Slaapzak baby

Je zoekt een heerlijk knusse slaapzak voor jouw pasgeboren baby? Bij Little Thingz vind je de leukste slaapzak voor je baby, geschikt voor winter én zomer.

Een praktische en warme slaapzak voor je baby gemaakt uit 100% natuurlijke materialen is een echte must have. Helemaal ingebakerd in zijn nieuwe slaapzak, kan je (pasgeboren) baby nu lekker knus slapen. Met een slaapzak uit het Little Thingz assortiment verzeker je je baby van een goed nachtrust. Een slaapzak van Little Thingz is geschikt voor winter én zomer.

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Baby slaapzak en voetenzak haai - Esmerald Green - Babybites

  Baby slaapzak en voetenzak haai - Esmerald Green - Babybites

  Babybites - slaapzak en voetenzak - haai - Esmerald Green Merk: Baby Bites Deze schattige Babybites in mooi Esmerald Green is een prachtige slaapzak en voetenzak in één, in de vorm van een stoere haai. Deze haaien slaapzak van Babybites is een echte topper! Een hee..
  Babybites - slaapzak en voetenza...
  €79,95 incl btw
 • Baby slaapzak en voetenzak haai - Grey - Babybites

  Baby slaapzak en voetenzak haai - Grey - Babybites

  Babybites slaapzak en voetenzak - haai - Grey Merk: Baby Bites Deze mooie grijze Babybites is een slaapzak en voetenzak in één, in de vorm van een stoere haai. De haaien slaapzak van Babybites is dan ook een echte topper! Een heerlijk stoere slaapzak aan de buitenz..
  Babybites slaapzak en voetenzak ...
  €79,95 incl btw
 • Baby slaapzak en voetenzak haai - Light blue - Babybites

  Baby slaapzak en voetenzak haai - Light blue - Babybites

  Babybites - light blue - haai voetenzak en slaapzak Merk: Baby Bites Een prachtige slaapzak en voetenzak in één, in de vorm van een stoere haai. Deze haaien slaapzak van Babybites is een echte topper! Een heerlijk stoere slaapzak aan de buitenkant, die voorzien is van een pr..
  Babybites - light blue - haai vo...
  €79,95 incl btw
 • Baby slaapzak en voetenzak haai - Mustard - Babybites

  Baby slaapzak en voetenzak haai - Mustard - Babybites

  Babybites slaapzak en voetenzak - haai - Mustard Merk: Baby Bites Deze prachtige Babybites is een slaapzak en voetenzak in één, in de vorm van een stoere haai. De haaien slaapzak van Babybites is dan ook een echte topper! Een heerlijk stoere slaapzak aan de buitenz..
  Babybites slaapzak en voetenzak ...
  €79,95 incl btw
 • Baby slaapzak en voetenzak haai - Navy Blue - Babybites

  Baby slaapzak en voetenzak haai - Navy Blue - Babybites

  Babybites - slaapzak en voetenzak - haai - Navy Blue Merk: Baby Bites Super schattig! Deze Babybites in Navy Blue is een prachtige slaapzak en voetenzak in één, in de vorm van een stoere haai. Deze haaien slaapzak van Babybites is een echte topper! Een heerlijk sto..
  Babybites - slaapzak en voetenza...
  €79,95 incl btw
 • Elodie Details - voetenzak DOT

  Elodie Details - voetenzak DOT

  Voetenzak DOT - Elodie Details Merk: Elodie Details Mama's zijn helemaal in stijl met deze prachtige Elodie Details voetenzak in mooi zwart wit DOT design! Deze leuke voetenzak is ideaal voor een fikse boswandeling, een dagje uit aan zee of een gezellig dagje shoppen. Regen, wind, kou..
  Voetenzak DOT - Elodie Details ...
  €139,00 incl btw
 • Elodie Details - voetenzak Graphic Devotion

  Elodie Details - voetenzak Graphic Devotion

  Voetenzak Graphic Devotion - Elodie Details Merk: Elodie Details Deze black and white Elodie Details voetenzak Graphic Devotion zorgt met zijn knap zwart wit design dat mama's en hun kind helemaal in stijl zijn! Deze leuke voetenzak is ideaal voor een fikse boswandeling..
  Voetenzak Graphic Devotion - Elo...
  €139,00 incl btw
 • promo
  Nobodinoz slaapzak baby S Montreal green circus

  Nobodinoz slaapzak baby S Montreal green circus

  Slaapzak baby S Montreal green circus - Nobodinoz Merk: Nobodinoz Deze Nobodinoz slaapzak Montreal in vrolijk green circus design, houdt je baby lekker warm. Het is een heerlijke slaapzak met aan de buitenzijde een mooie print en binnenin effen van kleur. Je kan de slaapzak eenv..
  Slaapzak baby S Montreal green c...
  €45,95€34,00 incl btw
 • Nobodinoz slaapzak baby S Montreal pink honey sparks

  Nobodinoz slaapzak baby S Montreal pink honey sparks

  Slaapzak baby S Montreal pink honey sparks - Nobodinoz Merk: Nobodinoz Deze Nobodinoz slaapzak Montreal in vrolijk pink honey sparks design, houdt je baby lekker warm. Het is een heerlijke slaapzak met aan de buitenzijde een mooie print en binnenin effen van kleur. Je kan de sla..
  Slaapzak baby S Montreal pink ho...
  €45,95 incl btw
 • Nobodinoz slaapzak baby S Montreal zigzag blauw

  Nobodinoz slaapzak baby S Montreal zigzag blauw

  Slaapzak baby S Montreal zigzag blauw - Nobodinoz Merk: Nobodinoz Deze Nobodinoz slaapzak Montreal in vrolijk zigzag blauw design, houdt je baby lekker warm. Het is een heerlijke slaapzak met aan de buitenzijde een mooie print en binnenin effen van kleur. Je kan de slaapzak eenv..
  Slaapzak baby S Montreal zigzag ...
  €45,95 incl btw
 • Nobodinoz slaapzak baby XL Montreal zigzag zwart

  Nobodinoz slaapzak baby XL Montreal zigzag zwart

  Slaapzak baby XL Montreal zigzag zwart - Nobodinoz Merk: Nobodinoz Deze Nobodinoz slaapzak Montreal in vrolijk zigzag zwart design, houdt je baby lekker warm. Het is een heerlijke slaapzak met aan de buitenzijde een mooie print en binnenin effen van kleur. Je kan de slaapzak een..
  Slaapzak baby XL Montreal zigzag...
  €59,90 incl btw
 • Nobodinoz Slaapzak Montreal mint diamonds

  Nobodinoz Slaapzak Montreal mint diamonds

  Slaapzak Montreal mint diamonds - Nobodinoz Merk: Nobodinoz Deze mooie Nobodinoz slaapzak Montreal in prachtig mint diamonds design, houdt je baby lekker warm. Het is een heerlijke slaapzak met een knappe print aan de buitenzijde en binnenin effen van kleur. Deze mooie slaapzak ..
  Slaapzak Montreal mint diamonds ...
  Vanaf €45,95 incl btw
 • Slaapzak baby - voetenzak - reisslaapzak - Breton - House of Jamie

  Slaapzak baby - voetenzak - reisslaapzak - Breton - House of Jamie

  House of Jamie - slaapzak baby - voetenzak - reisslaapzak - Breton Merk: House Of Jamie Deze slaapzak in prachtig zwart wit gestreept Breton design van House of Jamie is ideaal voor je baby. Het is de perfecte voetenzak te gebruiken in de kinderwagen, reiswieg, buggy, autostoel, wieg, led..
  House of Jamie - slaapzak baby -...
  €88,90 incl btw
 • Slaapzak baby en voetenzak haai - Coral - Babybites

  Slaapzak baby en voetenzak haai - Coral - Babybites

  Babybites - coral - haai baby voetenzak en slaapzak Merk: Baby Bites Een prachtige slaapzak en voetenzak in één, in de vorm van een stoere haai. Deze haaien slaapzak voor je allerliefste baby van Babybites is een echte topper! Een heerlijk stoere slaapzak aan de buitenkant, ..
  Babybites - coral - haai baby vo...
  €79,95 incl btw
 • Slaapzak baby en voetenzak haai - Mint - Babybites

  Slaapzak baby en voetenzak haai - Mint - Babybites

  Babybites - Mint - haai baby voetenzak en slaapzak Merk: Baby Bites Een prachtige slaapzak en voetenzak in één, in de vorm van een stoere haai. Deze haaien slaapzak voor je allerliefste baby van Babybites is een echte topper! Een heerlijk stoere slaapzak aan de buitenkant, d..
  Babybites - Mint - haai baby voe...
  €79,95 incl btw
 • Slaapzak baby en voetenzak haai - Orca black - Babybites

  Slaapzak baby en voetenzak haai - Orca black - Babybites

  Babybites - Orca black - haai baby voetenzak en slaapzak Merk: Baby Bites Een prachtige slaapzak en voetenzak in één, in de vorm van een stoere haai. Deze haaien slaapzak voor je allerliefste baby van Babybites is een echte topper! Een heerlijk stoere slaapzak aan de buitenk..
  Babybites - Orca black - haai ba...
  €79,95 incl btw
 • Slaapzak baby en voetenzak haai - Pink - Babybites

  Slaapzak baby en voetenzak haai - Pink - Babybites

  Babybites - Pink - haai baby voetenzak en slaapzak Merk: Baby Bites Een prachtige slaapzak en voetenzak in één, in de vorm van een stoere haai. Deze haaien slaapzak voor je allerliefste baby van Babybites is een echte topper! Een heerlijk stoere slaapzak aan de buitenka..
  Babybites - Pink - haai bab...
  €79,95 incl btw
 • Slaapzak baby en voetenzak haai - Red polka dot - Babybites

  Slaapzak baby en voetenzak haai - Red polka dot - Babybites

  Babybites - Red polka dot - haai baby voetenzak en slaapzak Merk: Baby Bites Een prachtige slaapzak en voetenzak in één, in de vorm van een stoere haai. Deze haaien slaapzak voor je allerliefste baby van Babybites is een echte topper! Een heerlijk stoere slaapzak aan de buit..
  Babybites - Red polka dot - haai...
  €79,95 incl btw
 • Slaapzak baby en voetenzak haai - Slate blue - Babybites

  Slaapzak baby en voetenzak haai - Slate blue - Babybites

  Babybites - Slate blue - haai baby voetenzak en slaapzak Merk: Baby Bites Een prachtige slaapzak en voetenzak in één, in de vorm van een stoere haai. Deze haaien slaapzak voor je allerliefste baby van Babybites is een echte topper! Een heerlijk stoere slaapzak aan de buitenk..
  Babybites - Slate blue - haai ba...
  €79,95 incl btw
 • Slaapzak baby en voetenzak haai - Stone boy blue - Babybites

  Slaapzak baby en voetenzak haai - Stone boy blue - Babybites

  Babybites - Stone boy blue - haai baby voetenzak en slaapzak Merk: Baby Bites Een prachtige slaapzak en voetenzak in één, in de vorm van een stoere haai. Deze haaien slaapzak voor je allerliefste baby van Babybites is een echte topper! Een heerlijk stoere slaapzak aan de bui..
  Babybites - Stone boy blue - haa...
  €79,95 incl btw
 • Slaapzak baby en voetenzak haai - Stone girl pink - Babybites

  Slaapzak baby en voetenzak haai - Stone girl pink - Babybites

  Babybites slaapzak en voetenzak - haai - Stone girl pink Merk: Baby Bites Deze mooie Babybites in prachtig Stone girl pink is een slaapzak en voetenzak in één, in de vorm van een stoere haai. De haaien slaapzak van Babybites is dan ook een echte topper! Een heerlij..
  Babybites slaapzak en voetenzak ...
  €79,95 incl btw
 • promo
  Slaapzak baby XL Montreal pink diamonds - Nobodinoz

  Slaapzak baby XL Montreal pink diamonds - Nobodinoz

  Nobodinoz slaapzak baby XL Montreal pink diamonds Merk: Nobodinoz Deze mooie slaapzak Montreal in prachtig pink diamonds design van het Spaanse merk Nobodinoz, houdt je baby lekker warm. Het is een heerlijke slaapzak met een mooie print aan de buitenzijde en binnenin effen van kleur...
  Nobodinoz slaapzak baby XL Montr...
  €59,90€50,00 incl btw
 • Slaapzak XL Montreal black honey sparks - Nobodinoz

  Slaapzak XL Montreal black honey sparks - Nobodinoz

  Nobodinoz slaapzak XL Montreal black honey sparks Merk: Nobodinoz Deze leuke slaapzak Montreal in vrolijk black honey sparks design van het Spaanse merk Nobodinoz, houdt je baby lekker warm. Het is een heerlijke slaapzak met een prachtige print aan de buitenzijde en binnenin effen va..
  Nobodinoz slaapzak XL Montreal b...
  €59,90 incl btw
 • Winter slaapzak baby - Blue Melange

  Winter slaapzak baby - Little Dutch - Blue Melange

  Ideale winter slaapzak voor je baby - Little Dutch - Blue Melange Een baby slaapzak Blue Melange om bij weg te dromen. Lekker zacht voor extra slaapcomfort. De Little Dutch slaapzak voor je baby met mouwtjes is gevoerd met zacht fleece. Door de onderkleding aan te passen is deze babysla..
  Ideale winter slaapzak voor je b...
  Vanaf €43,95 incl btw

Waarom een slaapzak voor je baby kiezen?

Een slaapzak zorgt ervoor dat jouw baby steeds warm en aangenaam kan wegdromen. Geen vervelende lakentjes of dekentjes die niet op hun plaats blijven liggen, maar een praktische slaapzak die perfect op maat is van je baby. Een slaapzak is lekker warm en aangenaam, je baby kan zich vrij bewegen en blijft steeds ondergedekt. Let wel op dat je de juiste slaapzak voor je baby kiest en dus eentje die op leeftijd is en niet te groot. Er bestaan verschillende soorten slaapzakken voor je baby. Zo heb je zomerslaapzakken en winterslaapzakken, die verstelbaar zijn in lengte en waarmee je jouw baby lekker kan inbakeren. Bij Little Thingz vind je vast en zeker de ideale slaapzak voor jouw pasgeboren baby.