Foxrider

Foxrider een leuke, kwalitatieve driewieler voor je kleine spruit? Dan ben je bij Little Thingz aan het juiste adres. Shop nu in de online shop van Little Thingz de leuke Foxrider driewielers in verschillende kleuren.

Foxrider is een degelijke, traditionele driewieler, 100% Belgisch ontwerp en productie. Deze driewieler is in 1957 ontworpen door Adiel Devos, doorheen de jaren verder ontwikkeld en aangepast. Nu opnieuw uitgebracht in een vernieuwde versie en hippe kleuren. Deze prachtige driewieler is pure nostalgie. Een Foxrider driewieler valt door zijn eenvoud en degelijkheid op tussen alle andere kinderfietsen. Deze driewieler, gemaakt uit een metalen buizenstructuur met een houten zit, poederlak afwerking en rubberen banden, is een stevige driewieler voorzien van een rugsteun en groot genoeg voor het vervoeren van 2 kindjes. De Foxrider driewieler staat garant voor jarenlange kwaliteit en plezier die je van generatie op generatie doorgeeft.

Geef jouw kind een Foxrider driewieler cadeau, de ideale eerste fiets! Je shopt deze prachtige driewielers online bij Little Thingz.

Weergave: Lijst / Rooster
Sorteer op:
Aantal weergegeven:
 • Driewieler - blauw - Vintage Blue - Foxrider
  Foxrider - driewieler - blauw - Vintage Blue Merk: Foxrider Pure nostalgie met deze leuke driewieler in prachtig blauw, Vintage Blue van Foxrider. De kinderfiets uit onze kinderjaren is terug en wel beter en knapper dan voorheen. Een leuke driewieler in hedendaagse mooie kleuren. De ideal..
  Foxrider - driewieler - blauw - ...
  €139,00
 • Driewieler - geel - Yellow Sun - Foxrider
  Foxrider - driewieler - geel - Yellow Sun Merk: Foxrider Pure nostalgie met deze leuke driewieler in prachtig geel, Yellow Sun van Foxrider. De kinderfiets uit onze kinderjaren is terug en wel beter en knapper dan voorheen. Een leuke driewieler in hedendaagse mooie kleuren...
  Foxrider - driewieler - geel - Y...
  €139,00
 • Driewieler - groen - Vintage Green - Foxrider
  Driewieler - groen - Vintage Green - Foxrider Merk: Foxrider Deze leuke groene driewieler Vingtage Green ademt pure nostalgie. De kinderfiets uit onze kinderjaren is terug en wel beter en knapper dan voorheen. Een leuke driewieler in hedendaagse mooie kleuren. De ideale kinderfi..
  Driewieler - groen - Vintage Gre...
  €139,00
 • Driewieler - roze - Vintage Pink - Foxrider
  Foxrider - driewieler - roze - Vintage Pink Merk: Foxrider Deze leuke driewieler in prachtig roze, Vintage Pink van Foxrider is pure nostalgie. De kinderfiets uit onze kinderjaren is terug en wel beter en knapper dan voorheen. Een leuke driewieler in hedendaagse mooie kleuren. De ideale k..
  Foxrider - driewieler - roze - V...
  €139,00
  Gebaseerd op 1 beoordeling(en).
 • Driewieler - wit - Foxrider
  Foxrider - driewieler - wit Merk: Foxrider Deze leuke Foxrider driewieler in puur wit is de ideale eerste fiets voor jonge kinderen. De kinderfiets uit onze kinderjaren is terug en wel beter en knapper dan voorheen. Een leuke driewieler in hedendaagse mooie kleuren. De ideale kinderfiets ..
  Foxrider - driewieler - wit M...
  €139,00
 • Driewieler - zwart - Foxrider
  Foxrider - driewieler - zwart Merk: Foxrider Deze driewieler van Foxrider is in zijn eenvoud en degelijkheid de ideale eerste fiets voor jonge kinderen. De kinderfiets uit onze kinderjaren is terug en wel beter en knapper dan voorheen. Een leuke driewieler in hedendaagse mooie kleuren. De..
  Foxrider - driewieler - zwart ...
  €139,00

De waardering van www.littlethingz.be bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 1577 reviews.