Froy en Dind

Froy en Dind

Ga in stijl terug naar school met Froy en Dind! In onze handige online webshop vind je snel een leuke boekentas of ander schoolgerij van Froy & Dind.

Sinds 2008 is Froy en Dind verantwoordelijk voor eigentijdse creaties met een kleurrijk design. Bij dit Belgische topmerk vind je mode en decoratie artikelen voor volwassenen, kinderen en baby’s. Froy & Dind opent de deur naar een kleurrijke wereld van vreugde en geluk!

Froy en Dind boekentas

Een boekentas van Froy en Dind is vervaardigd uit 100% organisch katoen en voldoet zonder probleem aan de wereldwijde kwaliteitsnormen voor textiel (GOTS). Dit toonaangevende Antwerpse bedrijf mixt duurzame topkwaliteit met een leuk en kleurrijk design. Als je houdt van kleurrijk (retro) prints, die een glimlach op je gezicht toveren, is een boekentas van Froy en Dind dus echt iets voor jou.

Froy & Dind online webshop

Uiteraard kan Froy en Dind niet ontbreken in de handige online webshop van Little Thingz. In ons ruime aanbod kan je naast een leuke boekentas, nog een heleboel ander schoolgerij kopen. Met een toffe, kleurrijke drinkbus, brooddoos of pennenzak van Froy en Dind steel je de show.

Op stap met Froy en Dind

In het Little Thingz assortiment vind je sinds kort ook toilettassen, weekendtassen, verzorgingstassen, koffers, … Kortom, alles voor een uitstapje of vakantie met de allerkleinsten. Als je op zoek bent naar een leuke Froy en Dind toilettas, verzorgingstas of koffer ben je bij Little Thingz steeds aan het juiste adres. Je vindt er immers de leukste artikelen van Froy & Dind aan een scherpe prijs.

In onze ruime collectie boekentassen vindt elk kind zonder probleem zijn favoriete boekentas.

Weergave: Lijst / Rooster
Sorteer op:
Aantal weergegeven:
 • Boekentas - schooltas - Kayak - Froy en Dind
  Froy en Dind - boekentas - schooltas - Kayak Merk: Froy en Dind Met deze Froy en Dind boekentas Kayak gaan kinderen met plezier naar school. Deze lichte, stevige boekentas gemaakt uit waterafstotend, gerecycleerd PET-materiaal is de ideale schooltas voor de lager ..
  Froy en Dind - boekentas - schoo...
  €68,50
 • Boekentas - schooltas - Koi - Froy en Dind
  Froy en Dind - boekentas - schooltas - Koi Merk: Froy en Dind Met deze Froy en Dind boekentas Koi gaan kinderen met plezier naar school. Deze lichte, stevige boekentas gemaakt uit waterafstotend, gerecycleerd PET-materiaal is de ideale schooltas voor de lager scho..
  Froy en Dind - boekentas - schoo...
  €68,50
 • Boekentas - schooltas - Swans - Froy en Dind
  Froy en Dind - boekentas - schooltas - Swans Merk: Froy en Dind Met deze Froy en Dind boekentas Swans gaan kinderen met plezier naar school. Deze lichte, stevige boekentas gemaakt uit waterafstotend, gerecycleerd PET-materiaal is de ideale schooltas voor de lager ..
  Froy en Dind - boekentas - schoo...
  €68,50
 • Luiertas - weekendtas - Kayak - Froy en Dind
  Froy en Dind - luiertas - weekendtas - Kayak Merk: Froy en Dind Op zoek naar een praktische luiertas of weekendtas, in een fijn formaat? Dan is deze verzorgingstas met mooie Kayak print van het Belgische merk Froy en Dind zeker iets voor jou. Deze tas is ideaal te gebruiken als luiertas v..
  Froy en Dind - luiertas - weeken...
  €69,00
 • Luiertas - weekendtas - Koi - Froy en Dind
  Froy en Dind - luiertas - weekendtas - Koi Merk: Froy en Dind Op zoek naar een praktische luiertas of weekendtas, in een fijn formaat? Dan is deze zacht roze verzorgingstas met mooie Koi print van het Belgische merk Froy en Dind zeker iets voor jou. Deze tas is ideaal te gebruiken als lui..
  Froy en Dind - luiertas - weeken...
  €69,00
 • Luiertas - weekendtas - Swans - Froy en Dind
  Froy en Dind - luiertas - weekendtas - Swans Merk: Froy en Dind Op zoek naar een praktische luiertas of weekendtas, in een fijn formaat? Dan is deze leuke verzorgingstas met mooie Swans print van het Belgische merk Froy en Dind zeker iets voor jou. Deze tas is ideaal te gebruiken als luie..
  Froy en Dind - luiertas - weeken...
  €69,00
 • Pennenzak - etui - Kayak - Froy en Dind
  Froy en Dind - pennenzak - etui - Kayak Merk: Froy en Dind Stijlvolle Froy en Dind pennenzak met mooie Kayak print. De ideale pennenzak voor het bewaren van alle hippe schoolspullen. De pennenzak is 20 x 5 cm, gemaakt van 100% gerecycleerd PET-materiaal, mat gelamineerd voor de stevigheid..
  Froy en Dind - pennenzak - etui ...
  €11,00
 • Pennenzak - etui - Koi - Froy en Dind
  Froy en Dind - pennenzak - etui - Koi Merk: Froy en Dind Stijlvolle Froy en Dind pennenzak met mooie Koi print. De ideale pennenzak voor het bewaren van alle hippe schoolspullen. De pennenzak is 20 x 5 cm, gemaakt van 100% gerecycleerd PET-materiaal, mat gelamineerd voor de stevigheid. De..
  Froy en Dind - pennenzak - etui ...
  €11,00
 • Pennenzak - etui - Soccer - Froy en Dind
  Froy en Dind - pennenzak - etui - Soccer Merk: Froy en Dind Stijlvolle Froy en Dind pennenzak met mooie Soccer print. De ideale pennenzak voor het bewaren van alle hippe schoolspullen. De pennenzak is 20 x 5 cm, gemaakt van 100% gerecycleerd PET-materiaal, mat gelamineerd voor de stevighe..
  Froy en Dind - pennenzak - etui ...
  €11,00
 • Pennenzak - etui - Swans - Froy en Dind
  Froy en Dind - pennenzak - etui - Swans Merk: Froy en Dind Stijlvolle Froy en Dind pennenzak met mooie Swans print. De ideale pennenzak voor het bewaren van alle hippe schoolspullen. De pennenzak is 20 x 5 cm, gemaakt van 100% gerecycleerd PET-materiaal, mat gelamineerd voor de stevigheid..
  Froy en Dind - pennenzak - etui ...
  €11,00
 • Pennenzak groot - Kayak - Froy en Dind
  Froy en Dind - pennenzak groot - Kayak Merk: Froy en Dind Deze grote pennenzak Kayak van Froy en Dind is de ideale pennenzak voor het bewaren van alle hippe schoolspullen. De pennenzak met mooie print is 23 x 11 x 6.5 cm, gemaakt van 100% gerecycleerd PET-materiaal, mat gelamineerd voor d..
  Froy en Dind - pennenzak groot -...
  €23,50
 • Pennenzak groot - Koi - Froy en Dind
  Froy en Dind - pennenzak groot - Koi Merk: Froy en Dind Deze grote pennenzak Koi van Froy en Dind is de ideale pennenzak voor het bewaren van alle hippe schoolspullen. De pennenzak met mooie print is 23 x 11 x 6.5 cm, gemaakt van 100% gerecycleerd PET-materiaal, mat gelamineerd voor de st..
  Froy en Dind - pennenzak groot -...
  €23,50
 • Pennenzak groot - Soccer - Froy en Dind
  Froy en Dind - pennenzak groot - Soccer Merk: Froy en Dind Deze grote pennenzak Soccer van Froy en Dind is de ideale pennenzak voor het bewaren van alle hippe schoolspullen. De pennenzak met mooie print is 23 x 11 x 6.5 cm, gemaakt van 100% gerecycleerd PET-materiaal, mat gelamineerd voor..
  Froy en Dind - pennenzak groot -...
  €23,50
 • Pennenzak groot - Swans - Froy en Dind
  Froy en Dind - pennenzak groot - Swans Merk: Froy en Dind Deze grote pennenzak Swans van Froy en Dind is de ideale pennenzak voor het bewaren van alle hippe schoolspullen. De pennenzak met mooie print is 23 x 11 x 6.5 cm, gemaakt van 100% gerecycleerd PET-materiaal, mat gelamineerd voor d..
  Froy en Dind - pennenzak groot -...
  €23,50
 • Reiskoffer - Kayak - Froy en Dind
  Froy en Dind - reiskoffer - Kayak Merk: Froy en Dind Met deze mooie Froy en Dind reiskoffer Kayak is logeren bij oma en opa of er een weekendje op uit nog leuker. De koffer is stevig, gemaakt uit waterbestendig materiaal. Binnenin is deze leuke reiskoffer voorzien van één gr..
  Froy en Dind - reiskoffer - Kaya...
  €66,25
 • Reiskoffer - Koi - Froy en Dind
  Froy en Dind - reiskoffer - Koi Merk: Froy en Dind Met deze mooie Froy en Dind reiskoffer Koi is logeren bij oma en opa of er een weekendje op uit nog leuker. De koffer is stevig, gemaakt uit waterbestendig materiaal. Binnenin is deze leuke reiskoffer voorzien van één groot ..
  Froy en Dind - reiskoffer - Koi ...
  €66,25
 • Reiskoffer - Soccer - Froy en Dind
  Froy en Dind - reiskoffer - Soccer  Merk: Froy en Dind Met deze mooie Froy en Dind reiskoffer Soccer is logeren bij oma en opa of er een weekendje op uit nog leuker. De koffer is stevig, gemaakt uit waterbestendig materiaal. Binnenin is deze leuke reiskoffer voorzien van é..
  Froy en Dind - reiskoffer - Socc...
  €66,25
 • Reiskoffer - Swans - Froy en Dind
  Froy en Dind - reiskoffer - Swans Merk: Froy en Dind Met deze mooie Froy en Dind reiskoffer Swans is logeren bij oma en opa of er een weekendje op uit nog leuker. De koffer is stevig, gemaakt uit waterbestendig materiaal. Binnenin is deze leuke reiskoffer voorzien van één gr..
  Froy en Dind - reiskoffer - Swan...
  €66,25
 • Toilettas - Vanity case - Kayak - Froy en Dind
  Froy en Dind - toilettas - Vanity case - Kayak Merk: Froy en Dind Mooie grote toillettas van Froy en Dind met Kayak print. Deze ideale vanity case voor het bewaren van je tandenborstel, tandpasta, borstel en andere verzorgingsproducten. Neem deze leuke toilettas mee als je gaat logeren bi..
  Froy en Dind - toilettas - Vanit...
  €23,50
 • Toilettas - Vanity case - Koi - Froy en Dind
  Froy en Dind - toilettas - Vanity case - Koi Merk: Froy en Dind Mooie grote toillettas van Froy en Dind met Koi print. Deze ideale vanity case voor het bewaren van je tandenborstel, tandpasta, borstel en andere verzorgingsproducten. Neem deze leuke toilettas mee als je gaat logeren bij om..
  Froy en Dind - toilettas - Vanit...
  €23,50
 • Toilettas - Vanity case - Swans - Froy en Dind
  Froy en Dind - toilettas - Vanity case - Swans Merk: Froy en Dind Mooie grote toillettas van Froy en Dind met Swans print. Deze ideale vanity case voor het bewaren van je tandenborstel, tandpasta, borstel en andere verzorgingsproducten. Neem deze leuke toilettas mee als je gaat logeren bi..
  Froy en Dind - toilettas - Vanit...
  €23,50
 • Toilettas groot - Kayak - Froy en Dind
  Froy en Dind - toilettas groot - Kayak Merk: Froy en Dind Praktische grote toillettas met Kayak print van Froy en Dind. Deze mooie toilettas is ideaal voor het bewaren van je tandenborstel, tandpasta, borstel en andere verzorgingsproducten. Neem deze leuke toilettas mee als je gaat logere..
  Froy en Dind - toilettas groot -...
  €18,75
 • Toilettas groot - Koi - Froy en Dind
  Froy en Dind - toilettas groot - Koi Merk: Froy en Dind Praktische grote toillettas met Koi print van Froy en Dind. Deze mooie toilettas is ideaal voor het bewaren van je tandenborstel, tandpasta, borstel en andere verzorgingsproducten. Neem deze leuke toilettas mee als je gaat logeren bi..
  Froy en Dind - toilettas groot -...
  €18,75
 • Toilettas groot - Soccer - Froy en Dind
  Froy en Dind - toilettas groot - Soccer Merk: Froy en Dind Praktische grote toillettas met Soccer print van Froy en Dind. Deze mooie toilettas is ideaal voor het bewaren van je tandenborstel, tandpasta, borstel en andere verzorgingsproducten. Neem deze leuke toilettas mee als je gaat loge..
  Froy en Dind - toilettas groot -...
  €18,75

De waardering van www.littlethingz.be bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 1214 reviews.