Wheely Bug

Wheely Bug loopwagen online

Wheelybug brengt een lijn kleurrijke loopwagens voor de allerkleinsten. In ons handige online overzicht vind je snel de juiste Wheely Bug loopwagen.

De Wheely Bug loopwagen is ontworpen in Australië en won diverse internationale awards waaronder; Best Australian toy en Good toy. De Wheely Bug loopwagen is erg veilig en gebruiksvriendelijk voor peuters en kleuters. Met zijn lichte en vriendelijke ontwerp is hij een leuk vriendje voor jongens en meisjes. Een Wheelybug loopwagen heeft 4 zwenkwieltjes voor bewegingen in elke richting... Erg bevorderend voor de grove motoriek van je kids en hun verdere ontwikkeling.

- Het lichaam van de Wheely Bug is gemaakt van zacht gepolsterd vinyl dat gemakkelijk kan worden schoongeveegd. De afgeronde hoeken zorgen voor een veilige, ergonomische basis.
- De wiebelende voelsprieten van de Wheely Bug loopwagen zijn gemaakt van roestvrij stalen veren en hebben een interne snoer om te voorkomen dat je kleintje ze eruit trekt.
- De Wheelybug loopwagen heeft een duwbeugel van roestvrij aluminium

Wheely Bug, gebouwd voor jarenlang plezier!

Weergave: Lijst / Rooster
Sorteer op:
Aantal weergegeven:
 • Loopwagen baby
  Loopwagen - bij - Wheely Bug  Wheely Bug een hippe loopwagen in de vorm van een bij, koe, biggetje, muis, tijger of lieverheersbeestje. Met deze wheely bug loopwagen kunnen kinderen in een kleine ruimte alle kanten opdraaien. Het lichaam bestaat uit zacht gepolsterd vinyl dat je makkeli..
  Loopwagen - bij - Wheely Bu...
  €69,00
 • Wheely Bug loopwagen - koe
  Wheely Bug loopwagen - koe Wheely bug loopwagen is een guitige loopwagen in de vorm van een bij, koe, biggetje, muis, tijger of lieverheersbeestje. Met zijn 4 zwenkwieltjes kunnen kinderen in een kleine ruimte alle kanten opdraaien. Het lichaam bestaat uit zacht gepolsterd vinyl dat je makkelijk..
  Wheely Bug loopwagen - koe Wh...
  €69,00
 • Wheely Bug loopwagen - lieveheersbeestje
  Wheely Bug loopwagen - lieveheersbeestje Wheely bug loopwagen is een guitige loopwagen in de vorm van een bij, koe, biggetje, muis, tijger of lieverheersbeestje. Met deze loopwagen kunnen kinderen in een kleine ruimte alle kanten opdraaien. Het lichaam bestaat uit zacht gepolsterd vinyl dat je m..
  Wheely Bug loopwagen - lieveheer...
  €69,00
 • Wheely Bug loopwagen - muis
  Wheely Bug loopwagen - muis Wheelybug loopwagen is een guitige loopwagen in de vorm van een bij, koe, biggetje, muis, tijger of lieverheersbeestje. Met deze loopwagen kunnen kinderen in een kleine ruimte alle kanten opdraaien. Het lichaam bestaat uit zacht gepolsterd vinyl dat je makkelijk kan s..
  Wheely Bug loopwagen - muis W...
  €69,00
 • Wheely Bug loopwagen - tijger
  Wheely Bug loopwagen - tijger Wheelybug loopwagen is een guitige loopwagen in de vorm van een bij, koe, biggetje, muis, tijger of lieverheersbeestje. Met de loopwagen kunnen kinderen in een kleine ruimte alle kanten opdraaien. Het lichaam bestaat uit zacht gepolsterd vinyl dat je makkelijk kan s..
  Wheely Bug loopwagen - tijger ...
  €69,00
 • Loopwagen baby
  Wheely Bug loopwagen - varken Wheelybug loopwagen is een guitige loopwagen in de vorm van een bij, koe, biggetje, muis, tijger of lieverheersbeestje. Met de wheely bug loopwagen kunnen kinderen in een kleine ruimte alle kanten opdraaien. Het lichaam bestaat uit zacht gepolsterd vinyl dat je makk..
  Wheely Bug loopwagen - varken ...
  €69,00

De waardering van www.littlethingz.be bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 2301 reviews.

Nieuwsbrief
Schrijf je in en krijg 10% korting op je eerste aankoop!

* E-mail adres: