Baby Bites

Babybites - baby slaapzakken

Baby Bites & Little Thingz. Wanneer je een knusse, eigenzinnige slaapzak zoekt voor je baby, neem je best een kijkje in ons handige online aanbod.

Baby Bites is een Spaanse firma die leuke, eigenzinnige slaapzakken voor baby’s op de markt brengt. Een baby slaapzak van Baby Bites is cool, veelzijdig, origineel en zeer gedurfd. In de handige online shop van Little Thingz kan je verschillende van deze slaapzakken voor baby’s en kinderen terug vinden. Zo vind je bv een coole slaapzak in de vorm van een haai of een leuke slaapzak in de vorm van een ster. Elk Baby Bites design is kleurrijk, cool en vooral gedurfd. Je baby kan heerlijk wegdromen in zijn nieuwe knusse slaapzak van Baby Bites.

Weergave: Lijst / Rooster
Sorteer op:
Aantal weergegeven:
 • Baby slaapzak en voetenzak haai - Esmerald Green - Babybites
  Babybites - slaapzak en voetenzak - haai - Esmerald Green Merk: Baby Bites Deze schattige Babybites in mooi Esmerald Green is een prachtige slaapzak en voetenzak in één, in de vorm van een stoere haai. Deze haaien slaapzak van Babybites is een echte topper! Een hee..
  Babybites - slaapzak en voetenza...
  €79,95
 • Baby slaapzak en voetenzak haai - Light blue - Babybites
  Babybites - light blue - haai voetenzak en slaapzak Merk: Baby Bites Een prachtige slaapzak en voetenzak in één, in de vorm van een stoere haai. Deze haaien slaapzak van Babybites is een echte topper! Een heerlijk stoere slaapzak aan de buitenkant, die voorzien is van een pr..
  Babybites - light blue - haai vo...
  €79,95
 • Baby slaapzak en voetenzak haai - Mustard - Babybites
  Babybites slaapzak en voetenzak - haai - Mustard Merk: Baby Bites Deze prachtige Babybites is een slaapzak en voetenzak in één, in de vorm van een stoere haai. De haaien slaapzak van Babybites is dan ook een echte topper! Een heerlijk stoere slaapzak aan de buitenz..
  Babybites slaapzak en voetenzak ...
  €79,95
 • Baby slaapzak en voetenzak haai - Navy Blue - Babybites
  Babybites - slaapzak en voetenzak - haai - Navy Blue Merk: Baby Bites Super schattig! Deze Babybites in Navy Blue is een prachtige slaapzak en voetenzak in één, in de vorm van een stoere haai. Deze haaien slaapzak van Babybites is een echte topper! Een heerlijk sto..
  Babybites - slaapzak en voetenza...
  €79,95
 • Slaapzak baby en voetenzak haai - Mint - Babybites
  Babybites - Mint - haai baby voetenzak en slaapzak Merk: Baby Bites Een prachtige slaapzak en voetenzak in één, in de vorm van een stoere haai. Deze haaien slaapzak voor je allerliefste baby van Babybites is een echte topper! Een heerlijk stoere slaapzak aan de buitenkant, d..
  Babybites - Mint - haai baby voe...
  €79,95
 • Slaapzak baby en voetenzak haai - Orca black - Babybites
  Babybites - Orca black - haai baby voetenzak en slaapzak Merk: Baby Bites Een prachtige slaapzak en voetenzak in één, in de vorm van een stoere haai. Deze haaien slaapzak voor je allerliefste baby van Babybites is een echte topper! Een heerlijk stoere slaapzak aan de buitenk..
  Babybites - Orca black - haai ba...
  €79,95
 • Slaapzak baby en voetenzak haai - Pink - Babybites
  Babybites - Pink - haai baby voetenzak en slaapzak Merk: Baby Bites Een prachtige slaapzak en voetenzak in één, in de vorm van een stoere haai. Deze haaien slaapzak voor je allerliefste baby van Babybites is een echte topper! Een heerlijk stoere slaapzak aan de buitenka..
  Babybites - Pink - haai bab...
  €79,95
 • Slaapzak baby en voetenzak haai - Slate blue - Babybites
  Babybites - Slate blue - haai baby voetenzak en slaapzak Merk: Baby Bites Een prachtige slaapzak en voetenzak in één, in de vorm van een stoere haai. Deze haaien slaapzak voor je allerliefste baby van Babybites is een echte topper! Een heerlijk stoere slaapzak aan de buitenk..
  Babybites - Slate blue - haai ba...
  €79,95
 • Slaapzak baby en voetenzak haai - Stone boy blue - Babybites
  Babybites - Stone boy blue - haai baby voetenzak en slaapzak Merk: Baby Bites Een prachtige slaapzak en voetenzak in één, in de vorm van een stoere haai. Deze haaien slaapzak voor je allerliefste baby van Babybites is een echte topper! Een heerlijk stoere slaapzak aan de bui..
  Babybites - Stone boy blue - haa...
  €79,95
 • Slaapzak baby en voetenzak haai - Stone girl pink - Babybites
  Babybites slaapzak en voetenzak - haai - Stone girl pink Merk: Baby Bites Deze mooie Babybites in prachtig Stone girl pink is een slaapzak en voetenzak in één, in de vorm van een stoere haai. De haaien slaapzak van Babybites is dan ook een echte topper! Een heerlij..
  Babybites slaapzak en voetenzak ...
  €79,95

De waardering van www.littlethingz.be bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 1841 reviews.