Junior dekbedovertrek

Breng een bezoekje aan onze handige webshop als je op zoek bent naar een leuke junior dekbedovertrek. Je vindt er de leukste dekbedovertrekken voor kinderen.

Ben je op zoek naar een leuke dekbedovertrek voor één van je kinderen? Dan ga je deze junior dekbedovertrek vast en zeker wel in de handige webshop van Little Thingz vinden. Een leuke keuze kinder dekbedovertrekken in verschillende maten, kleuren en met prachtige designs. Een Junior dekbedovertrek is perfect geschikt voor de kleintjes die al groot worden. De perfecte dekbedovertrek voor kinderen die reeds in een junior bed mogen slapen. Hoe cool is dat!

Dekbedovertrek voor kinderen

De ideale dekbedovertrek voor kinderen is zacht, warm en aangenaam om onder te slapen. Gemaakt uit biologische verantwoord katoen en prachtig afgewerkt. Een dekbedovertrek met een eigentijds, tijdloos design is dan ook de beste keuze om mee te groeien met jouw kinderen. 

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Dekbedovertrek auto - Studio Ditte - 120 x 150 cm

  Dekbedovertrek auto - Studio Ditte - 120 x 150 cm

  Studio Ditte - dekbedovertrek auto - 120 x 150 cm Merk: Studio Ditte Dit stoere dekbedovertrek voor het ledikant met prachtige auto print van Studio Ditte is echt te gek voor de kinderkamer van coole jongens. Het prachtig bedrukte dekbed is geschikt voor een ledikant, kleuter-, ..
  Studio Ditte - dekbedovertrek au...
  €52,95 incl btw
 • Dekbedovertrek raket - Studio Ditte - 120 x 150 cm

  Dekbedovertrek raket - Studio Ditte - 120 x 150 cm

  Studio Ditte - dekbedovertrek raket - 120 x 150 cm Merk: Studio Ditte Deze dekbedovertrek voor het ledikant met stoere raket print van Studio Ditte is een coole decoratie voor de kinderkamer van stoere jongens. Het prachtig bedrukte dekbed is geschikt voor een ledikant, kle..
  Studio Ditte - dekbedovertrek ra...
  €52,95 incl btw
 • Dekbedovertrek robot - Studio Ditte - 120 x 150 cm

  Dekbedovertrek robot - Studio Ditte - 120 x 150 cm

  Studio Ditte - dekbedovertrek robot - 120 x 150 cm Merk: Studio Ditte Deze dekbedovertrek voor het ledikant met stoere robot print van Studio Ditte is een coole decoratie voor de kinderkamer van stoere jongens. Het prachtig bedrukte dekbed is geschikt voor een ledikant, kle..
  Studio Ditte - dekbedovertrek ro...
  €52,95 incl btw
 • Dekbedovertrek vogelhuisjes - Studio Ditte - 120 x 150 cm

  Dekbedovertrek vogelhuisjes - Studio Ditte - 120 x 150 cm

  Studio Ditte - dekbedovertrek vogelhuisjes - 120 x 150 cm Merk: Studio Ditte Deze dekbedovertrek voor het ledikant met mooie vogelhuisjes​ print van Studio Ditte is een prachtige decoratie voor de kinderkamer. Het prachtig bedrukte dekbed is geschikt voor een ledi..
  Studio Ditte - dekbedovertrek vo...
  €52,95 incl btw
 • Dekbedovertrek werkauto - Studio Ditte - 120 x 150 cm

  Dekbedovertrek werkauto - Studio Ditte - 120 x 150 cm

  Studio Ditte - dekbedovertrek werkauto - 120 x 150 cm Merk: Studio Ditte Deze dekbedovertrek voor het ledikant met stoere werkauto print van Studio Ditte is een coole decoratie voor de kinderkamer van stoere jongens. Het prachtig bedrukte dekbed is geschikt voor een ledikan..
  Studio Ditte - dekbedovertrek we...
  €52,95 incl btw
 • Dekbedovertrek wilde dieren Cool - Studio Ditte - 120 x 150 cm

  Dekbedovertrek wilde dieren Cool - Studio Ditte - 120 x 150 cm

  Studio Ditte - dekbedovertrek wilde dieren Cool - 120 x 150 cm Merk: Studio Ditte Deze ledikant dekbedovertrek met coole wilde dieren​ print van Studio Ditte is een prachtige decoratie voor de kinderkamer. Het prachtig bedrukte dekbed is geschikt voor een ledikant..
  Studio Ditte - dekbedovertrek wi...
  €52,95 incl btw
 • Dekbedovertrek wilde dieren Lief - Studio Ditte - 120 x 150 cm

  Dekbedovertrek wilde dieren Lief - Studio Ditte - 120 x 150 cm

  Studio Ditte - dekbedovertrek wilde dieren Lief - 120 x 150 cm Merk: Studio Ditte Deze dekbedovertrek voor het ledikant met lieve wilde dieren​ print van Studio Ditte is een prachtige decoratie voor de kinderkamer. Het prachtig bedrukte dekbed is geschikt voor een ledi..
  Studio Ditte - dekbedovertrek wi...
  €52,95 incl btw
 • Little Dutch hoeslaken - blue Melange

  Little Dutch hoeslaken - blue Melange

  Little Dutch hoeslaken - blue Melange Little Dutch Dit wieg, Ledikant of 1 persoons hoeslaken blue Melange is perfect te combineren met het Little Dutch-bedtextiel. Little Dutch-katoen is op een speciale manier geweven zodat het comfortabel en zijdezacht aanvoelt en bovendien zo..
  Little Dutch hoeslaken - blue&nb...
  Vanaf €12,95 incl btw
 • Little Dutch hoeslaken - Grey Melange

  Little Dutch hoeslaken - Grey Melange

  Little Dutch hoeslaken - Grey Melange Little Dutch Dit wieg, Ledikant of 1 persoons hoeslaken Grey Melange is perfect te combineren met het Little Dutch-bedtextiel. Little Dutch-katoen is op een speciale manier geweven zodat het comfortabel en zijdezacht aanvoelt en bovendien zo..
  Little Dutch hoeslaken - Grey&nb...
  Vanaf €12,95 incl btw
 • Little Dutch hoeslaken - Peach Melange

  Little Dutch hoeslaken - Peach Melange

  Little Dutch hoeslaken - Peach Melange Little Dutch Dit wieg, Ledikant of 1 persoons hoeslaken Peach Melange is perfect te combineren met het Little Dutch-bedtextiel. Little Dutch-katoen is op een speciale manier geweven zodat het comfortabel en zijdezacht aanvoelt en bovendien zorgt voor..
  Little Dutch hoeslaken - Peach M...
  Vanaf €12,95 incl btw
 • Little Dutch hoeslaken - White Leaves

  Little Dutch hoeslaken - White Leaves

  Little Dutch hoeslaken - White Leaves Little Dutch Dit wieg, Ledikant of 1 persoons hoeslaken White Leaves is perfect te combineren met het Little Dutch-bedtextiel. Little Dutch-katoen is op een speciale manier geweven zodat het comfortabel en zijdezacht aanvoelt en bovendien zorgt voor e..
  Little Dutch hoeslaken - White L...
  Vanaf €12,95 incl btw
 • Dekbedovertrek kind

  Little Dutch kinderdekbedovertrek - mixed stars blue

  Little Dutch kinderdekbedovertrek met kussensloop - mixed stars blue Dromenland was nog nooit zo fijn. Dit kinderdekbedovertrek mixed stars blue maakt van elke nacht een klein en kleurrijk feestje. Het beddengoed bestaat uit twee prints en is in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Bovendien..
  Little Dutch kinderdekbedovertre...
  €63,95 incl btw