Luiertas

Luiertassen - Hippe luiertas voor mama en baby. De luiertassen bij LIttle Thingz  zijn steeds van hoge kwaliteit en afgewerkt met oog voor de fijnste details.

 

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Childwood - luiertas - weekendtas XL - Mommy bag - ecru

  Childwood - luiertas - weekendtas XL - Mommy bag - ecru

  Luiertas - weekendtas XL - Mommy bag - ecru - Childwood Merk: Childwood Prachtige ecru Childwood luiertas. Met deze XL verzorgingstas ben je perfect in stijl! De Mommy bag is de ideale verzorgingstas voor alle babyspullen tijdens vele uitstapjes met de kids. De luiertas is ruim, kan dankzij tw..
  Luiertas - weekendtas XL - Mommy...
  €99,95 incl btw
 • Childwood - luiertas - weekendtas XL - Mommy bag - marineblauw

  Childwood - luiertas - weekendtas XL - Mommy bag - marineblauw

  Luiertas - weekendtas XL - Mommy bag - marineblauw - Childwood Merk: Childwood Met deze XL verzorgingstas in klassevol marineblauw ben je perfect in stijl! De Mommy bag is de ideale verzorgingstas voor alle babyspullen tijdens vele uitstapjes met de kids. De luiertas is ruim, kan dankzij ..
  Luiertas - weekendtas XL - Mommy...
  €99,95 incl btw
 • Childwood - luiertas - weekendtas XL - Mommy bag - zwart

  Childwood - luiertas - weekendtas XL - Mommy bag - zwart

  Luiertas - weekendtas XL - Mommy bag - zwart - Childwood Merk: Childwood Met deze zwarte Childwood luiertas ben je perfect in stijl! Deze Mommy bag is de ideale verzorgingstas voor alle babyspullen tijdens vele uitstapjes met de kids. De luiertas is ruim, kan dankzij twee handige haken ee..
  Luiertas - weekendtas XL - Mommy...
  €99,95 incl btw
 • Elodie Details - Luiertas Black Leather

  Elodie Details - Luiertas Black Leather

  Luiertas Black Leather - Elodie Details Merk: Elodie Details Deze mooie en vooral praktische Elodie Details luiertas Black Leather is een verzorgingstas met de look en feel van een normale handtas, maar voorzien van alle functionaliteiten van een luiertas. Deze mooie luiertas kan je nadie..
  Luiertas Black Leather - Elodie ...
  €259,00 incl btw
 • Elodie Details - Luiertas Chestnut Leather

  Elodie Details - Luiertas Chestnut Leather

  Luiertas Chestnut Leather - Elodie Details Merk: Elodie Details Elodie Details luiertas Chestnut Leather. Een prachtige en vooral praktische luiertas met de look en feel van een normale handtas, maar voorzien van alle functionaliteiten van een luiertas. Deze mooie luiertas kan je nadien p..
  Luiertas Chestnut Leather - Elod...
  €259,00 incl btw
 • Elodie Details - Luiertas DOT

  Elodie Details - Luiertas DOT

  Luiertas DOT - Elodie Details Merk: Elodie Details Deze mooie Elodie Details luiertas DOT heeft de look en feel van een normale handtas, maar alle functionaliteiten van een luiertas. Deze luiertas kan je nadien perfect als handtas blijven gebruiken. De luiertas is niet enkel mooi, maar bo..
  Luiertas DOT - Elodie Details ...
  €129,00 incl btw
 • Elodie Details - Luiertas Forest Flora

  Elodie Details - Luiertas Forest Flora

  Luiertas Forest Flora - Elodie Details Merk: Elodie Details Prachtige Elodie Details luiertas Forest Flora met de look en feel van een normale handtas en alle functionaliteiten van een luiertas. Deze luiertas kan je nadien perfect als handtas blijven gebruiken. De luiertas is niet enkel m..
  Luiertas Forest Flora - Elodie D...
  €129,00 incl btw
 • Luiertas - weekendtas - Birds - Froy en Dind

  Luiertas - weekendtas - Birds - Froy en Dind

  Froy en Dind - luiertas - weekendtas - Birds Merk: Froy en Dind Op zoek naar een praktische luiertas of weekendtas, in een fijn formaat? Dan is deze verzorgingstas met mooie Birds print van het Belgische merk Froy en Dind zeker iets voor jou. Deze tas is ideaal te gebruiken als luiertas v..
  Froy en Dind - luiertas - weeken...
  €68,50 incl btw
 • Luiertas - weekendtas - Boats - Froy en Dind

  Luiertas - weekendtas - Boats - Froy en Dind

  Froy en Dind - luiertas - weekendtas - Boats Merk: Froy en Dind Deze ruime luiertas met schattige bootjes print van Froy en Dind is ook ideaal te gebruiken als weekendtas. De perfecte luiertas voor het meenemen van alle baby- en verzorgingsspullen. Niet te klein en niet te groot, past dez..
  Froy en Dind - luiertas - weeken...
  €68,50 incl btw
 • Luiertas - weekendtas - Butterfly - vlinder - Froy en Dind

  Luiertas - weekendtas - Butterfly - vlinder - Froy en Dind

  Froy en Dind - luiertas - weekendtas - Butterfly - vlinder  Merk: Froy en Dind Deze praktische luiertas met turquoise Butterfly design van Froy en Dind is ook ideaal te gebruiken als weekendtas. Een ruime verzorgingstas, ideaal als luiertas voor het meenemen van alle baby- en verzorg..
  Froy en Dind - luiertas - weeken...
  €68,50 incl btw
 • Luiertas - weekendtas - Icecream - Froy en Dind

  Luiertas - weekendtas - Icecream - Froy en Dind

  Froy en Dind - luiertas - weekendtas - Icecream Merk: Froy en Dind Deze mooie luiertas met zoete icecream print van Froy en Dind is tevens de ideale, ruime en vooral praktische weekendtas. De perfecte luiertas voor het meenemen van alle baby- en verzorgingsspullen. Niet te klein en niet t..
  Froy en Dind - luiertas - weeken...
  €68,50 incl btw
 • Luiertas - weekendtas - Mountain - Froy en Dind

  Luiertas - weekendtas - Mountain - Froy en Dind

  Froy en Dind - luiertas - weekendtas - Mountain  Merk: Froy en Dind In stijl op stap met deze mooie mosterdgele luiertas en knappe grafische Mountain print van Froy en Dind. Bovendien is deze verzorgingstas ook ideaal te gebruiken als weekendtas. De perfecte luiertas voor het meeneme..
  Froy en Dind - luiertas - weeken...
  €68,50 incl btw
 • Nobodinoz Los Angeles - weekendtas - luiertas - Pure Line - Farniente geel

  Nobodinoz Los Angeles - weekendtas - luiertas - Pure Line - Farniente geel

  Weekendtas - luiertas - Los Angeles - Farniente geel - Nobodinoz Pure Line Merk: Nobodinoz Gezellig logeren doe je met deze praktische Nobodinoz Los Angeles weekendtas in prachtig Farniente geel, uit de nieuwe Pure Line collectie. De tas is ook ideaal bruikbaar als luiertas, ze is ruim en..
  Weekendtas - luiertas - Los Ange...
  €53,95 incl btw
 • Nobodinoz Los Angeles - weekendtas - luiertas - Pure Line - Provence mint groen

  Nobodinoz Los Angeles - weekendtas - luiertas - Pure Line - Provence mint groen

  Weekendtas - luiertas - Los Angeles - Provence mint groen - Nobodinoz Pure Line Merk: Nobodinoz Met deze praktische Nobodinoz Los Angeles weekendtas uit de nieuwe Pure Line in zacht provence mint groen ga je gezellig uit logeren. De tas is ook ideaal bruikbaar als luiertas, ze is ruim en ..
  Weekendtas - luiertas - Los Ange...
  €53,95 incl btw
 • Nobodinoz Los Angeles - weekendtas - luiertas - Pure Line - Riviera blauw

  Nobodinoz Los Angeles - weekendtas - luiertas - Pure Line - Riviera blauw

  Weekendtas - luiertas - Los Angeles - Riviera blauw - Nobodinoz Pure Line Merk: Nobodinoz Mooie, praktische Los Angeles weekendtas in zacht Riviera blauw uit de nieuwe Nobodinoz Pure Line collectie. Gezellig logeren doe je vast en zeker met deze praktische reistas. De tas is ook ideaal br..
  Weekendtas - luiertas - Los Ange...
  €53,95 incl btw
 • Reiskoffer - Birds - Froy en Dind

  Reiskoffer - Birds - Froy en Dind

  Froy en Dind - reiskoffer - Birds Merk: Froy en Dind Met deze mooie Froy en Dind reiskoffer in prachtige Birds print is logeren bij oma en opa of er een weekendje op uit nog leuker. De koffer is stevig, gemaakt uit waterbestendig materiaal. Binnenin is deze leuke reiskoffer voorzien van &..
  Froy en Dind - reiskoffer - Bird...
  €66,00 incl btw
 • Jeune Premier - reistas - weekendtas - Angels

  Jeune Premier - reistas - weekendtas - Angels

  Reistas - weekendtas - Angels - Jeune Premier Merk: Jeune Premier Deze Jeune Premier reistas is de ideale ruime weekendtas in prachtig Angels design. De reistas kan je praktisch dragen aan de handvatten of met de verstelbare en afneembare schouderriem. Zet de weekendtas neer en laad hem h..
  Reistas - weekendtas - Angels - ...
  €99,00 incl btw
 • Jeune Premier - weekendtas - reistas - vlinders

  Jeune Premier - weekendtas - reistas - vlinders

  Weekendtas - reistas - vlinders - Jeune Premier Merk: Jeune Premier Prachtig ruime Jeune Premier reistas in kleurrijk vlinders design. Deze weekendtas draag je praktisch aan de handvatten of met de verstelbare en afneembare schouderriem. Zet de reistas neer en laad hem handig in en uit me..
  Weekendtas - reistas - vlinders ...
  €99,00 incl btw
 • Reistas - weekendtas - dinosaurus - Jeune Premier

  Reistas - weekendtas - dinosaurus - Jeune Premier

  Jeune Premier - reistas - weekendtas - dinosaurus Merk: Jeune Premier Een praktische reistas en de ideale ruime weekendtas in leuk dinosaurus design van het Belgische merk Jeune Premier. Draag de reistas eenvoudig aan de handvatten of met de verstelbare en afneembare schouderriem. Zet de ..
  Jeune Premier - reistas - weeken...
  €99,00 incl btw
 • Reistas - weekendtas - madeliefjes - Jeune Premier

  Reistas - weekendtas - madeliefjes - Jeune Premier

  Jeune Premier - reistas - weekendtas - madeliefjes Merk: Jeune Premier Deze ruime reistas is de ideale weekendtas in mooi madeliefjes design van het Belgische merk Jeune Premier. Je kan de reistas praktisch dragen aan de handvatten of met de verstelbare en afneembare schouderriem. Zet de ..
  Jeune Premier - reistas - weeken...
  €99,00 incl btw
 • Weekendtas - reistas - eenhoorn - Jeune Premier

  Weekendtas - reistas - eenhoorn - Jeune Premier

  Jeune Premier - weekendtas - reistas - eenhoorn Merk: Jeune Premier Deze weekendtas is een praktische en ruime reistas in lief eenhoorn design van het Belgische merk Jeune Premier. Je draagt de weekendtas praktisch aan de handvatten of met de verstelbare en afneembare schouderriem. Zet de..
  Jeune Premier - weekendtas - rei...
  €99,00 incl btw
 • Weekendtas - reistas - navy tijger - Jeune Premier

  Weekendtas - reistas - navy tijger - Jeune Premier

  Jeune Premier - weekendtas - reistas - navy tijger Merk: Jeune Premier Stoere weekendtas en praktische reistas! Draag deze weekendtas met cool navy tijger design van het Belgische merk Jeune Premier praktisch aan de handvatten of met de verstelbare en afneembare schouderriem. Zet de reist..
  Jeune Premier - weekendtas - rei...
  €99,00 incl btw