Geboortelijst

Een geboortelijst leggen bij Little Thingz heeft niets dan voordelen. Je kan online je geboortelijst samenstellen uit een lange lijst babyspullen. Een geboortelijst maken doe je online, bij Little Thingz!

NIEUW!!! JE KAN NU JE GEBOORTELIJST ZELF ONLINE AANMAKEN VIA DEZE LINK - GEBOORTELIJST AANMAKEN

Bij de geboorte van een baby horen natuurlijk leuke cadeautjes. Het maken van een geboortelijst helpt jullie familie en vrienden bij de keuze van hun cadeautje. Ze kunnen in één oogopslag zien welke cadeautjes jullie leuk vinden en welke al van de geboortelijst geschrapt werden.

Waar een geboortelijst leggen? Bij Little Thingz natuurlijk!

Het online overzicht van Little Thingz zit boordevol met leuke babyspulletjes, speelgoed en decoratie artikelen voor de kinderkamer. Ideaal dus als u een geboortelijst wilt samenstellen. Je vindt er een lange lijst met babyspullen, speelgoed en decoratie artikelen voor de kinderkamer van welbekende merken. Djeco, Little Dutch, Nobodinoz of Sebra. Het zijn slechts enkele van onze topmerken waaruit je kan kiezen als u in onze online shop een geboortelijst komt samenstellen. Uiteraard kan u rekenen op onze uitgebreide expertise. We staan u bij in woord en daad om een interessante geboortelijst te maken.

Geboortelijst online samenstellen

Bij Little Thingz kan je een geboortelijst samenstellen vanuit je luie zetel. Omdat ons volledige aanbod online beschikbaar is, hoef je immers niet naar onze winkel te komen. Ook voor vrienden en familie heeft een online geboortelijst niets dan voordelen. Wanneer je bij Little Thingz een geboortelijst gaat samenstellen, krijg je toegang tot een handig online overzicht met de producten die jullie uitgekozen hebben. Door de link te delen met familie en vrienden, breng je hen makkelijk en snel op de hoogte van jullie geboortelijst.

Hoe werkt het?

  1. Je maakt een leuke keuze uit de geboortelijst.
  2. Je schrijft een persoonlijke boodschap voor de baby en de ouders.
  3. Je betaalt heel eenvoudig online of via overschrijving.

Heb je dit allemaal gedaan? 
Dan zorgen wij bij Little Thingz ervoor dat alles leuk verpakt met jouw persoonlijke boodschap gratis aan de ouders bezorgd wordt.


Zijn jullie zelf in blijde verwachting? 

Dan wensen wij jullie alvast van harte proficiat met jullie zwangerschap en de komst van jullie kleintje!
Een geboorte is dan ook een unieke gebeurtenis en een groot feest waar jullie vast en zeker familie en vrienden van willen laten meegenieten. En bij deze fantastische gebeurtenis horen dan ook cadeautjes voor mama, papa en de kleine spruit. Willen jullie graag een geboortelijst met leuke cadeautjes bij Little Thingz leggen? Stuur dan een mailtje naar info@littlethingz.be en we sturen je vrijblijvend meer informatie.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Er zijn geen producten in deze categorie.