Geboortelijst

Geboortelijst aanmaken

Geboortelijst aanpassen

Geboortelijst zoeken

Een geboortelijst leggen bij Little Thingz heeft niets dan voordelen. Je kan online je geboortelijst samenstellen uit een lange lijst babyspullen. Een geboortelijst maken doe je online, bij Little Thingz!

Bij de geboorte van een baby horen natuurlijk leuke cadeautjes. Het maken van een geboortelijst helpt jullie familie en vrienden bij de keuze van hun cadeautje. Ze kunnen in één oogopslag zien welke cadeautjes jullie leuk vinden en welke al van de geboortelijst geschrapt werden.

WAAR EEN GEBOORTELIJST LEGGEN? BIJ LITTLE THINGZ NATUURLIJK!

Het online overzicht van Little Thingz zit boordevol met leuke babyspulletjes, speelgoed en decoratie artikelen voor de kinderkamer. Ideaal dus als u een geboortelijst wilt samenstellen. Je vindt er een lange lijst met babyspullen, speelgoed en decoratie artikelen voor de kinderkamer van welbekende merken: Djeco, Little Dutch, Nobodinoz of Done by Deer. Het zijn slechts enkele van onze topmerken waaruit je kan kiezen als u in onze online shop een geboortelijst komt samenstellen. Uiteraard kan u rekenen op onze uitgebreide expertise. We staan u bij in woord en daad om een interessante geboortelijst te maken.

GEBOORTELIJST ONLINE SAMENSTELLEN

Bij Little Thingz kan je een geboortelijst samenstellen vanuit je luie zetel. Omdat ons volledige aanbod online beschikbaar is, hoef je immers niet naar onze winkel te komen. Ook voor vrienden en familie heeft een online geboortelijst niets dan voordelen. Wanneer je bij Little Thingz een geboortelijst gaat samenstellen, krijg je toegang tot een handig online overzicht met de producten die jullie uitgekozen hebben. Door de link te delen met familie en vrienden, breng je hen makkelijk en snel op de hoogte van jullie geboortelijst.

JE FAVORIETE ITEMS SELECTEREN

Alle geboortelijsten zijn gelinkt aan onze voorraad. Het kan dus voorkomen dat een bepaald artikel (tijdelijk) uitverkocht is. We doen online geen reservering van producten. Reservaties zijn enkel mogelijk mits voorschot (te bespreken).

HOE WERKT HET?

  1. Een geboortelijst aanmaken: registreer je en log in.
  2. Voeg je favoriete items toe aan je geboortelijst (TIP: geef in het zoekveld waar je de producten kan toevoegen, het model nr in, het model nr kan je vinden op de product pagina naast de foto).
  3. Verstuur je uitnodigingen en deel je privé-link (via geboortekaartje, mail, Facebook,...)
  4. YAY! En nu maar uitkijken naar die kleine spruit!

Heb je dit allemaal gedaan? 
Dan zorgen wij bij Little Thingz ervoor dat alles leuk verpakt wordt. Wij verzenden 1 maal om de 2 weken alle pakjes naar de ouders. Jullie zijn steeds welkom om de pakjes bij ons op te halen.

CADEAUTJE VOOR MAMA EN PAPA

Na het afsluiten van je geboortelijst ontvang je een waardebon ter waarde van 10% op alle verkochte items. (Niet geldig op kortingen en acties).