Hape

Hape toys - duurzaam en creatief speelgoed

In onze handige webshop kan je duurzaam en creatief speelgoed van Hape Toys online kopen.

Hape Toys is synoniem voor: duurzaam, ecologisch, creatief, educatief, innoverend and plezierig speelgoed!

Het Duitse merk Hape toys is één van de grootste producenten van duurzaam speelgoed ter wereled. Al hun speelgoed is ecologisch geproduceerd en ontworpen om kinderen hun creativiteit te inspireren. Hape Toys ontwikkeld speelgoed dat het intuitieve proces van spelen stimuleerd en noch cultuur, nog taal, nog gender kan dit weerhouden. Al hun produkten voldoen aan de strikste Internationale standaards die van toepassing zijn op de kwaliteit en de veiligheid van kinderspeelgoed.

Hape Toys ethos:

Achter hun innoverende designs en hun meticuleuze kwaliteit gaat het nog sterkere ethos van Hape schuil. Hape speelgoed is een samengaan van globaal denken en veranctwoordelijke ecologie. Dit weerspiegeld in alles wat ze doen, iedere stap die ze zetten, van de aanvang bij het ontwerp proces, doorheen de productie en testing van alle produkten. Tot de levering van de items and het finale uitpakken van de consument verpakking. Alles moet voldoen aan het strikte ethos van Hape!

Duurzaam, educatie, innovatie en plezier!

Naast het gebruik van specifiek uitgezochte materialen en speciaal ontwikkelde methodes, zoekt Hape Toys ook creatieve mensen die sensitiviteit brengen aan het gehele proces. Een perfecte samenwerking van internationale en lokale werknemers om zo een globale cultuur met een bijzondere verstandhouding en enorm respect voor de wereld waarin we leven. Duurzaam, educatie, innovatie en plezier!

Hape Toys staat voor de volgende generatie van spelen!

Weergave: Lijst / Rooster
Sorteer op:
Aantal weergegeven:
 • Houten speelgoed online - loopfiets
  Houten Loopfiets Scoot Around Merk: Hape Loopfiets Scoot Around van Hape is een stevige houten loopfiets voor de kleintjes. Dankzij zijn 4 wielen is deze vierwieler lekker stabiel en perfect geschikt als eerste fiets. Met vier wielen en twee voeten komen kleintjes dan ook heel ver. Loopfi..
  Houten Loopfiets Scoot Around ...
  €79,00
 • Kinderpiano rood
  Kinderpiano rood Merk: Hape Kinderpiano rood is een guitige piano van het Duitse merk Hape. Een speelgoed piano speciaal ontworpen voor de allerkleinste muzikantjes. Deze piano is met zijn 18 toesten perfect geschikt voor kleine kinderhandjes. Een lekker stevige kinderpiano afgewerkt in p..
  Kinderpiano rood Merk: Hape ...
  €65,00
 • Kinderpiano roze
  Kinderpiano roze Merk: Hape Deze prachtige kinderpiano van het Duitse merk Hape is een waar juweeltje voor muzikale meisjes. De piano is een heuse vleugelpiano met 30 toetsen, een afneembare houder voor muziekpartituren, een vleugel die open en dicht kan en een bijpassend pianokrukje. All..
  Kinderpiano roze Merk: Hape ...
  €159,00
 • Kinderpiano zwart
  Kinderpiano zwart Merk: Hape Deze knappe kinderpiano van het Duitse merk Hape is een pracht exemplaar voor componisten in spé. Zo is de piano een echte vleugelpiano voorzien van 30 toetsen, met een afneembare houder voor muziekpartituren, een vleugel die open en dicht kan en e..
  Kinderpiano zwart Merk: Hape ...
  €159,00
 • speelgoed-brandweerwagen-hape
  Speelgoed auto Brandweerwagen - Hape Merk: Hape Speelgoed auto Brandweerwagen van Hape is de speelgoed auto voor stoere jongens die absoluut niet mag ontbreken in hun collectie speelgoedautootjes. Deze prachtige rode brandweerauto is een knap stukje speelgoed die deel uitmaakt van de..
  Speelgoed auto Brandweerwag...
  €4,99
 • speelgoed-bulldozer-hape
  Speelgoed auto Bulldozer - Hape Merk: Hape Speelgoed auto Bulldozer van Hape is de speelgoed auto voor kleine bouwvakkers die gek zijn op bouwen en graven. Een knappe gele bulldozer uit de bamboe collectie stoere speelgoedautootjes van het Duitse merk Hape Toys. Bouwen..
  Speelgoed auto Bulldozer - ...
  €4,99
 • speelgoed-auto-hot-rod-hape
  Speelgoed auto Hot Rod - Hape Merk: Hape Speelgoed auto Hot Rod van Hape is een super coole paarse race auto! Een prachtige design speelgoed auto met paarse vlammen, uit de unieke bamboe collectie speelgoedautootjes van het Duitse merk Hape Toys. Dit kleine speelgoedau..
  Speelgoed auto Hot Rod ...
  €4,99
 • Houten speelgoed auto
  Speelgoed auto pickup truck - Hape Merk: Hape Speelgoed auto pickup truck van Hape is een super leuke speelgoed truck waarmee jongens uren speelplezier kunnen beleven. Deze blauwe camion uit de bamboe collectie stoere speelgoedautootj..
  Speelgoed auto pickup truck...
  €4,99
 • speelgoed-auto-trailblazer-hape
  Speelgoed auto Trailblazer - Hape Merk: Hape Speelgoed auto Trailblazer van Hape is hoogst waarschijnlijk de sportiefste auto uit de prachtige bamboe speelgoedautootjes collectie van het Duitse merk Hape Toys. Sportief, daar het een echte stoere All Terrain auto is. Met speelgoed aut..
  Speelgoed auto Trailblazer ...
  €4,99
 • speelgoed-auto-twin-turbo-hape
  Speelgoed auto Twin Turbo - Hape Merk: Hape Speelgoed auto Twin Turbo van Hape is de meest coole gepimpte sport auto met Twin Turbo uitvoering in de gehele bamboe collectie speelgoedautootjes van het Duitse merk Hape Toys. Deze Twin Turbo speelgoed auto is een ech..
  Speelgoed auto Twin Turbo&n...
  €4,99