Knutselen en tekenen

Met een knutselset van Little Thingz kan je urenlang knutselen met jouw kinderen. In ons assortiment vind je de leukste knutseldoos voor jongens én meisjes.

Wat is er nu leuker dan knutselen met kinderen? Knutselen is zowel voor jongens als voor meisjes creatief bezig zijn en ontdekken. Dankzij knutselen kunnen kinderen zich uiten en hun verbeelding laten spreken. Daarom is een leuke knutseldoos of een uitgebreide knutselset voor jongens en meisjes altijd een echte aanrader om cadeau te geven of in huis te hebben. Ontdek het ruime online aanbod knutselen voor kinderen op de handige webshop van Little Thingz.

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Dinosaurus - kraskaarten - Djeco

  Dinosaurus - kraskaarten - Djeco

  Djeco - kraskaarten - dinosaurus Merk: Djeco Stoere dinosaurus kraskaarten van Djeco. Deze knutselset bestaat uit 4 verschillende kraskaarten in een formaat van 15 x 21 cm en een houten kraspen. Kras je de donkergrijze laag van de kraskaarten weg dan verschijnen er stoere dinosaurus prent..
  Djeco - kraskaarten - dinosaurus...
  €7,90 incl btw
 • Djeco - knutseldoos - waxdraden - Filomène en haar vrienden

  Djeco - knutseldoos - waxdraden - Filomène en haar vrienden

  Knutseldoos - waxdraden - Filomène en haar vrienden - Djeco Merk: Djeco Deze Djeco knutseldoos met gekleurde waxdraden en leuke afbeeldingen van Filomène en haar vrienden is super leuk voor kleine kunstenaars. Kleur de afbeeldingen vrolijk in, beplak ze met waxdraden en voeg..
  Knutseldoos - waxdraden - Filom&...
  €16,95 incl btw
 • Djeco - Krimpie Dinkie - juwelen maken - regenboog paard

  Djeco - Krimpie Dinkie - juwelen maken - regenboog paard

  Krimpie Dinkie - juwelen maken - regenboog paard - Djeco Merk: Djeco De mooiste juwelen met regenbogen en paarden maak je met deze Djeco Krimpie Dinkie set. Wat is Krimpie Dinkie? Vooraf uitgeknipte plastic krimpfolie vormen om mooi in te kleuren en in de oven te verwarmen. Na enkele minu..
  Krimpie Dinkie - juwelen maken -...
  €14,50 incl btw
 • Djeco - Krimpie Dinkie - juwelen maken - Zoete lekkernijen

  Djeco - Krimpie Dinkie - juwelen maken - Zoete lekkernijen

  Krimpie Dinkie - juwelen maken - Zoete lekkernijen - Djeco Merk: Djeco Van zoete lekkernijen krijg je nooit genoeg! Maak met Djeco Krimpie Dinkie de leukste juwelen met de zoetste lekkernijen. Wat is Krimpie Dinkie? Vooraf uitgeknipte plastic krimpfolie vormen om mooi in te kleuren en in ..
  Krimpie Dinkie - juwelen maken -...
  €14,50 incl btw
 • Djeco - Mijn naaidoos

  Djeco - Mijn naaidoos

  Mijn Naaidoos - Djeco Merk: Djeco Met de Djeco naaidoos vol naaigarnituren maak je de leukste naaiwerkjes en eigen creaties. Mijn naaidoos is het ideale eerste naaidoosje om kinderen kennis te laten maken met het aannaaien van knopen en eigen leuke dingen te creëren. Dit naaidoosje i..
  Mijn Naaidoos - Djeco Merk:&n...
  €24,95 incl btw
 • Djeco - puffy stickers - feeën

  Djeco - puffy stickers - feeën

  Puffy stickers - feeën - Djeco Merk: Djeco Deze Djeco kaart met puffy stickers bevat de liefste feeën, bloemen en een prachtige koets. Djeco stickers zijn super leuk om te plakken en mee te knutselen. Wie is er nu niet gek van stickers, feeën, bloemen en magie! Eigenscha..
  Puffy stickers - feeën - Dj...
  €1,25 incl btw
 • Djeco - puffy stickers - vintage dieren

  Djeco - puffy stickers - vintage dieren

  Puffy stickers - vintage dieren - Djeco Merk: Djeco Djeco puffy stickers met de schattigste vintage dieren. Djeco stickers zijn super leuk om te plakken en mee te knutselen. Wie is er nu niet gek van stickers, vintage, bambi en dieren! Eigenschappen van deze Djeco - puffy stickers - vi..
  Puffy stickers - vintage dieren ...
  €1,25 incl btw
 • Djeco - schilderen met spons - knutseldoos - doudous

  Djeco - schilderen met spons - knutseldoos - doudous

  Schilderen met spons - knutseldoos - doudous - Djeco Merk: Djeco Deze Djeco schilderen met spons is een super leuke knutseldoos voor kleine kunstenaars. Kinderen schilderen en stempelen de leukste schilderijtjes met behulp van voorgedrukte achtergronden, leuke dierensjablonen en vers..
  Schilderen met spons - knutseldo...
  €23,50 incl btw
 • Djeco - tekensjablonen - dansers - ballerinas

  Djeco - tekensjablonen - dansers - ballerinas

  Tekensjablonen - dansers - ballerinas - Djeco Merk: Djeco Met deze Djeco tekensjablonen dansers teken je heel gemakkelijk de sierlijkste ballerinas. Volg de lijntjes in het sjabloon en maak zo de leukste tekeningen. De tekensjablonen, formaat 20 x 20 cm zijn gemaakt uit flexibele plastiek..
  Tekensjablonen - dansers - balle...
  €5,95 incl btw
 • Djeco - tekensjablonen - dinosaurussen

  Djeco - tekensjablonen - dinosaurussen

  Tekensjablonen - dinosaurussen - Djeco Merk: Djeco Teken met deze 5 Djeco tekensjablonen de coolste dinosaurussen in een handomdraai. Leren tekenen was nog nooit zo eenvoudig! Volg de lijntjes in het sjabloon en maak zo de leukste tekeningen. De tekensjablonen, formaat 20 x 20 cm zijn gem..
  Tekensjablonen - dinosaurussen -...
  €5,95 incl btw
 • Djeco - tekensjablonen - draken

  Djeco - tekensjablonen - draken

  Tekensjablonen - draken - Djeco Merk: Djeco Stoere Djeco tekensjablonen draken. Leer met de 5 sjablonen de stoerste vuurspuwende draken in een handomdraai tekenen. Volg de lijntjes in het sjabloon en maak zo de leukste tekeningen. De tekensjablonen, formaat 20 x 20 cm zijn gemaakt uit fle..
  Tekensjablonen - draken - Djeco ...
  €5,95 incl btw
 • Djeco - tekensjablonen - feeën

  Djeco - tekensjablonen - feeën

  Tekensjablonen - feeën - Djeco Merk: Djeco Leer in een handomdraai de meest betoverende feeën tekenen met de leuke tekensjablonen van Djeco. Volg de lijntjes in het sjabloon en maak zo de leukste tekeningen. De tekensjablonen, formaat 20 x 20 cm zijn gemaakt uit flexibele plasti..
  Tekensjablonen - feeën - Dj...
  €5,95 incl btw
 • Djeco - tekensjablonen - Kawaïland

  Djeco - tekensjablonen - Kawaïland

  Tekensjablonen - Kawaïland - Djeco Merk: Djeco Deze Djeco tekensjablonen Kawaïland zijn een echte musthave voor fans van alles wat Kawaii, eenhoorns en schattig is! Leer in een handomdraai een prachtige eenhoorn tekenen met de leuke tekensjablonen van Djeco. Volg de lijntjes in ..
  Tekensjablonen - Kawaïland ...
  €5,95 incl btw
 • Djeco - tekensjablonen - paarden

  Djeco - tekensjablonen - paarden

  Tekensjablonen - paarden - Djeco Merk: Djeco Leuke Djeco tekensjablonen paarden. Leer met de 5 sjablonen de prachtigste paarden in een handomdraai tekenen. Volg de lijntjes in het sjabloon en maak zo de leukste tekeningen. De tekensjablonen, formaat 20 x 20 cm zijn gemaakt uit flexibele p..
  Tekensjablonen - paarden - Djeco...
  €5,95 incl btw
 • Djeco - tekensjablonen - prinsessen

  Djeco - tekensjablonen - prinsessen

  Tekensjablonen - prinsessen - Djeco Merk: Djeco Met deze leuke tekenset van Djeco bestaande uit 5 tekensjablonen leer je 4 prinsessen en een koets in een handomdraai tekenen. Volg de lijntjes in het sjabloon en maak zo de leukste tekeningen. De tekensjablonen, formaat 20 x 20 cm zijn gema..
  Tekensjablonen - prinsessen - Dj...
  €5,95 incl btw
 • Djeco - tekensjablonen - ridders

  Djeco - tekensjablonen - ridders

  Tekensjablonen - ridders - Djeco Merk: Djeco Leer met deze 5 Djeco tekensjablonen ridders de stoerste ridders in een handomdraai tekenen. Volg de lijntjes in het sjabloon en maak zo de leukste tekeningen. De tekensjablonen, formaat 20 x 20 cm zijn gemaakt uit flexibele plastiek en maak je..
  Tekensjablonen - ridders - Djeco...
  €5,95 incl btw
 • aquarel kleurpotloden

  Djeco 24 aquarel kleurpotloden

  Djeco 24 aquarel kleurpotloden Merk: Djeco Met Djeco 24 aquarel potloden maak je de prachtigste tekeningen. Creëer heel eenvoudig de meest fantastische aquareleffecten met een penseel en een beetje water. De doos bevat 24 verschillende levendige kleuren, de potloden zijn 18cm lang. Er is ..
  Djeco 24 aquarel kleurpotloden ...
  €14,40 incl btw
 • Djeco puffy stickers zoetigheden

  Djeco puffy stickers zoetigheden

  Puffy stickers zoetigheden - Djeco Merk: Djeco 1 kaart van Djeco met puffy stickers van de lekkerste zoetigheden. Deze Djeco stickers zijn super leuk om te plakken en mee te knutselen. Wie is er nu niet gek van stickers. Eigenschappen van deze Djeco puffy stickers zoetigheden..
  Puffy stickers zoetigheden - Dje...
  €1,25 incl btw
 • Djeco stickers dinosaurus 160 stuks

  Djeco stickers dinosaurus 160 stuks

  Stickers dinosaurus 160 stuks - Djeco Merk: Djeco 4 vellen Djeco stickers boordevol coole dino's, wel 160 stuks. Deze Djeco stickers zijn super leuk om te plakken en mee te knutselen. Eigenschappen van deze Djeco stickers dinosaurus 160 stuks: Afmetingen: 21,5 x 23 x 0,5..
  Stickers dinosaurus 160 stuks - ...
  €2,95 incl btw
 • Djeco stickers gezichten creëren

  Djeco stickers gezichten creëren

  Stickers gezichten creëren - Djeco Merk: Djeco Met deze leuke Djeco stickers kan je de gekste en meest verschillende gezichten creëren. De sticker- en knutselset bestaat 4x4 portretten van papier om te bestickeren met de 240 stickers op 6 stickervellen. Inclusief een v..
  Stickers gezichten creëren ...
  €6,25 incl btw
 • Djeco stickers paarden 160 stuks

  Djeco stickers paarden 160 stuks

  Stickers paarden 160 stuks - Djeco Merk: Djeco 4 vellen met prachtige Djeco stickers van de mooiste paarden, wel 160 stickers. Deze mooie Djeco stickers zijn super leuk om te plakken en mee te knutselen. Eigenschappen van deze Djeco stickers paarden 160 stuks: Afmetingen: 21..
  Stickers paarden 160 stuks - Dje...
  €2,95 incl btw
 • Kleurplaten 3D - Duimelijntje - Djeco

  Kleurplaten 3D - Duimelijntje - Djeco

  Djeco - kleurplaten 3D - Duimelijntje Merk: Djeco Prachtige kleurplaten met 3D effect naar het verhaal van Duimelijntje. Deze Djeco kleurplaten zijn zijn super leuk voor kinderen die houden van knutselen en kleuren. De knutselset bestaat uit 4 verschillende 3D kleurplaten. Kleur de kleurp..
  Djeco - kleurplaten 3D - Duimeli...
  €3,50 incl btw
 • Leren tekenen stap voor stap geometrie - Djeco Step by Step Geo and Co

  Leren tekenen stap voor stap geometrie - Djeco Step by Step Geo and Co

  Djeco Step by Step Geo and Co - leren tekenen stap voor stap geometrie Merk: Djeco Kinderen leren tekenen stap voor stap met de super leuke geometrie tekenkaarten van Djeco Step by Step Geo and Co. Aan de hand van deze tekenkaarten met geometrische vormen zoals een driehoek, een vier..
  Djeco Step by Step Geo and Co - ...
  €13,50 incl btw
 • Leren tekenen stap voor stap tipi en iglo - Djeco Step by Step Primo

  Leren tekenen stap voor stap tipi en iglo - Djeco Step by Step Primo

  Djeco Step by Step Primo - leren tekenen stap voor stap tipi en iglo Merk: Djeco Leren tekenen doe je stap voor stap met de super leuke tekenkaarten van Djeco Step by Step Primo. Jouw kind leert aan de hand van deze tekenkaarten stap voor stap een prachtige tipi, iglo, indiaan, verja..
  Djeco Step by Step Primo - leren...
  €10,80 incl btw

Knutselen voor meisjes

Knutselen is een hobby die de meeste meisje dolgraag doen. Ze kunnen er uren mee bezig zijn. Bij Little Thingz vind je steeds een prachtige knutseldoos, speciaal gericht op knutselen voor meisjes. Zo knutselen meisjes lekker fijn hun eigen prinses, ballerina of fee pop of maken ze de prachtigste schilderijen met gekleurd of glitter zand en ontwerpen ze de mooiste juwelen. Creatief knutselen houdt meisjes uren zoet.

Knutselen voor jongens

Natuurlijk knutselen jongens ook graag. Knutselen met jongens mag dan ook best wat stoerder zijn. Little Thingz voorziet daarom een stoere knutseldoos om zelf een robot of een waterraket te bouwen. Maar knutselen is zelfs al weggelegd voor de kleinere jongens, leuke origami dieren vouwen en grappige dieren maken. Knutselen met jongens wordt super plezierig met een prachtige knutseldoos van Little Thingz.

Knutselen voor kinderen

Knutselen is een fantastische hobby voor kinderen. Ze beleven er uren plezier aan. Dankzij knutselen leren kinderen hun fantasie te gebruiken om de mooiste dingen te maken. Om te knutselen met uw kinderen biedt Little Thingz een zeer divers assortiment aan. Naast een leuke knutseldoos of tekenset kan je bij ons eveneens wetenschappelijke spelletjes of schilderijtjes vinden. Little Thingz, dé online shop als je wilt knutselen met jouw kinderen.

In het uitgebreide online aanbod van Little Thingz is het dan ook een fluitje van een cent om de geschikte knutseldoos voor kinderen te kopen.