Muziekdoosje

Bij Little Thingz koop je een leuk houten muziekdoosje voor baby’s of kinderen. In ons ruime aanbod vind je zowel een muziekdoos voor een meisje als voor een jongen.

Wieg jouw kindje in slaap op zachte tonen van een leuk muziekdoosje. Zo vind je bij Little Thingz een leuke muziekdoos voor een jongen en een meisje. Een muziekdoos is niet enkel leuk om naar te luisteren, maar komt ook in een mooie vorm fijn voor je baby om naar te kijken. Een prachtig houten muziekdoosje of een muziekdoos in de vorm van een leuke knuffel speciaal voor baby's en kinderen om te spelen. Bij Little Thingz vind je vast en zeker het ideale muziekdoosje voor kinderen en baby's.

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • A Little Lovely Company - regenboog sterrenhemel projector nachtlampje

  A Little Lovely Company - regenboog sterrenhemel projector nachtlampje

  Regenboog sterrenhemel projector nachtlampje - A Little Lovely Company Merk: A Little Lovely Company A Little Lovely Company tovert met dit regenboog nachtlampje een prachtige sterrenhemel op het plafond van de baby- en kinderkamer. Deze sterrenprojector is het ideale nachtlampje voor kinderen..
  Regenboog sterrenhemel projector...
  €24,95 incl btw
 • Djeco - muziekdoosje - ballerina

  Djeco - muziekdoosje - ballerina

  Muziekdoosje - ballerina - Djeco Merk: Djeco Dit prachtige Djeco muziekdoosje met sierlijke ballerina is een echte musthave voor meisjes! Draai je aan de slinger van dit muziekdoosje dan begint de muziek vrolijk te spelen en danst de kleine ballerina in het rond op de prachtige tonen van ..
  Muziekdoosje - ballerina - Djeco...
  €12,95 incl btw
 • Djeco - muziekdoosje - Bambi

  Djeco - muziekdoosje - Bambi - Hertje

  Muziekdoosje - Bambi - Djeco Merk: Djeco Dit mooie Djeco muziekdoosje met lieve bambi is een echte eyecatcher in de kinderkamer! Draai aan de slinger van dit muziekdoosje en de muziek begint vrolijk te spelen. Het lieve hertje draait rond op de prachtige tonen van de muziek Lente van Viva..
  Muziekdoosje - Bambi - Djeco ...
  €12,95 incl btw
 • Djeco - muziekdoosje - Konijntje

  Djeco - muziekdoosje - Konijntje

  Muziekdoosje - konijntje - Djeco Merk: Djeco Dit Djeco muziekdoosje met schattig konijntje is prachtig om naar te luisteren en te kijken! Draai aan de slinger van dit muziekdoosje en de muziek begint vrolijk te spelen. Het witte konijntje draait rond op de prachtige tonen van de muziek Da..
  Muziekdoosje - konijntje - Djeco...
  €12,95 incl btw
 • Djeco muziekdoosje - juwelendoosje konijntje

  Djeco muziekdoosje - juwelendoosje konijntje

  Wondermooi juwelendoosje en muziekdoosje in één, met een lief konijntje designed door Djeco. Merk: Djeco Wind dit prachtige Djeco muziekdoosje op aan de achterzijde en het lieve konijntje begint spontaan te dansen bij het openen van het juwelendoosje. Een wondermooi ge&..
  Wondermooi juwelendoosje en muzi...
  €18,90 incl btw
 • Djeco muziekdoosje - juwelendoosje vogel

  Djeco muziekdoosje - juwelendoosje vogel

  Dit prachtig juwelendoosje enn muziekdoosje in één van Djeco speelt het liedje van de vink. Merk: Djeco Zodra je dit mooie roze Djeco muziekdoosje opwindt aan de achterzijde en het juwelendoosje opent, begint de vogel spontaan te dansen op de tonen van het liedje van de vink..
  Dit prachtig juwelendoosje enn m...
  €18,90 incl btw
 • promo
  Done by Deer - muziekdoosje - Antee - Dark Blue

  Done by Deer - muziekdoosje - Antee - Dark Blue

  Muziekdoosje - Antee - Dark Blue - Done by Deer Merk: Done by Deer Dit leuke Done by Deer muziekdoosje Antee Dark Blue zal ervoor zorgen dat je baby heerlijk kan slapen. Het muziekdoosje is gemaakt uit hoogwaardige materialen die zacht en comfortabel aanvoelen. Trek je aan Antee..
  Muziekdoosje - Antee - Dark Blue...
  €24,95€21,95 incl btw
 • Done by Deer - muziekdoosje - Happy dots

  Done by Deer - muziekdoosje - Happy dots

  Muziekdoosje - Happy dots - Done by Deer Merk: Done By Deer Jouw baby slaapt heerlijk met dit Done by Deer muziekdoosje Happy dots. Het muziekdoosje is gemaakt uit hoogwaardige materialen die zacht en comfortabel aanvoelen. Trek je aan Elphee de olifant, dan weerklinkt er een rustgevend m..
  Muziekdoosje - Happy dots - Done...
  €38,90 incl btw
 • Done by Deer - muziekdoosje - Musical balloon gold dots

  Done by Deer - muziekdoosje - Musical balloon gold dots

  Muziekdoosje - Musical balloon gold dots - Done by Deer Merk: Done By Deer Met dit leuke Done by Deer muziekdoosje Musical balloon gold dots zal je baby heerlijk slapen. Het muziekdoosje is gemaakt uit hoogwaardige materialen die zacht en comfortabel aanvoelen. Trek je aan Elphee de olifa..
  Muziekdoosje - Musical balloon g...
  €38,90 incl btw
 • promo
  Done by Deer - muziekdoosje - Ozzo - Dark Powder

  Done by Deer - muziekdoosje - Ozzo - Dark Powder

  Muziekdoosje - Ozzo - Dark Powder - Done by Deer Merk: Done by Deer Dit leuke Done by Deer muziekdoosje Ozzo Dark Powder zal ervoor zorgen dat je baby heerlijk kan slapen. Het muziekdoosje is gemaakt uit hoogwaardige materialen die zacht en comfortabel aanvoelen. Trek je aan Ozz..
  Muziekdoosje - Ozzo - Dark Powde...
  €24,95€21,95 incl btw
 • Done by Deer muziekdoosje elphee de olifant grijs

  Done by Deer muziekdoosje elphee de olifant grijs

  Muziekdoosje elphee de olifant grijs - Done by Deer Merk: Done by Deer Dit leuke Done by Deer muziekdoosje Elphee de olifant zal ervoor zorgen dat je baby heerlijk kan slapen. Het muziekdoosje is gemaakt uit hoogwaardige materialen die zacht en comfortabel aanvoelen. Trek je aan..
  Muziekdoosje elphee de olifant g...
  €24,95 incl btw
 • Elodie Details - muziekdoosje - dromenvanger - Dream Catcher - Small

  Elodie Details - muziekdoosje - dromenvanger - Dream Catcher - Small

  Muziekdoosje - dromenvanger - Dream Catcher - Small - Elodie Details Merk: Elodie Details Dit mooie Elodie Details muziekdoosje Dream Catcher in de vorm van een dromenvanger, wiegt jouw baby zo in slaap. Uit dit wondermooie muziekdoosje weerklinkt een zachte en rustgevende ..
  Muziekdoosje - dromenvanger - Dr...
  €32,90 incl btw
 • Elodie Details - muziekdoosje - dromenvanger - Feather Love - S of L

  Elodie Details - muziekdoosje - dromenvanger - Feather Love - S of L

  Muziekdoosje - dromenvanger - Feather Love - Elodie Details - Small of Large Merk: Elodie Details Met dit prachtige Elodie Details muziekdoosje in de vorm van een mooie dromenvanger, Feather Love wieg je jouw baby zo in slaap. Uit dit wondermooie muziekdoosje weerklinkt een zachte bluesme..
  Muziekdoosje - dromenvanger - Fe...
  Vanaf €32,90 incl btw
 • Elodie Details - muziekdoosje - muziekmobiel - Dots of Fauna Kitty

  Elodie Details - muziekdoosje - muziekmobiel - Dots of Fauna Kitty

  Muziekdoosje - muziekmobiel - Dots of Fauna Kitty - Elodie Details Merk: Elodie Details Dit prachtige Elodie Details muziekdoosje Dots of Fauna Kitty in de vorm van een schattige poes, wiegt jouw baby zo in slaap. Uit dit wondermooie muziekmobiel weerklinkt een zachte en ru..
  Muziekdoosje - muziekmobiel - Do...
  €32,90 incl btw
 • Elodie Details - muziekdoosje - muziekmobiel - Embedding Bloom

  Elodie Details - muziekdoosje - muziekmobiel - Embedding Bloom

  Muziekdoosje - muziekmobiel - Embedding Bloom - Elodie Details Merk: Elodie Details Dit prachtige Elodie Details muziekdoosje Embedding Bloom in de vorm van een ontwakend bloem, wiegt jouw baby zo in slaap. Uit dit wondermooie muziekmobiel weerklinkt een zachte en rustgeven..
  Muziekdoosje - muziekmobiel - Em...
  €32,90 incl btw
 • Jollein - muziekdoosje - muziekhanger - Indians

  Jollein - muziekdoosje - muziekhanger - Indians

  Muziekdoosje - muziekhanger - Indians - Jollein Merk: Jollein Dit Jollein muziekdoosje Indians zal ervoor zorgen dat je baby heerlijk kan slapen. Het muziekdoosje in de vorm van een tipi is een leuke muziekhanger voorzien van een trekkoord waarmee je rustgevende muziek laat spelen. Het mu..
  Muziekdoosje - muziekhanger - In...
  €14,95 incl btw
 • Jollein - muziekmobiel - Indians

  Jollein - muziekmobiel - Indians

  Muziekmobiel - Indians - Jollien Merk: Jollein Deze Jollein muziekmobiel uit de Indians collectie is leuk voor boven het park of het babybedje. De mobiel heeft vier hangers met verschillende zwart wit figuren in Indians thema. Deze muziekmobiel speelt een zacht muziekje waardoor jouw baby..
  Muziekmobiel - Indians - Jollien...
  €32,95 incl btw
 • Liewood - Angela - muziekmobiel - muziekdoosje - konijn grijs melange

  Liewood - Angela - muziekmobiel - muziekdoosje - konijn grijs melange

  Muziekmobiel - muziekdoosje - konijn - Angela grijs melange - Liewood Merk: Liewood Deze prachtige Liewood Angela muziekmobiel konijn grijs melange is het ideale muziekdoosje voor het slapen gaan. Trek aan de houten ring van de muziekmobiel en het wiegenliedje Lullaby van Johannes Br..
  Muziekmobiel - muziekdoosje - ko...
  €36,00 incl btw
 • Liewood - Angela - muziekmobiel - muziekdoosje - konijn roze

  Liewood - Angela - muziekmobiel - muziekdoosje - konijn roze

  Muziekmobiel - muziekdoosje - konijn - Angela roze - Liewood Merk: Liewood Deze prachtige Liewood Angela muziekmobiel konijn roze is het ideale muziekdoosje voor het slapen gaan. Trek aan de houten ring van de muziekmobiel en het wiegenliedje Lullaby van Johannes Brahms wordt afgespe..
  Muziekmobiel - muziekdoosje - ko...
  €36,00 incl btw
 • Liewood - muziekmobiel - muziekdoosje - kat - sweet roze

  Liewood - muziekmobiel - muziekdoosje - kat - sweet roze

  Muziekmobiel - muziekdoosje - kat - sweet roze - Liewood Merk: Liewood Deze prachtige muziekmobiel kat sweet roze van Liewood is het ideale muziekdoosje voor het slapen gaan. Trek aan de houten ring van de muziekmobiel en het wiegenliedje Lullaby van Johannes Brahms wordt afgespeeld. Het muzie..
  Muziekmobiel - muziekdoosje - ka...
  €35,00 incl btw
 • promo
  Liewood - muziekmobiel - muziekdoosje - konijn - dumbo grijs

  Liewood - muziekmobiel - muziekdoosje - konijn - dumbo grijs

  Muziekmobiel - muziekdoosje - konijn - dumbo grijs - Liewood Merk: Liewood Deze prachtige muziekmobiel konijn dumbo grijs van Liewood is het ideale muziekdoosje voor het slapen gaan. Trek aan de houten ring van de muziekmobiel en het wiegenliedje Lullaby van Johannes Brahms wordt afgespeeld. H..
  Muziekmobiel - muziekdoosje - ko...
  €35,00€24,50 incl btw
 • Little Dutch - muziekdoosje konijn - Adventure Blue

  Little Dutch - muziekdoosje konijn - Adventure Blue

  Muziekdoosje konijn - Adventure Blue - Little Dutch Merk: Little Dutch Met dit prachtige Little Dutch muziekdoosje Adventure Blue in de vorm van een lief en zacht knuffel konijn valt jouw lieve schat vast en zeker nog sneller in slaap. De muziekdoos is afgewerkt met prachtige de..
  Muziekdoosje konijn - Adventure ...
  €15,95 incl btw
 • Little Dutch - muziekdoosje konijn - Adventure Mint

  Little Dutch - muziekdoosje konijn - Adventure Mint

  Muziekdoosje konijn - Adventure Mint - Little Dutch Merk: Little Dutch Met dit prachtige Little Dutch muziekdoosje Adventure Mint in de vorm van een lief en zacht knuffel konijn valt jouw lieve schat vast en zeker nog sneller in slaap. De muziekdoos is afgewerkt met prachti..
  Muziekdoosje konijn - Adventure ...
  €15,95 incl btw
 • Little Dutch - muziekdoosje konijn - Adventure Pink

  Little Dutch - muziekdoosje konijn - Adventure Pink

  Muziekdoosje konijn - Adventure Pink - Little Dutch Merk: Little Dutch Met dit prachtige Little Dutch muziekdoosje Adventure Pink in de vorm van een lief en zacht knuffel konijn valt jouw lieve schat vast en zeker nog sneller in slaap. De muziekdoos is afgewerkt met prachtige de..
  Muziekdoosje konijn - Adventure ...
  €15,95 incl btw

Het favoriete muziekdoosje van uw baby

Een muziekdoos kan heel veel betekenen voor jouw baby. Zo kan het muziekdoosje ervoor zorgen dat jouw baby rustig in slaap valt op de tonen van het zachte muziekje. Maar een muziekdoos kan ook een zachte lieve knuffel met muziek zijn en dus super leuk om mee te spelen voor jouw baby. Muziekdoosjes komen in zoveel vormen, kleuren en materialen dat jij zeker en vast wel het juiste muziekdoosje voor jouw baby in ons aanbod kan vinden.

De waardering van www.littlethingz.be bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 1529 reviews.