Schoolgerief

Schoolgerief kopen doe je online, bij Little Thingz. Bekijk ons ruime online aanbod schoolgerief voor kinderen.

Op zoek naar het hipste schoolgerief? Dan ben je bij Little Thingz aan het juiste adres! In onze handige en overzichtelijk webshop kan je heel snel en eenvoudig het hipste schoolgerief online kopen. Zoek je een hippe (lederen) boekentas met bijhorende pennenzak, een leuke kinderrugzak, een praktische lunchbox, een degelijke drinkfles, kleurpotloden en stiften; schoolgerief kopen doe je super eenvoudig bij Little Thingz. Ontdek nu ons ruime assortiment aan leuk en hip schoolgerief.

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Brooddoos - lunchbox - Mr Panda - Suzy Ultman - zwart - Petit Monkey

  Brooddoos - lunchbox - Mr Panda - Suzy Ultman - zwart - Petit Monkey

  Petit Monkey - Suzy Ultman - Mr Panda - lunchbox - brooddoos - zwart Merk: Petit Monkey Deze coole brooddoos is de perfecte lunchbox jongens, meisje en zelfs leuk om mee te nemen naar je werk. Mr Panda zijn knappe snoet prijkt op het deksel van deze lunchbox geïllustreerd door S..
  Petit Monkey - Suzy Ultman - Mr ...
  €6,95 incl btw
 • aquarel kleurpotloden

  Djeco 24 aquarel kleurpotloden

  Djeco 24 aquarel kleurpotloden Merk: Djeco Met Djeco 24 aquarel potloden maak je de prachtigste tekeningen. Creëer heel eenvoudig de meest fantastische aquareleffecten met een penseel en een beetje water. De doos bevat 24 verschillende levendige kleuren, de potloden zijn 18cm lang. Er is ..
  Djeco 24 aquarel kleurpotloden ...
  €14,40 incl btw
 • Etui Napoli blue scales - Nobodinoz

  Etui Napoli blue scales - Nobodinoz

  Nobodinoz etui Napoli blue scales Merk: Nobodinoz Deze ruime pennenzak Napoli met mooie blue scales print van het Spaanse Merk Nobodinoz is tevens een handig etui. Zo kan je dit etui met extra brede bodem voor extra veel inhoud perfect gebruiken als make-up tasje, toilettas..
  Nobodinoz etui Napoli blue ...
  €12,95 incl btw
 • Etui Napoli green scales - Nobodinoz

  Etui Napoli green scales - Nobodinoz

  Nobodinoz etui Napoli green scales Merk: Nobodinoz Deze ruime pennenzak Napoli met mooie green scales print van het Spaanse Merk Nobodinoz is tevens een handig etui. Zo kan je dit etui met extra brede bodem voor extra veel inhoud perfect gebruiken als make-up tasje, toilettas, pennen..
  Nobodinoz etui Napoli green scal...
  €12,95 incl btw
 • Etui Napoli honey monkeys - Nobodinoz

  Etui Napoli honey monkeys - Nobodinoz

  Nobodinoz etui Napoli honey monkeys Merk: Nobodinoz Deze ruime pennenzak Napoli met mooie honey monkeys print van het Spaanse Merk Nobodinoz is tevens een handig etui. Zo kan je dit etui met extra brede bodem voor extra veel inhoud perfect gebruiken als make-up tasje, toilettas, penn..
  Nobodinoz etui Napoli honey monk...
  €12,95 incl btw
 • Lunchbox - brooddoos - Mrs Panda - Suzy Ultman - roze - Petit Monkey

  Lunchbox - brooddoos - Mrs Panda - Suzy Ultman - roze - Petit Monkey

  Petit Monkey - Suzy Ultman - Mrs Panda - brooddoos - lunchbox - roze Merk: Petit Monkey Een prachtige lunchbox en de ideale brooddoos voor kids en zelfs mama. Mrs Panda haar lieve snoet prijkt op het deksel van deze lunchbox geïllustreerd door Suzy Ultman. De broo..
  Petit Monkey - Suzy Ul...
  €6,95 incl btw
 • Nobodinoz etui Napoli black honey sparks

  Nobodinoz etui Napoli black honey sparks

  Etui Napoli black honey sparks - Nobodinoz Merk: Nobodinoz Deze ruime Nobodinoz etui Napoli met prachtige black honey sparks print is een handig etui met extra brede bodem voor extra veel inhoud. Je kan dit etui dan ook perfect gebruiken als make-up tasje, toilettas, pennenzak en zel..
  Etui Napoli black honey sparks -...
  €12,95 incl btw
 • Nobodinoz etui Napoli zigzag blauw

  Nobodinoz etui Napoli zigzag blauw

  Etui Napoli zigzag blauw - Nobodinoz Merk: Nobodinoz Deze ruime Nobodinoz etui Napoli met prachtige zigzag blauw print is een handig etui met extra brede bodem voor extra veel inhoud. Je kan dit etui dan ook perfect gebruiken als make-up tasje, toilettas, pennenzak en zelfs om j..
  Etui Napoli zigzag blauw - ...
  €12,95 incl btw
 • Nobodinoz etui Napoli zigzag zwart

  Nobodinoz etui Napoli zigzag zwart

  Etui Napoli zigzag zwart - Nobodinoz Merk: Nobodinoz Deze ruime Nobodinoz etui Napoli met prachtige zigzag zwart print is een handig etui met extra brede bodem voor extra veel inhoud. Je kan dit etui dan ook perfect gebruiken als make-up tasje, toilettas, pennenzak en zelfs om je rei..
  Etui Napoli zigzag zwart - Nobod...
  €12,95 incl btw
 • Pennenzak - Birds - Froy en Dind

  Pennenzak - Birds - Froy en Dind

  Froy en Dind - pennenzak - Birds Merk: Froy en Dind Stijlvolle Froy en Dind pennenzak met mooie Birds print. De ideale pennenzak voor het bewaren van alle hippe schoolspullen. De pennenzak is 20 x 5 cm, gemaakt van 100% canvas katoen, mat gelamineerd voor de stevigheid. De ideale pennenza..
  Froy en Dind - pennenzak - Birds...
  €11,00 incl btw
 • Pennenzak - Boats - Froy en Dind

  Pennenzak - Boats - Froy en Dind

  Froy en Dind - pennenzak - Boats Merk: Froy en Dind Deze praktische pennenzak van Froy en Dind met leuke bootjes print is de ideale pennenzak voor het bewaren van alle hippe schoolspullen. De pennenzak is 20 x 5 cm, gemaakt van 100% canvas katoen, mat gelamineerd voor de stevigheid. De id..
  Froy en Dind - pennenzak - Boats...
  €11,00 incl btw
 • Pennenzak - Butterfly - vlinder - Froy en Dind

  Pennenzak - Butterfly - vlinder - Froy en Dind

  Froy en Dind - pennenzak - Butterfly - vlinder  Merk: Froy en Dind Deze pennenzak met mooie Butterfly print van Froy en Dind is niet enkel mooi, maar ook  praktisch en ideaal voor het bewaren van alle hippe schoolspullen. De pennenzak is 20 x 5 cm, gemaakt van 100% canvas katoen..
  Froy en Dind - pennenzak - Butte...
  €11,00 incl btw
 • Pennenzak - etui Napoli - mint diamonds - Nobodinoz

  Pennenzak - etui Napoli - mint diamonds - Nobodinoz

  Nobodinoz pennenzak - etui Napoli - mint diamonds Merk: Nobodinoz Deze ruime pennenzak Napoli met mooie mint diamonds print van het Spaanse Merk Nobodinoz is tevens een handig etui. Zo kan je dit etui met extra brede bodem voor extra veel inhoud perfect gebruiken als make-up tasje, t..
  Nobodinoz pennenzak - etui Napol...
  €12,95 incl btw
 • Pennenzak - etui Napoli - pink diamonds - Nobodinoz

  Pennenzak - etui Napoli - pink diamonds - Nobodinoz

  Nobodinoz pennenzak - etui Napoli - pink diamonds Merk: Nobodinoz Deze ruime pennenzak Napoli met mooie pink diamonds print van het Spaanse Merk Nobodinoz is tevens een handig etui. Zo kan je dit etui met extra brede bodem voor extra veel inhoud perfect gebruiken als make-up tas..
  Nobodinoz pennenzak - etui Napol...
  €12,95 incl btw
 • Pennenzak - Icecream - Froy en Dind

  Pennenzak - Icecream - Froy en Dind

  Froy en Dind - pennenzak - Icecream Merk: Froy en Dind Deze trendy praktische pennenzak met zoete Icecream print van Froy en Dind is ideaal voor het bewaren van alle hippe schoolspullen. De pennenzak is 20 x 5 cm, gemaakt van 100% canvas katoen, mat gelamineerd voor de stevigheid. De idea..
  Froy en Dind - pennenzak - Icecr...
  €11,00 incl btw
 • Pennenzak - Mountain - Froy en Dind

  Pennenzak - Mountain - Froy en Dind

  Froy en Dind - pennenzak - Mountain  Merk: Froy en Dind Deze prachtige mosterdgele pennenzak met grafische print van Froy en Dind is praktisch en ideaal voor het bewaren van alle hippe schoolspullen. De pennenzak is 20 x 5 cm, gemaakt van 100% canvas katoen, mat gelamineerd voor de s..
  Froy en Dind - pennenzak - Mount...
  €11,00 incl btw
 • Pennenzak groot - Birds - Froy en Dind

  Pennenzak groot - Birds - Froy en Dind

  Froy en Dind - pennenzak groot - Birds Merk: Froy en Dind Deze ruime Froy en Dind pennenzak is de ideale pennenzak voor het bewaren van alle hippe schoolspullen. De pennenzak met mooie Birds print is 23 x 11 x 6.5 cm, gemaakt van 100% canvas katoen, mat gelamineerd voor de stevigheid. De ..
  Froy en Dind - pennenzak groot -...
  €22,95 incl btw
 • Pennenzak groot - Boats - Froy en Dind

  Pennenzak groot - Boats - Froy en Dind

  Froy en Dind - pennenzak groot - Boats Merk: Froy en Dind Deze pennenzak met leuke bootjes print van Froy en Dind is lekker groot en ideaal voor het bewaren van alle hippe schoolspullen. De pennenzak is 23 x 11 x 6.5 cm, gemaakt van 100% canvas katoen, mat gelamineerd voor de stevigheid. ..
  Froy en Dind - pennenzak groot -...
  €22,95 incl btw
 • Pennenzak groot - Butterfly - vlinder - Froy en Dind

  Pennenzak groot - Butterfly - vlinder - Froy en Dind

  Froy en Dind - pennenzak groot - Butterfly - vlinder  Merk: Froy en Dind Praktische ruime pennenzak met mooie Butterfly print van Froy en Dind. Deze pennenzak is ideaal voor het bewaren van alle hippe schoolspullen. De pennenzak is 23 x 11 x 6.5 cm, gemaakt van 100% canvas katoen, ma..
  Froy en Dind - pennenzak groot -...
  €22,95 incl btw
 • Pennenzak groot - Icecream - Froy en Dind

  Pennenzak groot - Icecream - Froy en Dind

  Froy en Dind - pennenzak groot - Icecream Merk: Froy en Dind Deze Froy en Dind pennenzak met zoete Icecream print is ruim, praktisch en ideaal voor het bewaren van alle hippe schoolspullen. De pennenzak is 23 x 11 x 6.5 cm, gemaakt van 100% canvas katoen, mat gelamineerd voor de stevighei..
  Froy en Dind - pennenzak groot -...
  €22,95 incl btw
 • Pennenzak groot - Mountain - Froy en Dind

  Pennenzak groot - Mountain - Froy en Dind

  Froy en Dind - pennenzak groot - Mountain  Merk: Froy en Dind Deze ruime pennenzak in prachtig mosterdgeel met grafische print van Froy en Dind is praktisch en ideaal voor het bewaren van alle hippe schoolspullen. De pennenzak is 23 x 11 x 6.5 cm, gemaakt van 100% canvas katoen, mat ..
  Froy en Dind - pennenzak groot -...
  €22,95 incl btw
 • Bakker Made with Love - map Bowie

  Bakker Made with Love - map Bowie

  Map Bowie Bakker Made with Love Merk: Bakker Made with Love Deze Bakker Made with Love map met knappe Bowie print in grijs, mint en wit is een praktisch 3-flap map met elastiek. De elastomap is gemaakt uit lichte karton en ideaal voor het bewaren van A4 formaat documenten. Deze prach..
  Map Bowie Bakker Made with Love ...
  €3,50 incl btw
 • Bakker Made with Love etui Kubus

  Bakker Made with Love etui Kubus

  Etui Kubus Bakker Made with Love Merk: Bakker Made with Love Dit Bakker Made with Love etui is voorzien van een vrolijke blauw, wit en rood kubus patroon. Het is een grote en vooral handige pennenzak, ideaal voor het opbergen van al je pennen, potloden, gommen en andere kleine schoolspull..
  Etui Kubus Bakker Made with Love...
  €11,00 incl btw
 • Bakker Made with Love etui Stars

  Bakker Made with Love etui Stars

  Etui Stars Bakker Made with Love Merk: Bakker Made with Love Dit Bakker Made with Love etui Stars is voorzien in een frisse mint kleur met witte ondergrond en fel roze stipjes patroon. Het is een grote en vooral handige pennenzak, ideaal voor het opbergen van al je pennen, potlo..
  Etui Stars Bakker Made with...
  €11,00 incl btw

Schoolgerief online kopen

Al dat leuke schoolgerief om online kopen. Super handig! Je kan rustig en samen met je kind de juiste keuze maken in ons ruime aanbod schoolgerief. Het voordeel van je schoolgerief online te kopen is dat je niet langer overal in de drukke winkels moet rondlopen, in die lange wachtrijen aan de kassa hoeft te staan en geen problemen hebt met een parkeerplaats te vinden. Waar wacht je nog op? Schoolgerief kopen doe je toch gewoon online, bij Little Thingz!