Blafre

Blafre - rugzakken en brooddozen

Blafre brooddozen, lunchboxen, rugzakken,...

Weergave: Lijst / Rooster
Sorteer op:
Aantal weergegeven:
 • Drinkbus 300 ml - blauw - Blafre
  Blafre - drinkbus 300 ml - blauw Merk: Blafre Kleine Blafre drinkbus in rvs, met een inhoud van 300 ml en blauwe draaidop. Deze praktische drinkfles is makkelijk te openen, te sluiten en lekt niet. De drinkbus mag in de vaatwasser.  Kenmerken van deze drinkbus 300 ml - blauw - Bla..
  Blafre - drinkbus 300 ml - blauw...
  €15,95
 • Drinkbus 300 ml - mint - Blafre
  Blafre - drinkbus 300 ml - mint Merk: Blafre Praktische kleine drinkbus met een inhoud van 300 ml en mintkleurige draaidop van het Noorse merk Blafre. Deze drinkfles is makkelijk te openen, te sluiten en lekt niet. De drinkbus mag in de vaatwasser.  Kenmerken van deze drinkbus 300..
  Blafre - drinkbus 300 ml - mint ...
  €15,95
 • Drinkbus 300 ml - roze - Blafre
  Blafre - drinkbus 300 ml - roze Merk: Blafre Deze kleine drinkbus met een inhoud van 300 ml en roze draaidop van het Noorse merk Blafre is een praktische drinkfles, makkelijk te openen, te sluiten en lekt niet. De drinkbus mag in de vaatwasser.  Kenmerken van deze drinkbus 300 ml ..
  Blafre - drinkbus 300 ml - roze ...
  €15,95
 • Drinkbus 500 ml - blauw - Blafre
  Blafre - drinkbus 500 ml - blauw Merk: Blafre Blafre drinkbus in rvs, met een inhoud van 500 ml en blauwe draaidop. Deze praktische drinkfles is makkelijk te openen, te sluiten en lekt niet. De drinkbus mag in de vaatwasser.  Kenmerken van deze drinkbus 500 ml - blauw - Blafre: ..
  Blafre - drinkbus 500 ml - blauw...
  €18,50
 • Drinkbus 500 ml - mint - Blafre
  Blafre - drinkbus 500 ml - mint Merk: Blafre Praktische drinkbus met een inhoud van 500 ml en mintkleurige draaidop van het Noorse merk Blafre. Deze drinkfles is makkelijk te openen, te sluiten en lekt niet. De drinkbus mag in de vaatwasser.  Kenmerken van deze drinkbus 500 ml - m..
  Blafre - drinkbus 500 ml - mint ...
  €18,50
 • Drinkbus 500 ml - roze - Blafre
  Blafre - drinkbus 500 ml - roze Merk: Blafre Deze drinkbus met een inhoud van 500 ml en roze draaidop van het Noorse merk Blafre is een praktische drinkfles, makkelijk te openen, te sluiten en lekt niet. De drinkbus mag in de vaatwasser.  Kenmerken van deze drinkbus 500 ml - roze ..
  Blafre - drinkbus 500 ml - roze ...
  €18,50
 • Drinkbus drinktuit - blauw - Blafre
  Blafre - drinkbus drinktuit - blauw Merk: Blafre Deze praktische blauwe drinkbus drinktuit van Blafre past op alle Blafre rvs drinkbussen van 300 en 500 ml. De drinktuit sluit en open je eenvoudig. De ideale drinkbus drinktuit voor jonge kinderen. Eigenschappen van deze drinkbus drinkt..
  Blafre - drinkbus drinktuit - bl...
  €4,95
 • Drinkbus drinktuit - mint - Blafre
  Blafre - drinkbus drinktuit - mint Merk: Blafre Praktische drinkbus drinktuit mint van Blafre. Deze dop met tuit past op alle Blafre rvs drinkbussen van 300 en 500 ml. De drinktuit sluit en open je eenvoudig. De ideale drinkbus drinktuit voor jonge kinderen. Eigenschappen van deze drin..
  Blafre - drinkbus drinktuit - mi...
  €4,95
 • Drinkbus drinktuit - roze - Blafre
  Blafre - drinkbus drinktuit - roze Merk: Blafre Roze drinkbus drinktuit van Blafre. Deze dop met praktische tuit past op alle Blafre rvs drinkbussen van 300 en 500 ml. De drinktuit sluit en open je eenvoudig. De ideale drinkbus drinktuit voor jonge kinderen. Eigenschappen van deze drin..
  Blafre - drinkbus drinktuit - ro...
  €4,95
 • Lunchbox - brooddoos - blauw - Blafre
  Blafre - lunchbox - brooddoos - blauw Merk: Blafre Deze mooie blauwe Blafre lunchbox met apart deksel en ideaal formaat, is een praktische brooddoos die binnenin voorzien is van extra compartimenten voor extra lekkers. Het is een broodtrommel naar een knap design van Blafre. De lunchbox i..
  Blafre - lunchbox - brooddoos - ...
  €17,30
 • Lunchbox - brooddoos - roze - Blafre
  Blafre - lunchbox - brooddoos - roze Merk: Blafre Praktische lunchbox met apart deksel en ideaal formaat. Deze mooie roze brooddoos van Blafre is binnenin voorzien van extra compartimenten voor extra lekkers. Het is een broodtrommel naar een knap design van Blafre. De lunchbox is gemaakt uit s..
  Blafre - lunchbox - brooddoos - ...
  €17,30
 • Lunchbox olifant donkerblauw - Blafre
  Blafre - lunchbox olifant donkerblauw Merk: Blafre Met deze te gekke Blafre olifant lunchbox eten kinderen vast en zeker hun hele broodtrommel leeg. De grappige brooddoos is binnenin voorzien van een extra vak voor nog meer lekkers. Deze olifant is dan ook een fantasti..
  Blafre - lunchbox olifant donker...
  €17,30
 • Lunchbox olifant grijs - Blafre
  Blafre - lunchbox olifant grijs Merk: Blafre Kinderen eten met deze te gekke Blafre olifant lunchbox vast en zeker hun hele broodtrommel leeg. De grappige brooddoos is binnenin voorzien van een extra vak voor nog meer lekkers. Deze olifant is dan ook een fantastis..
  Blafre - lunchbox olifant grijs ...
  €17,30
 • Lunchbox olifant roze - Blafre
  Deze Blafre roze olifant is een te gekke lunchbox om mee naar school te nemen. Merk: Blafre Vanaf nu eten jouw kinderen met deze te gekke olifant lunchbox vast en zeker hun hele broodtrommel leeg. Deze grappige roze brooddoos is binnenin voorzien van een extra vak voor nog meer lekkers. D..
  Deze Blafre roze olifant is een ...
  €17,30
 • Lunchbox tractor blauw - Blafre
  Een stoere Blafre blauwe tractor lunchbox voor coole kids. Merk: Blafre Vanaf nu eten jouw kinderen in stijl met met deze coole lunchbox in tractor vorm. Zo is deze knappe brooddoos in stoer blauw, binnenin voorzien van een extra vak voor extra lekkers. Het is een broodtrommel naar een kn..
  Een stoere Blafre blauwe tractor...
  €17,30
 • Lunchbox tractor donkerblauw - Blafre
  Blafre - lunchbox tractor donkerblauw Merk: Blafre Stoere donkerblauwe lunchbox in tractor vorm van Blafre. Deze knappe brooddoos is binnenin voorzien van een extra vak voor extra lekkers. Het is een broodtrommel naar een knap design van Blafre. De lunchbox is gemaakt ..
  Blafre - lunchbox tractor donker...
  €17,30
 • Lunchbox tractor groen - Blafre
  Blafre - lunchbox tractor groen Merk: Blafre Super cool is deze lunchbox in tractor vorm van Blafre! Deze knappe brooddoos is binnenin voorzien van een extra vak voor extra lekkers. Het is een broodtrommel naar een knap design van Blafre. De lunchbox is gemaakt uit ste..
  Blafre - lunchbox tractor groen ...
  €17,30
 • Lunchbox tractor mint - Blafre
  Blafre - lunchbox tractor mint Merk: Blafre Deze lunchbox in prachtig mint en tractor vorm van Blafre is super cool! Deze knappe brooddoos is binnenin voorzien van een extra vak voor extra lekkers. Het is een broodtrommel naar een knap design van Blafre. De lunchbox is..
  Blafre - lunchbox tractor mint ...
  €17,30
 • Lunchbox traktor grijs - Blafre
  Een stoere Blafre grijze traktor lunchbox voor coole kids. Merk: Blafre Vanaf nu eten jouw kinderen in stijl met met deze coole grijze lunchbox in traktor vorm. Zo is deze knappe brooddoos in stoer blauw, binnenin voorzien van een extra vak voor extra lekkers. Het is een broodtrommel..
  Een stoere Blafre grijze traktor...
  €17,30
 • Lunchbox traktor lichtblauw - Blafre
  Deze Blafre lichtblauwe traktor is een stoere lunchbox voor groot en klein. Merk: Blafre Middageten op school is met deze knappe lunchbox in traktor vorm super leuk. Deze stoere brooddoos in fris lichtblauw heeft binnenin een extra vak voor extra lekkers. Het is een broodtrommel naar een ..
  Deze Blafre lichtblauwe traktor ...
  €17,30
 • Lunchbox uil mint - Blafre
  De Blafre mint kleurige uil is een geweldig leuke lunchbox voor groot en klein. Merk: Blafre Met deze leuke lunchbox in de vorm van een mooie uil eten jouw kinderen hun broodtrommel vast en zeker met plezier helemaal leeg. Deze mint kleurige brooddoos bevat nog een extra vak voor wat lekk..
  De Blafre mint kleurige uil is e...
  €17,30
 • Lunchbox uil roze - Blafre
  Deze Blafre roze uil is een leuke lunchbox voor op stap en naar school. Merk: Blafre Jouw kinderen eten met deze leuke lunchbox in de vorm van een mooie uil vast en zeker hun broodtrommel helemaal leeg. Deze roze brooddoos heeft binnenin een extra vak voor nog heel wat lekkers. Het is een..
  Deze Blafre roze uil is een leuk...
  €17,30