Jeune Premier

Jeune Premier boekentas en pennenzakken

Jeune Premier bij Little Thingz. In stijl terug naar school met een knappe boekentas van Jeune Premier. Boekentassen binnenkort verkrijgbaar in onze handige online webshop.

Sinds 2012 ontwikkeld Jeune Premier leuke boekentassen met oog voor design en gewicht. Enkele jaren later zijn deze boekentassen niet meer weg te denken op de Belgische speelplaatsen. Een boekentas van Jeune Premier is immers niet enkel leuk en kleurrijk, ze zorgt bovendien voor een minimale belasting van uw kind.

Het verhaal van het boekentassen merk Jeune Premier:

Jeune premier werd opgericht in 2012 toen hun zoontje Ralph van 2.5 jaar naar de kleuterschool moest. De ouders van Ralph vonden geen geschikte boekentas die voldeed aan design en gewicht en besliste dan maar zelf een boekentas te laten maken en zo ontstond het begin van Jeune Premier. Aangezien er meer en meer vraag kwam van andere mama's naar de boekentas van Ralph, besliste de ouders van Ralph een eerste collectie te maken. En zo werden de eerste boekentassen van Jeune Premier al snel in de winkels verkocht.

Dit betekende de grote doorbraak voor Jeune Premier. En dus werden er nieuwe producten ontwikkeld zoals luiertassen, weekend tassen en rugzakken. Ondertussen staat het merk Jeune Premier dan ook niet langer alleen voor enkel "boekentassen" maar "bagagerie voor kinderen" "in de breedste zin van het woord. jouw Jeune Premier boekentas.

Eigenschappen van een Jeune Premier boekentas:

 • 2 jaar garantie
 • Sterke, kwalitatieve materialen
 • Kindvriendelijk en veilig
 • Productie met respect voor de omgeving

Wil je ook één van die super-coole boekentassen van Jeune Premier? Voorbestellen kan via email. Contacteer ons via info@littlethingz.be en bestel vandaag nog jouw Jeune Premier boekentas.

Weergave: Lijst / Rooster
Sorteer op:
Aantal weergegeven:
 • Jeune Premier - rugzak Ralphie - Angels
  Rugzak Ralphie - Angels - Jeune Premier Merk: Jeune Premier Jeune Premier rugzak Ralphie met prachtig Angels Design, een echte musthave voor meisjes! Het is het ideale rugzakje voor je peuter of kleuter. Een leuke kleuterrugzak helemaal op maat gemaakt voor de kleintjes. En de ideale rugz..
  Rugzak Ralphie - Angels - Jeune ...
  €49,00
 • Jeune Premier - rugzak Ralphie - dinosaurus
  Rugzak Ralphie - dinosaurus - Jeune Premier Merk: Jeune Premier Deze Jeune Premier rugzak Ralphie met stoere dinosaurus print is het ideale rugzakje voor je peuter of kleuter. Een leuke kleuterrugzak helemaal op maat gemaakt voor de kleintjes. En de ideale rugzak voor school, de opvang of..
  Rugzak Ralphie - dinosaurus - Je...
  €49,00
 • Jeune Premier - rugzak Ralphie - vlinders
  Rugzak Ralphie - vlinders - Jeune Premier Merk: Jeune Premier Deze mooie Jeune Premier rugzak Ralphie met kleurrijk vlinders Design is het ideale rugzakje voor peuters en kleuters. Een leuke kleuterrugzak helemaal op maat gemaakt voor de kleintjes. En de ideale rugzak voor school, de opva..
  Rugzak Ralphie - vlinders - Jeun...
  €49,00
 • Rugzak Ralphie - eenhoorn - Jeune Premier
  Jeune Premier - rugzak Ralphie - eenhoorn Merk: Jeune Premier Deze rugzak Ralphie van het Belgische merk Jeune premier met schattig eenhoorn design is het ideale rugzakje voor peuters en kleuters. Het is een leuke kleuterrugzak helemaal op maat gemaakt voor de kleintjes. En de ideale rugz..
  Jeune Premier - rugzak Ralphie -...
  €49,00
 • Rugzak Ralphie - madeliefjes - Jeune Premier
  Jeune Premier - rugzak Ralphie - madeliefjes Merk: Jeune Premier Rugzak Ralphie met mooie madeliefjes print van het Belgische merk Jeune Premier is het ideale rugzakje voor je peuter of kleuter. Het is een leuke kleuterrugzak helemaal op maat gemaakt voor de kleintjes. En de ideale rugzak..
  Jeune Premier - rugzak Ralphie -...
  €49,00
 • Rugzak Ralphie - voetbal - Jeune Premier
  Jeune Premier - rugzak Ralphie - voetbal Merk: Jeune Premier Super coole rugzak Ralphie met voetbal print! Een echte musthave voor jongens van het Belgische merk Jeune Premier! Dit is het ideale rugzakje voor je peuter of kleuter. Een leuke kleuterrugzak helemaal op maat gemaakt voor de k..
  Jeune Premier - rugzak Ralphie -...
  €49,00
 • Boekentas Maxi flamingo - Jeune Premier
  Jeune Premier boekentas Maxi flamingo Merk: Jeune Premier Flamingo lovers, deze boekentas in maxi formaat met exotisch flamingo design van Jeune Premier is de ideale boekentas voor de lagere school, het middelbaar en juffen. Het is een stevige, ruime en praktische 3-vaks boekentas, gemaak..
  Jeune Premier boekentas Maxi fla...
  €129,00
 • promo
  Boekentas Maxi skate - Jeune Premier
  Jeune Premier boekentas Maxi skate Merk: Jeune Premier Knappe boekentas in maxi formaat met coole skate en graffiti print. De Jeune Premier it-bag voor coole kids. De ideale boekentas voor de lagere school en zelfs het middelbaar. Het is een praktische 3-vaks boekentas binnenin voorz..
  Jeune Premier boekentas Maxi ska...
  €129,00€99,00
 • Jeune Premier - toilettas eenhoorn
  Toilettas eenhoorn - Jeune Premier Merk: Jeune Premier Deze Jeune Premier toilettas met schattige eenhoorn print is een mooie, praktische en vooral de ideale toilettas voor het bewaren van je tandenborstel en nog heel wat andere noodzakelijk verzorgingsspulletjes. Neem de toilettas handig..
  Toilettas eenhoorn - Jeune Premi...
  €29,00
 • Jeune Premier - toilettas navy tijger
  Toilettas navy tijger - Jeune Premier Merk: Jeune Premier Deze knappe navy blauwe Jeune Premier toilettas met tijger design is een praktische toilettas om je tandenborstel en nog heel wat andere noodzakelijk verzorgingsspulletjes in mee te nemen. Neem de toilettas handig mee aan het prakt..
  Toilettas navy tijger - Jeune Pr...
  €29,00
 • Jeune Premier boekentas Maxi madeliefjes
  Boekentas Maxi madeliefjes - Jeune Premier Merk: Jeune Premier Prachtige Jeune Premier boekentas in handig maxi formaat voorzien van een lief madeliefjes design. Deze donkerblauwe schooltas met mooi bloemendesign is de ideale boekentas voor de lagere school, het middelbaar en zelfs voor j..
  Boekentas Maxi madeliefjes - Jeu...
  €129,00
 • Toilettas dinosaurus - Jeune Premier
  Jeune Premier - toilettas dinosaurus Merk: Jeune Premier Deze praktische toilettas met stoer dinosaurus design van Jeune Premier is de ideale toilettas voor het meenemen van je tandenborstel en nog heel wat andere noodzakelijk verzorgingsspulletjes. Neem de toilettas handig mee aan het pr..
  Jeune Premier - toilettas dinosa...
  €29,00
 • Toilettas vlinders - Jeune Premier
  Jeune Premier - toilettas vlinders Merk: Jeune Premier Deze toilettas met kleurrijk vlinders design van Jeune Premier is een mooie, praktische en vooral de ideale toilettas voor het opbergen van je tandenborstel en nog heel wat andere noodzakelijk verzorgingsspulletjes. Neem de toilettas ..
  Jeune Premier - toilettas vlinde...
  €29,00
 • Jeune Premier - portefeuille madeliefjes
  Portefeuille madeliefjes - Jeune Premier Merk: Jeune Premier Deze praktische Jeune Premier portefeuille is niet enkel handig, maar nog eens mooi ook! Een praktische portefeuille in mooi madeliefje en leuke retro uitvoering met extra veel opbergvakken. Zo is iedere portefeuille uitgerust m..
  Portefeuille madeliefjes - Jeune...
  €19,00
 • Jeune Premier - portefeuille navy tijger
  Portefeuille navy tijger - Jeune Premier Merk: Jeune Premier Deze stoere Jeune Premier portfeuille navy tijger nemen coole jongens overal mee naar toe. Een praktische portefeuille in leuke retro uitvoering met extra veel opbergvakken. Zo is iedere portefeuille uitgerust met een D-ring aan..
  Portefeuille navy tijger - Jeune...
  €19,00
 • Jeune Premier - portefeuille voetbal
  Portefeuille voetbal - Jeune Premier Merk: Jeune Premier Deze Jeune Premier portefeuille in cool voetbal design is de musthave voor jongens! Een praktische portefeuille in leuke retro uitvoering met extra veel opbergvakken. Zo is iedere portefeuille uitgerust met een D-ring aan de buitenk..
  Portefeuille voetbal - Jeune Pre...
  €19,00
 • Portefeuille Angels - Jeune Premier
  Jeune Premier - portefeuille Angels Merk: Jeune Premier Deze portfeuille in prachtig Angels design van het Belgische merk Jeune Premier neem je overal mee naar toe. Een super handige portefeuille in retro uitvoering met extra veel opbergvakken. Zo is iedere portefeuille uitgerust met een ..
  Jeune Premier - portefeuille Ang...
  €19,00
 • Portefeuille dinosaurus - Jeune Premier
  Jeune Premier - portefeuille dinosaurus Merk: Jeune Premier Wie wil er nu geen portefeuille met coole dinosaurus print? Deze handige Jeune Premier portefeuille in leuke retro uitvoering met extra veel opbergvakken neem je overal mee naar toe. Zo is iedere portefeuille uitgerust met een D-..
  Jeune Premier - portefeuille din...
  €19,00
 • Portefeuille eenhoorn - Jeune Premier
  Jeune Premier - portefeuille eenhoorn Merk: Jeune Premier Neem deze mooie Jeune Premier portfeuille met lief eenhoorn design overal mee naar toe. Het is een handige portefeuille in leuke retro uitvoering met extra veel opbergvakken. Zo heeft iedere portefeuille een ring aan de buitenkant ..
  Jeune Premier - portefeuille een...
  €19,00
 • Portefeuille vlinders - Jeune Premier
  Jeune Premier - portefeuille vlinders Merk: Jeune Premier Deze portefeuille met kleurrijk vlinders design van het Belgische merk Jeune Premier is een echte musthave voor meisjes! Het is een handige portefeuille in leuke retro uitvoering met extra veel opbergvakken. Zo is iedere portefeuil..
  Jeune Premier - portefeuille vli...
  €19,00
 • Jeune Premier - trolley dinosaurus
  Trolley dinosaurus - Jeune Premier Merk: Jeune Premier Met deze Jeune Premier trolley met leuke dinosaurus print gaan kinderen in stijl op reis, op uitstap of logeren bij oma en opa. Het is een stevige trolley tot in de kleinste details afgewerkt. De trolley is voorzien van degelijke wiel..
  Trolley dinosaurus - Jeune Premi...
  €149,00
 • Trolley eenhoorn - Jeune Premier
  Jeune Premier - trolley eenhoorn Merk: Jeune Premier Kinderen gaan met deze mooie trolley in lief eenhoorn design van het Belgische merk Jeune Premier in stijl op reis, op uitstap of plezierig logeren bij oma en opa. Het is een stevige trolley tot in de kleinste details afgewerkt. De trol..
  Jeune Premier - trolley eenhoorn...
  €149,00
 • Trolley madeliefjes - Jeune Premier
  Jeune Premier - trolley madeliefjes Merk: Jeune Premier Met deze trolley in prachtig madeliefjes design van het Belgische merk Jeune Premier gaan kinderen in stijl op reis, op uitstap of logeren bij oma en opa. Een stevige trolley tot in de kleinste details afgewerkt. De trolley is voorzi..
  Jeune Premier - trolley madelief...
  €149,00
 • Trolley navy tijger - Jeune Premier
  Jeune Premier - trolley navy tijger Merk: Jeune Premier De ideale trolley in prachtig navy tijger design van het Belgische merk Jeune Premier voor kinderen om in stijl op reis, op uitstap of te gaan logeren bij oma en opa. Het is een stevige trolley tot in de kleinste details afgewerkt. D..
  Jeune Premier - trolley navy tij...
  €149,00