Haba

Haba, houten speelgoed, knikkerbanen, gezelschapsspellen en poppen.

Haba is een Duitse fabrikant bekend voor zijn prachtig houten speelgoed, educatieve, originele gezelschapsspellen, knikkerbanen, poppen en nog veel meer kwalitatief baby- en kinderspeelgoed. Reeds meer dan 70 jaar brengt Haba volgens de hoogtste kwaliteitsnormen en innovatieve gezelschapsspellen uit. Haba is dan ook zeer gekend en geliefd bij alle leeftijden van 0 tot 99 jaar. De Haba spelletjes nodigen uit tot urenlang speelplezier en laat kinderen spelenderwijs de wereld verkennen.

Haba spellen zijn van hoge kwaliteit, innovatief van design en sluit aan bij het karakter en de leeftijd van je kind. 

Weergave: Lijst / Rooster
Sorteer op:
Aantal weergegeven:
 • Behendigheidsspel - Klaas Klauter - Haba +5jr
  Behendigheidsspel - Klaas Klauter - Haba +5jr Merk: Haba Behendigheidsspel Klaas Klauter is een leuk memory spel met variabele moeilijkheidsgraad. Plons! Er is alweer iets van een kasteelbewoner uit het raam gevallen en de kasteelvijver in gerold. De prinses is haar gouden knikker kwijt, ..
  Behendigheidsspel - Klaas Klaute...
  €29,95
 • Behendigheidsspel - Wiebelkoning - Haba +4jr
  Behendigheidsspel - Wiebelkoning - Haba +4jr Merk: Haba Behendigheidsspel Wiebelkoning is een leuk gezelschapsspel met eenvoudige regels om snel veel plezier aan het spel te beleven. Koning Leo dommelt af en toe in, hoewel hij eigenlijk op zijn waardevolle zilverschat moet passen! Dat is ..
  Behendigheidsspel - Wiebelkoning...
  €12,50
 • Bingo spel - Eenhoorn Flonkerglans – Flonkerbingo - Haba +3jr
  Bingo spel - Eenhoorn Flonkerglans – Flonkerbingo - Haba +3jr Merk: Haba Bingo spel Eenhoorn Flonkerglans – Flonkerbingo is een leuk spel met 45 wolkenkristallen en eenvoudige regels om snel veel plezier te beleven. Eenhoorn Flonkerglans en haar vrienden spelen vandaag flonker..
  Bingo spel - Eenhoorn Flonkergla...
  €9,95
 • Bouwspel - Rhino Hero – Super Battle - Haba +5jr
  Bouwspel - Rhino Hero – Super Battle - Haba +5jr Merk: Haba Met dit bouwpsel Rhino Hero Super Battle, bouw je een spectaculaire 3D-wolkenkrabber uit kaarten. Rhino Hero en zijn superheldhaftige vrienden beleven een boel avonturen op de wolkenkrabber van kaarten. Maar wees voorzich..
  Bouwspel - Rhino Hero – Su...
  €29,95
 • Dobbelspel - Dobbelwormpje - Haba +2jr
  Dobbelspel - Dobbelwormpje - Haba +2jr Merk: Haba Dobbelspel Dobbelwormpje is een leuk gezelschapsspel met glow in the dark effect: leg het glimwormpje in het licht, dan licht het op in het donker. Daar brandt een lichtje! Rups Roel rekt zich uit en ziet enkele blaadjes verderop glimwormp..
  Dobbelspel - Dobbelwormpje - Hab...
  €12,50
 • Dobbelspel - Eerste boomgaard - Haba +2jr
  Dobbelspel - Eerste boomgaard - Haba +2jr Merk: Haba Dobbelspel Eerste boomgaard is een leuk gezelschapsspel met mooi en goed in de hand liggend materiaal. De eerste versie op de spelklassieker „Boomgaard“ voor de allerkleinsten: de regels zijn aan de leeftijd aangepast en het..
  Dobbelspel - Eerste boomgaard - ...
  €24,95
 • Domino spel - Domino - In actie - Haba +3jr
  Domino spel - Domino - In actie - Haba +3jr Merk: Haba Domino - In actie is een klassiek dominospel in een leuk Thema. Alarm, alarm! Overal zijn zwaailichten! Welk voertuig en welke manschappen horen bij de politie, de hulpdienst of de brandweer? Kijk aandachtig en leg de kaartjes juist. ..
  Domino spel - Domino - In actie ...
  €9,95
 • Gezelschapsspel - Coöperatief spel - Karuba Junior - Haba +4jr
  Gezelschapsspel - Coöperatief spel - Karuba Junior - Haba +4jr Merk: Haba Gezelschapsspel Karuba Junior is een coöperatief spel, leuk om te spelen met het ganse gezin. Samen gaan de spelers op een avontuurlijke schattenzoektocht in de jungle van het eiland Karuba! Lukt het de sp..
  Gezelschapsspel - Coöperati...
  €24,95
 • Gezelschapsspel - Fonkelschat - Haba +5jr
  Gezelschapsspel - Fonkelschat - Haba +5jr Merk: Haba Gezelschapsspel Fonkelschat is een leuk verzamelspel voor de hele familie. De drakenkinderen hebben een heel bijzondere schat ontdekt: een ijszuil met ingevroren fonkelstenen. Die wil iedereen natuurlijk graag hebben. Samen met de drake..
  Gezelschapsspel - Fonkelschat - ...
  €17,95
 • Gezelschapsspel - Tsjoeke, tsjoeke, kleine trein - Haba +3jr
  Gezelschapsspel - Tsjoeke, tsjoeke, kleine trein - Haba +3jr Merk: Haba Gezelschapsspel Tsjoeke, tsjoeke, kleine trein is een leuk spel voor de hele familie met een XXL-spelbord met spoorwegnet, wissels en stations, een kleurrijke houten trein in 3 varianten met verschillende moeilijkheid..
  Gezelschapsspel - Tsjoeke, tsjoe...
  €29,95
 • Kaartspel - Draak Dondertand - Kwartet - Haba +4jr
  Kaartspel - Draak Dondertand - Kwartet - Haba +4jr Merk: Haba Kaartspel Draak Dondertand is een leuk kwartet met 8 grote vuurkristallen en speelplezier voor het hele gezin. Draak Dondertand en zijn vrienden spelen vandaag kwartet! Wie mag meespelen? Met wat concentratie en de juiste porti..
  Kaartspel - Draak Dondertand - K...
  €7,95
 • Kaartspel - Walby Wasbeer - Haba +5jr
  Kaartspel - Walby Wasbeer - Haba +5jr Merk: Haba Kaartspel Walby Wasbeer is een leuk concentratiespel met speelplezier voor het hele gezin. Wasbeer Walby heeft een succesvolle rooftocht gemaakt en zijn schatten zo goed verstopt, dat hij ze zelf niet meer vindt. Kunnen de spelers hem helpe..
  Kaartspel - Walby Wasbeer - Haba...
  €9,95
 • Kaartspel - Woef Woef - Haba +5jr
  Kaartspel - Woef Woef - Haba +5jr Merk: Haba Kaartspel Woef Woef is een variant op het klassieke kaartspel pesten, met memo-effect en lachgarantie. Woef woef! In dit knotsgekke spel probeert iedereen zijn eigen hondenoren als eerste af te leggen. Maar opgelet: oor gaat altijd voor! Alleen..
  Kaartspel - Woef Woef - Haba +5j...
  €12,50
 • Kinderspel - Mijn eerste spellen – Wij ruimen op - Haba +2jr
  Kinderspel - Mijn eerste spellen – Wij ruimen op - Haba +2jr Merk: Haba Met het kinderspel Mijn eerste spellen Wij ruimen op, leren kinderen spelenderwijs opruimen. De kleine kater Tapsi heeft de hele dag gespeeld en nu is het tijd om op te ruimen. Maar waar moeten de blokken naarto..
  Kinderspel - Mijn eerste spellen...
  €12,50
 • Memory spel - DaCart rally - Haba +5jr
  Memory spel - DaCart rally - Haba +5jr Merk: Haba   Memory spel DaCart rally is een leuk denkspel met 4 raceauto's en veel speelplezier. Iedereen wil de beker van de DaCart rally winnen. Het parcours is echter onoverzichtelijk en verandert voortdurend. Het komt erop aan de bes..
  Memory spel - DaCart rally - Hab...
  €6,50
 • Memory spel - Mijn eerste spellen – De brandweer - Haba +2jr
  Memory spel - Mijn eerste spellen – De brandweer - Haba +2jr Merk: Haba Memory spel Mijn eerste spellen, De brandweer is leuk spel waarbij de verpakking zelf een brandweerkazerne wordt, waarin gespeeld kan worden. Er is brand in Habastad! Om het vuur te kunnen blussen, hebben de bra..
  Memory spel - Mijn eerste spelle...
  €24,95
 • Memory spel - Niet voeren - Haba +5jr
  Memory spel - Niet voeren - Haba +5jr Merk: Haba Memory spel Niet voeren is een nieuwe combinatie van een meme- en schuifspel met monsters en veel speelplezier. Nieuwsgierig schuiven de spelers de oude rotzooi op de rommelige zolder opzij. Maar wat gebeurt er? Onder al die wanorde komen h..
  Memory spel - Niet voeren - Haba...
  €17,95
 • Memory spel - Rally Trucks - Haba +5jr
  Memory spel - Rally Trucks - Haba +5jr Merk: Haba Memory spel Rally Trucks is een leuk geheugenspel met 4 coole rallytrucks en eenvoudige spelregels voor veel speelplezier. De spelers razen met hun rallytrucks in de race en proberen de beker van de turbo-geheugenrally te winnen. Daartoe h..
  Memory spel - Rally Trucks - Hab...
  €9,95
 • Rekenspelletje - Avonturier 1x1 - Haba +7jr
  Rekenspelletje - Avonturier 1x1 - Haba +7jr Merk: Haba Rekenspelletje Avonturier 1x1 is een leuk educatief spel waarbij kinderen op speelse wijze de tafels van vermenigvuldiging leren. Diep in het regenwoud ligt een mythische stad van goud. Echter de ingang tot de stad wordt versperd door..
  Rekenspelletje - Avonturier 1x1 ...
  €24,95
 • Rekenspelletje - Overal erwtjes - Haba +6jr
  Rekenspelletje - Overal erwtjes - Haba +6jr Merk: Haba Rekenspelletje Overal erwtjes is een leuk educatief spel waarbij kinderen al spelend leren. De spelers moeten orde brengen in de grote erwtenchaos: door te sorteren, te rekenen en te ruilen, proberen ze de erwtenkaarten van 1 - 6 in d..
  Rekenspelletje - Overal erwtjes ...
  €9,95
 • Tactiekspel - Mix-max-rally - Haba +5jr
  Tactiekspel - Mix-max-rally - Haba +5jr Merk: Haba Tactiekspel Mix-max-rally is een leuk loopspel met een variabele moeilijkheidsgraad voor beginners en gevorderden. Een pinguïn kan goed zwemmen en een kangoeroe maakt de hoogste sprongen. Maar wat doet de pingoeroe? Dat is een mix-ma..
  Tactiekspel - Mix-max-rally - Ha...
  €9,95
 • Bouwspel - Dier op dier - Haba +4jr
  Bouwspel - Dier op dier - Haba +4jr Merk: Haba Bouwspel Dier op dier is een leuk behendigheidsspel. Wie stapelt de dieren het hoogste zonder de dierenpiramide te laten wankelen? De dieren willen hun kunstje vertonen – de grote piramide! Nu moet er voorzichtig en behendig te werk wor..
  Bouwspel - Dier op dier - Haba +...
  €19,95
 • Bouwspel - Dier op dier - Klein maar dapper - Haba +5jr
  Bouwspel - Dier op dier - Klein maar dapper - Haba +5jr Merk: Haba Bouwspel Dier op dier: Klein maar dapper is een leuk stapelspel vol spanning. Stapel alle dieren op elkaar, maar pas op laat de piramide niet wankelen! Wie is de winnaar van dit leuke behendigheidsspel? O, o, deze dierenpi..
  Bouwspel - Dier op dier - Klein ...
  €6,50
 • Bouwspel - Rhino Hero - Haba +5jr
  Bouwspel - Rhino Hero - Haba +5jr  Merk: Haba Met dit bouwpsel Rhino Hero, bouw je een 3D-kaartenflatgebouw. Maar staat het wel stevig genoeg voor Rhino Hero? Een leuk behendigheidsspel met veel stapelplezier voor het hele gezin. Jaaa!!! Rhino Hero is weer op weg. De beestachtige sup..
  Bouwspel - Rhino Hero - Haba +5j...
  €9,95

De waardering van www.littlethingz.be bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 2301 reviews.

Nieuwsbrief
Schrijf je in en krijg 10% korting op je eerste aankoop!

* E-mail adres: