Cacoon

Hangtenten van Cacoon kopen bij Little Thingz

Leuke hangtenten van Cacoon kan je makkelijk en snel kopen in de handige webshop van Little Thingz.

Ontwerpers Nick en Sarah McDonald hebben de Cacoon oorspronkelijk voor hun zelf gemaakt om in te ontspannen. Het idee achter de Cacoon kwam van de architecten van het Scarlet hotel Cornwall, een hotel met eco-ambities aan de Engelse zuidwestkust.
Zij gaven de opdracht een relaxstoel of hangmat te ontwerpen voor de bezoekers van hun spa.

Maak kennis met de Cacoon, een originele chill-outruimte, het ultieme concept voor ontspanning en eenvoudig plezier!

In onze overzichtelijke webshop kan je oa de supercoole hangtenten van Cacoon kopen.

Weergave: Lijst / Rooster
Sorteer op:
Aantal weergegeven:
 • cacoon-bonsai-hangtent-zwart
  Cacoon Bonsai - hangtent Merk: Cacoon Cacoon is de coolste hangent voor volwassenen en een fantastische plek voor kinderen. Lekker chillen en relaxen! Het is een hangmat, luchtbed, hangstoel, tuinstoel, schommel, schuilplaats en relax-tent voor binnen en buiten. Doe er een paar kussens en..
  Cacoon Bonsai - hangtent Merk...
  €199,00
 • cacoon-single-1-persoons-hangtent-oranje
  Cacoon Single - 1 persoons hangtent oranje Vanaf 21 december 2015 t.e.m. 3 januari 2016 worden er geen Cacoon orders verzonden. Merk: Cacoon Cacoon Hangtent is de coolste relax ruimte voor volwassenen en een fantastische plek voor kinderen. Lekker chillen en relaxen! Het is een hangmat, lu..
  Cacoon Single - 1 persoons hangt...
  €299,00
 • cacoon-double-2-persoons-hangtent-blauw
  Cacoon Hangtent Double - 2 persoons - blauw Merk: Cacoon Cacoon hangtent is de coolste relax ruimte voor volwassenen en een fantastische plek voor kinderen. Lekker chillen en relaxen! Het is een hangmat, luchtbed, hangstoel, tuinstoel, schommel, schuilplaats en relax-tent voor binnen en buite..
  Cacoon Hangtent Double - 2 perso...
  €399,00
 • Cacoon Tripod - hout
  Cacoon tripod - hout voor de Cacoon hangtent Vanaf 21 december 2015 t.e.m. 3 januari 2016 worden er geen Cacoon orders verzonden. Merk: Cacoon Cacoon tripod hout is perfect om je Cacoon hangtent aan op te hangen als je geen bomen in je tuin hebt. Deze houten tripod is geschikt voor alle Cac..
  Cacoon tripod - hout voor de Cac...
  €495,00
 • Cacoon Tripod - metaal
  Cacoon tripod - metaal voor de Cacoon hangtent Vanaf 21 december 2015 t.e.m. 3 januari 2016 worden er geen Cacoon orders verzonden. Merk: Cacoon Cacoon tripod metaal is de perfecte hangtent standaard om je Cacoon aan op te hangen als geen haak in je plafond wil of je geen bomen in je tuin h..
  Cacoon tripod - metaal voor de C...
  €295,00
 • Cacoon Single insecten net
  Merk: Cacoon Vanaf 21 december 2015 t.e.m. 3 januari 2016 worden er geen Cacoon orders verzonden. Met dit insecten net komen er geen insecten of ongenode gasten in je Cacoon. Het is veilig en eenvoudig in gebruik. Schuif het als een hoes om de Cacoon en relax ongestoord. De witte doek wordt me..
  Merk: Cacoon Vanaf 21 decembe...
  €25,00
 • De 1 persoons Cacoon deur
  Merk: Cacoon Vanaf 21 december 2015 t.e.m. 3 januari 2016 worden er geen Cacoon orders verzonden. Voor elk formaat en voor elke kleur Cacoon met uitzondering van de Cacoon Bonsai; is er een afsluitbare deur beschikbaar. Deze deur is veilig en eenvoudig in gebruik. De afsluiting wordt met de kr..
  Merk: Cacoon Vanaf 21 decembe...
  Vanaf €64,00 incl btw
 • Cacoon Double insecten net
  Vanaf 21 december 2015 t.e.m. 3 januari 2016 worden er geen Cacoon orders verzonden. Merk: Cacoon Met dit insecten net komen er geen insecten of ongenode gasten in je Cacoon. Het is veilig en eenvoudig in gebruik. Schuif het als een hoes om de Cacoon en relax ongestoord. De witte doek wordt me..
  Vanaf 21 december 2015 t.e.m. 3 ...
  €30,00
 • Cacoon boomlus
  Vanaf 21 december 2015 t.e.m. 3 januari 2016 worden er geen Cacoon orders verzonden. Merk: Cacoon Met deze boomlus hang je jouw Cacoon aan te tak van een boom. Gemaakt van zachte band, dubbel gestikt met lussen aan beide uiteinden. Afmetingen: 0,50m lang, 50mm breed en krachtig genoeg o..
  Vanaf 21 december 2015 t.e.m. 3 ...
  €12,00
 • Cacoon Double - deur
  Vanaf 21 december 2015 t.e.m. 3 januari 2016 worden er geen Cacoon orders verzonden. Merk: Cacoon Voor elk formaat en voor elke kleur Cacoon met uitzondering van de Cacoon Bonsai; is er een afsluitbare deur beschikbaar. Deze deur is veilig en eenvoudig in gebruik. De afsluiting wordt met de kr..
  Vanaf 21 december 2015 t.e.m. 3 ...
  Vanaf €85,00 incl btw

De waardering van www.littlethingz.be bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 1841 reviews.