Kindermeubels

Kindermeubels kopen doe je online, bij Little Thingz. Met een leuk nachtkastje, bed, commode of wandrek fleur je de kinderkamer helemaal op!

In de handige online shop van Little Thingz vind je kindermeubels en decoratie artikelen voor de kinderkamer. Bij de keuze van onze kindermeubels staan duurzaamheid en kwaliteit staan steeds centraal. In onze overzichtelijke webshop vind je dan ook enkel decoratie artikelen en kindermeubels van welbekende merken als Moulin Roty, Nobodinoz, Djeco of Sebra.

Zoek je een prachtig wandrek in een leuk, kleurrijk design? Een bed dat met je kind meegroeit? Een commode of nachtkastje voor de kinderkamer? In het ruime online aanbod kindermeubels van Little Thingz vind je zonder probleem de kindermeubels die je zoekt. Als dat nog niet genoeg is, biedt Little Thingz je steeds de scherpste prijs! Kindermeubels kopen doe je dan ook online, bij Little Thingz!

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Childwood wandplank wolk wit

  Childwood wandplank wolk wit

  Wandplank wolk wit - Childwood Merk: Childwood Deze prachtige wandplank in de vorm van een wolk van het Belgische merk Childwood is ideaal als kinderkamer decoratie. Het metalen wandrenk kan je gebruiken als boekenrek, opbergrek en als legplank voor al jouw favoriete kinderkamer accessoir..
  Wandplank wolk wit - Childwood ...
  €21,95 incl btw
 • Kapstok wolk grijs - Childwood

  Kapstok wolk grijs - Childwood

  Childwood kapstok wolk grijs Merk: Childwood Prachtig deze kapstok met wolk in zacht grijs van het Belgische merk Childwood. De ideale kaptstok om al je kleertjes, pyjama's, rugzakken, enz... een plaats te geven in de kinderkamer. Opruimen wordt met deze kapstok dan ook super leuk. De..
  Childwood kapstok wolk grijs ...
  €39,00 incl btw
 • Kapstok wolk mint - Childwood

  Kapstok wolk mint - Childwood

  Childwood kapstok wolk mint Merk: Childwood Geef met deze mooie kapstok wolk in prachtig mint van het Belgische merk Childwood. Geef met deze kapstok je kleertjes, pyjama's, rugzakken, enz... een plaats in de kinderkamer. Opruimen wordt met deze kapstok dan ook super leuk. De kapstok ..
  Childwood kapstok wolk mint M...
  €39,00 incl btw
 • Kapstok wolk roze - Childwood

  Kapstok wolk roze - Childwood

  Childwood kapstok wolk roze Merk: Childwood Met deze prachtige kapstok wolk in zacht roze van het Belgische merk Childwood geef je kleertjes, pyjama's, rugzakken, enz... zo een plaats in de kinderkamer. Opruimen wordt met deze kapstok dan ook super leuk. De kapstok is niet enkel funct..
  Childwood kapstok wolk roze M...
  €39,00 incl btw
 • Kapstok wolk wit - Childwood

  Kapstok wolk wit - Childwood

  Childwood kapstok wolk wit Merk: Childwood Een prachtige kapstok met wolk van het Belgische merk Childwood. Deze kaptstok is ideaal om al je kleertjes, pyjama's, rugzakken, enz... een plaats te geven in de kinderkamer. Opruimen wordt met deze kapstok dan ook super leuk. De kapstok is ..
  Childwood kapstok wolk wit Me...
  €39,00 incl btw
 • Matras Saint Tropez black scales Nobodinoz

  Matras Saint Tropez black scales Nobodinoz

  Nobodinoz matras Saint Tropez black scales Merk: Nobodinoz Met deze matras Saint Tropez in black scales wit van het Spaanse Nobodinoz, creëer je het gezelligste speelhoekje in huis en de kinderkamer. De zachte matras is perfect als speelmatras voor kinderen om vrolijk op te spel..
  Nobodinoz matras Saint Tropez bl...
  €52,00 incl btw
 • Matras Saint Tropez blue scales Nobodinoz

  Matras Saint Tropez blue scales Nobodinoz

  Nobodinoz matras Saint Tropez blue scales Merk: Nobodinoz Met deze matras Saint Tropez in blue scales van het Spaanse Nobodinoz, creëer je het gezelligste speelhoekje in huis en de kinderkamer. De zachte matras is perfect als speelmatras voor kinderen om vrolijk op te ..
  Nobodinoz matras Saint Tropez bl...
  €52,00 incl btw
 • Matras Saint Tropez green scales Nobodinoz

  Matras Saint Tropez green scales Nobodinoz

  Nobodinoz matras Saint Tropez green scales Merk: Nobodinoz Met deze matras Saint Tropez in prachtig green scales design van het Spaanse Nobodinoz, creëer je het gezelligste speelhoekje in huis en de kinderkamer. De zachte matras is perfect als speelmatras voor kin..
  Nobodinoz matras Saint Tropez gr...
  €52,00 incl btw
 • Matras Saint Tropez mint diamonds Nobodinoz

  Matras Saint Tropez mint diamonds Nobodinoz

  Nobodinoz matras Saint Tropez mint diamonds Merk: Nobodinoz Met deze matras Saint Tropez in mint diamonds wit van het Spaanse Nobodinoz, creëer je het gezelligste speelhoekje in huis en de kinderkamer. De zachte matras is perfect als speelmatras voor kinderen om vrolijk op te sp..
  Nobodinoz matras Saint Tropez mi...
  €52,00 incl btw
 • Matras Saint Tropez pink diamonds Nobodinoz

  Matras Saint Tropez pink diamonds Nobodinoz

  Nobodinoz matras Saint Tropez pink diamonds Merk: Nobodinoz Met deze matras Saint Tropez in pink diamonds wit van het Spaanse Nobodinoz, creëer je het gezelligste speelhoekje in huis en de kinderkamer. De zachte matras is perfect als speelmatras voor kinderen om vrolijk op te sp..
  Nobodinoz matras Saint Tropez pi...
  €52,00 incl btw
 • Matras Saint Tropez zigzag blauw Nobodinoz

  Matras Saint Tropez zigzag blauw Nobodinoz

  Nobodinoz matras Saint Tropez zigzag blauw Merk: Nobodinoz Met deze matras Saint Tropez in zigzag blauw wit van het Spaanse Nobodinoz, creëer je het gezelligste speelhoekje in huis en de kinderkamer. De zachte matras is perfect als speelmatras voor kinderen om vrolijk op te..
  Nobodinoz matras Saint Tropez zi...
  €52,00 incl btw
 • Matras Saint Tropez zigzag zwart Nobodinoz

  Matras Saint Tropez zigzag zwart Nobodinoz

  Nobodinoz matras Saint Tropez zigzag zwart Merk: Nobodinoz Met deze matras Saint Tropez in zigzag zwart wit van het Spaanse Nobodinoz, creëer je het gezelligste speelhoekje in huis en de kinderkamer. De zachte matras is perfect als speelmatras voor kinderen om vrolijk op te spel..
  Nobodinoz matras Saint Tropez zi...
  €52,00 incl btw
 • Nobodinoz Ibiza home speelhuisje en bedhuisje zigzag zwart

  Nobodinoz Ibiza home speelhuisje en bedhuisje zigzag zwart

  Speelhuisje en bedhuisje zigzag zwart Ibiza Home Nobodinoz Merk: Nobodinoz Prachtig Nobodinoz Ibiza Home speelhuisje en bedhuisje in één. Het perfect speelhuisje om te spelen, lezen, knuffelen,... en het ideale bedhuisje om te rusten en relaxen. De Nobodinoz Ibiza home ..
  Speelhuisje en bedhuisje zigzag ...
  €169,95 incl btw
 • Nobodinoz matras Saint Tropez black honey sparks

  Nobodinoz matras Saint Tropez black honey sparks

  Matras Saint Tropez black honey sparks Nobodinoz Merk: Nobodinoz Met deze Nobodinoz matras Saint Tropez in prachtig black honey sparks design maak je het lekker gezellig in de speelhoek en de kinderkamer. Deze zachte matras is de ideale speelmatras voor kinderen om op te sp..
  Matras Saint Tropez black h...
  €52,00 incl btw
 • Nobodinoz matras Saint Tropez mustard stars

  Nobodinoz matras Saint Tropez mustard stars

  Matras Saint Tropez mustard stars Nobodinoz Merk: Nobodinoz Met deze Nobodinoz matras Saint Tropez in prachtig mustard stars design maak je het lekker gezellig in de speelhoek en de kinderkamer. Deze zachte matras is de ideale speelmatras voor kinderen om op te spelen, te liggen en t..
  Matras Saint Tropez mustard star...
  €52,00 incl btw
 • Nobodinoz matras Saint Tropez opera roze

  Nobodinoz matras Saint Tropez opera roze

  Matras Saint Tropez opera roze Nobodinoz Merk: Nobodinoz Met deze Nobodinoz matras Saint Tropez in prachtig opera roze design maak je het lekker gezellig in de speelhoek en de kinderkamer. Deze zachte matras is de ideale speelmatras voor kinderen om op te spelen, te liggen en te rela..
  Matras Saint Tropez opera roze N...
  €52,00 incl btw
 • Nobodinoz matras Saint Tropez pink honey sparks

  Nobodinoz matras Saint Tropez pink honey sparks

  Matras Saint Tropez pink honey sparks Nobodinoz Merk: Nobodinoz Met deze Nobodinoz matras Saint Tropez in prachtig pink honey sparks design maak je het lekker gezellig in de speelhoek en de kinderkamer. Deze zachte matras is de ideale speelmatras voor kinderen om op te spelen, te lig..
  Matras Saint Tropez pink honey s...
  €52,00 incl btw
 • Nobodinoz matras Saint Tropez tropisch groen

  Nobodinoz matras Saint Tropez tropisch groen

  Matras Saint Tropez tropisch groen Nobodinoz Merk: Nobodinoz Met deze Nobodinoz matras Saint Tropez in prachtig tropisch groen design maak je het lekker gezellig in de speelhoek en de kinderkamer. Deze zachte matras is de ideale speelmatras voor kinderen om op te spelen, te liggen en..
  Matras Saint Tropez tropisch gro...
  €52,00 incl btw
 • Nobodinoz speelhuisje en bedhuisje Ibiza Home black honey sparks

  Nobodinoz speelhuisje en bedhuisje Ibiza Home black honey sparks

  Speelhuisje en bedhuisje Ibiza Home black honey sparks Nobodinoz Merk: Nobodinoz Dit leuke Nobodinoz speelhuisje is fantastisch om te spelen, lezen, knuffelen en nog veel meer... Daarnaast is het ook het ideale bedhuisje om te rusten en relaxen. De Nobodinoz Ibiza home heeft een..
  Speelhuisje en bedhuisje Ibiza H...
  €169,95 incl btw
 • Nobodinoz speelhuisje en bedhuisje Ibiza Home mint green diamonds

  Nobodinoz speelhuisje en bedhuisje Ibiza Home mint green diamonds

  Speelhuisje en bedhuisje Ibiza Home mint green diamonds Nobodinoz Merk: Nobodinoz Dit Nobodinoz speelhuisje is ideaal om te spelen, lezen, knuffelen en nog veel meer... Daarnaast is het ook het ideale bedhuisje om te rusten en relaxen. De Nobodinoz Ibiza home heeft een afneembaa..
  Speelhuisje en bedhuisje Ibiza H...
  €169,95 incl btw
 • Poppenbed - grijs - Done by Deer

  Poppenbed - grijs - Done by Deer

  Done by Deer - poppenbed - grijs Merk: Done by Deer Mooi grijs poppenbed van Done by Deer. Dit leuke poppenbedje mag zeker niet ontbreken in de kinderkamer. Leg al je poppen zacht te slapen in dit mooie poppenbed. Het poppenbed is 50 cm lang, 28 cm diep en 35 cm hoog, afgewerkt met 4 houten po..
  Done by Deer - poppenbed - grijs...
  €89,90 incl btw
 • Poppenbed - roze - Done by Deer

  Poppenbed - roze - Done by Deer

  Done by Deer - poppenbed - roze Merk: Done by Deer Dit prachtige poppenbed in zacht powder roze van Done by Deer mag zeker niet ontbreken in de kinderkamer. Leg al je poppen zacht te slapen in dit mooie poppenbed. Het poppenbed is 50 cm lang, 28 cm diep en 35 cm hoog, afgewerkt met 4 houten po..
  Done by Deer - poppenbed - roze ...
  €89,90 incl btw
 • Poppenbed Les Coquettes - Moulin Roty

  Poppenbed Les Coquettes - Moulin Roty

  In de prachtige Moulin Roty reeks Les Coquettes vind je dit wondermooie poppenbed voor jouw allerliefste pop. Merk: Moulin Roty Leg jouw lievelingspop te slapen in dit wondermooie poppenbed uit de knappe poppen collectie Les Coquettes van Moulin Roty. Een prachtig houten poppenbed in een ..
  In de prachtige Moulin Roty reek...
  €108,00 incl btw
 • Reiswieg Les Coquettes - Moulin Roty

  Reiswieg Les Coquettes - Moulin Roty

  Neem jouw lieve Moulin Roty pop uit de prachtige reeks Les Coquettes overal mee naartoe dankzij deze praktische reiswieg met beddengoed. Merk: Moulin Roty Met behulp van deze mooie reiswieg uit de reeks Les Coquettes van Moulin Roty gaat vanaf nu jouw favoriete pop overal mee naar toe. Jo..
  Neem jouw lieve Moulin Roty pop ...
  €39,90 incl btw

Kindermeubels bij Little Thingz. meubels op maat van uw kind!

De kindermeubels van Little Thingz hebben één zaak gemeen. Ze zijn specifiek ontworpen naar de noden van uw kind. Bovendien zijn onze kindermeubels steeds vervaardigd uit duurzame materialen en voorzien van een leuk kleurtje. In ons ruime aanbod kindermeubels gaat u zonder probleem een leuk poppenbed of handige reiswieg, een houten wandrek, bureau, nachtkastje of bed, maar ook een coole comode of kast voor de kinderkamer kunnen kopen.