Badcape

Je baby na het badje verwennen met een leuke zachte badcape. Kies nu online je badcape of badjasjes bij Little thingz.

Lekker fris gewassen! Met de badcapes van www.littlethingz.be blijft uw kleintje ook na het badderen lekker warm!

 

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Badcape - Ebba - Leo rose - 100 x 100 cm - Liewood

  Badcape - Ebba - Leo rose - 100 x 100 cm - Liewood

  Badcape - Ebba - Leo rose - 100 x 100 cm - Liewood Merk: Liewood Deze badcape Leo rose, houdt met zijn 100 x 100 cm kindjes lekker warm. De badcape is gemaakt uit 100% organisch katoen, zonder gebruik van chemische stoffen. Een heerlijk zachte, warme, ecologische handdoek. Een groot ..
  Badcape - Ebba - Leo rose - 100 ...
  €44,00 incl btw
 • Badcape Kat - roest - 100 x 100 cm - Liewood

  Badcape Kat - roest - 100 x 100 cm - Liewood

  Badcape Kat - roest - Liewood - 100 x 100 cm Merk: Liewood De badcape Kat roest, houdt met zijn 100 x 100 cm kindjes lekker warm. De badcape is gemaakt uit 100% organisch katoen, zonder gebruik van chemische stoffen. Een heerlijk zachte, warme, ecologische handdoek. Een groot voordee..
  Badcape Kat - roest - Liewood - ...
  €36,00 incl btw
 • Badcape Konijn - rose - 100 x 100 cm - Liewood

  Badcape Konijn - rose - 100 x 100 cm - Liewood

  Badcape Konijn - rose - 100 x 100 cm - Liewood Merk: Liewood De badcape Konijn rose, houdt met zijn 100 x 100 cm kindjes lekker warm. De badcape is gemaakt uit 100% organisch katoen, zonder gebruik van chemische stoffen. Een heerlijk zachte, warme, ecologische handdoek. Een groot voordeel..
  Badcape Konijn - rose - 100 x 10...
  €36,00 incl btw
 • Elodie Details - badcape Dots of Fauna Kitty

  Elodie Details - badcape Dots of Fauna Kitty

  Badcape Dots of Fauna Kitty - Elodie Details Merk: Elodie Details Met deze zachte badcape Dots of Fauna Kitty biedt Elodie Details het beste en het zachtste voor de gevoelige huid van je baby. Een Elodie Details badcape is gemaakt uit een hoogwaardige kwaliteit katoen, met ..
  Badcape Dots of Fauna Kitty...
  €39,00 incl btw
 • Elodie Details - badcape Embedding Bloom

  Elodie Details - badcape Embedding Bloom

  Badcape Embedding Bloom - Elodie Details Merk: Elodie Details Met deze prachtige badcape Embedding Bloom biedt Elodie Details het beste en het zachtste voor de gevoelige huid van je baby. Een Elodie Details badcape is gemaakt uit een hoogwaardige kwaliteit katoen, met een absorb..
  Badcape Embedding Bloom - E...
  €39,00 incl btw
 • Elodie Details - badcape Marble Grey

  Elodie Details - badcape Marble Grey

  Badcape Marble Grey - Elodie Details Merk: Elodie Details Deze mooie badcape Marble Grey met konijnen oortjes van Elodie Details biedt biedt het beste en het zachtste voor de gevoelige huid van je baby. Een Elodie Details badcape is gemaakt uit een hoogwaardige kwaliteit katoen, met een a..
  Badcape Marble Grey - Elodie Det...
  €34,95 incl btw
 • Elodie Details - badcape Royal Pink

  Elodie Details - badcape Royal Pink

  Badcape Royal Pink - Elodie Details Merk: Elodie Details Elodie Details biedt met deze mooie roze badcape Royal Pink het beste en het zachtste voor de gevoelige huid van je baby. Een Elodie Details badcape is gemaakt uit een hoogwaardige kwaliteit katoen, met een absorberende badstof aan ..
  Badcape Royal Pink - Elodie Deta...
  €34,95 incl btw
 • Elodie Details - badcape Tender Blue

  Elodie Details - badcape Tender Blue

  Badcape Tender Blue - Elodie Details Merk: Elodie Details Elodie Details biedt met deze prachtig blauwe badcape Tender Blue het beste en het zachtste voor de gevoelige huid van je baby. Een Elodie Details badcape is gemaakt uit een hoogwaardige kwaliteit katoen, met een absorberende ..
  Badcape Tender Blue - Elodie Det...
  €39,00 incl btw
 • Liewood - badcape Kat - sweet roze - 100 x 100 cm

  Liewood - badcape Kat - sweet roze - 100 x 100 cm

  Badcape Kat - sweet roze - Liewood - 100 x 100 cm Merk: Liewood De Liewood badcape Kat sweet roze, houdt met zijn 100 x 100 cm kindjes lekker warm. De badcape is gemaakt uit 100% organisch katoen, zonder gebruik van chemische stoffen. Een heerlijk zachte, warme, ecologische handdoek. Een ..
  Badcape Kat - sweet roze - Liewo...
  €36,00 incl btw
 • Liewood - badcape Konijn - dumbo grijs - 100 x 100 cm

  Liewood - badcape Konijn - dumbo grijs - 100 x 100 cm

  Badcape Konijn - dumbo grijs - Liewood - 100 x 100 cm Merk: Liewood De Liewood badcape Konijn dumbo grijs, houdt met zijn 100 x 100 cm kindjes lekker warm. De badcape is gemaakt uit 100% organisch katoen, zonder gebruik van chemische stoffen. Een heerlijk zachte, warme, ecologische handdo..
  Badcape Konijn - dumbo grijs - L...
  €36,00 incl btw
 • Liewood - badcape Konijn - dusty mint - 100 x 100 cm

  Liewood - badcape Konijn - dusty mint - 100 x 100 cm

  Badcape Konijn - dusty mint - Liewood - 100 x 100 cm Merk: Liewood De Liewood badcape Konijn dusty mint, houdt met zijn 100 x 100 cm kindjes lekker warm. De badcape is gemaakt uit 100% organisch katoen, zonder gebruik van chemische stoffen. Een heerlijk zachte, warme, ecologische handdoek..
  Badcape Konijn - dusty mint - Li...
  €36,00 incl btw
 • Liewood - badcape Mr Beer - roze - 100 x 100 cm

  Liewood - badcape Mr Beer - roze - 100 x 100 cm

  Badcape Mr Beer - roze - Liewood - 100 x 100 cm Merk: Liewood De Liewood badcape Mr Beer roze, houdt met zijn 100 x 100 cm kindjes lekker warm. De badcape is gemaakt uit 100% organisch katoen, zonder gebruik van chemische stoffen. Een heerlijk zachte, warme, ecologische handdoek. Een groo..
  Badcape Mr Beer - roze - Liewood...
  €36,00 incl btw
 • Liewood - badcape Panda - creme de la creme - 100 x 100 cm

  Liewood - badcape Panda - creme de la creme - 100 x 100 cm

  Badcape Panda - creme de la creme - Liewood - 100 x 100 cm Merk: Liewood De Liewood badcape Panda creme de la creme, houdt met zijn 100 x 100 cm kindjes lekker warm. De badcape is gemaakt uit 100% organisch katoen, zonder gebruik van chemische stoffen. Een heerlijk zachte, warme, ecologis..
  Badcape Panda - creme de la crem...
  €36,00 incl btw
 • Little Dutch Badcape - Adventure Blue

  Little Dutch Badcape - Adventure Blue

  Badcape - Adventure Blue - Little Dutch  Merk: Little Dutch Deze zachte Little Dutch badcape Adventure Blue is te gebruiken als hand- of omslagdoek en is gemaakt van een dikke kwaliteit badstof. Zo blijft uw kleintje ook na het badderen lekker warm. De badcape is zeer gesch..
  Badcape - Adventure Blue - ...
  €23,95 incl btw
 • Little Dutch Badcape - Adventure Mint

  Little Dutch Badcape - Adventure Mint

  Badcape - Adventure Mint - Little Dutch  Merk: Little Dutch Deze zachte badcape Adventure Mint van Little Dutch is te gebruiken als hand- of omslagdoek en is gemaakt van een dikke kwaliteit badstof. Zo blijft uw kleintje ook na het badderen lekker warm. De badcape is z..
  Badcape - Adventure Mint - ...
  €23,95 incl btw
 • Little Dutch Badcape - Adventure Pink

  Little Dutch Badcape - Adventure Pink

  Badcape - Adventure Pink - Little Dutch  Merk: Little Dutch Deze zachte badcape Adventure Pink van Little Dutch is te gebruiken als hand- of omslagdoek en is gemaakt van een dikke kwaliteit badstof. Zo blijft uw kleintje ook na het badderen lekker warm. De badcape..
  Badcape - Adventure Pink - ...
  €23,95 incl btw
 • Little Dutch Badcape - Blue Melange

  Little Dutch Badcape - Blue Melange

  Little Dutch Badcape - Blue Melange Little Dutch De badcape Blue Melange is te gebruiken als hand- of omslagdoek en is gemaakt van een dikke kwaliteit badstof. Zo blijft uw kleintje ook na het badderen lekker warm. De badcape is zeer geschikt om je baby warm in te wikkelen na het bab..
  Little Dutch Badcape - Blue ...
  €23,95 incl btw
 • Little Dutch Badcape - Grey Melange

  Little Dutch Badcape - Grey Melange

  Little Dutch Badcape - Grey Melange Little Dutch De badcape Grey Melange is te gebruiken als hand- of omslagdoek en is gemaakt van een dikke kwaliteit badstof. Zo blijft uw kleintje ook na het badderen lekker warm. De badcape is zeer geschikt om je baby warm in te wikkelen na het bab..
  Little Dutch Badcape - Grey ...
  €23,95 incl btw
 • Little Dutch Badcape - Peach Melange

  Little Dutch Badcape - Peach Melange

  Little Dutch Badcape - Peach Melange Little Dutch De badcape Peach Melange is te gebruiken als hand- of omslagdoek en is gemaakt van een dikke kwaliteit badstof. Zo blijft uw kleintje ook na het badderen lekker warm. De badcape is zeer geschikt om je baby warm in te wikkelen na het babybadje. ..
  Little Dutch Badcape - Peach Mel...
  €23,95 incl btw
 • Little Dutch Badcape - Peach Poppy

  Little Dutch Badcape - Peach Poppy

  Little Dutch Badcape - Peach Poppy  Little Dutch De badcape Peach Poppy is te gebruiken als hand- of omslagdoek en is gemaakt van een dikke kwaliteit badstof. Zo blijft uw kleintje ook na het badderen lekker warm. De badcape is zeer geschikt om je baby warm in te wikkelen na het babybadje..
  Little Dutch Badcape - Peach Pop...
  €18,95 incl btw
 • Little Dutch Badcape - White Leaves

  Little Dutch Badcape - White Leaves

  Little Dutch Badcape - White Leaves Little Dutch De badcape Peach Poppy is te gebruiken als hand- of omslagdoek en is gemaakt van een dikke kwaliteit badstof. Zo blijft uw kleintje ook na het badderen lekker warm. De badcape is zeer geschikt om je baby warm in te wikkelen na het babybadje. Dez..
  Little Dutch Badcape - White Lea...
  €18,95 incl btw
 • Little Dutch Badcape - mixed stars blue

  Little Dutch Badcape - mixed stars blue

  Little Dutch Badcape - mixed stars blue De badcape is te gebruiken als hand- of omslagdoek en is gemaakt van een dikke kwaliteit badstof. Zo blijft uw kleintje ook na het badderen lekker warm. De badcape is zeer geschikt om je baby warm in te wikkelen na het babybadje. Deze badcape is verkrijgbaa..
  Little Dutch Badcape - mixed sta...
  €18,95 incl btw

De waardering van www.littlethingz.be bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 1579 reviews.