Meadow Kids

Educatief badspeelgoed van Meadow Kids

In de handige online shop van Little Thingz koop je het leukste educatief badspeelgoed. Bekijk onze ruime Meadow Kids collectie.

"Learn and play" is het motto van het Britse merk Meadow Kids.
In hun gamma vinden we een uniek aanbod aan badspeelgoed terug. Centraal staat de interactie tussen ouders en hun kind: "samen spelen is samen leren". Het speelgoed stimuleert de creativiteit, fantasie en interactie tijdens het baduurtje. De speeltjes drijven op het water en kleven aan de badrand als ze nat zijn.  De mooie verpakkingen kunnen steeds opnieuw gebruikt worden om het speelgoed in op te bergen. Het badspeelgoed is gemaakt in kleurrijk schuimrubber. De verschillende sets kunnen gecombineerd en door elkaar gebruikt worden.

In bad gaan was nog nooit zo leuk als met de badstickers en Build-and-Play sets van Meadow Kids!

Weergave: Lijst / Rooster
Sorteer op:
Aantal weergegeven:
 • badspeelgoed-badstickers-verkleden-meadow-kids
  Badspeelgoed badstickers verkleden - Meadow Kids Merk: Meadow Kids Met het badspeelgoed badstickers verkleden van Meadow Kids maak je de gekste creaties. Zo maak je met deze leuke fantasierijke badstickers mooie, hippe en grappige meiden. Je kan een verpleegster, cowgirl, heks, zeemeermin..
  Badspeelgoed badstickers verkled...
  €14,95
 • badspeelgoed-onderzeeboot-meadow-kids
  Badspeelgoed onderzeeboot - Meadow Kids Merk: Meadow Kids Dit supercool badspeelgoed voor kinderen van Meadow Kids is enorm plezierig speelgoed voor in bad. Het is een leuke badpuzzel in de vorm van een supercoole gele onderzeeboot, vergezeld van 3 vrolijke zeedieren; geschikt&n..
  Badspeelgoed onderzeeboot - Mead...
  €14,95
 • badspeelgoed-badstickers-piraat-meadow-kids
  Badspeelgoed badstickers piraat - Meadow Kids Merk: Meadow Kids Met het badspeelgoed badstickers piraat van Meadow Kids creëer je een prachtig drijvend pirateneiland met een stoere piratenboot badsticker, kleurrijke badsticker zeedieren en een vervaarlijke piraat. Dit badsp..
  Badspeelgoed badstickers pi...
  €14,95
 • badspeelgoed-badstickers-zeemeermin-meadow-kids
  Badspeelgoed badstickers zeemeermin - Meadow Kids Merk: Meadow Kids Met het badspeelgoed badstickers zeemeermin van Meadow Kids creëer je een prachtig drijvend zeemeerminnen eiland met een mooi kasteel, kleurrijke badsticker zeedieren en een wondermooie badsticker zeemeermin. Dit badspeel..
  Badspeelgoed badstickers zeemeer...
  €14,95