Froy en Dind

Froy en Dind

Ga in stijl terug naar school met Froy en Dind! In onze handige online webshop vind je snel een leuke boekentas of ander schoolgerij van Froy & Dind.

Sinds 2008 is Froy en Dind verantwoordelijk voor eigentijdse creaties met een kleurrijk design. Bij dit Belgische topmerk vind je mode en decoratie artikelen voor volwassenen, kinderen en baby’s. Froy & Dind opent de deur naar een kleurrijke wereld van vreugde en geluk!

Froy en Dind boekentas

Een boekentas van Froy en Dind is vervaardigd uit 100% organisch katoen en voldoet zonder probleem aan de wereldwijde kwaliteitsnormen voor textiel (GOTS). Dit toonaangevende Antwerpse bedrijf mixt duurzame topkwaliteit met een leuk en kleurrijk design. Als je houdt van kleurrijk (retro) prints, die een glimlach op je gezicht toveren, is een boekentas van Froy en Dind dus echt iets voor jou.

Froy & Dind online webshop

Uiteraard kan Froy en Dind niet ontbreken in de handige online webshop van Little Thingz. In ons ruime aanbod kan je naast een leuke boekentas, nog een heleboel ander schoolgerij kopen. Met een toffe, kleurrijke drinkbus, brooddoos of pennenzak van Froy en Dind steel je de show.

Op stap met Froy en Dind

In het Little Thingz assortiment vind je sinds kort ook toilettassen, weekendtassen, verzorgingstassen, koffers, … Kortom, alles voor een uitstapje of vakantie met de allerkleinsten. Als je op zoek bent naar een leuke Froy en Dind toilettas, verzorgingstas of koffer ben je bij Little Thingz steeds aan het juiste adres. Je vindt er immers de leukste artikelen van Froy & Dind aan een scherpe prijs.

Weergave: Lijst / Rooster
Sorteer op:
Aantal weergegeven:
 • promo
  Boekentas - schooltas - Birds - Froy en Dind
  Froy en Dind - boekentas - schooltas - Birds Merk: Froy en Dind Met plezier naar school met deze boekentas van Froy en Dind met leuke birds print. Deze lichte, stevige boekentas gemaakt uit waterafstotend, gelamineerde bio katoen en binnenin afgewerkt met een waterafstotende PU voering is..
  Froy en Dind - boekentas - schoo...
  €68,50€54,80
 • Boekentas - schooltas - Boats - Froy en Dind
  Froy en Dind - boekentas - schooltas - Boats Merk: Froy en Dind Deze lichte, stevige boekentas met leuke Boats print van het Belgische retro merk Froy en Dind is de ideale schooltas voor de lagere school. Deze boekentas is gemaakt uit waterafstotend, gelamineerde bio katoen en binnenin af..
  Froy en Dind - boekentas - schoo...
  €68,50
 • promo
  Boekentas - schooltas - Butterfly - vlinder - Froy en Dind
  Froy en Dind - boekentas - schooltas - Butterfly - vlinder Merk: Froy en Dind Deze boekentas van Froy en Dind in prachtig Butterfly design is de ideale schooltas voor de lager school. Het is een lichte, stevige boekentas gemaakt uit waterafstotend, gelamineerde bio katoen en binnenin afge..
  Froy en Dind - boekentas - schoo...
  €68,50€54,80
 • promo
  Boekentas - schooltas - Icecream - Froy en Dind
  Froy en Dind - boekentas - schooltas - Icecream Merk: Froy en Dind Vrolijk naar school met deze lichte, stevige boekentas met leuke Icecream print van het Belgische retro merk Froy en Dind. Deze boekentas in waterafstotend, gelamineerd bio katoen, binnenin afgewerkt met een waterafstotend..
  Froy en Dind - boekentas - schoo...
  €68,50€54,80
 • Boekentas - schooltas - Mountain - Froy en Dind
  Froy en Dind - boekentas - schooltas - Mountain Merk: Froy en Dind De ideale boekentas voor de lager school is deze lichte, stevige schooltas van het Belgische retro merk Froy en Dind. Deze boekentas heeft niet enkel een knappe grafische Mountain print in prachtige kleuren. Bovendien is d..
  Froy en Dind - boekentas - schoo...
  €68,50
 • promo
  Luiertas - weekendtas - Birds - Froy en Dind
  Froy en Dind - luiertas - weekendtas - Birds Merk: Froy en Dind Op zoek naar een praktische luiertas of weekendtas, in een fijn formaat? Dan is deze verzorgingstas met mooie Birds print van het Belgische merk Froy en Dind zeker iets voor jou. Deze tas is ideaal te gebruiken als luiertas v..
  Froy en Dind - luiertas - weeken...
  €68,50€54,80
 • promo
  Luiertas - weekendtas - Boats - Froy en Dind
  Froy en Dind - luiertas - weekendtas - Boats Merk: Froy en Dind Deze ruime luiertas met schattige bootjes print van Froy en Dind is ook ideaal te gebruiken als weekendtas. De perfecte luiertas voor het meenemen van alle baby- en verzorgingsspullen. Niet te klein en niet te groot, past dez..
  Froy en Dind - luiertas - weeken...
  €68,50€54,80
 • promo
  Luiertas - weekendtas - Butterfly - vlinder - Froy en Dind
  Froy en Dind - luiertas - weekendtas - Butterfly - vlinder  Merk: Froy en Dind Deze praktische luiertas met turquoise Butterfly design van Froy en Dind is ook ideaal te gebruiken als weekendtas. Een ruime verzorgingstas, ideaal als luiertas voor het meenemen van alle baby- en verzorg..
  Froy en Dind - luiertas - weeken...
  €68,50€54,80
 • promo
  Luiertas - weekendtas - Icecream - Froy en Dind
  Froy en Dind - luiertas - weekendtas - Icecream Merk: Froy en Dind Deze mooie luiertas met zoete icecream print van Froy en Dind is tevens de ideale, ruime en vooral praktische weekendtas. De perfecte luiertas voor het meenemen van alle baby- en verzorgingsspullen. Niet te klein en niet t..
  Froy en Dind - luiertas - weeken...
  €68,50€54,80
 • Luiertas - weekendtas - Mountain - Froy en Dind
  Froy en Dind - luiertas - weekendtas - Mountain  Merk: Froy en Dind In stijl op stap met deze mooie mosterdgele luiertas en knappe grafische Mountain print van Froy en Dind. Bovendien is deze verzorgingstas ook ideaal te gebruiken als weekendtas. De perfecte luiertas voor het meeneme..
  Froy en Dind - luiertas - weeken...
  €68,50
 • Pennenzak - Birds - Froy en Dind
  Froy en Dind - pennenzak - Birds Merk: Froy en Dind Stijlvolle Froy en Dind pennenzak met mooie Birds print. De ideale pennenzak voor het bewaren van alle hippe schoolspullen. De pennenzak is 20 x 5 cm, gemaakt van 100% canvas katoen, mat gelamineerd voor de stevigheid. De ideale pennenza..
  Froy en Dind - pennenzak - Birds...
  €11,00
 • Pennenzak - Boats - Froy en Dind
  Froy en Dind - pennenzak - Boats Merk: Froy en Dind Deze praktische pennenzak van Froy en Dind met leuke bootjes print is de ideale pennenzak voor het bewaren van alle hippe schoolspullen. De pennenzak is 20 x 5 cm, gemaakt van 100% canvas katoen, mat gelamineerd voor de stevigheid. De id..
  Froy en Dind - pennenzak - Boats...
  €11,00
 • promo
  Pennenzak - Butterfly - vlinder - Froy en Dind
  Froy en Dind - pennenzak - Butterfly - vlinder  Merk: Froy en Dind Deze pennenzak met mooie Butterfly print van Froy en Dind is niet enkel mooi, maar ook  praktisch en ideaal voor het bewaren van alle hippe schoolspullen. De pennenzak is 20 x 5 cm, gemaakt van 100% canvas katoen..
  Froy en Dind - pennenzak - Butte...
  €11,00€8,80
 • Pennenzak - Icecream - Froy en Dind
  Froy en Dind - pennenzak - Icecream Merk: Froy en Dind Deze trendy praktische pennenzak met zoete Icecream print van Froy en Dind is ideaal voor het bewaren van alle hippe schoolspullen. De pennenzak is 20 x 5 cm, gemaakt van 100% canvas katoen, mat gelamineerd voor de stevigheid. De idea..
  Froy en Dind - pennenzak - Icecr...
  €11,00
 • Pennenzak - Mountain - Froy en Dind
  Froy en Dind - pennenzak - Mountain  Merk: Froy en Dind Deze prachtige mosterdgele pennenzak met grafische print van Froy en Dind is praktisch en ideaal voor het bewaren van alle hippe schoolspullen. De pennenzak is 20 x 5 cm, gemaakt van 100% canvas katoen, mat gelamineerd voor de s..
  Froy en Dind - pennenzak - Mount...
  €11,00
 • Pennenzak groot - Birds - Froy en Dind
  Froy en Dind - pennenzak groot - Birds Merk: Froy en Dind Deze ruime Froy en Dind pennenzak is de ideale pennenzak voor het bewaren van alle hippe schoolspullen. De pennenzak met mooie Birds print is 23 x 11 x 6.5 cm, gemaakt van 100% canvas katoen, mat gelamineerd voor de stevigheid. De ..
  Froy en Dind - pennenzak groot -...
  €22,95
 • promo
  Pennenzak groot - Boats - Froy en Dind
  Froy en Dind - pennenzak groot - Boats Merk: Froy en Dind Deze pennenzak met leuke bootjes print van Froy en Dind is lekker groot en ideaal voor het bewaren van alle hippe schoolspullen. De pennenzak is 23 x 11 x 6.5 cm, gemaakt van 100% canvas katoen, mat gelamineerd voor de stevigheid. ..
  Froy en Dind - pennenzak groot -...
  €22,95€18,36
 • promo
  Pennenzak groot - Butterfly - vlinder - Froy en Dind
  Froy en Dind - pennenzak groot - Butterfly - vlinder  Merk: Froy en Dind Praktische ruime pennenzak met mooie Butterfly print van Froy en Dind. Deze pennenzak is ideaal voor het bewaren van alle hippe schoolspullen. De pennenzak is 23 x 11 x 6.5 cm, gemaakt van 100% canvas katoen, ma..
  Froy en Dind - pennenzak groot -...
  €22,95€18,36
 • promo
  Pennenzak groot - Icecream - Froy en Dind
  Froy en Dind - pennenzak groot - Icecream Merk: Froy en Dind Deze Froy en Dind pennenzak met zoete Icecream print is ruim, praktisch en ideaal voor het bewaren van alle hippe schoolspullen. De pennenzak is 23 x 11 x 6.5 cm, gemaakt van 100% canvas katoen, mat gelamineerd voor de stevighei..
  Froy en Dind - pennenzak groot -...
  €22,95€18,36
 • Pennenzak groot - Mountain - Froy en Dind
  Froy en Dind - pennenzak groot - Mountain  Merk: Froy en Dind Deze ruime pennenzak in prachtig mosterdgeel met grafische print van Froy en Dind is praktisch en ideaal voor het bewaren van alle hippe schoolspullen. De pennenzak is 23 x 11 x 6.5 cm, gemaakt van 100% canvas katoen, mat ..
  Froy en Dind - pennenzak groot -...
  €22,95
 • Portefeuille - portemonnee - Butterfly - vlinder - Froy en Dind
  Froy en Dind - portefeuille - portemonnee - Butterfly - vlinder Merk: Froy en Dind Deze Froy en Dind portefeuille in mooi turquoise Butterfly design is praktisch en heeft een handig formaat. Deze portemonee is compact en neem je eenvoudig overal mee naar toe. De geldbeugel bestaat uit 1 c..
  Froy en Dind - portefeuille - po...
  €7,00
 • promo
  Portefeuille - portemonnee - Icecream - Froy en Dind
  Froy en Dind - portefeuille - portemonnee - Icecream Merk: Froy en Dind Super leuke portefeuille van Froy en Dind in zoete icecream print. Deze portemonee heeft een handig, compact formaat en is zeer praktisch. Je neemt deze portefeuille dan ook eenvoudig overal mee naar toe. De geldbeuge..
  Froy en Dind - portefeuille - po...
  €7,00€5,60
 • promo
  Portefeuille - portemonnee - Mountain - Froy en Dind
  Froy en Dind - portefeuille - portemonnee - Mountain Merk: Froy en Dind Praktische portefeuille in handig formaat met mooi mosterdgeel Mountain design van Froy en Dind. Deze portemonee is compact en neem je eenvoudig overal mee naar toe. De geldbeugel bestaat uit 1 compartiment met ritssl..
  Froy en Dind - portefeuille - po...
  €7,00€5,60
 • Reiskoffer - Birds - Froy en Dind
  Froy en Dind - reiskoffer - Birds Merk: Froy en Dind Met deze mooie Froy en Dind reiskoffer in prachtige Birds print is logeren bij oma en opa of er een weekendje op uit nog leuker. De koffer is stevig, gemaakt uit waterbestendig materiaal. Binnenin is deze leuke reiskoffer voorzien van &..
  Froy en Dind - reiskoffer - Bird...
  €66,00