Vilac speelgoed

Het leukste Vilac speelgoed koop je online bij Little Thingz. Een topper uit ons gamma is de supercoole garage met auto van Vilac.

Vilac is een welbekend Frans speelgoedbedrijf. Al ruim 100 jaar brengen ze hoogkwalitatief speelgoed op de markt. Vilac speelgoed. is steeds mooi, duurzaam én tijdloos Vilac combineert moderne kleuren en design met een ambachtelijke productiemethode. Door traditioneel speelgoed in een nieuw jasje te steken probeert Vilac de fantasie van uw kinderen te stimuleren. Dit speelgoed koop je voor altijd! Omdat Vilac duurzaamheid hoog in het vaandel draagt, gaat hun speelgoed steeds extreem lang mee. Vilac speelgoed is speelgoed dat je makkelijk van generatie op generatie kan doorgeven. Little Thingz heeft uiteraard een ruim online aanbod Vilac speelgoed. In ons handige online overzicht is het een fluitje van een cent om het geschikte Vilac speelgoed te kopen.

Weergave: Lijst / Rooster
Sorteer op:
Aantal weergegeven:
 • 4 puzzels - de 4 seizoenen - Vilac
  Vilac - 4 puzzels - de 4 seizoenen Merk: Vilac 4 puzzels, prachtig geïllustreerd met de 4 seizoenen van het Franse merk Vilac. Verpakt in een mooie houten puzzeldoos stelt iedere houten puzzel een seizoen voor, de lente, de winter, de zomer en de herfst. Deze 4 prachtige puzzels best..
  Vilac - 4 puzzels - de 4 seizoen...
  €13,50
 • 5 houten puzzels - brandweerwagen - voertuigen - Vilac
  Vilac 5 houten puzzels - brandweerwagen - voertuigen Merk: Vilac Kinderen leren met deze 5 houten puzzels in verschillende voertuigen van het Franse merk Vilac, al spelend puzzelen en tellen. De mooie opbergdoos in de vorm van een brandweerwagen bevat 5 houten puzzels bestaande uit versch..
  Vilac 5 houten puzzels - brandwe...
  €18,95
 • 5 houten puzzels boerderijdieren - Vilac
  Vilac 5 houten puzzels boerderijdieren Merk: Vilac Met deze 5 houten puzzels van de schattigste boederijdieren van het Franse merk Vilac, leert jouw kind al spelend puzzelen en tellen. De mooie opbergdoos in de vorm van een haan bevat 5 houten puzzels bestaande uit verschillende aantallen..
  Vilac 5 houten puzzels boerderij...
  €17,95
 • Far West schietspel - Vilac
  Vilac - Far West schietspel Merk: Vilac Super stoer Far West schietspel van Vilac! Het ideale schietspel voor kleine cowboys die zich in het Wilde Westen wanen en hun schietkunsten willen oefenen. Dit leuke schietspel bestaat uit 10 kartonnen doelen met slechterikken op een houten standaa..
  Vilac - Far West schietspel M...
  €12,50
 • gezelschapsspellen-mijn-tuin-melusine-vilac
  Vilac - gezelschapsspellen - Mijn tuin Merk: Vilac Deze prachtige houten koffer van Vilac bevat 4 leuke gezelschapsspellen in het thema Mijn tuin. Lotto, Bingo en Memory, Mens erger je niet en het super leuke Slangen en ladders. Alle onderdelen zijn uit hout gemaakt en de spelborden Mens ..
  Vilac - gezelschapsspellen - Mij...
  €25,95
 • Gezelschapsspellen - Op de boerderij - Vilac
  Vilac - gezelschapsspellen - Op de boerderij Merk: Vilac Een houten koffer met 4 leuke gezelschapsspellen in het thema op de boerderij van Vilac. De koffer bevat een ganzenbord, een puzzel met 16 stukken, een sjoelbak met munten en punten en een leuk magnetisch visspel met eendjes en heng..
  Vilac - gezelschapsspellen - Op ...
  €27,95
  Gebaseerd op 1 beoordeling(en).
 • Gitaar Nathalie Lété - Vilac
  Een echt pronkstuk uit de knappe Vilac collectie muziekinstrumenten ontworpen door Nathalie Lété is deze wondermooi gitaar. Merk: Vilac Dankzij deze prachtige gitaar naar een ontwerp van Nahtalie Lété voor Vilac, komen kinderen in aanraking met muziek en beleven ze ..
  Een echt pronkstuk uit de knappe...
  €26,25
 • Gitaar Woodland - Vilac
  Vilac - gitaar Woodland Merk: Vilac Deze gitaar in prachtig Woodland design van het Franse merk Vilac, brengt kinderen in aanraking met muziek en laat ze uren plezier beleven. Zo is deze leuke gitaar met kleurrijke Woodland illustraties dan ook het ideale muziekinstrument voor jonge muzik..
  Vilac - gitaar Woodland Merk:...
  €27,50
 • Grappige blokpuzzel Ingela P. Arrhenius - Vilac
  Vilac grappige blokpuzzel Ingela P. Arrhenius Merk: Vilac Deze grappige blokpuzzel geïllustreerd door de Zweedse kunstenares Ingela P. Arrhenius voor het Franse merk Vilac zorgt voor veel puzzel- en speelplezier. Puzzel met de 6 blokken de grappigste combinaties dieren en mensen..
  Vilac grappige blokpuzzel Ingela...
  €9,95
 • Houten blokken met geluid Savanne dieren - Vilac
  Vilac houten blokken met geluid Savanne dieren Merk: Vilac 11 houten blokken met geluid, prachtig geïllustreerd in de verschillende Savanne dieren. Deze blokken komen in verschillende formaten en vormen en zijn gevuld met allerlei kralen, zichtbaar en onzichtbaar, leuk om mee te..
  Vilac houten blokken met geluid ...
  €23,95
 • Houten kralen - dieren - Vilac
  Vilac - houten kralen - dieren Merk: Vilac Met deze houten kralen in de vorm van lieve dieren maken zelfs de allerkleinsten een prachtige ketting. De koffer is gevuld met 12 rijgkralen: een poes, muis, papegaai, vis, uil, konijn, cavia, schildpad, hond, eend, varken en een kikker. Stuk vo..
  Vilac - houten kralen - dieren ...
  €19,50
 • Kaleidoscoop gezichten - Ingela P. Arrhenius - Vilac
  Vilac - kaleidoscoop gezichten - Ingela P. Arrhenius Merk: Vilac Deze nostalgische kaleidoscoop van Vilac is niet enkel prachtig, maar vooral magisch speelgoed. Kijk door het gaatje, draai aan de kaleidoscoop en ontdek een heuse fantasiewereld van prachtige kleuren en vormen die mooi in e..
  Vilac - kaleidoscoop gezichten -...
  €8,75
 • promo
  Kaleidoscoop Notenkraker - Ingela P. Arrhenius - Vilac
  Vilac - kaleidoscoop Notenkraker - Ingela P. Arrhenius Merk: Vilac Deze Vilac kaleidoscoop is prachtig en vooral magisch speelgoed. Kijk door het gaatje, draai aan de kaleidoscoop en ontdek een heuse fantasiewereld van prachtige kleuren en vormen die mooi in elkaar overgaan. De kaleidosco..
  Vilac - kaleidoscoop Notenkraker...
  €8,75€6,00
 • Kaleidoscoop sterrenkijker - Ingela P. Arrhenius - Vilac
  Vilac - kaleidoscoop sterrenkijker - Ingela P. Arrhenius Merk: Vilac Deze prachtige kaleidoscoop van Vilac is magisch speelgoed. Kijk door het gaatje, draai aan de kaleidoscoop en ontdek een heuse fantasiewereld van prachtige kleuren en vormen die mooi in elkaar overgaan. De kaleidoscoop ..
  Vilac - kaleidoscoop sterrenkijk...
  €8,75
 • Lotto - Bingo - voelen en vinden - Vilac
  Vilac - Lotto - Bingo - voelen en vinden Merk: Vilac Super leuk deze Lotto en Bingo voelen en vinden van Vilac. Een plezierig gezelschapsspel om met de hele familie te spelen. Dit leuke spel is zowel een Lotto als Bingo spel met 20 prachtige houten figuren en een houten bom opgeborgen in ..
  Vilac - Lotto - Bingo - voelen e...
  €19,95
 • Magneten boerderij - Vilac
  Vilac - magneten boerderij Merk: Vilac 20 super leuke magneten van Vilac in het thema boerderij. Deze magneten zijn ideaal voor kleine en grote kinderen. De magneten zijn gemaakt uit 4 mm dik hout en ongeveer 8 x 4 cm. Stuk voor stuk leuke magneten in verschillende boerderijdieren, d..
  Vilac - magneten boerderij Me...
  €14,50
 • Magneten voertuigen - transport - Vilac
  Vilac - magneten voertuigen - transport Merk: Vilac Deze leuke magneten van verschillende voertuigen zijn ideaal voor kleine en grote kinderen. De Vilac magneten zitten per 20 verpakt in een houten doosje. De magneten zijn gemaakt uit 4 mm dik hout en ongeveer 8 x 4 cm. Stuk voor stuk zij..
  Vilac - magneten voertuigen - tr...
  €14,50
 • Memory boerderij - Vilac
  Vilac memory boerderij  Merk: Vilac Deze prachtige memory in thema boerderij van het Franse Vilac, is het ideale gezelschapsspel om met het hele gezin te spelen. Dit houten memory spel bevat 24 kleurijk geïllustreerde memorykaarten van 5 x 5 x 0.5 cm. Het spel is verpakt in een ..
  Vilac memory boerderij  ...
  €14,95
 • Muziekdoosje muziek roze - Ingela P. Arrhenius - Vilac
  Vilac - muziekdoosje muziek roze - Ingela P. Arrhenius Merk: Vilac Een prachtig roze muziekdoosje met kleurrijke muziek illustratie door Ingela P. Arrhenius voor Vilac. Dit muziekdoosje is plezierig speelgoed voor de allerkleinsten. Draai je de hendel van dit muziekdoosje met de klok mee,..
  Vilac - muziekdoosje muziek roze...
  €10,90
 • Muziekinstrumenten Woodland - Vilac
  Vilac - muziekinstrumenten Woodland Merk: Vilac Deze muziekinstrumenten in prachtige Woodland design van het Franse merk Vilac is een waar genot voor jonge muziekliefhebbers. De set bestaat uit 5 slaginstrumenten een tamboerijn, 2 castagnetten, een triangel en een xylofoon. Introduceer uw..
  Vilac - muziekinstrumenten Woodl...
  €29,50
 • Poppenhuis in koffer - Vilac
  Vilac - poppenhuis in koffer Merk: Vilac Een prachtig poppenhuis in een handige koffer van het Franse merk Vilac. Klap de prachtig geïllustreerde koffer open en je hebt een betoverend mooi poppenhuis met 6 kamers. Het poppenhuis is voorzien van 13 houten accessoires bestaande uit 3 p..
  Vilac - poppenhuis in koffer ...
  €43,95
 • Poppenkast prinses - Vilac
  Vilac - poppenkast prinses Merk: Vilac Deze prachtige poppenkast van het Franse merk Vilac is fantastisch nostalgisch speelgoed voor je kleine prinses. Niet enkel is de poppenkast prachtig geïllustreerd met mooie prinsessen, kastelen en rozen in wondermooie roze en mint tinten. Deze ..
  Vilac - poppenkast prinses Me...
  €128,95
 • Raceauto blauw en oranje - trekauto - houten speelgoed - Vilac
  Vilac - raceauto blauw en oranje - trekauto - houten speelgoed Merk: Vilac Deze super stoere raceauto in prachtig blauw en oranje van het Franse merk Vilac, is een knappe trekauto die jouw kind mee op ontdekking neemt bij de eerste stapjes. Prachtig houten speelgoed, ideaal voor klei..
  Vilac - raceauto blauw en oranje...
  €24,50
 • Raceauto rood en blauw - trekauto - houten speelgoed - Vilac
  Vilac - raceauto rood en blauw - trekauto - houten speelgoed Merk: Vilac Deze raceauto in knap rood en blauw van het Franse merk Vilac, is een stoere trekauto ideaal voor jouw kind op ontdekking bij de eerste stapjes. Prachtig houten speelgoed, ideaal voor kleine snelheidsduivels. De..
  Vilac - raceauto rood en blauw -...
  €24,50