Egg Helmets

stoere kinderhelm van Egg Helmets

Met een stoere kinderhelm van Egg Helmets stuur je je kinderen steeds veilig op pad.

Egg Helmets is dé universele, innovatieve 'customizable' kinderhelm van zeer hoogwaardige kwaliteit voor kinderen tussen de vier en twaalf jaar. Deze kinderhelm combineert een uniek Nederlands design met veiligheid, comfort en plezier. De Egg Helmets kinderhelm heeft een geheel eigen retro-look en ‘customization’-systeem zodat het uiterlijk in eenvoudige stappen is aan te passen met behulp van Skins en Add-ons. Skins zijn naadloos passende hoesjes van hoogwaardige stretch stof met een eigentijdse print die over de kinderhelm worden bevestigd. Add-ons van zacht rubber, zoals een kroontje, zonneklep of hanenkam, zijn accessoires die door de Skin op de helm worden geklikt. Verschillende combinaties maken de helm nog leuker en persoonlijker.

Egg Helmets kinderhelmen zijn niet alleen fun maar zijn ook uitmuntend in bescherming omdat deze helmen helemaal voldoen aan de actuele en toenemende behoefte aan veiligheid en de wetgeving omtrent het dragen van een helm voor sneeuw-, straat- en watersporten.

Egg Helmets stimuleert kinderen om een helm pro actief te willen dragen.

Onze kinderhelmen zijn geschikt voor verschillende sporten zoals fietsen, skiën, snowboarden, skateboarden, kitesurfen, wakeboarden en kanoën.

Weergave: Lijst / Rooster
Sorteer op:
Aantal weergegeven:
 • promo
  EGG kinderhelm Skin Dante medium
  Merk: EGG Helmets EGG Skin Dante Deze coole universele, innovatieve, multi-sports "customizable" EGG Helmets voor trendy kids tussen 4 en 12 jaar zijn van zeer hoogwaardige kwaliteit. Met behulp van de leuke "skins" en super coole "add-ons", kan het uiterlijk van ..
  Merk: EGG Helmets EGG Skin Da...
  €14,00€8,40
 • promo
  EGG kinderhelm Skin Dante small
  Merk: EGG Helmets EGG Skin Dante small Deze coole universele, innovatieve, multi-sports "customizable" EGG Helmets voor trendy kids tussen 4 en 12 jaar zijn van zeer hoogwaardige kwaliteit. Met behulp van de leuke "skins" en super coole "add-ons", kan het uiterlij..
  Merk: EGG Helmets EGG Skin Da...
  €14,00€8,40
 • promo
  Handige EGG kinderhelm Add-on Zonneklep
  Merk: EGG Helmets EGG Add-On Zonneklep Deze coole universele, innovatieve, multi-sports "customizable" EGG Helmets voor trendy kids tussen 4 en 12 jaar zijn van zeer hoogwaardige kwaliteit. Met behulp van de leuke "skins" en super coole "add-ons", kan het uiterlij..
  Merk: EGG Helmets EGG Add-On ...
  €9,00€5,40