodie Details i..
  Deken - Pearl Velvet - DOT - Elo...
  €39,50 incl btw
 • Elodie Details - deken - Pearl Velvet - Forest Flora

  Elodie Details - deken - Pearl Velvet - Forest Flora

  Deken - Pearl Velvet - Forest Flora - Elodie Details Merk: Elodie Details Dit fluweelzachte Elodie Details deken Pearl Velvet met prachtige Forest Flora print is het ideale deken voor in de wandelwagen, op een picknick of als er iets warm, knuffelig en praktisch nodig is. Het luxueuze Pea..
  Deken - Pearl Velvet - Forest Fl...
  €39,90 incl btw
 • Elodie Details - deken - Waffle Gilded Grey

  Elodie Details - deken - Waffle Gilded Grey

  Deken - Waffle Gilded Grey - Elodie Details Merk: Elodie Details Dit Elodie Details deken Waffle Gilded Grey, is het ideale deken voor in de wandelwagen, op een picknick of als er iets warm, knuffelig en praktisch nodig is. Het zachte Waffle deken van Elodie Details is gemaakt uit een hoo..
  Deken - Waffle Gilded Grey - Elo...
  €54,90 incl btw
 • Elodie Details - deken - Waffle Gilded Pink

  Elodie Details - deken - Waffle Gilded Pink

  Deken - Waffle Gilded Pink - Elodie Details Merk: Elodie Details Dit leuke zachte Elodie Details deken Waffle Gilded Pink, gemaakt uit 100% organisch katoen met wafel weefpatroon is het ideale deken voor in de wandelwagen, op een picknick of als er iets warm, knuffelig en praktisch nodig ..
  Deken - Waffle Gilded Pink - Elo...
  €54,90 incl btw
 • Elodie Details - deken - Waffle Sweet Honey

  Elodie Details - deken - Waffle Sweet Honey

  Deken - Waffle Sweet Honey - Elodie Details Merk: Elodie Details Het zonnig gele Elodie Details deken Waffle Sweet Honey is ideaal voor in de wandelwagen, op een picknick of als er iets warm, knuffelig en praktisch nodig is. Het zachte Waffle deken van Elodie Details is gemaakt uit een ho..
  Deken - Waffle Sweet Honey - Elo...
  €54,90 incl btw
 • Elodie Details - deken - Waffle Vanilla White

  Elodie Details - deken - Waffle Vanilla White

  Deken - Waffle Vanilla White - Elodie Details Merk: Elodie Details Het Waffle Vanilla White deken van Elodie Details is ideaal voor in de wandelwagen, op een picknick of als er iets warm, knuffelig en praktisch nodig is. Het zachte Waffle deken van Elodie Details is gemaakt uit een hoogwa..
  Deken - Waffle Vanilla White - E...
  €54,90 incl btw
 • Nobodinoz deken Cophenhagen Small - pink honey sparks

  Nobodinoz deken Cophenhagen Small - pink honey sparks

  Deken Copenhagen Small - pink honey sparks - Nobodinoz Merk: Nobodinoz Met dit zachte Nobodinoz deken Copenhagen in mooi pink honey sparks design van het Spaanse merk Nobodinoz, dek je jouw kindje heerlijk toe tijdens het slapen gaan of op stap in de kinderwagen. Bovendien is di..
  Deken Copenhagen Small - pink ho...
  €57,95 incl btw
 • Nobodinoz plaid - speelmat Cophenhagen Small - pink diamonds

  Nobodinoz plaid - speelmat Cophenhagen Small - pink diamonds

  Plaid - speelmat Copenhagen Small - pink diamonds - Nobodinoz Merk: Nobodinoz Met deze zachte Nobodinoz plaid en speelmat Copenhagen in prachtig pink diamonds design van het Spaanse merk Nobodinoz, dek je jouw kindje heerlijk toe tijdens het slapen gaan of op stap in de kinderwagen.&..
  Plaid - speelmat Copenhagen Smal...
  €57,95 incl btw
 • Nobodinoz speelmat - deken Cophenhagen Small - zigzag zwart

  Nobodinoz speelmat - deken Cophenhagen Small - zigzag zwart

  Speelmat - deken Copenhagen Small - zigzag zwart - Nobodinoz Merk: Nobodinoz Deze super leuke Nobodinoz speelmat Copenhagen in vrolijk zigzag zwart mag zeker niet ontbreken in de speelkamer. Dit deken is de ideale speelmat voor jouw kind om vrolijk op te spelen, fijn te zitten en zel..
  Speelmat - deken Copenhagen Smal...
  €57,95 incl btw
 • Plaid - speelmat Copenhagen - black honey sparks - Nobodinoz

  Plaid - speelmat Copenhagen - black honey sparks - Nobodinoz

  Nobodinoz plaid - speelmat Cophenhagen - black honey sparks Merk: Nobodinoz Zachte plaid en speelmat Copenhagen in vrolijk black honey sparks design van het Spaanse merk Nobodinoz. Met deze plaid dek je jouw kindje heerlijk toe tijdens het slapen gaan of op stap in de kinderwagen.&nb..
  Nobodinoz plaid - speelmat Cophe...
  Vanaf €34,95 incl btw
 • Speelmat - deken Copenhagen Small - mint diamonds - Nobodinoz

  Speelmat - deken Copenhagen Small - mint diamonds - Nobodinoz

  Nobodinoz speelmat - deken Cophenhagen Small - mint diamonds Merk: Nobodinoz Deze leuke speelmat Copenhagen in mooi mint diamonds design van Nobodinoz mag zeker niet ontbreken in de speelkamer. Dit deken is de perfecte speelmat voor jouw kind om vrolijk op te spelen, fijn te zitten e..
  Nobodinoz speelmat - deken Cophe...
  €57,95 incl btw
 • Little Dutch babydekentje - wiegdeken little hearts

  Little Dutch babydekentje - wiegdeken pure en soft - little hearts

  Little Dutch babydekentje - wiegdeken pure & soft - little hearts Veilig slapen onder het wiegdeken little hearts van Little Dutch. Aangenaam zacht en met een uitstekende verhouding tussen isolatie en warmte. Onze babydekentjes zijn getest en hebben een zeer hoge luchtdoorlaatbaarheid. H..
  Little Dutch babydekentje - wieg...
  €49,95 incl btw
 • Little Dutch babydekentje - wiegdeken mixed stars blue

  Little Dutch babydekentje - wiegdeken pure en soft - mixed stars blue

  Little Dutch babydekentje - wiegdeken pure & soft mixed stars blue Veilig slapen onder het wiegdeken mixed stars blue van Little Dutch. Aangenaam zacht en met een uitstekende verhouding tussen isolatie en warmte. Onze babydekentjes zijn getest en hebben een zeer hoge luchtdoorlaatbaarhei..
  Little Dutch babydekentje - wieg...
  €49,95 incl btw
 • Little Dutch babydekentje - wiegdeken mixed stars pink

  Little Dutch babydekentje - wiegdeken pure en soft - mixed stars pink

  Little Dutch babydekentje - wiegdeken pure & soft mixed stars pink Veilig slapen onder het wiegdeken mixed stars pink van Little Dutch. Aangenaam zacht en met een uitstekende verhouding tussen isolatie en warmte. Onze babydekentjes zijn getest en hebben een zeer hoge luchtdoorlaatbaarhei..
  Little Dutch babydekentje - wieg...
  €49,95 incl btw
 • Little Dutch babydekentje - wiegdeken pure en soft - sweet blue

  Little Dutch babydekentje - wiegdeken pure en soft - sweet blue

  Little Dutch babydekentje - wiegdeken pure & soft sweet blue Little Dutch Veilig slapen onder het wiegdeken sweet beige van Little Dutch. Aangenaam zacht en met een uitstekende verhouding tussen isolatie en warmte. Onze babydekentjes zijn getest en hebben een zeer hoge luchtdoorlaatbaarhei..
  Little Dutch babydekentje - wieg...
  €49,95 incl btw
 • Babydekentje - ledikantdeken little hearts

  Little Dutch ledikantdeken pure and soft - little hearts

  Little Dutch babydekentje - ledikantdeken pure and soft - little hearts Veilig slapen onder het babydekentje little hearts van Little Dutch. Aangenaam zacht voor je baby en met een uitstekende verhouding tussen isolatie en warmte. Het ledikantdeken is niet alleen te gebruiken in bed, maar is..
  Little Dutch babydekentje - ledi...
  €49,95 incl btw
 • Babydekentje - ledikantdeken mixed stars blue

  Little Dutch ledikantdeken pure and soft - mixed stars blue

  Little Dutch babydekentje - ledikantdeken pure and soft - mixed stars blue Veilig slapen onder het babydekentje mixed stars blue van Little Dutch. Aangenaam zacht voor je baby en met een uitstekende verhouding tussen isolatie en warmte. Het ledikantdeken is niet alleen te gebruiken in bed, maar i..
  Little Dutch babydekentje - ledi...
  €49,95 incl btw
 • Babydekentje - ledikantdeken mixed stars pink

  Little Dutch ledikantdeken pure and soft - mixed stars pink

  Little Dutch babydekentje - ledikantdeken pure and soft - mixed stars pink Veilig slapen onder het babydekentje mixed stars pink van Little Dutch. Aangenaam zacht voor je baby en met een uitstekende verhouding tussen isolatie en warmte. Het ledikantdeken is niet alleen te gebruiken in bed, maar i..
  Little Dutch babydekentje - ledi...
  €49,95 incl btw
 • Little Dutch babydekentje - ledikantdeken sweet blue

  Little Dutch ledikantdeken pure and soft - sweet blue

  Little Dutch babydekentje - ledikantdeken pure and soft - sweet blue Little Dutch Veilig slapen onder het babydekentje van Little Dutch. Aangenaam zacht voor je baby en met een uitstekende verhouding tussen isolatie en warmte. Het ledikantdeken is niet alleen te gebruiken in bed, maar is daar..
  Little Dutch babydekentje - ledi...
  €49,95 incl btw
 • Ledikant deken pure & soft - sweet mint

  Ledikant deken pure & soft - sweet mint

  Little Dutch - Ledikantdeken Deze Little Dutch-ledikantdeken Pure & Soft heeft aan de ene kant een katoenen stof met Little Dutch print, aan de andere kant een heerlijk zachte teddy stof. Hierdoor heeft het deken een luxe en warme uitstraling. De stoffen van Little Dutch voelen aangenaam zach..
  Little Dutch - Ledikantdeken ...
  €49,95 incl btw
 • Ledikant deken pure & soft - sweet pink

  Ledikant deken pure & soft - sweet pink

  Little Dutch - Ledikantdeken Deze Little Dutch-ledikantdeken Pure & Soft heeft aan de ene kant een katoenen stof met Little Dutch print, aan de andere kant een heerlijk zachte teddy stof. Hierdoor heeft het deken een luxe en warme uitstraling. De stoffen van Little Dutch voelen aangenaam zach..
  Little Dutch - Ledikantdeken ...
  €49,95 incl btw
 • Ledikantdeken - sweet mint

  Ledikantdeken - sweet mint

  Little Dutch - Ledikantdeken Veilig slapen onder de dekentjes van Little Dutch. Aangenaam zacht en met een uitstekende verhouding tussen isolatie en warmte. Onze dekens zijn getest en hebben een zeer hoge luchtdoorlaatbaarheid. De Little Dutch-ledikantdeken is niet alleen te gebruiken in bed, ma..
  Little Dutch - Ledikantdeken ...
  €49,95 incl btw
 • Ledikantdeken - sweet pink

  Ledikantdeken - sweet pink

  Little Dutch - Ledikantdeken Veilig slapen onder de dekentjes van Little Dutch. Aangenaam zacht en met een uitstekende verhouding tussen isolatie en warmte. Onze dekens zijn getest en hebben een zeer hoge luchtdoorlaatbaarheid. De Little Dutch-ledikantdeken is niet alleen te gebruiken in bed, ma..
  Little Dutch - Ledikantdeken ...
  €49,95 incl btw
 • Little Dutch babydekentje - wiegdeken pure en soft - pink blossom

  Little Dutch babydekentje - wiegdeken pure en soft - pink blossom

  Little Dutch babydekentje - wiegdeken pure en soft - pink blossom Deze Little Dutch babydekentje Pure & Soft heeft aan de ene kant een katoenen stof met Little Dutch print,aan de andere kant een heerlijk zachte teddy stof. Hierdoor heeft het babydekentje een luxe en warme uitstraling. De..
  Little Dutch babydekentje - wieg...
  €34,95 incl btw