Muziekdoosje

Bij Little Thingz koop je een leuk houten muziekdoosje voor baby’s of kinderen. In ons ruime aanbod vind je zowel een muziekdoos voor een meisje als voor een jongen.

Wieg jouw kindje in slaap op zachte tonen van een leuk muziekdoosje. Zo vind je bij Little Thingz een leuke muziekdoos voor een jongen en een meisje. Een muziekdoos is niet enkel leuk om naar te luisteren, maar komt ook in een mooie vorm fijn voor je baby om naar te kijken. Een prachtig houten muziekdoosje of een muziekdoos in de vorm van een leuke knuffel speciaal voor baby's en kinderen om te spelen. Bij Little Thingz vind je vast en zeker het ideale muziekdoosje voor kinderen en baby's.

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • A Little Lovely Company - regenboog sterrenhemel projector nachtlampje

  A Little Lovely Company - regenboog sterrenhemel projector nachtlampje

  Regenboog sterrenhemel projector nachtlampje - A Little Lovely Company Merk: A Little Lovely Company A Little Lovely Company tovert met dit regenboog nachtlampje een prachtige sterrenhemel op het plafond van de baby- en kinderkamer. Deze sterrenprojector is het ideale nachtlampje voor kinderen..
  Regenboog sterrenhemel projector...
  €24,95 incl btw
 • Djeco - muziekdoosje - ballerina

  Djeco - muziekdoosje - ballerina

  Muziekdoosje - ballerina - Djeco Merk: Djeco Dit prachtige Djeco muziekdoosje met sierlijke ballerina is een echte musthave voor meisjes! Draai je aan de slinger van dit muziekdoosje dan begint de muziek vrolijk te spelen en danst de kleine ballerina in het rond op de prachtige tonen van ..
  Muziekdoosje - ballerina - Djeco...
  €12,95 incl btw
 • Djeco - muziekdoosje - Bambi

  Djeco - muziekdoosje - Bambi - Hertje

  Muziekdoosje - Bambi - Djeco Merk: Djeco Dit mooie Djeco muziekdoosje met lieve bambi is een echte eyecatcher in de kinderkamer! Draai aan de slinger van dit muziekdoosje en de muziek begint vrolijk te spelen. Het lieve hertje draait rond op de prachtige tonen van de muziek Lente van Viva..
  Muziekdoosje - Bambi - Djeco ...
  €12,95 incl btw
 • Djeco - muziekdoosje - Konijntje

  Djeco - muziekdoosje - Konijntje

  Muziekdoosje - konijntje - Djeco Merk: Djeco Dit Djeco muziekdoosje met schattig konijntje is prachtig om naar te luisteren en te kijken! Draai aan de slinger van dit muziekdoosje en de muziek begint vrolijk te spelen. Het witte konijntje draait rond op de prachtige tonen van de muziek Da..
  Muziekdoosje - konijntje - Djeco...
  €12,95 incl btw
 • Djeco juwelendoosje - muziekdoosje Cat's song

  Djeco juwelendoosje - muziekdoosje Cat's song

  Prachtig Cat's song muziekdoosje en juwelendoosje in één, naar een design van Djeco. Merk: Djeco Super lief dit Djeco juwelendoosje. Wind dit prachtige muziekdoosje op aan de achterzijde en het lieve poesje speelt een te gekke Cat's Song bij het openen van het juwele..
  Prachtig Cat's song muziekdo...
  €19,70 incl btw
 • Djeco muziekdoosje - juwelendoosje konijntje

  Djeco muziekdoosje - juwelendoosje konijntje

  Wondermooi juwelendoosje en muziekdoosje in één, met een lief konijntje designed door Djeco. Merk: Djeco Wind dit prachtige Djeco muziekdoosje op aan de achterzijde en het lieve konijntje begint spontaan te dansen bij het openen van het juwelendoosje. Een wondermooi ge&..
  Wondermooi juwelendoosje en muzi...
  €19,70 incl btw
 • Djeco muziekdoosje - juwelendoosje vogel

  Djeco muziekdoosje - juwelendoosje vogel

  Dit prachtig juwelendoosje enn muziekdoosje in één van Djeco speelt het liedje van de vink. Merk: Djeco Zodra je dit mooie roze Djeco muziekdoosje opwindt aan de achterzijde en het juwelendoosje opent, begint de vogel spontaan te dansen op de tonen van het liedje van de vink..
  Dit prachtig juwelendoosje enn m...
  €19,70 incl btw
 • Done by Deer - muziekdoosje - Happy dots

  Done by Deer - muziekdoosje - Happy dots

  Muziekdoosje - Happy dots - Done by Deer Merk: Done By Deer Jouw baby slaapt heerlijk met dit Done by Deer muziekdoosje Happy dots. Het muziekdoosje is gemaakt uit hoogwaardige materialen die zacht en comfortabel aanvoelen. Trek je aan Elphee de olifant, dan weerklinkt er een rustgevend m..
  Muziekdoosje - Happy dots - Done...
  €38,90 incl btw
 • Done by Deer - muziekdoosje - Musical balloon gold dots

  Done by Deer - muziekdoosje - Musical balloon gold dots

  Muziekdoosje - Musical balloon gold dots - Done by Deer Merk: Done By Deer Met dit leuke Done by Deer muziekdoosje Musical balloon gold dots zal je baby heerlijk slapen. Het muziekdoosje is gemaakt uit hoogwaardige materialen die zacht en comfortabel aanvoelen. Trek je aan Elphee de olifa..
  Muziekdoosje - Musical balloon g...
  €38,90 incl btw
 • Done by Deer muziekdoosje elphee de olifant grijs

  Done by Deer muziekdoosje elphee de olifant grijs

  Muziekdoosje elphee de olifant grijs - Done by Deer Merk: Done by Deer Dit leuke Done by Deer muziekdoosje Elphee de olifant zal ervoor zorgen dat je baby heerlijk kan slapen. Het muziekdoosje is gemaakt uit hoogwaardige materialen die zacht en comfortabel aanvoelen. Trek je aan..
  Muziekdoosje elphee de olifant g...
  €24,95 incl btw
 • Elodie Details - muziekdoosje - dromenvanger - Dream Catcher - Small

  Elodie Details - muziekdoosje - dromenvanger - Dream Catcher - Small

  Muziekdoosje - dromenvanger - Dream Catcher - Small - Elodie Details Merk: Elodie Details Dit mooie Elodie Details muziekdoosje Dream Catcher in de vorm van een dromenvanger, wiegt jouw baby zo in slaap. Uit dit wondermooie muziekdoosje weerklinkt een zachte en rustgevende ..
  Muziekdoosje - dromenvanger - Dr...
  €33,90 incl btw
 • Elodie Details - muziekdoosje - dromenvanger - Feather Love - S of L

  Elodie Details - muziekdoosje - dromenvanger - Feather Love - S of L

  Muziekdoosje - dromenvanger - Feather Love - Elodie Details - Small of Large Merk: Elodie Details Met dit prachtige Elodie Details muziekdoosje in de vorm van een mooie dromenvanger, Feather Love wieg je jouw baby zo in slaap. Uit dit wondermooie muziekdoosje weerklinkt een zachte bluesme..
  Muziekdoosje - dromenvanger - Fe...
  Vanaf €33,90 incl btw
 • Elodie Details - muziekdoosje - luchtballon - Moon Balloon - S of L

  Elodie Details - muziekdoosje - luchtballon - Moon Balloon - S of L

  Muziekdoosje - luchtballon - Moon Balloon - Elodie Details - Small of Large Merk: Elodie Details Zacht naar dromenland met dit prachtige Elodie Details muziekdoosje in de vorm van een wondermooie luchtballon Moon Balloon. Wieg jouw baby zacht in slaap op de zachte bluesmelodie van No..
  Muziekdoosje - luchtballon - Moo...
  Vanaf €33,90 incl btw
 • Elodie Details - muziekdoosje - The Ugly Duckling - Small

  Elodie Details - muziekdoosje - The Ugly Duckling - Small

  Muziekdoosje - The Ugly Duckling - Small - Elodie Details Merk: Elodie Details Wieg met dit Elodie Details muziekdoosje The Ugly Duckling, in de vorm van een sierlijke zwaan, jouw baby zacht in slaap. Uit dit wondermooie muziekdoosje weerklinkt een zachte en rustgevende mel..
  Muziekdoosje - The Ugly Duckling...
  €39,90 incl btw
 • Little Dutch muziekdoosje konijn - Mixed Stars Mint

  Little Dutch muziekdoosje konijn - Mixed Stars Mint

  Little Dutch muziekdoosje konijn - Mixed Stars Mint Merk: Little Dutch Met dit prachtige muziekdoosje in de vorm van een lief en zacht knuffel konijn valt jouw lieve schat vast en zeker nog sneller in slaap. De muziekdoos is afgewerkt met prachtige details uit de Mixed Stars Mint collecti..
  Little Dutch muziekdoosje konijn...
  €14,95 incl btw
 • promo
  Little Dutch muziekdoosje konijn - Pink Blossom

  Little Dutch muziekdoosje konijn - Pink Blossom

  Little Dutch muziekdoosje konijn - Pink Blossom Merk: Little Dutch Met dit prachtige muziekdoosje in de vorm van een lief en zacht knuffel konijn valt jouw lieve schat vast en zeker nog sneller in slaap. De muziekdoos is afgewerkt met prachtige details uit de Pink Blossom c..
  Little Dutch muziekdoosje konijn...
  €14,95€11,50 incl btw
 • Little Dutch Muziekdoosje Ster - Grey Melange

  Little Dutch Muziekdoosje Ster - Grey Melange

  Little Dutch Muziekdoosje Ster - Grey Melange Little Dutch Met dit muziekdoosje Grey Melange in de vorm van een ster, is je baby nog sneller in dromenland. Het muziekdoosje hangt mooi boven de commode of het bedje. De muziekdoosjes zijn verkrijgbaar in verschillende combinaties en al..
  Little Dutch Muziekdoosje Ster -...
  €24,95 incl btw
 • Little Dutch Muziekdoosje Ster - Peach Melange

  Little Dutch Muziekdoosje Ster - Peach Melange

  Little Dutch Muziekdoosje Ster - Peach Melange Little Dutch Met dit muziekdoosje Peach Melange in de vorm van een ster, is je baby nog sneller in dromenland. Het muziekdoosje hangt mooi boven de commode of het bedje. De muziekdoosjes zijn verkrijgbaar in verschillende combinaties en allen voor..
  Little Dutch Muziekdoosje Ster -...
  €24,95 incl btw
 • ZAZU heartbeat - knuffel met hartslag - Dex de hond

  ZAZU heartbeat - knuffel met hartslag - Dex de hond

  Knuffel met hartslag - Dex de hond - ZAZU heartbeat Merk: Zazu Met deze ZAZU heartbeat knuffel met hartslag, Dex de hond zal jouw kindje rustig slapen. De knuffel heeft in totaal 6 verschillende geluiden, waaronder een waterval en hartslag. Kinderen slapen rustig in hun bedje in de donker..
  Knuffel met hartslag - Dex de ho...
  €29,90 incl btw
 • ZAZU heartbeat - knuffel met hartslag - Don de ezel

  ZAZU heartbeat - knuffel met hartslag - Don de ezel

  Knuffel met hartslag - Don de ezel - ZAZU heartbeat Merk: Zazu Don de ezel is een ZAZU heartbeat knuffel met hartslag, waarmee jouw kindje rustig zal slapen. De knuffel heeft in totaal 6 verschillende geluiden, waaronder een waterval en hartslag. Kinderen slapen rustig in hun bedje in de ..
  Knuffel met hartslag - Don de ez...
  €29,90 incl btw
 • ZAZU heartbeat - knuffel met hartslag - Liz het lammetje

  ZAZU heartbeat - knuffel met hartslag - Liz het lammetje

  Knuffel met hartslag - Liz het lammetje - ZAZU heartbeat Merk: Zazu Met Liz het lammetje, de lieve knuffel met hartslag van ZAZU zal jouw kindje rustig slapen. De heartbeat knuffel heeft in totaal 6 verschillende geluiden, waaronder een waterval en hartslag. Kinderen slapen rustig in hun ..
  Knuffel met hartslag - Liz het l...
  €29,90 incl btw
 • Little Dutch Muziekdoosje Ster - Blue Melange

  Little Dutch Muziekdoosje Ster - Blue Melange

  Little Dutch Muziekdoosje Ster - Blue Melange Little Dutch Met dit muziekdoosje Blue Melange in de vorm van een ster, is je baby nog sneller in dromenland. Het muziekdoosje hangt mooi boven de commode of het bedje. De muziekdoosjes zijn verkrijgbaar in verschillende combinaties en al..
  Little Dutch Muziekdoosje Ster -...
  €24,95 incl btw
 • Little Dutch Muziekdoosje Ster - mixed stars blue

  Little Dutch Muziekdoosje Ster - mixed stars blue

  Little Dutch Muziekdoosje Ster - mixed stars blue Met dit muziekdoosje in de vorm van een ster, is je baby nog sneller in dromenland. Het muziekdoosje hangt mooi boven de commode of het bedje. De muziekdoosjes zijn verkrijgbaar in verschillende combinaties en allen voorzien van twee dessins. E..
  Little Dutch Muziekdoosje Ster -...
  €19,95 incl btw
 • Little Dutch Muziekdoosje Ster - White Leaves

  Little Dutch Muziekdoosje Ster - White Leaves

  Little Dutch Muziekdoosje Ster - White Leaves Little Dutch Met dit muziekdoosje White Leaves in de vorm van een ster, is je baby nog sneller in dromenland. Het muziekdoosje hangt mooi boven de commode of het bedje. De muziekdoosjes zijn verkrijgbaar in verschillende combinaties en allen v..
  Little Dutch Muziekdoosje Ster -...
  €19,95 incl btw

Het favoriete muziekdoosje van uw baby

Een muziekdoos kan heel veel betekenen voor jouw baby. Zo kan het muziekdoosje ervoor zorgen dat jouw baby rustig in slaap valt op de tonen van het zachte muziekje. Maar een muziekdoos kan ook een zachte lieve knuffel met muziek zijn en dus super leuk om mee te spelen voor jouw baby. Muziekdoosjes komen in zoveel vormen, kleuren en materialen dat jij zeker en vast wel het juiste muziekdoosje voor jouw baby in ons aanbod kan vinden.