Sebra

Sebra speelgoed in de Little Thingz online webshop.

Sebra, design meubelen en speelgoed voor kinderen. In onze handige online webshop vind je oa een trendy Sebra commode of kinderbedje.

Sebra Interior maakt prachtig Deens design. Sebra ontwerpt en produceert meubels, beddengoed en andere accessoires voor kinderen en hun kamertjes. Het bedrijf werd opgericht door Mia Dela in 2004. Mia werd opgeleid als ontwerper op de Sjoel design school in Kolding in 2001. Toen ze de kamer van zoontje Gustav wou decoreren vond ze geen leuke design interieur spulletjes van goede kwaliteit naar haar smaak. Dat was het begin van Sebra.

De producten van Sebra Interior worden gekenmerkt door hun modern design en innovatief gebruik van kleuren in combinatie met traditioneel handwerk. Een groot deel van de Sebra collectie is handgemaakt uit natuurlijke materialen als hout, wol en katoen. De producten van Sebra spreken tot de verbeelding van uw kinderen, maar uzelf zal ook versteld staan van de kwalitatieve en creatieve invulling van de Sebra collectie.

Weergave: Lijst / Rooster
Sorteer op:
Aantal weergegeven:
  • promo
    sebra-lunchbox-village-girl
    Sebra lunchbox Village Girl Merk: Sebra Sebra lunchbox Village Girl is een degelijke brooddoos met een deksel dat aan de 4 zijden handig afsluit door middel van een kliksysteem. Deze lunchtrommel is ideaal voor dagelijks gebruik. De brooddoos komt in pastel paars met wit deksel en pr..
    Sebra lunchbox Village Girl M...
    €11,95€8,00