Kinderkamer inrichten

Als je een kinderkamer gaat inrichten spring je best even binnen bij Little Thingz. In onze handige webshop vind je alles voor de inrichting van elke jongenskamer én meisjeskamer.

Laat je inspireren door Little Thingz voor het inrichten van de coolste jongenskamer en de leukste meisjeskamer. In onze overzichtelijke webshop vind je de hipste spulletjes voor de perfecte kinderkamer inrichting. De inrichting van de jongenskamer of de meisjeskamer is een ware kunst. Laat je daarom inspireren door onze prachtige moodboards voor de kinderkamer en het inrichten.

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • A Little Lovely Company - slinger - rondjes - pastel

  A Little Lovely Company - slinger - rondjes - pastel

  Slinger - rondjes - pastel - A Little Lovely Company Merk: A Little Lovely Company Het is alle dagen feest met de prachtige slingers van A Little Lovely Company! Deze mooie slinger met vrolijke pastel kleurige papieren rondjes mag zeker niet ontbreken op jouw feestjes! Daarnaast is deze papier..
  Slinger - rondjes - pastel - A L...
  €3,95 incl btw
 • A Little Lovely Company - slinger - wolk - mint

  A Little Lovely Company - slinger - wolk - mint

  Slinger - wolk - mint - A Little Lovely Company Merk: A Little Lovely Company Met A Little Lovely Company is het alle dagen feest! Deze super leuke slinger met papieren wolkjes, zilveren sterren en mint kleurige bollen mag zeker niet ontbreken op jouw feestjes! Daarnaast is deze papieren sling..
  Slinger - wolk - mint - A Little...
  €3,95 incl btw
 • A Little Lovely Company - slinger - wolk - roze

  A Little Lovely Company - slinger - wolk - roze

  Slinger - wolk - roze - A Little Lovely Company Merk: A Little Lovely Company Met de slingers en feestversiering van A Little Lovely Company is het alle dagen feest! Deze prachtige slinger met papieren wolkjes, gouden hartjes en roze bollen mag zeker niet ontbreken op jouw feestjes! Daarnaast ..
  Slinger - wolk - roze - A Little...
  €3,95 incl btw
 • A Little Lovely Company - spaarpot - Vleermuis

  A Little Lovely Company - spaarpot - Vleermuis

  Spaarpot - Vleermuis - A Little Lovely Company Merk: A Little Lovely Company Stoere spaarpot in de vorm van een vleermuis. Deze coole spaarpot van A Little Lovely Company is een echte must have voor de kinderkamer! De spaarpot ziet er niet enkel leuk uit, hij is groot en stevig en open je..
  Spaarpot - Vleermuis - A Little ...
  €14,95 incl btw
 • A Little Lovely Company - spiegel - ananas

  A Little Lovely Company - spiegel - ananas

  Spiegel - ananas - A Little Lovely Company Merk: A Little Lovely Company Breng met deze leuke spiegel in de vorm van een lekkere ananas van A Little Lovely Company de zomer in de kinderkamer. De spiegel is gemaakt uit kindvriendelijke en veilig materiaal, zilveren acryl (perspex), waardoo..
  Spiegel - ananas - A Little Love...
  €18,95 incl btw
 • A Little Lovely Company - spiegel - peer

  A Little Lovely Company - spiegel - peer

  Spiegel - peer - A Little Lovely Company Merk: A Little Lovely Company   Deze prachtige spiegel in de vorm van een schattige peer van A Little Lovely Company mag niet ontbreken in de kinderkamer. De spiegel is gemaakt uit kindvriendelijke en veilig materiaal, zilveren acryl (persp..
  Spiegel - peer - A Little Lovely...
  €18,95 incl btw
 • A Little Lovely Company - spiegel - wolk

  A Little Lovely Company - spiegel - wolk

  Spiegel - wolk - A Little Lovely Company Merk: A Little Lovely Company Met je hoofd in de wolken. Met deze mooie spiegel in de vorm van een lieve wolk van A Little Lovely Company kan dit zeker en vast. De spiegel is gemaakt uit kindvriendelijke en veilig materiaal, zilveren acryl (perspex..
  Spiegel - wolk - A Little Lovely...
  €18,95 incl btw
 • A Little Lovely Company nachtlampje ster geel

  A Little Lovely Company nachtlampje ster geel

  Nachtlampje ster geel - A Little Lovely Company Merk: A little lovely company Dit prachtige A Little Lovely nachtlampje in de vorm van een lieve ster in prachtig geel, is ideaal als zachte verlichting voor de baby- en kinderkamer. Deze mini sterlamp van A Little Lovely straalt een za..
  Nachtlampje ster geel - A Little...
  €9,95 incl btw
 • Behangpapier - Be Free - blauw - Roomblush

  Behangpapier - Be Free - blauw - Roomblush

  Roomblush - behangpapier - Be Free - blauw  Merk: Roomblush Met dit blauwe Be Free behangpapier van Roomblush geef je de kinderkamer en je interieur een nieuwe frisse look. Dit behangpapier met walvissen print is de ideale muurdecoratie en eyecatcher in je huis, de babykamer, kinderk..
  Roomblush - behangpapier - Be Fr...
  €66,00 incl btw
 • Behangpapier - Be Free - grijs - Roomblush

  Behangpapier - Be Free - grijs - Roomblush

  Roomblush - behangpapier - Be Free - grijs  Merk: Roomblush Met het Be Free grijs behangpapier van Roomblush geef je de kinderkamer en je interieur een nieuwe frisse look. Dit behangpapier met walvissen print is de ideale muurdecoratie en eyecatcher in je huis, de babykamer, kinderka..
  Roomblush - behangpapier - Be Fr...
  €66,00 incl btw
 • Behangpapier - Be Free - mint - Roomblush

  Behangpapier - Be Free - mint - Roomblush

  Roomblush - behangpapier - Be Free - mint  Merk: Roomblush Een frisse nieuwe look met het behangpapier Be Free mint van Roomblush! Geef de kinderkamer en je interieur een nieuwe touch met dit prachtige behang. Dit behangpapier met walvissen print is de ideale muurdecoratie en eyecatc..
  Roomblush - behangpapier - Be Fr...
  €66,00 incl btw
 • Behangpapier - Be Free - roze - Roomblush

  Behangpapier - Be Free - roze - Roomblush

  Roomblush - behangpapier - Be Free - roze  Merk: Roomblush Een nieuwe look met het roze behangpapier Be Free van Roomblush! Geef de kinderkamer en je interieur een nieuwe touch met dit prachtige behang. Dit behangpapier met walvissen print is de ideale muurdecoratie en eyecatcher in ..
  Roomblush - behangpapier - Be Fr...
  €66,00 incl btw
 • Behangpapier - Going Dotty - blauw - Roomblush

  Behangpapier - Going Dotty - blauw - Roomblush

  Roomblush - behangpapier - Going Dotty - blauw  Merk: Roomblush Met dit speelse blauwe behangpapier Going Dotty van Roomblush geef je de kinderkamer en je interieur een nieuwe frisse look. Dit behangpapier met vrolijke stippen print is de ideale muurdecoratie en eyecatcher in je huis..
  Roomblush - behangpapier - Going...
  €66,00 incl btw
 • Behangpapier - Going Dotty - grijs - Roomblush

  Behangpapier - Going Dotty - grijs - Roomblush

  Roomblush - behangpapier - Going Dotty - grijs  Merk: Roomblush Met dit speelse behangpapier Going Dotty grijs van Roomblush geef je de kinderkamer en je interieur een nieuwe frisse look. Dit behangpapier met vrolijke stippen print is de ideale muurdecoratie en eyecatcher in je huis,..
  Roomblush - behangpapier - Going...
  €66,00 incl btw
 • Behangpapier - Going Dotty - mint - Roomblush

  Behangpapier - Going Dotty - mint - Roomblush

  Roomblush - behangpapier - Going Dotty - mint  Merk: Roomblush Geef met dit speelse behangpapier Going Dotty mint van Roomblush de kinderkamer en je interieur een nieuwe frisse look. Dit behangpapier met vrolijke stippen print is de ideale muurdecoratie en eyecatcher in je huis, de b..
  Roomblush - behangpapier - Going...
  €66,00 incl btw
 • Behangpapier - Going Dotty - roze - Roomblush

  Behangpapier - Going Dotty - roze - Roomblush

  Roomblush - behangpapier - Going Dotty - roze  Merk: Roomblush Geef met dit speelse roze behangpapier Going Dotty van Roomblush de kinderkamer en je interieur een nieuwe frisse look. Dit behangpapier met vrolijke stippen print is de ideale muurdecoratie en eyecatcher in je huis, de b..
  Roomblush - behangpapier - Going...
  €66,00 incl btw
 • Behangpapier - In Paradise - blauw - Roomblush

  Behangpapier - In Paradise - blauw - Roomblush

  Roomblush - behangpapier - In Paradise - blauw  Merk: Roomblush Geef met het blauwe behangpapier In Paradise van Roomblush de kinderkamer en je interieur een nieuwe frisse look. Dit behangpapier met speelse flamingo print is de ideale muurdecoratie en eyecatcher in je huis, de babyka..
  Roomblush - behangpapier - In Pa...
  €66,00 incl btw
 • Behangpapier - In Paradise - mint - Roomblush

  Behangpapier - In Paradise - mint - Roomblush

  Roomblush - behangpapier - In Paradise - mint  Merk: Roomblush Geef met het prachtige behangpapier In Paradise mint van Roomblush de kinderkamer en je interieur een nieuwe frisse look. Dit behangpapier met speelse flamingo print is de ideale muurdecoratie en eyecatcher in je huis, de..
  Roomblush - behangpapier - In Pa...
  €66,00 incl btw
 • Behangpapier - In Paradise - pastel blauw - Roomblush

  Behangpapier - In Paradise - pastel blauw - Roomblush

  Roomblush - behangpapier - In Paradise - pastel blauw  Merk: Roomblush Met het mooie behangpapier In Paradise pastel blauw van Roomblush geef je de kinderkamer en je interieur een nieuwe frisse look. Dit behangpapier met speelse flamingo print is de ideale muurdecoratie en eyecatcher..
  Roomblush - behangpapier - In Pa...
  €66,00 incl btw
 • Behangpapier - In Paradise - roze - Roomblush

  Behangpapier - In Paradise - roze - Roomblush

  Roomblush - behangpapier - In Paradise - roze  Merk: Roomblush Met het mooie roze behangpapier In Paradise van Roomblush geef je de kinderkamer en je interieur een nieuwe frisse look. Dit behangpapier met speelse flamingo print is de ideale muurdecoratie en eyecatcher in je huis, de ..
  Roomblush - behangpapier - In Pa...
  €66,00 incl btw
 • Canvas schilderij - Be brave little one - Childwood

  Canvas schilderij - Be brave little one - Childwood

  Childwood - canvas schilderij - Be brave little one Merk: Childwood Dit prachtige canvas schilderij met leuke quote Be brave little one van Childwood mag niet ontbreken in de kinderkamer. Het schilderij is helemaal mee met de huidige zwart-wit trend en past perfect in elk modern, hedendaa..
  Childwood - canvas schilderij - ...
  €24,00 incl btw
 • Canvas schilderij - Be happy my baby - Childwood

  Canvas schilderij - Be happy my baby - Childwood

  Childwood - canvas schilderij - Be happy my baby Merk: Childwood Be happy my baby, wat een leuke quote en een prachtig canvas schilderij van Childwood. Dit schilderij met mini tipi tentjes print is de ideale decoratie in de kinderkamer. Het schilderij is helemaal mee met de huidige zwart-..
  Childwood - canvas schilderij - ...
  €24,00 incl btw
 • promo
  Canvas schilderij - Pastel Arrows - Be brave little one - Childwood

  Canvas schilderij - Pastel Arrows - Be brave little one - Childwood

  Childwood - canvas schilderij - Pastel Arrows - Be brave little one Merk: Childwood Dit kleurrijke canvas schilderij met Pastel Arrows print en leuke quote Be brave little one van Childwood brengt kleur in de kinderkamer. Het schilderij past perfect in elk hedendaags interieur. Eenvoudig,..
  Childwood - canvas schilderij - ...
  €24,00€19,00 incl btw
 • promo
  Canvas schilderij - Pastel tipi - My first suite - Childwood

  Canvas schilderij - Pastel tipi - My first suite - Childwood

  Childwood - canvas schilderij - Pastel tipi - My first suite Merk: Childwood Dit canvas schilderij met pastel tipi print en quote My first suite van Childwood is een mooie decoratie voor de de kinderkamer. Het schilderij past perfect in elk modern, hedendaags interieur. Eenvoudig, maar mo..
  Childwood - canvas schilderij - ...
  €24,00€19,00 incl btw