Kinderdeken en plaid

Slaap zacht! Hippe kinderdekens, kinderplaids, wiegdekens, babydekens en trendy accessoires voor de baby- en kinderkamer shop je online bij www.littlethingz.be .

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Babydeken - Breton - House of Jamie

  Babydeken - Breton - House of Jamie

  House of Jamie - babydeken - Breton Merk: House of Jamie Dit babydeken in prachtig zwart wit gestreept Breton design van House of Jamie is het ideale deken voor je baby. Het is het perfecte babydeken om te gebruiken in de kinderwagen, reiswieg, buggy, autostoel, wieg, ledikant en box; als wieg..
  House of Jamie - babydeken - Bre...
  €59,00 incl btw
 • Babydeken - Geometry Jacquard - Stone - House of Jamie

  Babydeken - Geometry Jacquard - Stone - House of Jamie

  Babydeken - Geometry Jacquard - Stone - House of Jamie Merk: House of Jamie Dit babydeken Geometry Jacquard Stone grijs is het ideale deken voor je baby. Het is het perfecte babydeken om te gebruiken in de kinderwagen, reiswieg, buggy, autostoel, wieg, ledikant en box; als&..
  Babydeken - Geometry Jacquard - ...
  €49,00 incl btw
 • Babydeken Urd - Mustard - Liewood

  Babydeken Urd - Mustard - Liewood

  Babydeken Urd - Mustard - Liewood Babydeken Urd Mustard is het ideale deken voor je kindje. Het is het perfecte deken om te gebruiken in de kinderwagen, reiswieg, buggy, autostoel, wieg, ledikant en box; als wiegdeken, omslagdeken of speelkleed. Het heerlijke babydeken is gemaakt v..
  Babydeken Urd - Mustard - Liewoo...
  €49,95 incl btw
 • Babydeken Urd - Rose - Liewood

  Babydeken Urd - Rose - Liewood

  Babydeken Urd - Rose - Liewood Babydeken Urd Rose is het ideale deken voor je kindje. Het is het perfecte deken om te gebruiken in de kinderwagen, reiswieg, buggy, autostoel, wieg, ledikant en box; als wiegdeken, omslagdeken of speelkleed. Het heerlijke babydeken is gemaakt van Oek..
  Babydeken Urd - Rose - Liewood ...
  Vanaf €49,95 incl btw
 • promo
  Deken - Lux printed organic - sand-black - 75 x 90 - Home by Door

  Deken - Lux printed organic - sand-black - 75 x 90 - Home by Door

  Home by Door - deken - Lux printed organic - sand-black - 75 x 90 Merk: Home by Door Dit zachte deken Lux printed organic sand-black, is met zijn 75 x 90 cm ideaal voor de wieg en de kinderwagen. Het deken is gemaakt van heerlijk zachte organische katoen. Een universeel babydeken dat..
  Home by Door - deken - Lux ...
  €59,95€35,95 incl btw
 • promo
  Deken - Lux printed organic - sand-mint - 75 x 90 - Home by Door

  Deken - Lux printed organic - sand-mint - 75 x 90 - Home by Door

  Home by Door - deken - Lux printed organic - sand-mint - 75 x 90 Merk: Home by Door Dit zachte deken Lux printed organic sand-mint, is met zijn 75 x 90 cm ideaal voor de wieg en de kinderwagen. Het deken is gemaakt van heerlijk zachte organische katoen. Een universeel babydeken dat j..
  Home by Door - deken - Lux ...
  €59,95€35,95 incl btw
 • promo
  Deken - Lux printed organic - sand-pink - 75 x 90 - Home by Door

  Deken - Lux printed organic - sand-pink - 75 x 90 - Home by Door

  Home by Door - deken - Lux printed organic - sand-pink - 75 x 90 Merk: Home by Door Dit zachte deken Lux printed organic sand-pink, is met zijn 75 x 90 cm ideaal voor de wieg en de kinderwagen. Het deken is gemaakt van heerlijk zachte organische katoen. Een universeel babydeken dat j..
  Home by Door - deken - Lux ...
  €59,95€35,95 incl btw
 • Deken gebreid - Powder Pink - Elodie Details

  Deken gebreid - Powder Pink - Elodie Details

  Deken gebreid - Powder Pink - Elodie Details Merk: Elodie Details Dit gebreid deken Powder Pink, is het ideale deken voor het tussenseizoen en de iets warmere dagen. Gebruik het deken in de wandelwagen, op een picknick of als er iets knuffelig en praktisch nodig is. Het zachte gebreidde d..
  Deken gebreid - Powder Pink - El...
  €54,95 incl btw
 • Deken hydrofiel 120x120 cm - Indians - Jollein

  Deken hydrofiel 120x120 cm - Indians - Jollein

  Deken hydrofiel 120x120 cm - Indians - Jollein Merk: Jollein Dit hydrofiele deken Indians, is met zijn 120 x 120 cm ideaal voor de wieg en de kinderwagen. Het deken is gemaakt van 4 lagen heerlijk zachte hydrofiele katoen. Hydrofiele dekens zijn zacht, ademend, absorberen goed vocht en te..
  Deken hydrofiel 120x120 cm - Ind...
  €34,95 incl btw
 • Deken hydrofiel 120x120cm - DUO grijs - Jollein

  Deken hydrofiel 120x120cm - DUO grijs - Jollein

  Deken hydrofiel 120x120cm - DUO grijs - Jollein Merk: Jollein Dit hydrofiele deken DUO grijs, is met zijn 120 x 120 cm ideaal voor de wieg en de kinderwagen. Het deken is gemaakt van 4 lagen heerlijk zachte hydrofiele katoen. Hydrofiele dekens zijn zacht, ademend, absorberen goe..
  Deken hydrofiel 120x120cm - DUO ...
  €34,95 incl btw
 • Deken hydrofiel 120x120cm - DUO Stone Green - Jollein

  Deken hydrofiel 120x120cm - DUO Stone Green - Jollein

  Deken hydrofiel 120x120cm - DUO Stone Green - Jollein Merk: Jollein Dit hydrofiele deken DUO Stone Green, is met zijn 120 x 120 cm ideaal voor de wieg en de kinderwagen. Het deken is gemaakt van 4 lagen heerlijk zachte hydrofiele katoen. Hydrofiele dekens zijn zacht, ademend, ab..
  Deken hydrofiel 120x120cm - DUO ...
  €34,95 incl btw
 • Deken hydrofiel 75x100cm - DUO grijs - Jollein

  Deken hydrofiel 75x100cm - DUO grijs - Jollein

  Deken hydrofiel 75x100cm - DUO grijs - Jollein Merk: Jollein Dit hydrofiele deken DUO grijs, is met zijn 75 x 100 cm ideaal voor de wieg en de kinderwagen. Het deken is gemaakt van 4 lagen heerlijk zachte hydrofiele katoen. Hydrofiele dekens zijn zacht, ademend, absorberen goed vocht..
  Deken hydrofiel 75x100cm - DUO g...
  €19,95 incl btw
 • Deken hydrofiel 75x100cm - DUO Stone Green - Jollein

  Deken hydrofiel 75x100cm - DUO Stone Green - Jollein

  Deken hydrofiel 75x100cm - DUO Stone Green - Jollein Merk: Jollein Dit hydrofiele deken DUO Stone Green, is met zijn 75 x 100 cm ideaal voor de wieg en de kinderwagen. Het deken is gemaakt van 4 lagen heerlijk zachte hydrofiele katoen. Hydrofiele dekens zijn zacht, ademend, absorbere..
  Deken hydrofiel 75x100cm - DUO S...
  €19,95 incl btw
 • Elodie Details - deken - Pearl Velvet - Dots of Fauna

  Elodie Details - deken - Pearl Velvet - Dots of Fauna

  Deken - Pearl Velvet - Dots of Fauna - Elodie Details Merk: Elodie Details Prachtig fluweelzacht Elodie Details deken Dots of Fauna. Het ideale deken voor in de wandelwagen, op een picknick of als er iets warm, knuffelig en praktisch nodig is. Het luxueuze Pearl Velvet deken van..
  Deken - Pearl Velvet - Dots of F...
  €39,50 incl btw
 • Elodie Details - deken - Pearl Velvet - Everest Feathers

  Elodie Details - deken - Pearl Velvet - Everest Feathers

  Deken - Pearl Velvet - Everest Feathers - Elodie Details Merk: Elodie Details Prachtig fluweelzacht Elodie Details deken Everest Feathers. Het ideale deken voor in de wandelwagen, op een picknick of als er iets warm, knuffelig en praktisch nodig is. Het luxueuze Pearl Velvet dek..
  Deken - Pearl Velvet - Everest F...
  €39,50 incl btw
 • promo
  Elodie Details - deken - Waffle Gilded Pink

  Elodie Details - deken - Waffle Gilded Pink - showroom

  Deken - Waffle Gilded Pink - Elodie Details - showroom Merk: Elodie Details Dit leuke zachte Elodie Details deken Waffle Gilded Pink, gemaakt uit 100% organisch katoen met wafel weefpatroon is het ideale deken voor in de wandelwagen, op een picknick of als er iets warm, knuffelig en ..
  Deken - Waffle Gilded Pink - Elo...
  €54,90€32,95 incl btw
 • Ledikantdeken Pure & Soft- Pure Grey - Little Dutch

  Ledikantdeken Pure & Soft- Pure Grey - Little Dutch

  Ledikantdeken Pure & Soft- Pure Grey - Little Dutch  Merk: Little Dutch De Little Dutch ledikantdeken of wieglaken Pure grey is een prachtige deken die je kindje heerlijk warm houdt. De deken heeft aan de ene kant een zachte jersey stof in de kleuren van de Pure collectie en aan ..
  Ledikantdeken Pure & Soft- P...
  Vanaf €43,95 incl btw
 • Ledikantdeken Pure & Soft- Pure Ochre - Little Dutch

  Ledikantdeken Pure & Soft- Pure Ochre - Little Dutch

  Ledikantdeken Pure & Soft- Pure Ochre - Little Dutch  Merk: Little Dutch De Little Dutch ledikantdeken of wieglaken Pure Ochre is een prachtige deken die je kindje heerlijk warm houdt. De deken heeft aan de ene kant een zachte jersey stof in de kleuren van de Pure collectie en aa..
  Ledikantdeken Pure & Soft- P...
  Vanaf €43,95 incl btw
 • Ledikantdeken Pure & Soft- Spring Flowers - Little Dutch

  Ledikantdeken Pure & Soft- Spring Flowers - Little Dutch

  Ledikantdeken Pure & Soft- Spring Flowers - Little Dutch  Merk: Little Dutch De Little Dutch ledikantdeken of wieglaken Spring Flowers is een prachtige deken die je kindje heerlijk warm houdt. De deken heeft aan de ene kant een zachte jersey stof in de kleuren van de Pure collect..
  Ledikantdeken Pure & Soft- S...
  Vanaf €43,95 incl btw
 • Little Dutch babydekentje - wiegdeken pure and soft - Adventure Blue

  Little Dutch babydekentje - wiegdeken pure and soft - Adventure Blue

  Babydekentje - wiegdeken pure and soft - Adventure Blue - Little Dutch Merk: Little Dutch Veilig slapen onder het wiegdeken Adventure Blue van Little Dutch. Aangenaam zacht en met een uitstekende verhouding tussen isolatie en warmte. De Little Dutch babydekentjes zijn getest en hebbe..
  Babydekentje - wiegdeken pure an...
  €38,95 incl btw
 • Little Dutch babydekentje - wiegdeken pure and soft - Adventure Mint

  Little Dutch babydekentje - wiegdeken pure and soft - Adventure Mint

  Babydekentje - wiegdeken pure and soft - Adventure Mint - Little Dutch Merk: Little Dutch Veilig slapen onder het wiegdeken Adventure Mint van Little Dutch. Aangenaam zacht en met een uitstekende verhouding tussen isolatie en warmte. De Little Dutch babydekentjes zijn getest en hebbe..
  Babydekentje - wiegdeken pure an...
  €38,95 incl btw
 • Little Dutch babydekentje - wiegdeken pure and soft - Adventure Pink

  Little Dutch babydekentje - wiegdeken pure and soft - Adventure Pink

  Babydekentje - wiegdeken pure and soft - Adventure Pink - Little Dutch Merk: Little Dutch Veilig slapen onder het wiegdeken Adventure Pink van Little Dutch. Aangenaam zacht en met een uitstekende verhouding tussen isolatie en warmte. De Little Dutch babydekentjes zijn getest en hebbe..
  Babydekentje - wiegdeken pure an...
  €38,95 incl btw
 • Little Dutch babydekentje - wiegdeken pure and soft - Blue Sprinkles

  Little Dutch babydekentje - wiegdeken pure and soft - Blue Sprinkles

  Babydekentje - wiegdeken pure and soft - Blue Sprinkles - Little Dutch Merk: Little Dutch Veilig slapen onder het wiegdeken Blue Sprinkles van Little Dutch. Aangenaam zacht en met een uitstekende verhouding tussen isolatie en warmte. De Little Dutch babydekentjes zijn ..
  Babydekentje - wiegdeken pure an...
  €38,95 incl btw
 • Little Dutch babydekentje - wiegdeken pure and soft - Mint Sprinkles

  Little Dutch babydekentje - wiegdeken pure and soft - Mint Sprinkles

  Babydekentje - wiegdeken pure and soft - Mint Sprinkles - Little Dutch Merk: Little Dutch Veilig slapen onder het wiegdeken Mint Sprinkles van Little Dutch. Aangenaam zacht en met een uitstekende verhouding tussen isolatie en warmte. De Little Dutch babydekentjes zijn getes..
  Babydekentje - wiegdeken pure an...
  €38,95 incl btw

De waardering van www.littlethingz.be bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 2364 reviews.

Nieuwsbrief
Schrijf je in en krijg 10% korting op je eerste aankoop!

* E-mail adres: