Kinderkamer inrichten

Als je een kinderkamer gaat inrichten spring je best even binnen bij Little Thingz. In onze handige webshop vind je alles voor de inrichting van elke jongenskamer én meisjeskamer.

Laat je inspireren door Little Thingz voor het inrichten van de coolste jongenskamer en de leukste meisjeskamer. In onze overzichtelijke webshop vind je de hipste spulletjes voor de perfecte kinderkamer inrichting. De inrichting van de jongenskamer of de meisjeskamer is een ware kunst. Laat je daarom inspireren door onze prachtige moodboards voor de kinderkamer en het inrichten.

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • A Little Lovely Company - slinger - rondjes - pastel

  A Little Lovely Company - slinger - rondjes - pastel

  Slinger - rondjes - pastel - A Little Lovely Company Merk: A Little Lovely Company Het is alle dagen feest met de prachtige slingers van A Little Lovely Company! Deze mooie slinger met vrolijke pastel kleurige papieren rondjes mag zeker niet ontbreken op jouw feestjes! Daarnaast is deze papier..
  Slinger - rondjes - pastel - A L...
  €3,95 incl btw
 • A Little Lovely Company - slinger - wolk - mint

  A Little Lovely Company - slinger - wolk - mint

  Slinger - wolk - mint - A Little Lovely Company Merk: A Little Lovely Company Met A Little Lovely Company is het alle dagen feest! Deze super leuke slinger met papieren wolkjes, zilveren sterren en mint kleurige bollen mag zeker niet ontbreken op jouw feestjes! Daarnaast is deze papieren sling..
  Slinger - wolk - mint - A Little...
  €3,95 incl btw
 • A Little Lovely Company - slinger - wolk - roze

  A Little Lovely Company - slinger - wolk - roze

  Slinger - wolk - roze - A Little Lovely Company Merk: A Little Lovely Company Met de slingers en feestversiering van A Little Lovely Company is het alle dagen feest! Deze prachtige slinger met papieren wolkjes, gouden hartjes en roze bollen mag zeker niet ontbreken op jouw feestjes! Daarnaast ..
  Slinger - wolk - roze - A Little...
  €3,95 incl btw
 • A Little Lovely Company - spaarpot - Vleermuis

  A Little Lovely Company - spaarpot - Vleermuis

  Spaarpot - Vleermuis - A Little Lovely Company Merk: A Little Lovely Company Stoere spaarpot in de vorm van een vleermuis. Deze coole spaarpot van A Little Lovely Company is een echte must have voor de kinderkamer! De spaarpot ziet er niet enkel leuk uit, hij is groot en stevig en open je..
  Spaarpot - Vleermuis - A Little ...
  €14,95 incl btw
 • A Little Lovely Company - spiegel - ananas

  A Little Lovely Company - spiegel - ananas

  Spiegel - ananas - A Little Lovely Company Merk: A Little Lovely Company Breng met deze leuke spiegel in de vorm van een lekkere ananas van A Little Lovely Company de zomer in de kinderkamer. De spiegel is gemaakt uit kindvriendelijke en veilig materiaal, zilveren acryl (perspex), waardoo..
  Spiegel - ananas - A Little Love...
  €18,95 incl btw
 • A Little Lovely Company - spiegel - peer

  A Little Lovely Company - spiegel - peer

  Spiegel - peer - A Little Lovely Company Merk: A Little Lovely Company   Deze prachtige spiegel in de vorm van een schattige peer van A Little Lovely Company mag niet ontbreken in de kinderkamer. De spiegel is gemaakt uit kindvriendelijke en veilig materiaal, zilveren acryl (persp..
  Spiegel - peer - A Little Lovely...
  €18,95 incl btw
 • A Little Lovely Company - spiegel - wolk

  A Little Lovely Company - spiegel - wolk

  Spiegel - wolk - A Little Lovely Company Merk: A Little Lovely Company Met je hoofd in de wolken. Met deze mooie spiegel in de vorm van een lieve wolk van A Little Lovely Company kan dit zeker en vast. De spiegel is gemaakt uit kindvriendelijke en veilig materiaal, zilveren acryl (perspex..
  Spiegel - wolk - A Little Lovely...
  €18,95 incl btw
 • A Little Lovely Company nachtlampje ster geel

  A Little Lovely Company nachtlampje ster geel

  Nachtlampje ster geel - A Little Lovely Company Merk: A little lovely company Dit prachtige A Little Lovely nachtlampje in de vorm van een lieve ster in prachtig geel, is ideaal als zachte verlichting voor de baby- en kinderkamer. Deze mini sterlamp van A Little Lovely straalt een za..
  Nachtlampje ster geel - A Little...
  €9,95 incl btw
 • Canvas schilderij - Be brave little one - Childwood

  Canvas schilderij - Be brave little one - Childwood

  Childwood - canvas schilderij - Be brave little one Merk: Childwood Dit prachtige canvas schilderij met leuke quote Be brave little one van Childwood mag niet ontbreken in de kinderkamer. Het schilderij is helemaal mee met de huidige zwart-wit trend en past perfect in elk modern, hedendaa..
  Childwood - canvas schilderij - ...
  €24,00 incl btw
 • Canvas schilderij - Be happy my baby - Childwood

  Canvas schilderij - Be happy my baby - Childwood

  Childwood - canvas schilderij - Be happy my baby Merk: Childwood Be happy my baby, wat een leuke quote en een prachtig canvas schilderij van Childwood. Dit schilderij met mini tipi tentjes print is de ideale decoratie in de kinderkamer. Het schilderij is helemaal mee met de huidige zwart-..
  Childwood - canvas schilderij - ...
  €24,00 incl btw
 • promo
  Canvas schilderij - Pastel Arrows - Be brave little one - Childwood

  Canvas schilderij - Pastel Arrows - Be brave little one - Childwood

  Childwood - canvas schilderij - Pastel Arrows - Be brave little one Merk: Childwood Dit kleurrijke canvas schilderij met Pastel Arrows print en leuke quote Be brave little one van Childwood brengt kleur in de kinderkamer. Het schilderij past perfect in elk hedendaags interieur. Eenvoudig,..
  Childwood - canvas schilderij - ...
  €24,00€19,00 incl btw
 • promo
  Canvas schilderij - Pastel tipi - My first suite - Childwood

  Canvas schilderij - Pastel tipi - My first suite - Childwood

  Childwood - canvas schilderij - Pastel tipi - My first suite Merk: Childwood Dit canvas schilderij met pastel tipi print en quote My first suite van Childwood is een mooie decoratie voor de de kinderkamer. Het schilderij past perfect in elk modern, hedendaags interieur. Eenvoudig, maar mo..
  Childwood - canvas schilderij - ...
  €24,00€19,00 incl btw
 • promo
  Canvas schilderij - Sweet dreams - Childwood

  Canvas schilderij - Sweet dreams - Childwood

  Childwood - canvas schilderij - Sweet dreams Merk: Childwood Sweet dreams, dit mooie canvas schilderij met indianenmeisje van Childwood is de ideale decoratie voor de kinderkamer. Het schilderij past perfect in elk modern, hedendaags interieur. Eenvoudig, maar mooi hang je dit canvas schi..
  Childwood - canvas schilderij - ...
  €24,00€19,00 incl btw
 • promo
  Canvas schilderij - You are loved - Childwood

  Canvas schilderij - You are loved - Childwood

  Childwood - canvas schilderij - You are loved Merk: Childwood Leuk canvas schilderij met grote tipi print en leuke quote You are loved van Childwood. Dit schilderij is een stoere decoratie voor de coole de kinderkamer. Het schilderij is helemaal mee met de huidige zwart-wit trend en past ..
  Childwood - canvas schilderij - ...
  €24,00€19,00 incl btw
 • Childwood - muurdecoratie - dierenkop - aap

  Childwood - muurdecoratie - dierenkop - aap

  Muurdecoratie - dierenkop - aap - Childwood Merk: Childwood Deze grapjas met grote glimlach van Childwood is een leuke muurdecoratie. Het is een grappige vilten dierenkop aap, de perfecte muurdecoratie voor de kinderkamer en het interieur! Zo krijgt deze guitige aap trofee vast en zeker e..
  Muurdecoratie - dierenkop - aap ...
  €29,50 incl btw
 • Childwood - muurdecoratie - dierenkop - eland

  Childwood - muurdecoratie - dierenkop - eland

  Muurdecoratie - dierenkop - eland - Childwood Merk: Childwood Deze mooie eland met prachtig gewei van Childwood is een fantastische muurdecoratie. Het is een mooie vilten dierenkop, de perfecte muurdecoratie voor de kinderkamer en het interieur! Zo krijgt deze eland trofee vast en zeker e..
  Muurdecoratie - dierenkop - elan...
  €29,50 incl btw
 • Childwood - muurdecoratie - dierenkop - nijlpaard

  Childwood - muurdecoratie - dierenkop - nijlpaard

  Muurdecoratie - dierenkop - nijlpaard - Childwood Merk: Childwood Dit nijlpaard met grote snuit van Childwood is een mooie muurdecoratie. Het is een vilten dierenkop, de perfecte muurdecoratie voor de kinderkamer en het interieur! Zo krijgt deze nijlpaard trofee vast en zeker een ereplaat..
  Muurdecoratie - dierenkop - nijl...
  €29,50 incl btw
 • Childwood - muurdecoratie - dierenkop - olifant

  Childwood - muurdecoratie - dierenkop - olifant

  Muurdecoratie - dierenkop - olifant - Childwood Merk: Childwood Deze grijze lieverd met lange slurf en grote oren van Childwood is een prachtige muurdecoratie. Het is een leuke vilten dierenkop olifant, de perfecte muurdecoratie voor de kinderkamer en het interieur! Zo krijgt deze lieve g..
  Muurdecoratie - dierenkop - olif...
  €29,50 incl btw
 • Dierenkop - trofee - Bruine Beer Oliver - Bibib - Wild and Soft

  Dierenkop - trofee - Bruine Beer Oliver - Bibib - Wild and Soft

  Bibib - Wild and Soft - dierenkop - trofee - Bruine Beer Oliver Merk: Bibib - Wild and Soft Bruine Beer Oliver is een knappe trofee en super zachte dierenkop van Bibib - Wild and Soft. Deze dierenkop is een echte eyecather in de kinderkamer en het interieur! Bruine Beer Oliver is een prac..
  Bibib - Wild and Soft - dierenko...
  €51,95 incl btw
 • Dierenkop - trofee - Eenhoorn Claire - Bibib - Wild and Soft

  Dierenkop - trofee - Eenhoorn Claire - Bibib - Wild and Soft

  Bibib - Wild and Soft - dierenkop - trofee - Eenhoorn Claire Merk: Bibib - Wild and Soft Deze betoverend mooie dierenkop Eenhoorn Claire mag absoluut niet ontbreken in de kinderkamer of jouw interieur! Eenhoorn Claire is een prachtige pluche dierenkop die ideaal is als decoratie aan de wa..
  Bibib - Wild and Soft - dierenko...
  €57,95 incl btw
 • Dierenkop - trofee - eland Alfred - Bibib - Wild and Soft

  Dierenkop - trofee - eland Alfred - Bibib - Wild and Soft

  Bibib - Wild and Soft - dierenkop - trofee - eland Alfred Merk: Bibib - Wild and Soft Eland Alfred is een zachte trofee die prachtig prijkt aan de muur in je woning. Deze leuke dierenkop van Bibib - Wild and Soft is een echte eyecather in de kinderkamer en het interieur! eland Alfred is e..
  Bibib - Wild and Soft - dierenko...
  €51,95 incl btw
 • Dierenkop - trofee - flamingo Sophia - Bibib - Wild and Soft

  Dierenkop - trofee - flamingo Sophia - Bibib - Wild and Soft

  Bibib - Wild and Soft - dierenkop - trofee - flamingo Sophia Merk: Bibib - Wild and Soft Deze mooie roze dierenkop flamingo Sophia mag zeker niet ontbreken in de kinderkamer of jouw interieur! Sophia de flamingo is een prachtige pluche dierenkop die ideaal is als decoratie aan de wand. De..
  Bibib - Wild and Soft - dierenko...
  €43,95 incl btw
 • Dierenkop - trofee - giraf Ruby - Bibib - Wild and Soft

  Dierenkop - trofee - giraf Ruby - Bibib - Wild and Soft

  Bibib - Wild and Soft - dierenkop - trofee - giraf Ruby Merk: Bibib - Wild and Soft Giraf Ruby is een prachtige dierenkop van Bibib - Wild and Soft, die zeker niet mag ontbreken in de kinderkamer of jouw interieur! Giraf Ruby is een leuke pluche dierenkop die ideaal is als decoratie aan d..
  Bibib - Wild and Soft - dierenko...
  €45,50 incl btw
 • Dierenkop - trofee - haai Jack - Bibib - Wild and Soft

  Dierenkop - trofee - haai Jack - Bibib - Wild and Soft

  Bibib - Wild and Soft - dierenkop - trofee - haai Jack Merk: Bibib - Wild and Soft Haai Jack is een stoere dierenkop en een prachtige trofee die prachtig prijkt aan de muur in de kinderkamer. Deze leuke dierenkop van Bibib - Wild and Soft is een echte eyecather in de kinderkamer en het in..
  Bibib - Wild and Soft - dierenko...
  €49,95 incl btw