Puzzels voor kinderen

Bij Little Thingz vind je leuke legpuzzels en houten puzzels voor kinderen. Welke Vilac of Djeco puzzel vind jouw kind het leukst?

Puzzels komen in allerlei vormen en kleuren, meestal afgestemd op de leeftijd en ontwikkeling van je kind. Kleurrijke inlegpuzzels of blokpuzzels zijn ideaal voor baby’s. Terwijl we voor de iets grotere kinderen eerder legpuzzels aanraden. Puzzels zijn onmisbaar voor de verstandelijke en motorische ontwikkeling van kinderen. Het zelfstandig zoeken naar oplossingen bevordert de verstandelijke ontwikkeling van je kind, terwijl het bezig zijn met de kleine stukjes eerder voor een boost in de motorische ontwikkeling zorgt. Als kers op de taart wordt door te puzzelen ook het ruimtelijk inzicht van je kinderen verbetert. Leren puzzelen is dus werkelijk onmisbaar voor de ontwikkeling van je kind.

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • 4 puzzels - de 4 seizoenen - Vilac

  4 puzzels - de 4 seizoenen - Vilac

  Vilac - 4 puzzels - de 4 seizoenen Merk: Vilac 4 puzzels, prachtig geïllustreerd met de 4 seizoenen van het Franse merk Vilac. Verpakt in een mooie houten puzzeldoos stelt iedere houten puzzel een seizoen voor, de lente, de winter, de zomer en de herfst. Deze 4 prachtige puzzels best..
  Vilac - 4 puzzels - de 4 seizoen...
  €13,50 incl btw
 • 5 houten puzzels - brandweerwagen - voertuigen - Vilac

  5 houten puzzels - brandweerwagen - voertuigen - Vilac

  Vilac 5 houten puzzels - brandweerwagen - voertuigen Merk: Vilac Kinderen leren met deze 5 houten puzzels in verschillende voertuigen van het Franse merk Vilac, al spelend puzzelen en tellen. De mooie opbergdoos in de vorm van een brandweerwagen bevat 5 houten puzzels bestaande uit versch..
  Vilac 5 houten puzzels - brandwe...
  €18,95 incl btw
 • 5 houten puzzels boerderijdieren - Vilac

  5 houten puzzels boerderijdieren - Vilac

  Vilac 5 houten puzzels boerderijdieren Merk: Vilac Met deze 5 houten puzzels van de schattigste boederijdieren van het Franse merk Vilac, leert jouw kind al spelend puzzelen en tellen. De mooie opbergdoos in de vorm van een haan bevat 5 houten puzzels bestaande uit verschillende aantallen..
  Vilac 5 houten puzzels boerderij...
  €17,95 incl btw
 • Djeco - inlegpuzzel Super Jo met geluid

  Djeco - inlegpuzzel Super Jo met geluid

  Inlegpuzzel Super Jo met geluid - Djeco Merk: Djeco Vroum! Tuut Taat! Rrrrr! Ontdek met deze leuke Djeco inlegpuzzel met geluid welk voertuig welk geluid maakt door te puzzelen en de voertuigen op de juiste plaats in de puzzel te leggen. De houten puzzel heeft 5 puzzelstukjes met ver..
  Inlegpuzzel Super Jo met geluid ...
  €24,95 incl btw
 • Djeco - puzzel - Indiaan Tatanka - 4 jr - 36 stks

  Djeco - puzzel - Indiaan Tatanka - 4 jr - 36 stks

  Puzzel - Indiaan Tatanka - Djeco - 4 jr - 36 stks Merk: Djeco Djeco puzzel Indiaan Tatanka is een prachtige legpuzzel van wel 42 x 30 cm, bestaande uit 36 grote puzzelstukken. Deze Djeco puzzel is gemaakt uit stevige karton en verpakt in een prachtige silhouet speelgoeddoos. Een Djeco puz..
  Puzzel - Indiaan Tatanka - Djeco...
  €11,95 incl btw
 • Djeco - puzzel - Pachat en zijn vrienden - 3 jr - 24 stks

  Djeco - puzzel - Pachat en zijn vrienden - 3 jr - 24 stks

  Puzzel - Pachat en zijn vrienden - Djeco - 3 jr - 24 stks Merk: Djeco Maak deze Djeco puzzel compleet en je ziet poes Pachat en zijn vrienden vrolijk spelen rond het huis en in de boom. De puzzel bestaat uit 24 grote puzzelstukken. Elk puzzelstuk is ongeveer 8 x 8 cm. Eens de legpuzzel af..
  Puzzel - Pachat en zijn vrienden...
  €11,95 incl btw
 • Djeco - puzzel - Sneeuwwitje - 5 jr - 50 stks

  Djeco - puzzel - Sneeuwwitje - 5 jr - 50 stks

  Puzzel - Sneeuwwitje - Djeco - 5 jr - 50 stks Merk: Djeco Deze prachtige Djeco puzzel sneeuwwitje is een lange legpuzzel van wel 62 x 20 cm, bestaande uit 50 grote puzzelstukken. Maak de puzzel compleet en ontdek het Sprookje van Sneeuwwitje en de zeven dwergen. Deze Djeco puzzel is gemaa..
  Puzzel - Sneeuwwitje - Djeco - 5...
  €11,95 incl btw
 • Djeco inlegpuzzel Ouaf Woof met geluid

  Djeco inlegpuzzel Ouaf Woof met geluid

  Inlegpuzzel Ouaf Woof met geluid - Djeco Merk: Djeco Ouaf Woof! Wie blaft? Miauw! Wie miauwt? Ontdek met deze leuke Djeco inlegpuzzel met geluid welk dier welk geluid maakt door te puzzelen en de dieren op de juiste plaats in de puzzel te leggen. De houten puzzel heeft 5 puzzelstukje..
  Inlegpuzzel Ouaf Woof met geluid...
  €23,95 incl btw
 • Djeco puzzel 3 lagen het huis van Carrot

  Djeco puzzel 3 lagen het huis van Carrot

  Puzzel 3 lagen het huis van Carrot - Djeco Merk: Djeco Super leuke Djeco puzzel bestaande uit 3 lagen. Ontdek wie er allemaal woont in het huis van Carrot. Op de eerste laag en puzzel zie je het huis van Carrot en achter de ramen al enkele bewoners. Door te puzzelen ga je naar d..
  Puzzel 3 lagen het huis van Carr...
  €18,95 incl btw
 • Djeco puzzel Baobab met geluid

  Djeco puzzel Baobab met geluid

  Puzzel Baobab met geluid - Djeco Merk: Djeco Grrr! Rooar! Super leuke Djeco puzzel Baobab met geluid. Ontdek welk dier welk geluid maakt door te puzzelen en de dieren op de juiste plaats in de puzzel te leggen. De houten puzzel heeft 5 puzzelstukjes met safaridieren en werkt op ..
  Puzzel Baobab met geluid - Djeco...
  €23,95 incl btw
 • Grappige blokpuzzel Ingela P. Arrhenius - Vilac

  Grappige blokpuzzel Ingela P. Arrhenius - Vilac

  Vilac grappige blokpuzzel Ingela P. Arrhenius Merk: Vilac Deze grappige blokpuzzel geïllustreerd door de Zweedse kunstenares Ingela P. Arrhenius voor het Franse merk Vilac zorgt voor veel puzzel- en speelplezier. Puzzel met de 6 blokken de grappigste combinaties dieren en mensen..
  Vilac grappige blokpuzzel Ingela...
  €9,95 incl btw
 • Legpuzzel Woodland - Kid's Concept

  Legpuzzel Woodland - Kid's Concept

  Kid's Concept legpuzzel Woodland Merk: Kid's Concept Super leuke legpuzzel in prachtig Woodland thema van het Zweedse Kid's Concept. Met deze puzzel leert jouw kind vormen en figuren herkennen. In de houten puzzel zitten 8 vormpjes die kleine kinderhandjes heel gemakkelijk kun..
  Kid's Concept legpuzzel Wood...
  €14,50 incl btw
 • Panda puzzel 3 lagen - Djeco

  Panda puzzel 3 lagen - Djeco

  Djeco panda puzzel 3 lagen Merk: Djeco Ontdek alle leden van de familie panda. Puzzel de 3 lagen mooi op elkaar. Het welpje, de moeder en de vader, zo is het gezin helemaal compleet in deze leuke mini Djeco puzzel. Deze puzzel bestaat uit 6 puzzelstukken en is zo groot als een postka..
  Djeco panda puzzel 3 lagen Me...
  €8,95 incl btw
 • Puzzel - dieren vrienden - Deer friends - Done by Deer

  Puzzel - dieren vrienden - Deer friends - Done by Deer

  Done by Deer - puzzel - dieren vrienden - Deer friends Merk: Done by Deer Met deze super leuke puzzel met dieren vrienden Elphee de olifant, Croco de krokodil, Ozzo het nijlpaard en Raffi de giraf; de lieve Deer friends van Done by Deer ontwikkelen kinderen hun motorische vaardigheden. Plaats ..
  Done by Deer - puzzel - dieren v...
  €9,95 incl btw
 • Puzzel - Emma aankleden - Vilac

  Puzzel - Emma aankleden - Vilac

  Vilac - puzzel - Emma aankleden Merk: Vilac Puzzel Emma aankleden van Vilac is een educatieve puzzel die tot de verbeelding van kinderen spreekt. Met deze leuke puzzel kunnen kinderen Emma de hond mooi aankleden. Emma de hond is een puzzel die telkens uit 3 onderdelen bestaat, een hoofd, ..
  Vilac - puzzel - Emma aankleden ...
  €11,95 incl btw
 • Puzzel ballerina - Djeco - 36 stukjes - 4 jaar

  Puzzel ballerina - Djeco - 36 stukjes - 4 jaar

  Djeco puzzel ballerina - 36 stukjes - 4 jaar Merk: Djeco Deze wondermooie puzzel met dansende ballerina van Djeco bestaat uit 36 puzzelstukken en is verpakt in een mooie doos in de vorm van een echte ballerina. Deze prachtige Djeco puzzel La ballerine à la fleur is een fantast..
  Djeco puzzel ballerina - 36 stuk...
  €11,60 incl btw
 • Puzzel bosdieren Oski - Djeco

  Puzzel bosdieren Oski - Djeco

  Djeco puzzel bosdieren Oski Merk: Djeco Deze leuke puzzel Oski van het Franse Djeco met houten bosdieren en een vilten ondergrond in de vorm van een boom maken van deze legpuzzel een speelse versie! In de boom leven 5 dieren, een uil, eekhoorn, das, vogel en een grote bruine beer.&nb..
  Djeco puzzel bosdieren Oski M...
  €17,95 incl btw
 • Puzzel brandweerwagen - Djeco - 16 stukjes - 3 jaar

  Puzzel brandweerwagen - Djeco - 16 stukjes - 3 jaar

  Djeco puzzel brandweerwagen - 16 stukjes - 3 jaar Merk: Djeco Super leuke puzzel met brandweerwagen van Djeco. Vervolledig snel de puzzel en snel ter hulp om de brand te blussen! Deze mooie puzzel bestaat uit 16 puzzelstukken, makkelijk voor jonge kinderen om in elkaar te puzzelen.&n..
  Djeco puzzel brandweerwagen - 16...
  €9,95 incl btw
 • Puzzel De piraat en zijn schat - Djeco - 36 stukjes - 4 jaar

  Puzzel De piraat en zijn schat - Djeco - 36 stukjes - 4 jaar

  Djeco puzzel De piraat en zijn schat - 36 stukjes - 4 jaar Merk: Djeco Super stoer deze puzzel De piraat en zijn schat van Djeco. Deze puzzel bestaat uit 36 puzzelstukken en is verpakt in een mooie doos in de vorm van een knappe piraat. Deze prachtige Djeco puzzel is dan ook een fant..
  Djeco puzzel De piraat en zijn s...
  €11,60 incl btw
 • Puzzel De prinses en de kikker - Djeco - 36 stukjes - 4 jaar

  Puzzel De prinses en de kikker - Djeco - 36 stukjes - 4 jaar

  Djeco puzzel De prinses en de kikker - 36 stukjes - 4 jaar Merk: Djeco Een betoverende puzzel naar het verhaal van de prinses en de kikker, door Djeco. Deze puzzel bestaat uit 36 puzzelstukken en is verpakt in een mooie doos in de vorm van een mooie prinses. Deze prachtige Djeco puzz..
  Djeco puzzel De prinses en de ki...
  €10,95 incl btw
 • Puzzel feeën kasteel - Djeco - 54 stukjes - 5 jaar

  Puzzel feeën kasteel - Djeco - 54 stukjes - 5 jaar

  Djeco puzzel feeën kasteel - 54 stukjes - 5 jaar Merk: Djeco Een betoverende puzzel van een prachtig feeën kasteel. Een uitdagende, maar wondermooie puzzel met een prachtig kasteel, prinsessen en feeën. Deze Djeco puzzel bestaat uit 54 puzzelstukken en is verpakt in ee..
  Djeco puzzel feeën kasteel ...
  €11,95 incl btw
 • Puzzel Het meisje en de zwaan - Djeco - 54 stukjes - 5 jaar

  Puzzel Het meisje en de zwaan - Djeco - 54 stukjes - 5 jaar

  Djeco puzzel Het meisje en de zwaan - 54 stukjes - 5 jaar Merk: Djeco Een wondermooie puzzel van het meisje en de zwaan tussen de prachtige bloemen en vogels. Deze Djeco puzzel bestaat uit 54 puzzelstukken en is verpakt in een mooie doos in de vorm van een lieve zwaan. Deze prachtige..
  Djeco puzzel Het meisje en de zw...
  €11,95 incl btw
 • Puzzel ijskar - Djeco Le glacier - 16 stukjes - 3 jaar

  Puzzel ijskar - Djeco Le glacier - 16 stukjes - 3 jaar

  Djeco Le glacier - puzzel ijskar - 16 stukjes - 3 jaar Merk: Djeco Deze prachtige puzzel met ijskar van Djeco zorgt vast en zeker voor uren puzzelplezier. De puzzel bestaat uit 16 puzzelstukken, lekker handig dus voor jonge kinderen om in elkaar te puzzelen. Verpakt in een mooie..
  Djeco Le glacier - puzzel ijskar...
  €10,95 incl btw
 • Puzzel kleine en grote dieren - Djeco

  Puzzel kleine en grote dieren - Djeco

  Djeco puzzel kleine en grote dieren Merk: Djeco Super leuk deze puzzel met kleine en grote dieren van het Franse merk Djeco. Kinderen puzzelen vrolijk de diertjes in de juiste vorm en grote van klein naar groot aan elkaar. Deze prachtige puzzeldoos bevat 3 verschillende legpuzze..
  Djeco puzzel kleine en grote die...
  €7,95 incl btw

Puzzels worden in de meeste gevallen vervaardigd uit duurzame materialen als hout of karton. Dat is bij Little Thingz niet anders. In het ruime aanbod van Little Thingz vind je een zeer ruim aanbod legpuzzels en houten puzzels voor baby’s en grotere kinderen. Met deze leuke puzzels bezorg je je kinderen urenlang spelplezier. We bieden enkel legpuzzels en houten puzzels voor baby’s en kinderen aan van welbekende producenten als Djeco, Vilac, Petitcollage en vele ander topmerken.

Puzzelen met je kind

Begin steeds met een puzzel met weinig stukjes wanneer je je kind leert puzzelen. Vooreerst is het belangrijk dat je kind leert wat puzzelen is. De hoeveelheid aan stukjes verhoogd automatisch eenmaal je kind het puzzelen snapt. Bekijk en bespreek ook altijd de puzzel als die nog heel is. Je zal merken dat het voor je kind vele malen makkelijker wordt om de puzzel te maken.

Legpuzzels en houten puzzels van topkwaliteit

Little Thingz biedt uitsluitend legpuzzels en houten puzzels aan van topkwaliteit. Kinderen vinden makkelijk en snel die ene puzzel waar ze al zo lang van dromen. Een kleurrijke Djeco puzzel of een leuke legpuzzel van Vilac. In ons online aanbod vind je houten puzzels voor baby’s, houten denkpuzzels en legpuzzels voor iets oudere kinderen. Waar wacht je nog op? Leuke legpuzzels kopen doe je online, bij Little Thingz!