Pennenzak

Een pennenzak kopen doe je online, bij Little Thingz. Bekijk ons ruime assortiment pennenzakken voor kinderen.

Een goede pennenzak mag natuurlijk niet ontbreken tussen al die hippe schoolspullen. Maar een pennenzak moet niet alleen goed zijn, een pennenzak moet voor kinderen vooral ook mooi en hip zijn. En voor sommige zelfs wel groot. Ken jij dat ook dat jouw kind nooit pennenzakken genoeg kan hebben? Een pennenzak voor kleurpotloden, een andere pennenzak voor viltstiften en dan natuurlijk niet te vergeten dé pennenzak voor hun dagdagelijkse schoolspullen. In de handige webshop van Little Thingz vind je dan zeker en vast wel die leuke pennenzak of meerdere pennenzakken voor jouw kind zijn drukke schooldag!

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Etui Napoli blue scales - Nobodinoz

  Etui Napoli blue scales - Nobodinoz

  Nobodinoz etui Napoli blue scales Merk: Nobodinoz Deze ruime pennenzak Napoli met mooie blue scales print van het Spaanse Merk Nobodinoz is tevens een handig etui. Zo kan je dit etui met extra brede bodem voor extra veel inhoud perfect gebruiken als make-up tasje, toilettas..
  Nobodinoz etui Napoli blue ...
  €12,95 incl btw
 • Etui Napoli green scales - Nobodinoz

  Etui Napoli green scales - Nobodinoz

  Nobodinoz etui Napoli green scales Merk: Nobodinoz Deze ruime pennenzak Napoli met mooie green scales print van het Spaanse Merk Nobodinoz is tevens een handig etui. Zo kan je dit etui met extra brede bodem voor extra veel inhoud perfect gebruiken als make-up tasje, toilettas, pennen..
  Nobodinoz etui Napoli green scal...
  €12,95 incl btw
 • Etui Napoli honey monkeys - Nobodinoz

  Etui Napoli honey monkeys - Nobodinoz

  Nobodinoz etui Napoli honey monkeys Merk: Nobodinoz Deze ruime pennenzak Napoli met mooie honey monkeys print van het Spaanse Merk Nobodinoz is tevens een handig etui. Zo kan je dit etui met extra brede bodem voor extra veel inhoud perfect gebruiken als make-up tasje, toilettas, penn..
  Nobodinoz etui Napoli honey monk...
  €12,95 incl btw
 • Nobodinoz etui Napoli black honey sparks

  Nobodinoz etui Napoli black honey sparks

  Etui Napoli black honey sparks - Nobodinoz Merk: Nobodinoz Deze ruime Nobodinoz etui Napoli met prachtige black honey sparks print is een handig etui met extra brede bodem voor extra veel inhoud. Je kan dit etui dan ook perfect gebruiken als make-up tasje, toilettas, pennenzak en zel..
  Etui Napoli black honey sparks -...
  €12,95 incl btw
 • Nobodinoz etui Napoli zigzag blauw

  Nobodinoz etui Napoli zigzag blauw

  Etui Napoli zigzag blauw - Nobodinoz Merk: Nobodinoz Deze ruime Nobodinoz etui Napoli met prachtige zigzag blauw print is een handig etui met extra brede bodem voor extra veel inhoud. Je kan dit etui dan ook perfect gebruiken als make-up tasje, toilettas, pennenzak en zelfs om j..
  Etui Napoli zigzag blauw - ...
  €12,95 incl btw
 • Nobodinoz etui Napoli zigzag zwart

  Nobodinoz etui Napoli zigzag zwart

  Etui Napoli zigzag zwart - Nobodinoz Merk: Nobodinoz Deze ruime Nobodinoz etui Napoli met prachtige zigzag zwart print is een handig etui met extra brede bodem voor extra veel inhoud. Je kan dit etui dan ook perfect gebruiken als make-up tasje, toilettas, pennenzak en zelfs om je rei..
  Etui Napoli zigzag zwart - Nobod...
  €12,95 incl btw
 • Pennenzak - Birds - Froy en Dind

  Pennenzak - Birds - Froy en Dind

  Froy en Dind - pennenzak - Birds Merk: Froy en Dind Stijlvolle Froy en Dind pennenzak met mooie Birds print. De ideale pennenzak voor het bewaren van alle hippe schoolspullen. De pennenzak is 20 x 5 cm, gemaakt van 100% canvas katoen, mat gelamineerd voor de stevigheid. De ideale pennenza..
  Froy en Dind - pennenzak - Birds...
  €11,00 incl btw
 • Pennenzak - Boats - Froy en Dind

  Pennenzak - Boats - Froy en Dind

  Froy en Dind - pennenzak - Boats Merk: Froy en Dind Deze praktische pennenzak van Froy en Dind met leuke bootjes print is de ideale pennenzak voor het bewaren van alle hippe schoolspullen. De pennenzak is 20 x 5 cm, gemaakt van 100% canvas katoen, mat gelamineerd voor de stevigheid. De id..
  Froy en Dind - pennenzak - Boats...
  €11,00 incl btw
 • Pennenzak - Butterfly - vlinder - Froy en Dind

  Pennenzak - Butterfly - vlinder - Froy en Dind

  Froy en Dind - pennenzak - Butterfly - vlinder  Merk: Froy en Dind Deze pennenzak met mooie Butterfly print van Froy en Dind is niet enkel mooi, maar ook  praktisch en ideaal voor het bewaren van alle hippe schoolspullen. De pennenzak is 20 x 5 cm, gemaakt van 100% canvas katoen..
  Froy en Dind - pennenzak - Butte...
  €11,00 incl btw
 • Pennenzak - etui Napoli - mint diamonds - Nobodinoz

  Pennenzak - etui Napoli - mint diamonds - Nobodinoz

  Nobodinoz pennenzak - etui Napoli - mint diamonds Merk: Nobodinoz Deze ruime pennenzak Napoli met mooie mint diamonds print van het Spaanse Merk Nobodinoz is tevens een handig etui. Zo kan je dit etui met extra brede bodem voor extra veel inhoud perfect gebruiken als make-up tasje, t..
  Nobodinoz pennenzak - etui Napol...
  €12,95 incl btw
 • Pennenzak - etui Napoli - pink diamonds - Nobodinoz

  Pennenzak - etui Napoli - pink diamonds - Nobodinoz

  Nobodinoz pennenzak - etui Napoli - pink diamonds Merk: Nobodinoz Deze ruime pennenzak Napoli met mooie pink diamonds print van het Spaanse Merk Nobodinoz is tevens een handig etui. Zo kan je dit etui met extra brede bodem voor extra veel inhoud perfect gebruiken als make-up tas..
  Nobodinoz pennenzak - etui Napol...
  €12,95 incl btw
 • Pennenzak - Icecream - Froy en Dind

  Pennenzak - Icecream - Froy en Dind

  Froy en Dind - pennenzak - Icecream Merk: Froy en Dind Deze trendy praktische pennenzak met zoete Icecream print van Froy en Dind is ideaal voor het bewaren van alle hippe schoolspullen. De pennenzak is 20 x 5 cm, gemaakt van 100% canvas katoen, mat gelamineerd voor de stevigheid. De idea..
  Froy en Dind - pennenzak - Icecr...
  €11,00 incl btw
 • Pennenzak - Mountain - Froy en Dind

  Pennenzak - Mountain - Froy en Dind

  Froy en Dind - pennenzak - Mountain  Merk: Froy en Dind Deze prachtige mosterdgele pennenzak met grafische print van Froy en Dind is praktisch en ideaal voor het bewaren van alle hippe schoolspullen. De pennenzak is 20 x 5 cm, gemaakt van 100% canvas katoen, mat gelamineerd voor de s..
  Froy en Dind - pennenzak - Mount...
  €11,00 incl btw
 • Pennenzak groot - Birds - Froy en Dind

  Pennenzak groot - Birds - Froy en Dind

  Froy en Dind - pennenzak groot - Birds Merk: Froy en Dind Deze ruime Froy en Dind pennenzak is de ideale pennenzak voor het bewaren van alle hippe schoolspullen. De pennenzak met mooie Birds print is 23 x 11 x 6.5 cm, gemaakt van 100% canvas katoen, mat gelamineerd voor de stevigheid. De ..
  Froy en Dind - pennenzak groot -...
  €22,95 incl btw
 • Pennenzak groot - Boats - Froy en Dind

  Pennenzak groot - Boats - Froy en Dind

  Froy en Dind - pennenzak groot - Boats Merk: Froy en Dind Deze pennenzak met leuke bootjes print van Froy en Dind is lekker groot en ideaal voor het bewaren van alle hippe schoolspullen. De pennenzak is 23 x 11 x 6.5 cm, gemaakt van 100% canvas katoen, mat gelamineerd voor de stevigheid. ..
  Froy en Dind - pennenzak groot -...
  €22,95 incl btw
 • Pennenzak groot - Butterfly - vlinder - Froy en Dind

  Pennenzak groot - Butterfly - vlinder - Froy en Dind

  Froy en Dind - pennenzak groot - Butterfly - vlinder  Merk: Froy en Dind Praktische ruime pennenzak met mooie Butterfly print van Froy en Dind. Deze pennenzak is ideaal voor het bewaren van alle hippe schoolspullen. De pennenzak is 23 x 11 x 6.5 cm, gemaakt van 100% canvas katoen, ma..
  Froy en Dind - pennenzak groot -...
  €22,95 incl btw
 • Pennenzak groot - Icecream - Froy en Dind

  Pennenzak groot - Icecream - Froy en Dind

  Froy en Dind - pennenzak groot - Icecream Merk: Froy en Dind Deze Froy en Dind pennenzak met zoete Icecream print is ruim, praktisch en ideaal voor het bewaren van alle hippe schoolspullen. De pennenzak is 23 x 11 x 6.5 cm, gemaakt van 100% canvas katoen, mat gelamineerd voor de stevighei..
  Froy en Dind - pennenzak groot -...
  €22,95 incl btw
 • Pennenzak groot - Mountain - Froy en Dind

  Pennenzak groot - Mountain - Froy en Dind

  Froy en Dind - pennenzak groot - Mountain  Merk: Froy en Dind Deze ruime pennenzak in prachtig mosterdgeel met grafische print van Froy en Dind is praktisch en ideaal voor het bewaren van alle hippe schoolspullen. De pennenzak is 23 x 11 x 6.5 cm, gemaakt van 100% canvas katoen, mat ..
  Froy en Dind - pennenzak groot -...
  €22,95 incl btw
 • Bakker Made with Love etui Kubus

  Bakker Made with Love etui Kubus

  Etui Kubus Bakker Made with Love Merk: Bakker Made with Love Dit Bakker Made with Love etui is voorzien van een vrolijke blauw, wit en rood kubus patroon. Het is een grote en vooral handige pennenzak, ideaal voor het opbergen van al je pennen, potloden, gommen en andere kleine schoolspull..
  Etui Kubus Bakker Made with Love...
  €11,00 incl btw
 • Bakker Made with Love etui Stars

  Bakker Made with Love etui Stars

  Etui Stars Bakker Made with Love Merk: Bakker Made with Love Dit Bakker Made with Love etui Stars is voorzien in een frisse mint kleur met witte ondergrond en fel roze stipjes patroon. Het is een grote en vooral handige pennenzak, ideaal voor het opbergen van al je pennen, potlo..
  Etui Stars Bakker Made with...
  €11,00 incl btw
 • Bakker Made with Love pennenzak Chine

  Bakker Made with Love pennenzak Chine

  Pennenzak Chine Bakker Made with Love Merk: Bakker Made with Love Prachtige Bakker Made with Love pennenzak met een hip retro design Chine in rood, roze en wit. Dit etui is lekker groot en handig voor het opbergen van je pennen, potloden, gom en andere kleine schoolspullen. Gema..
  Pennenzak Chine Bakker Made with...
  €11,00 incl btw
 • Etui Matahari - Bakker Made with Love

  Etui Matahari - Bakker Made with Love

  Bakker Made with Love etui Matahari Merk: Bakker Made with Love Dit etui met trendy black and white monochroom design van Bakker Made with love is een praktische en grote pennenzak. Het ideale etui voor het opbergen van al je pennen, potloden, gommen en andere kleine schoolspullen. Deze p..
  Bakker Made with Love etui Matah...
  €11,00 incl btw
 • Etui x turquoise - Bakker Made with Love

  Etui x turquoise - Bakker Made with Love

  Bakker Made with Love etui x turquoise Merk: Bakker Made with Love Praktisch groot etui met mooie vrolijke x print in een prachtig turquoise, naar een design van Bakker Made with love. Deze pennenzak is perfect voor het opbergen van al je pennen, potloden, gommen en andere kleine schoolsp..
  Bakker Made with Love etui x tur...
  €11,00 incl btw
 • promo
  Dinosaurus pennenzak - Jeune Premier

  Dinosaurus pennenzak - Jeune Premier

  Jeune Premier - pennenzak dinosaurus Merk: Jeune Premier Deze dinsaurus pennenzak van Jeune Premier in donkerblauw is super handig en stoer! Kinderen steken al hun kleine schoolspullen zoals pennen, potloden, meetlat en ...in deze ruime pennenzak en zijn zo klaar voor een nieuwe scho..
  Jeune Premier - pennenzak dinosa...
  €29,00€20,00 incl btw

Een pennenzak van topkwaliteit

Bij Little Thingz vind je uitsluitend pennenzakken van welbekende merken als Jeune Premier, Bakker made with Love of Froy & Dind. Je kinderen gaan met veel plezier naar school met een pennenzak van Little Thingz!