Muziekdoosje

Bij Little Thingz koop je een leuk houten muziekdoosje voor baby’s of kinderen. In ons ruime aanbod vind je zowel een muziekdoos voor een meisje als voor een jongen.

Wieg jouw kindje in slaap op zachte tonen van een leuk muziekdoosje. Zo vind je bij Little Thingz een leuke muziekdoos voor een jongen en een meisje. Een muziekdoos is niet enkel leuk om naar te luisteren, maar komt ook in een mooie vorm fijn voor je baby om naar te kijken. Een prachtig houten muziekdoosje of een muziekdoos in de vorm van een leuke knuffel speciaal voor baby's en kinderen om te spelen. Bij Little Thingz vind je vast en zeker het ideale muziekdoosje voor kinderen en baby's.

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • A Little Lovely Company - regenboog sterrenhemel projector nachtlampje

  A Little Lovely Company - regenboog sterrenhemel projector nachtlampje

  Regenboog sterrenhemel projector nachtlampje - A Little Lovely Company Merk: A Little Lovely Company A Little Lovely Company tovert met dit regenboog nachtlampje een prachtige sterrenhemel op het plafond van de baby- en kinderkamer. Deze sterrenprojector is het ideale nachtlampje voor kinderen..
  Regenboog sterrenhemel projector...
  €24,95 incl btw
 • Djeco muziekdoosje - juwelendoosje konijntje

  Djeco muziekdoosje - juwelendoosje konijntje

  Wondermooi juwelendoosje en muziekdoosje in één, met een lief konijntje designed door Djeco. Merk: Djeco Wind dit prachtige Djeco muziekdoosje op aan de achterzijde en het lieve konijntje begint spontaan te dansen bij het openen van het juwelendoosje. Een wondermooi ge&..
  Wondermooi juwelendoosje en muzi...
  €18,90 incl btw
 • Djeco muziekdoosje - juwelendoosje vogel

  Djeco muziekdoosje - juwelendoosje vogel

  Dit prachtig juwelendoosje enn muziekdoosje in één van Djeco speelt het liedje van de vink. Merk: Djeco Zodra je dit mooie roze Djeco muziekdoosje opwindt aan de achterzijde en het juwelendoosje opent, begint de vogel spontaan te dansen op de tonen van het liedje van de vink..
  Dit prachtig juwelendoosje enn m...
  €18,90 incl btw
 • Done by Deer - muziekdoosje - Happy dots

  Done by Deer - muziekdoosje - Happy dots

  Muziekdoosje - Happy dots - Done by Deer Merk: Done By Deer Jouw baby slaapt heerlijk met dit Done by Deer muziekdoosje Happy dots. Het muziekdoosje is gemaakt uit hoogwaardige materialen die zacht en comfortabel aanvoelen. Trek je aan Elphee de olifant, dan weerklinkt er een rustgevend m..
  Muziekdoosje - Happy dots - Done...
  €38,90 incl btw
 • Done by Deer - muziekdoosje - Musical balloon gold dots

  Done by Deer - muziekdoosje - Musical balloon gold dots

  Muziekdoosje - Musical balloon gold dots - Done by Deer Merk: Done By Deer Met dit leuke Done by Deer muziekdoosje Musical balloon gold dots zal je baby heerlijk slapen. Het muziekdoosje is gemaakt uit hoogwaardige materialen die zacht en comfortabel aanvoelen. Trek je aan Elphee de olifa..
  Muziekdoosje - Musical balloon g...
  €38,90 incl btw
 • promo
  Done by Deer - muziekdoosje - Ozzo - Dark Powder

  Done by Deer - muziekdoosje - Ozzo - Dark Powder

  Muziekdoosje - Ozzo - Dark Powder - Done by Deer Merk: Done by Deer Dit leuke Done by Deer muziekdoosje Ozzo Dark Powder zal ervoor zorgen dat je baby heerlijk kan slapen. Het muziekdoosje is gemaakt uit hoogwaardige materialen die zacht en comfortabel aanvoelen. Trek je aan Ozz..
  Muziekdoosje - Ozzo - Dark Powde...
  €24,95€21,95 incl btw
 • Elodie Details - muziekdoosje - muziekmobiel - Dots of Fauna Kitty

  Elodie Details - muziekdoosje - muziekmobiel - Dots of Fauna Kitty

  Muziekdoosje - muziekmobiel - Dots of Fauna Kitty - Elodie Details Merk: Elodie Details Dit prachtige Elodie Details muziekdoosje Dots of Fauna Kitty in de vorm van een schattige poes, wiegt jouw baby zo in slaap. Uit dit wondermooie muziekmobiel weerklinkt een zachte en ru..
  Muziekdoosje - muziekmobiel - Do...
  €32,90 incl btw
 • Elodie Details - muziekdoosje - muziekmobiel - Embedding Bloom

  Elodie Details - muziekdoosje - muziekmobiel - Embedding Bloom

  Muziekdoosje - muziekmobiel - Embedding Bloom - Elodie Details Merk: Elodie Details Dit prachtige Elodie Details muziekdoosje Embedding Bloom in de vorm van een ontwakend bloem, wiegt jouw baby zo in slaap. Uit dit wondermooie muziekmobiel weerklinkt een zachte en rustgeven..
  Muziekdoosje - muziekmobiel - Em...
  €32,90 incl btw
 • Little Dutch - muziekdoosje konijn - Adventure Blue

  Little Dutch - muziekdoosje konijn - Adventure Blue

  Muziekdoosje konijn - Adventure Blue - Little Dutch Merk: Little Dutch Met dit prachtige Little Dutch muziekdoosje Adventure Blue in de vorm van een lief en zacht knuffel konijn valt jouw lieve schat vast en zeker nog sneller in slaap. De muziekdoos is afgewerkt met prachtige de..
  Muziekdoosje konijn - Adventure ...
  €16,95 incl btw
 • Little Dutch - muziekdoosje konijn - Adventure Mint

  Little Dutch - muziekdoosje konijn - Adventure Mint

  Muziekdoosje konijn - Adventure Mint - Little Dutch Merk: Little Dutch Met dit prachtige Little Dutch muziekdoosje Adventure Mint in de vorm van een lief en zacht knuffel konijn valt jouw lieve schat vast en zeker nog sneller in slaap. De muziekdoos is afgewerkt met prachti..
  Muziekdoosje konijn - Adventure ...
  €16,95 incl btw
 • Little Dutch - muziekdoosje konijn - Adventure Pink

  Little Dutch - muziekdoosje konijn - Adventure Pink

  Muziekdoosje konijn - Adventure Pink - Little Dutch Merk: Little Dutch Met dit prachtige Little Dutch muziekdoosje Adventure Pink in de vorm van een lief en zacht knuffel konijn valt jouw lieve schat vast en zeker nog sneller in slaap. De muziekdoos is afgewerkt met prachtige de..
  Muziekdoosje konijn - Adventure ...
  €16,95 incl btw
 • Little Dutch Muziekdoosje Ster - Adventure Blue

  Little Dutch Muziekdoosje Ster - Adventure Blue

  Little Dutch Muziekdoosje Ster - Adventure Blue Little Dutch Met dit muziekdoosje Adventure Blue in de vorm van een ster, is je baby nog sneller in dromenland. Het muziekdoosje hangt mooi boven de commode of het bedje. De muziekdoosjes zijn verkrijgbaar in verschillende combinaties en all..
  Little Dutch Muziekdoosje Ster -...
  €23,95 incl btw
 • Little Dutch Muziekdoosje Ster - Adventure Mint

  Little Dutch Muziekdoosje Ster - Adventure Mint

  Little Dutch Muziekdoosje Ster - Adventure Mint Little Dutch Met dit muziekdoosje Adventure Mint in de vorm van een ster, is je baby nog sneller in dromenland. Het muziekdoosje hangt mooi boven de commode of het bedje. De muziekdoosjes zijn verkrijgbaar in verschillende combinaties en allen vo..
  Little Dutch Muziekdoosje Ster -...
  €23,95 incl btw
 • Little Dutch Muziekdoosje Ster - Adventure Pink

  Little Dutch Muziekdoosje Ster - Adventure Pink

  Little Dutch Muziekdoosje Ster - Adventure Pink Little Dutch Met dit muziekdoosje Adventure Pink in de vorm van een ster, is je baby nog sneller in dromenland. Het muziekdoosje hangt mooi boven de commode of het bedje. De muziekdoosjes zijn verkrijgbaar in verschillende combinaties en allen vo..
  Little Dutch Muziekdoosje Ster -...
  €23,95 incl btw
 • Little Dutch Muziekdoosje Ster - Grey Melange

  Little Dutch Muziekdoosje Ster - Grey and Melange

  Little Dutch Muziekdoosje Ster - Grey Melange Little Dutch Met dit muziekdoosje Grey Melange in de vorm van een ster, is je baby nog sneller in dromenland. Het muziekdoosje hangt mooi boven de commode of het bedje. De muziekdoosjes zijn verkrijgbaar in verschillende combinaties en al..
  Little Dutch Muziekdoosje Ster -...
  €24,95 incl btw
 • Little Dutch Muziekdoosje Ster - Pure Grey

  Little Dutch Muziekdoosje Ster - Pure Grey

  Little Dutch Muziekdoosje Ster - Pure Grey Little Dutch Met dit muziekdoosje Pure Grey in de vorm van een ster, is je baby nog sneller in dromenland. Het muziekdoosje hangt mooi boven de commode of het bedje. De muziekdoosjes zijn verkrijgbaar in verschillende combinaties en allen vo..
  Little Dutch Muziekdoosje Ster -...
  €24,95 incl btw
 • Little Dutch Muziekdoosje Ster - Pure Ochre

  Little Dutch Muziekdoosje Ster - Pure Ochre

  Little Dutch Muziekdoosje Ster - Pure Ochre Little Dutch Met dit muziekdoosje Pure Ochre in de vorm van een ster, is je baby nog sneller in dromenland. Het muziekdoosje hangt mooi boven de commode of het bedje. De muziekdoosjes zijn verkrijgbaar in verschillende combinaties en allen ..
  Little Dutch Muziekdoosje Ster -...
  €24,95 incl btw
 • Little Dutch Muziekdoosje Ster - Spring Flowers

  Little Dutch Muziekdoosje Ster - Spring Flowers

  Little Dutch Muziekdoosje Ster - Spring Flowers Little Dutch Met dit muziekdoosje Spring Flowers in de vorm van een ster, is je baby nog sneller in dromenland. Het muziekdoosje hangt mooi boven de commode of het bedje. De muziekdoosjes zijn verkrijgbaar in verschillende combinaties en all..
  Little Dutch Muziekdoosje Ster -...
  €24,95 incl btw
 • Moulin Roty - Il était une fois - muziekdoosje

  Moulin Roty - Il était une fois - muziekdoosje

  Muziekdoosje - Il était une fois - Moulin Roty Merk: Moulin Roty Zet dit Moulin Roty muziekdoosje Il était une fois op en twee magische muizen draaien vrolijk rond op een zachte melodie. Dit muziekdoosje met dansende muizen is prachtig om naar te luisteren en te kijken. Het ..
  Muziekdoosje - Il était u...
  €29,90 incl btw
 • Moulin Roty - Les Petits Dodos - muziekdoosje

  Moulin Roty - Les Petits Dodos - muziekdoosje

  Muziekdoosje - Les Petits Dodos - Moulin Roty Merk: Moulin Roty Zet dit Moulin Roty muziekdoosje Les Petits Dodos op en twee schattige diertjes, konijn en kat draaien vrolijk rond op een zachte melodie. Dit muziekdoosje met dansende dieren is prachtig om naar te luisteren en te kijken. He..
  Muziekdoosje - Les Petits Dodos ...
  €29,90 incl btw
 • Muziekdoosje - muziekmobiel - Playful Pepe - Elodie Details

  Muziekdoosje - muziekmobiel - Playful Pepe - Elodie Details

  Muziekdoosje - muziekmobiel - Playful Pepe - Elodie Details Merk: Elodie Details Dit prachtige Elodie Details muziekdoosje Playful Pepe in de vorm van een grappig aapje, wiegt jouw baby zo in slaap. Uit dit wondermooie muziekmobiel weerklinkt een zachte en rustgevende melod..
  Muziekdoosje - muziekmobiel - Pl...
  €32,90 incl btw
 • Muziekdoosje - muziekmobiel - Watercolor Wings - Elodie Details

  Muziekdoosje - muziekmobiel - Watercolor Wings - Elodie Details

  Muziekdoosje - muziekmobiel - Watercolor Wings - Elodie Details Merk: Elodie Details Dit prachtige Elodie Details muziekdoosje Watercolor Wings in de vorm van een vogel, wiegt jouw baby zo in slaap. Uit dit wondermooie muziekmobiel weerklinkt een zachte en rustgevende melod..
  Muziekdoosje - muziekmobiel - Wa...
  €32,90 incl btw
 • Muziekmobiel - Lama - Jollein

  Muziekmobiel - Lama - Jollein

  Muziekmobiel - Lama - Jollien Merk: Jollein Deze muziekmobiel uit de Lama collectie is leuk voor boven het park of het babybedje. De mobiel heeft verschillende hangers met grijze en witte lama's. Deze muziekmobiel speelt een zacht muziekje waardoor jouw baby rustig in slaap kan v..
  Muziekmobiel - Lama - Jollien ...
  €32,95 incl btw
 • Muziekmobiel - muziekdoosje Angela - Flamingo Coral rose - Liewood

  Muziekmobiel - muziekdoosje Angela - Flamingo Coral rose - Liewood

  Muziekmobiel - muziekdoosje Angela - Flamingo Coral rose - Liewood Muziekmobiel Flamingo coral rose is het ideale muziekdoosje voor het slapen gaan. Trek aan de houten ring van de muziekmobiel en het wiegenliedje Lullaby van Johannes Brahms wordt afgespeeld. Het muziekdoosje hang je heel een..
  Muziekmobiel - muziekdoosje Ange...
  €39,95 incl btw

Het favoriete muziekdoosje van uw baby

Een muziekdoos kan heel veel betekenen voor jouw baby. Zo kan het muziekdoosje ervoor zorgen dat jouw baby rustig in slaap valt op de tonen van het zachte muziekje. Maar een muziekdoos kan ook een zachte lieve knuffel met muziek zijn en dus super leuk om mee te spelen voor jouw baby. Muziekdoosjes komen in zoveel vormen, kleuren en materialen dat jij zeker en vast wel het juiste muziekdoosje voor jouw baby in ons aanbod kan vinden.

De waardering van www.littlethingz.be bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 2398 reviews.

Nieuwsbrief
Schrijf je in en krijg 10% korting op je eerste aankoop!

* E-mail adres: