Slaapzak baby

Je zoekt een heerlijk knusse slaapzak voor jouw pasgeboren baby? Bij Little Thingz vind je de leukste slaapzak voor je baby, geschikt voor winter én zomer.

Een praktische en warme slaapzak voor je baby gemaakt uit 100% natuurlijke materialen is een echte must have. Helemaal ingebakerd in zijn nieuwe slaapzak, kan je (pasgeboren) baby nu lekker knus slapen. Met een slaapzak uit het Little Thingz assortiment verzeker je je baby van een goed nachtrust. Een slaapzak van Little Thingz is geschikt voor winter én zomer.

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Baby slaapzak en voetenzak haai - Esmerald Green - Babybites

  Baby slaapzak en voetenzak haai - Esmerald Green - Babybites

  Babybites - slaapzak en voetenzak - haai - Esmerald Green Merk: Baby Bites Deze schattige Babybites in mooi Esmerald Green is een prachtige slaapzak en voetenzak in één, in de vorm van een stoere haai. Deze haaien slaapzak van Babybites is een echte topper! Een hee..
  Babybites - slaapzak en voetenza...
  €79,95 incl btw
 • Baby slaapzak en voetenzak haai - Grey - Babybites

  Baby slaapzak en voetenzak haai - Grey - Babybites

  Babybites slaapzak en voetenzak - haai - Grey Merk: Baby Bites Deze mooie grijze Babybites is een slaapzak en voetenzak in één, in de vorm van een stoere haai. De haaien slaapzak van Babybites is dan ook een echte topper! Een heerlijk stoere slaapzak aan de buitenz..
  Babybites slaapzak en voetenzak ...
  €79,95 incl btw
 • Baby slaapzak en voetenzak haai - Light blue - Babybites

  Baby slaapzak en voetenzak haai - Light blue - Babybites

  Babybites - light blue - haai voetenzak en slaapzak Merk: Baby Bites Een prachtige slaapzak en voetenzak in één, in de vorm van een stoere haai. Deze haaien slaapzak van Babybites is een echte topper! Een heerlijk stoere slaapzak aan de buitenkant, die voorzien is van een pr..
  Babybites - light blue - haai vo...
  €79,95 incl btw
 • Baby slaapzak en voetenzak haai - Mustard - Babybites

  Baby slaapzak en voetenzak haai - Mustard - Babybites

  Babybites slaapzak en voetenzak - haai - Mustard Merk: Baby Bites Deze prachtige Babybites is een slaapzak en voetenzak in één, in de vorm van een stoere haai. De haaien slaapzak van Babybites is dan ook een echte topper! Een heerlijk stoere slaapzak aan de buitenz..
  Babybites slaapzak en voetenzak ...
  €79,95 incl btw
 • Baby slaapzak en voetenzak haai - Navy Blue - Babybites

  Baby slaapzak en voetenzak haai - Navy Blue - Babybites

  Babybites - slaapzak en voetenzak - haai - Navy Blue Merk: Baby Bites Super schattig! Deze Babybites in Navy Blue is een prachtige slaapzak en voetenzak in één, in de vorm van een stoere haai. Deze haaien slaapzak van Babybites is een echte topper! Een heerlijk sto..
  Babybites - slaapzak en voetenza...
  €79,95 incl btw
 • Elodie Details - voetenzak Chestnut Leather

  Elodie Details - voetenzak Chestnut Leather

  Voetenzak Chestnut Leather - Elodie Details Merk: Elodie Details Deze Elodie Details voetenzak Chestnut Leather is prachtig en stijlvol voor alle mama's! De voetenzak is dan ook ideaal voor een fikse boswandeling, een dagje uit aan zee of een gezellig dagje shoppen. Regen, wind, koude of s..
  Voetenzak Chestnut Leather - Elo...
  €139,00 incl btw
 • Elodie Details - voetenzak DOT

  Elodie Details - voetenzak DOT

  Voetenzak DOT - Elodie Details Merk: Elodie Details Mama's zijn helemaal in stijl met deze prachtige Elodie Details voetenzak in mooi zwart wit DOT design! Deze leuke voetenzak is ideaal voor een fikse boswandeling, een dagje uit aan zee of een gezellig dagje shoppen. Regen, wind, kou..
  Voetenzak DOT - Elodie Details ...
  €139,00 incl btw
 • Elodie Details - voetenzak Dots of Fauna

  Elodie Details - voetenzak Dots of Fauna

  Voetenzak Dots of Fauna - Elodie Details Merk: Elodie Details Deze Elodie Details voetenzak Dots of Fauna is ideaal voor een fikse boswandeling, een dagje uit aan zee of een gezellig dagje shoppen. Regen, wind, koude of sneeuw, de voetenzak is winddicht en waterafstotend&nb..
  Voetenzak Dots of Fauna - Elodie...
  €139,00 incl btw
 • Elodie Details - voetenzak Graphic Devotion

  Elodie Details - voetenzak Graphic Devotion

  Voetenzak Graphic Devotion - Elodie Details Merk: Elodie Details Deze black and white Elodie Details voetenzak Graphic Devotion zorgt met zijn knap zwart wit design dat mama's en hun kind helemaal in stijl zijn! Deze leuke voetenzak is ideaal voor een fikse boswandeling..
  Voetenzak Graphic Devotion - Elo...
  €139,00 incl btw
 • Elodie Details - voetenzak Petite Botanic

  Elodie Details - voetenzak Petite Botanic

  Voetenzak Petite Botanic - Elodie Details Merk: Elodie Details Deze wondermooie Elodie Details voetenzak Petite Botanic is ideaal voor een fikse boswandeling, een dagje uit aan zee of een gezellig dagje shoppen. Regen, wind, koude of sneeuw, de voetenzak is winddicht en wat..
  Voetenzak Petite Botanic - Elodi...
  €139,00 incl btw
 • Elodie Details - voetenzak Plum Love

  Elodie Details - voetenzak Plum Love

  Voetenzak Plum Love - Elodie Details Merk: Elodie Details Helemaal in stijl met deze prachtige Elodie Details voetenzak Plum Love! Deze leuke voetenzak is ideaal voor een fikse boswandeling, een dagje uit aan zee of een gezellig dagje shoppen. Regen, wind, koude of sneeuw, ..
  Voetenzak Plum Love - Elodie Det...
  €139,00 incl btw
 • Elodie Details - voetenzak Powder Pink

  Elodie Details - voetenzak Powder Pink

  Voetenzak Powder Pink - Elodie Details Merk: Elodie Details Met deze Elodie Details voetenzak in prachtig Powder Pink ga je stijlvol door het leven. Deze voetenzak is ideaal voor een fikse boswandeling, een dagje uit aan zee of een gezellig dagje shoppen. Regen, wind, koude of s..
  Voetenzak Powder Pink - Elodie D...
  €139,00 incl btw
 • Nobodinoz - slaapzak baby Cocoon Large - Gold Bubble-Night Blue

  Nobodinoz - slaapzak baby Cocoon Large - Gold Bubble-Night Blue

  Slaapzak baby Cocoon Large - Gold Bubble-Night Blue - Nobodinoz Merk: Nobodinoz Deze Nobodinoz slaapzak Cocoon Large in prachtig Gold Bubble-Night Blue design uit de nieuwe Elements Line, houdt je baby lekker warm. Het is een heerlijke slaapzak met aan de buitenzijde een mooie print en bi..
  Slaapzak baby Cocoon Large - Gol...
  €65,00 incl btw
 • Nobodinoz - slaapzak baby Cocoon Large - White Bubble-Aqua Mint

  Nobodinoz - slaapzak baby Cocoon Large - White Bubble-Aqua Mint

  Slaapzak baby Cocoon Large - White Bubble-Aqua Mint - Nobodinoz Merk: Nobodinoz Deze Nobodinoz slaapzak Cocoon Large in prachtig White Bubble-Aqua Mint design uit de nieuwe Elements Line, houdt je baby lekker warm. Het is een heerlijke slaapzak met aan de buitenzijde een mooie print en bi..
  Slaapzak baby Cocoon Large - Whi...
  €65,00 incl btw
 • Nobodinoz - slaapzak baby Cocoon Large - White Bubble-Misty Pink

  Nobodinoz - slaapzak baby Cocoon Large - White Bubble-Misty Pink

  Slaapzak baby Cocoon Large - White Bubble-Misty Pink - Nobodinoz Merk: Nobodinoz Deze Nobodinoz slaapzak Cocoon Large in prachtig White Bubble-Misty Pink design uit de nieuwe Elements Line, houdt je baby lekker warm. Het is een heerlijke slaapzak met aan de buitenzijde een mooie print en ..
  Slaapzak baby Cocoon Large - Whi...
  €65,00 incl btw
 • Nobodinoz slaapzak baby - voetenzak Passegiata Gold Bubble-Night Blue

  Nobodinoz slaapzak baby - voetenzak Passegiata Gold Bubble-Night Blue

  Slaapzak baby - voetenzak Passegiata Gold Bubble-Night Blue Nobodinoz Merk: Nobodinoz Deze Nobodinoz slaapzak Passegiata in prachtig Gold Bubble-Night Blue design van Nobodinoz is ideaal voor je baby. Het is de perfecte voetenzak te gebruiken in de kinderwagen, reiswieg, buggy, autostoel,..
  Slaapzak baby - voetenzak Passeg...
  €59,00 incl btw
 • Nobodinoz slaapzak baby - voetenzak Passegiata Gold Stella-Night Blue

  Nobodinoz slaapzak baby - voetenzak Passegiata Gold Stella-Night Blue

  Slaapzak baby - voetenzak Passegiata Gold Stella-Night Blue Nobodinoz Merk: Nobodinoz Deze Nobodinoz slaapzak Passegiata in prachtig Gold Stella-Night Blue design van Nobodinoz is ideaal voor je baby. Het is de perfecte voetenzak te gebruiken in de kinderwagen, reiswieg, buggy, autostoel,..
  Slaapzak baby - voetenzak Passeg...
  €59,00 incl btw
 • Nobodinoz slaapzak baby - voetenzak Passegiata White Bubble-Aqua Mint

  Nobodinoz slaapzak baby - voetenzak Passegiata White Bubble-Aqua Mint

  Slaapzak baby - voetenzak Passegiata White Bubble-Aqua Mint Nobodinoz Merk: Nobodinoz Deze Nobodinoz slaapzak Passegiata in prachtig White Bubble-Aqua Mint design van Nobodinoz is ideaal voor je baby. Het is de perfecte voetenzak te gebruiken in de kinderwagen, reiswieg, buggy, autostoel,..
  Slaapzak baby - voetenzak Passeg...
  €59,00 incl btw
 • Nobodinoz slaapzak baby - voetenzak Passegiata White Bubble-Misty Pink

  Nobodinoz slaapzak baby - voetenzak Passegiata White Bubble-Misty Pink

  Slaapzak baby - voetenzak Passegiata White Bubble-Aqua Mint Nobodinoz Merk: Nobodinoz Deze Nobodinoz slaapzak Passegiata in prachtig White Bubble-Misty Pink​ van Nobodinoz is ideaal voor je baby. Het is de perfecte voetenzak te gebruiken in de kinderwagen, reiswieg, buggy, autostoel, wieg..
  Slaapzak baby - voetenzak Passeg...
  €59,00 incl btw
 • Nobodinoz slaapzak baby S Montreal green circus

  Nobodinoz slaapzak baby S Montreal green circus

  Slaapzak baby S Montreal green circus - Nobodinoz Merk: Nobodinoz Deze Nobodinoz slaapzak Montreal in vrolijk green circus design, houdt je baby lekker warm. Het is een heerlijke slaapzak met aan de buitenzijde een mooie print en binnenin effen van kleur. Je kan de slaapzak eenv..
  Slaapzak baby S Montreal green c...
  €45,95 incl btw
 • Nobodinoz slaapzak baby S Montreal pink honey sparks

  Nobodinoz slaapzak baby S Montreal pink honey sparks

  Slaapzak baby S Montreal pink honey sparks - Nobodinoz Merk: Nobodinoz Deze Nobodinoz slaapzak Montreal in vrolijk pink honey sparks design, houdt je baby lekker warm. Het is een heerlijke slaapzak met aan de buitenzijde een mooie print en binnenin effen van kleur. Je kan de sla..
  Slaapzak baby S Montreal pink ho...
  €45,95 incl btw
 • Nobodinoz slaapzak baby S Montreal zigzag blauw

  Nobodinoz slaapzak baby S Montreal zigzag blauw

  Slaapzak baby S Montreal zigzag blauw - Nobodinoz Merk: Nobodinoz Deze Nobodinoz slaapzak Montreal in vrolijk zigzag blauw design, houdt je baby lekker warm. Het is een heerlijke slaapzak met aan de buitenzijde een mooie print en binnenin effen van kleur. Je kan de slaapzak eenv..
  Slaapzak baby S Montreal zigzag ...
  €45,95 incl btw
 • Nobodinoz slaapzak baby XL Montreal zigzag zwart

  Nobodinoz slaapzak baby XL Montreal zigzag zwart

  Slaapzak baby XL Montreal zigzag zwart - Nobodinoz Merk: Nobodinoz Deze Nobodinoz slaapzak Montreal in vrolijk zigzag zwart design, houdt je baby lekker warm. Het is een heerlijke slaapzak met aan de buitenzijde een mooie print en binnenin effen van kleur. Je kan de slaapzak een..
  Slaapzak baby XL Montreal zigzag...
  €59,90 incl btw
 • Nobodinoz Slaapzak Montreal mint diamonds

  Nobodinoz Slaapzak Montreal mint diamonds

  Slaapzak Montreal mint diamonds - Nobodinoz Merk: Nobodinoz Deze mooie Nobodinoz slaapzak Montreal in prachtig mint diamonds design, houdt je baby lekker warm. Het is een heerlijke slaapzak met een knappe print aan de buitenzijde en binnenin effen van kleur. Deze mooie slaapzak ..
  Slaapzak Montreal mint diamonds ...
  Vanaf €45,95 incl btw

Waarom een slaapzak voor je baby kiezen?

Een slaapzak zorgt ervoor dat jouw baby steeds warm en aangenaam kan wegdromen. Geen vervelende lakentjes of dekentjes die niet op hun plaats blijven liggen, maar een praktische slaapzak die perfect op maat is van je baby. Een slaapzak is lekker warm en aangenaam, je baby kan zich vrij bewegen en blijft steeds ondergedekt. Let wel op dat je de juiste slaapzak voor je baby kiest en dus eentje die op leeftijd is en niet te groot. Er bestaan verschillende soorten slaapzakken voor je baby. Zo heb je zomerslaapzakken en winterslaapzakken, die verstelbaar zijn in lengte en waarmee je jouw baby lekker kan inbakeren. Bij Little Thingz vind je vast en zeker de ideale slaapzak voor jouw pasgeboren baby.