Djeco

Djeco speelgoed; spellen, stickers en puzzels online kopen

Het leukste Djeco speelgoed vind je bij Little Thingz. Je kan oa spellen, stickers of puzzels online kopen in onze handige webshop.

Bij Djeco Speelgoed is spelen essentieel voor de ontwikkeling van elk kind. Het merk Djeco maakt speelgoed als oa puzzels, spellen – zowel denk- als gezelschapsspellen, stickers of (houten) buitenspeelgoed. Djeco speelgoed is steeds verassend, origineel en educatief!
Het gepassioneerde creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties te verbeteren. Onze handige webshop is tot de nok gevuld met het leukste Djeco speelgoed. Uiteraard kan u er dit Djeco speelgoed en oneindig veel meer online kopen.

Pret & plezier verzekerd!

Weergave: Lijst / Rooster
Sorteer op:
Aantal weergegeven:
 • Schoudertas voor meisjes van Djeco
  Merk: Djeco Prachtig schoudertasje en portemonneetje van Djeco met een betoverende kleurige illustratie, verpakt in mooie geschenkdoos. Formaat schoudertasje: 15 x 15 cm Formaat portemoneetje: doorsnede 10 cm     ..
  Merk: Djeco Prachtig schouder...
  €16,50
 • Bingo - dieren op reis - Djeco
  Djeco Bingo - dieren op reis Merk: Djeco Bij deze leuke Bingo gaan alle dieren op reis. Djeco Bingo is een plezierig traditioneel gezelschapsspel in een vrolijk nieuw kleedje, speciaal voor de kleintjes. Iedere speler kiest een kleur Bingo kaart en legt daarnaast de zes dieren van de..
  Djeco Bingo - dieren op reis ...
  €11,50
 • Dinosaurus - kraskaarten - Djeco
  Djeco - kraskaarten - dinosaurus Merk: Djeco Stoere dinosaurus kraskaarten van Djeco. Deze knutselset bestaat uit 4 verschillende kraskaarten in een formaat van 15 x 21 cm en een houten kraspen. Kras je de donkergrijze laag van de kraskaarten weg dan verschijnen er stoere dinosaurus prent..
  Djeco - kraskaarten - dinosaurus...
  €7,90
 • Djeco - beloningsbord - beer - Bear Awards
  Beloningsbord - beer - Bear Awards - Djeco Merk: Djeco Stimuleer je kinderen met dit leuke beloningsbord beer van Djeco om hun dagelijkse taken te doen. Het beloningsbord bevat 6 medailles, Bear Awards, eentje voor het aankleden, slapen gaan, ... en een bonus voor een taak die je samen be..
  Beloningsbord - beer - Bear Awar...
  €15,95
 • Djeco - beloningsbord - kat - Cat Awards
  Beloningsbord - kat - Cat Awards - Djeco Merk: Djeco Met dit leuke beloningsbord kat van Djeco stimuleer je kinderen om hun dagelijkse taken te doen. Het beloningsbord bevat 6 medailles, Cat Awards, eentje voor het aankleden, slapen gaan, ... en een bonus voor een taak die je samen bedenk..
  Beloningsbord - kat - Cat Awards...
  €15,95
 • Djeco - blokkendoos - vormenstoof - Tuvoitou
  Blokkendoos - vormenstoof - Tuvoitou - Djeco Merk: Djeco Super leuke Djeco blokkendoos met 5 blokken in verschillende vormen. Met deze vormenstoof Tuvoitou het lieveheersbeestje leren kinderen al spelend de basisvormen herkennen. Plaats de blokken in de juiste opening van de vormenstoof. ..
  Blokkendoos - vormenstoof - Tuvo...
  €20,95
 • Djeco - Eduludo - stokjes
  Eduludo - stokjes - Djeco Merk: Djeco Djeco Eduludo stokjes is een plezierig en educatief spel waarmee kinderen al spelend een beter begrip krijgen van lengtes. Kinderen ontdekken de verschillende eenheden aan de hand van leuke speelkaarten en houten stokjes. Dit educatieve spel heeft een..
  Eduludo - stokjes - Djeco Mer...
  €16,50
 • Djeco - hamerspel - ballenspel - Tapatou
  Hamerspel - ballenspel - Tapatou - Djeco Merk: Djeco Dit Djeco hamerspel is een plezierig ballenspel. Bij dit hamerspel legt Tapatou de kip graag een ei, of liever een houten bal. Het hamerspel werkt net als hamertje tik, leg de ballen in de gaten, klop met de hamer op de ballen en ze kom..
  Hamerspel - ballenspel - Tapatou...
  €24,95
 • Djeco - inlegpuzzel Super Jo met geluid
  Inlegpuzzel Super Jo met geluid - Djeco Merk: Djeco Vroum! Tuut Taat! Rrrrr! Ontdek met deze leuke Djeco inlegpuzzel met geluid welk voertuig welk geluid maakt door te puzzelen en de voertuigen op de juiste plaats in de puzzel te leggen. De houten puzzel heeft 5 puzzelstukjes met ver..
  Inlegpuzzel Super Jo met geluid ...
  €24,95
 • Djeco - Jumpy - springende kikkers - gezelschapsspel
  Gezelschapsspel - springende kikkers - Jumpy - Djeco Merk: Djeco Met Djeco Jumpy probeer je om ter snelst zoveel mogelijk springende kikkers in de vijver te laten springen. Een super leuk gezelschapsspel om met familie en vrienden te spelen. Het gezelschapsspel bevat een vijver (doos), 4 ..
  Gezelschapsspel - springende kik...
  €11,90
 • Djeco - Kikou Boum - Ballenbaan
  Te gekke ballenbaan deze Kikou Boum van Djeco Merk: Djeco Djeco Kikou Boum is een te gekke ballenbaan in de vorm van een groot kippenhok, de houten ballen zijn de eieren die de kippen leggen. Eigenlijk is Kikou Boum een grote knikkerbaan met 3 grote knikkers of houten ballen in bonte kleu..
  Te gekke ballenbaan deze Kikou B...
  €29,00
 • Djeco - Kikou Coco - xylofoon
  Leuke Xylofoon in prachtige kleuren deze Kikou Coco van Djeco. Merk: Djeco Djeco Kikou Coco is een leuke xylofoon in de vorm van een kleurrijke papegaai. Deze bonte vogel is een te gek muziek instrument, zijn oog is een cimbaal en zijn lichaam zijn 4 houten xylofoon staven. Jouw kind..
  Leuke Xylofoon in prachtige kleu...
  €19,50
 • Djeco - knutseldoos - waxdraden - Filomène en haar vrienden
  Knutseldoos - waxdraden - Filomène en haar vrienden - Djeco Merk: Djeco Deze Djeco knutseldoos met gekleurde waxdraden en leuke afbeeldingen van Filomène en haar vrienden is super leuk voor kleine kunstenaars. Kleur de afbeeldingen vrolijk in, beplak ze met waxdraden en voeg..
  Knutseldoos - waxdraden - Filom&...
  €16,95
 • Djeco - Krimpie Dinkie - juwelen maken - hertje en vogel
  Krimpie Dinkie - juwelen maken - hertje en vogel - Djeco Merk: Djeco Met Djeco Krimpie Dinkie kan je de leukste juwelen maken. Maak met deze Krimpie Dinkie set de mooiste juwelen met een hertje en een vogel. Wat is Krimpie Dinkie? Vooraf uitgeknipte plastic krimpfolie vormen om mooi in te..
  Krimpie Dinkie - juwelen maken -...
  €9,95
 • Djeco - Krimpie Dinkie - juwelen maken - regenboog paard
  Krimpie Dinkie - juwelen maken - regenboog paard - Djeco Merk: Djeco De mooiste juwelen met regenbogen en paarden maak je met deze Djeco Krimpie Dinkie set. Wat is Krimpie Dinkie? Vooraf uitgeknipte plastic krimpfolie vormen om mooi in te kleuren en in de oven te verwarmen. Na enkele minu..
  Krimpie Dinkie - juwelen maken -...
  €14,50
 • Djeco - Krimpie Dinkie - juwelen maken - Zoete lekkernijen
  Krimpie Dinkie - juwelen maken - Zoete lekkernijen - Djeco Merk: Djeco Van zoete lekkernijen krijg je nooit genoeg! Maak met Djeco Krimpie Dinkie de leukste juwelen met de zoetste lekkernijen. Wat is Krimpie Dinkie? Vooraf uitgeknipte plastic krimpfolie vormen om mooi in te kleuren en in ..
  Krimpie Dinkie - juwelen maken -...
  €14,50
 • Djeco - Lola - trekdier - duwfiguur - schildpad
  Trekdier - duwfiguur - schildpad - Lola - Djeco Merk: Djeco Lola de schilpad is een vrolijk trekdier van het Franse Djeco. Kinderen spelen en duwen deze duwfiguur in het rond en kijken hoe de balletjes onder Lola haar schild vrolijk rond springen. Dit lieve trekdier is gemaakt uit hout me..
  Trekdier - duwfiguur - schildpad...
  €19,90
 • Djeco - magneten - 83 kleine letters
  Magneten - 83 kleine letters - Djeco Merk: Djeco Super leuke Djeco magneten bestaande uit 83 kleine letters in mooie vrolijke kleuren. Kleef de magneten op de ijskast of een magnetisch bord en maak je eigen naam, die van mama en papa, je vriendjes of leuke woordjes en zinnen. De magneten ..
  Magneten - 83 kleine letters - D...
  €17,50
 • Djeco - magneten - Boerderij - 24 stuks
  Magneten - Boerderij - Djeco - 24 stuks Merk: Djeco Met deze Djeco magneten boerderij maken kinderen de plezierigste verhalen over de dieren en het leven op de boerderij. Kleef de magneten op de ijskast of een magnetisch bord en spelen maar! De magneten set bevat 24 magneten in het thema ..
  Magneten - Boerderij - Djeco - 2...
  €14,95
 • Djeco - magneten - Coucou - jungle dieren
  Magneten - Coucou - jungle dieren - Djeco Merk: Djeco Djeco magneten met de 12 leukste jungle dieren. Met deze leuke Djeco magneten maak je de meest gekke jungle dieren die je maar kan bedenken! Elk dier bestaat uit 2 delen het bovenlichaam en het onderlichaam. Geef de zebra het onderlich..
  Magneten - Coucou - jungle diere...
  €14,95
 • Djeco - magneten - gekke dieren
  Magneten - gekke dieren - Djeco Merk: Djeco Maak met deze leuke Djeco magneten de meest gekke dieren die je maar kan bedenken! Elk dier bestaat uit 3 delen, de kop, het bovenlichaam en het onderlichaam. Geef de giraf het lichaam van een krokodil en de poten van de kikker, ga zo maar door ..
  Magneten - gekke dieren - Djeco ...
  €14,95
 • Djeco - magneten - Magnimo - 42 stuks
  Magneten - Magnimo - Djeco - 42 stuks Merk: Djeco Met deze Djeco magneten Magnimo, leren kinderen snel en plezierig 42 verschillende dieren kennen. Deze magneten zijn ideaal voor kleine en grote kinderen. De magneten zijn gemaakt uit 4 mm dik hout en prachtig beschilderd met vrolijk gekle..
  Magneten - Magnimo - Djeco - 42 ...
  €17,50
 • Djeco - magneten - Magniville - 42 stuks
  Magneten - Magniville - Djeco - 42 stuks Merk: Djeco Deze Djeco magneten Magniville zijn de leukste magneten voor jonge kinderen. De magneten zijn allemaal dingen die ze herkennen uit het dagelijkse leven. Kinderen maken met deze leuke magneten de plezierigste verhalen op de ijskast of ee..
  Magneten - Magniville - Djeco - ...
  €17,50
 • Djeco - magneten - Vroumbazar - 24 stuks
  Magneten - Vroumbazar - Djeco - 24 stuks Merk: Djeco Vroum Vroum! Welkom op Vroumbazar! De leukste race uit Djeco land. 24 magneten van dieren die onderweg zijn op hun gekke voertuigen om de leukste race Vroumbazar in Djeco land te winnen! Deze Djeco magneten zijn de leukste magneten voor..
  Magneten - Vroumbazar - Djeco - ...
  €14,95