Cacoon

Hangtenten van Cacoon kopen bij Little Thingz

Leuke hangtenten van Cacoon kan je makkelijk en snel kopen in de handige webshop van Little Thingz.

Ontwerpers Nick en Sarah McDonald hebben de Cacoon oorspronkelijk voor hun zelf gemaakt om in te ontspannen. Het idee achter de Cacoon kwam van de architecten van het Scarlet hotel Cornwall, een hotel met eco-ambities aan de Engelse zuidwestkust.
Zij gaven de opdracht een relaxstoel of hangmat te ontwerpen voor de bezoekers van hun spa.

Maak kennis met de Cacoon, een originele chill-outruimte, het ultieme concept voor ontspanning en eenvoudig plezier!

In onze overzichtelijke webshop kan je oa de supercoole hangtenten van Cacoon kopen.

Weergave: Lijst / Rooster
Sorteer op:
Aantal weergegeven:
 • cacoon-double-2-persoons-hangtent-licht-grijs
  Cacoon Double - 2 persoons hangtent licht grijs Merk: Cacoon Cacoon hangtent is de coolste relax ruimte voor volwassenen en een fantastische plek voor kinderen. Lekker chillen en relaxen! Het is een hangmat, luchtbed, hangstoel, tuinstoel, schommel, schuilplaats en relax-tent voor binnen ..
  Cacoon Double - 2 persoons hangt...
  €395,95
 • cacoon-double-2-persoons-hangtent-naturel
  Cacoon Double - 2 persoons hangtent naturel Merk: Cacoon Cacoon hangtent is de coolste relax ruimte voor volwassenen en een fantastische plek voor kinderen. Lekker chillen en relaxen! Het is een hangmat, luchtbed, hangstoel, tuinstoel, schommel, schuilplaats en relax-tent voor binnen en b..
  Cacoon Double - 2 persoons hangt...
  €395,95
 • cacoon-double-2-persoons-hangtent-olijf-groen
  Cacoon Double - 2 persoons hangtent olijf groen Merk: Cacoon Cacoon hangtent is de coolste relax ruimte voor volwassenen en een fantastische plek voor kinderen. Lekker chillen en relaxen! Het is een hangmat, luchtbed, hangstoel, tuinstoel, schommel, schuilplaats en relax-tent voor binnen ..
  Cacoon Double - 2 persoons hangt...
  €395,95
 • cacoon-double-2-persoons-hangtent-oranje
  Cacoon Double - 2 persoons hangtent oranje Merk: Cacoon Cacoon hangtent is de coolste relax ruimte voor volwassenen en een fantastische plek voor kinderen. Lekker chillen en relaxen! Het is een hangmat, luchtbed, hangstoel, tuinstoel, schommel, schuilplaats en relax-tent voor binnen en bu..
  Cacoon Double - 2 persoons hangt...
  €395,95
 • cacoon-double-2-persoons-hangtent-rood
  Cacoon Double - 2 persoons hangtent rood Merk: Cacoon Cacoon hangtent is de coolste relax ruimte voor volwassenen en een fantastische plek voor kinderen. Lekker chillen en relaxen! Het is een hangmat, luchtbed, hangstoel, tuinstoel, schommel, schuilplaats en relax-tent voor binnen en buit..
  Cacoon Double - 2 persoons hangt...
  €395,95
 • cacoon-double-2-persoons-hangtent-taup
  Cacoon Double - 2 persoons hangtent taupe Merk: Cacoon Cacoon hangtent is de coolste relax ruimte voor volwassenen en een fantastische plek voor kinderen. Lekker chillen en relaxen! Het is een hangmat, luchtbed, hangstoel, tuinstoel, schommel, schuilplaats en relax-tent voor binnen en bui..
  Cacoon Double - 2 persoons hangt...
  €395,95
 • Cacoon Double fuchsia - 2 persoons hangtent
  Cacoon Double fuchsia - 2 persoons hangtent Merk: Cacoon Cacoon double fuchsia hangtent is de coolste relax ruimte voor volwassenen en een fantastische plek voor kinderen. Lekker chillen en relaxen! Het is een hangmat, luchtbed, hangstoel, tuinstoel, schommel, schuilplaats en relax-t..
  Cacoon Double fuchsia - 2 p...
  €395,95
 • cacoon-double-2-persoons-hangtent-blauw
  Cacoon Hangtent Double - 2 persoons - blauw Merk: Cacoon Cacoon hangtent is de coolste relax ruimte voor volwassenen en een fantastische plek voor kinderen. Lekker chillen en relaxen! Het is een hangmat, luchtbed, hangstoel, tuinstoel, schommel, schuilplaats en relax-tent voor binnen en b..
  Cacoon Hangtent Double - 2 perso...
  €395,95
 • Cacoon Double turquoise - 2 persoons hangtent
  Cacoon Double turquoise - 2 persoons hangtent Merk: Cacoon Cacoon double turquoise hangtent is de coolste relax ruimte voor volwassenen en een fantastische plek voor kinderen. Lekker chillen en relaxen! Het is een hangmat, luchtbed, hangstoel, tuinstoel, schommel, schuilplaats en relax-tent vo..
  Cacoon Double turquoise - 2 pers...
  €395,95
 • Cacoon Double zwart - 2 persoons hangtent
  Cacoon Double zwart antraciet - 2 persoons hangtent Merk: Cacoon Cacoon double zwart antraciet hangtent is de coolste relax ruimte voor volwassenen en een fantastische plek voor kinderen. Lekker chillen en relaxen! Het is een hangmat, luchtbed, hangstoel, tuinstoel, schommel, schuilp..
  Cacoon Double zwart antraciet - ...
  €395,95
 • cacoon-single-1-persoons-hangtent-oranje
  Cacoon Single - 1 persoons hangtent oranje Merk: Cacoon Cacoon Hangtent is de coolste relax ruimte voor volwassenen en een fantastische plek voor kinderen. Lekker chillen en relaxen! Het is een hangmat, luchtbed, hangstoel, tuinstoel, schommel, schuilplaats en relax-tent voor binnen en buiten..
  Cacoon Single - 1 persoons hangt...
  €295,00
 • cacoon-single-1-persoons-hangtent-blauw
  Cacoon Single - 1 persoons hangtent blauw Merk: Cacoon Cacoon Hangtent is de coolste relax ruimte voor volwassenen en een fantastische plek voor kinderen. Lekker chillen en relaxen! Het is een hangmat, luchtbed, hangstoel, tuinstoel, schommel, schuilplaats en relax-tent voor binnen en buiten...
  Cacoon Single - 1 persoons hangt...
  €295,00
 • cacoon-single-1-persoons-hangtent-grijs
  Cacoon Single - 1 persoons hangtent grijs Vanaf 21 december 2015 t.e.m. 3 januari 2016 worden er geen Cacoon orders verzonden. Merk: Cacoon Cacoon Hangtent is de coolste relax ruimte voor volwassenen en een fantastische plek voor kinderen. Lekker chillen en relaxen! Het is een hangmat, luc..
  Cacoon Single - 1 persoons hangt...
  €295,00
 • cacoon-single-1-persoons-hangtent-naturel
  Cacoon Single - 1 persoons hangtent naturel Merk: Cacoon Cacoon Hangtent is de coolste relax ruimte voor volwassenen en een fantastische plek voor kinderen. Lekker chillen en relaxen! Het is een hangmat, luchtbed, hangstoel, tuinstoel, schommel, schuilplaats en relax-tent voor binnen en buite..
  Cacoon Single - 1 persoons hangt...
  €295,00
 • cacoon-single-1-persoons-hangtent-olijf-groen
  Cacoon Single - 1 persoons hangtent olijfgroen Merk: Cacoon Cacoon Hangtent is de coolste relax ruimte voor volwassenen en een fantastische plek voor kinderen. Lekker chillen en relaxen! Het is een hangmat, luchtbed, hangstoel, tuinstoel, schommel, schuilplaats en relax-tent voor binnen en bu..
  Cacoon Single - 1 persoons hangt...
  €295,00
 • cacoon-single-1-persoons-hangtent-rood
  Cacoon Single - 1 persoons hangtent rood Merk: Cacoon Cacoon Hangtent is de coolste relax ruimte voor volwassenen en een fantastische plek voor kinderen. Lekker chillen en relaxen! Het is een hangmat, luchtbed, hangstoel, tuinstoel, schommel, schuilplaats en relax-tent voor binnen en buiten. ..
  Cacoon Single - 1 persoons hangt...
  €295,00
 • cacoon-single-1-persoons-hangtent-taup
  Cacoon Single - 1 persoons hangtent taupe Merk: Cacoon Cacoon Hangtent is de coolste relax ruimte voor volwassenen en een fantastische plek voor kinderen. Lekker chillen en relaxen! Het is een hangmat, luchtbed, hangstoel, tuinstoel, schommel, schuilplaats en relax-tent voor binnen en buiten...
  Cacoon Single - 1 persoons hangt...
  €295,00
 • De 1 persoons Cacoon deur
  Cacoon Single - deur Voor elk formaat en voor elke kleur Cacoon met uitzondering van de Cacoon Bonsai; is er een afsluitbare deur beschikbaar. Deze deur is veilig en eenvoudig in gebruik. De afsluiting wordt met de kraag over de bovenkant van de Cacoon geschoven, de flappen worden aan de lussen b..
  Cacoon Single - deur Voor elk...
  Vanaf €64,00 incl btw
 • Cacoon Single camouflage - 1 persoons hangtent
  Cacoon single camouflage - 1 persoons hangtent Merk: Cacoon Cacoon single camouflage hangtent is de coolste relax ruimte voor volwassenen en een fantastische plek voor kinderen. Lekker chillen en relaxen! Het is een hangmat, luchtbed, hangstoel, tuinstoel, schommel, schuilplaats..
  Cacoon single camouflage - ...
  €295,00
 • Cacoon Single fuchsia - 1 persoons hangtent
  Cacoon single fuchsia - 1 persoons hangtent Merk: Cacoon Cacoon single fuchsia hangtent is de coolste relax ruimte voor volwassenen en een fantastische plek voor kinderen. Lekker chillen en relaxen! Het is een hangmat, luchtbed, hangstoel, tuinstoel, schommel, schuilplaats en re..
  Cacoon single fuchsia - 1 p...
  €295,00
 • Cacoon Single insecten net
  Cacoon Single insecten net Merk: Cacoon Met dit insecten net komen er geen insecten of ongenode gasten in je Cacoon. Het is veilig en eenvoudig in gebruik. Schuif het als een hoes om de Cacoon en relax ongestoord. De witte doek wordt met de kraag over de bovenkant van de Cacoon geschoven, de f..
  Cacoon Single insecten net Me...
  €25,00
 • Cacoon Single turquoise - 1 persoons hangtent
  Cacoon single turquoise - 1 persoons hangtent Merk: Cacoon Cacoon single turquoise hangtent is de coolste relax ruimte voor volwassenen en een fantastische plek voor kinderen. Lekker chillen en relaxen! Het is een hangmat, luchtbed, hangstoel, tuinstoel, schommel, schuilplaats en relax-te..
  Cacoon single turquoise - 1 pers...
  €295,00
 • Cacoon Single zwart - 1 persoons hangtent
  Cacoon single zwart - 1 persoons hangtent Merk: Cacoon Cacoon single zwart hangtent is de coolste relax ruimte voor volwassenen en een fantastische plek voor kinderen. Lekker chillen en relaxen! Het is een hangmat, luchtbed, hangstoel, tuinstoel, schommel, schuilplaats en relax-..
  Cacoon single zwart - 1 per...
  €295,00
 • Cacoon Bonsai - hangtent Naturel
  Cacoon Bebo (Bonsai) - hangtent Naturel Merk: Cacoon Cacoon is de coolste hangent voor volwassenen en een fantastische plek voor kinderen. Lekker chillen en relaxen! Het is een hangmat, luchtbed, hangstoel, tuinstoel, schommel, schuilplaats en relax-tent voor binnen en buiten. Doe er een ..
  Cacoon Bebo (Bonsai) - hangtent ...
  €195,00

De waardering van www.littlethingz.be bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 2297 reviews.

Nieuwsbrief
Schrijf je in en krijg 10% korting op je eerste aankoop!

* E-mail adres: