Engelpunt

Engelpunt, kleurrijke decoratie voor de kinderkamer

Engelpunt brengt een lijn kleurrijke, decoratieve artikelen voor de kinderkamer op de markt. Bekijk ons ruime aanbod.

Engelpunt of Engel. is een vrolijk merk uit Nederland.

Het is ontstaan met een koffer vol gekleurde lapjes en een oude naaimachine. Sabien Engelenburg maakte 12 jaar geleden de eerste vlaggenslinger voor de verjaardag van haar oudste dochter. En ze is nooit gestopt met versieren, want elk feestje vraagt om z’n eigen versiering...ook de kleine momenten. Een eerste mooie lentedag, een eerste schooldag, een geboorte, ....

Inmiddels is het assortiment van Engel. uitgebreid met veel meer mooie producten. Zo weet Sabien met een neus voor kleur, design en prints; voor elk product een creatieve ontwerper te vinden. De mooi en duurzame collectie wordt gemaakt in binnen- en buitenland in ateliers die duurzaamheid en maatschappelijk ondernemen hoog in het vaandel dragen.

Engel. maakt van het leven een feest en ontwerpt alleen maar spullen die ons vrolijk maken!

Engel. celebrate for life

Weergave: Lijst / Rooster
Sorteer op:
Aantal weergegeven:
 • Engel. - kleuterboekentas - schooltas small - olifant blauw
  Kleuterboekentas - schooltas small - olifant blauw - Engel. Merk: Engel. Deze Engel. kleuterboekentas olifant blauw is de ideale schooltas voor kleuters. In deze kleuterboekentas passen een lunchbox, drinkfles en snackdoosje zonder probleem. Binnenin is deze schooltas voorzien van 1 ruim ..
  Kleuterboekentas - schooltas sma...
  €44,95
 • Engel. - rugzak large - zipper - mint
  Rugzak large - zipper - mint - Engel. Merk: Engel. Deze Engel. rugzak large mint met coole zipper is de ideale rugzak voor kinderen vanaf 6 jaar. In deze rugzak passen een lunchbox, drinkfles, snackdoosje en A4 map zonder probleem. Vooraan heeft deze rugzak een groot vak met schuine rits, idea..
  Rugzak large - zipper - mint - E...
  €42,95
 • Engel. - rugzak small - zipper - geel
  Rugzak small - zipper - geel - Engel. Merk: Engel. Deze Engel. rugzak small geel met coole zipper is de ideale kinderrugzak voor kleuters en kinderen tot 7 jaar. In deze rugzak passen een lunchbox, drinkfles en snackdoosje zonder probleem. Vooraan heeft deze rugzak een groot vak met schui..
  Rugzak small - zipper - geel - E...
  €34,90
 • Engel. - rugzak small - zipper - mint
  Rugzak small - zipper - mint - Engel. Merk: Engel. Deze Engel. rugzak small mint met coole zipper is de ideale kinderrugzak voor kleuters en kinderen tot 7 jaar. In deze rugzak passen een lunchbox, drinkfles en snackdoosje zonder probleem. Vooraan heeft deze rugzak een groot vak met schui..
  Rugzak small - zipper - mint - E...
  €34,90
 • Engel. - rugzak small - zipper - rood
  Rugzak small - zipper - rood - Engel. Merk: Engel. Deze Engel. rugzak small met coole zipper in opvallend rood is de ideale kinderrugzak voor kleuters en kinderen tot 7 jaar. In deze rugzak passen een lunchbox, drinkfles en snackdoosje zonder probleem. Vooraan heeft deze rugzak een groot ..
  Rugzak small - zipper - rood - E...
  €34,90
 • promo
  Engel. - schoudertas - konijn
  Schoudertas - konijn - Engel. Merk: Engel. Deze Engel. schoudertas konijn is ideaal om mee te nemen naar school of op stap. In deze schoudertas is er plaats voor een laptop of tablet, een lunchbox, drinkfles en snackdoosje. Vooraan heeft deze schoudertas een groot vak met schuine rits, id..
  Schoudertas - konijn - Engel. ...
  €49,95€28,95
 • promo
  Engel. - schoudertas - olifant blauw
  Schoudertas - olifant blauw - Engel. Merk: Engel. Deze Engel. schoudertas olifant blauw is ideaal om mee te nemen naar school of op stap. In deze schoudertas is er plaats voor een laptop of tablet, een lunchbox, drinkfles en snackdoosje. Vooraan heeft deze schoudertas een groot vak met sc..
  Schoudertas - olifant blauw - En...
  €49,95€28,95
 • promo
  Engel. - schoudertas - zipper - geel
  Schoudertas - zipper - geel - Engel. Merk: Engel. Deze Engel. schoudertas geel met coole zipper is ideaal om mee te nemen naar school, op stap of naar je werk. In deze schoudertas is er plaats voor een laptop of tablet, een lunchbox, drinkfles en snackdoosje. Vooraan heeft deze schoudertas een..
  Schoudertas - zipper - geel - En...
  €47,95€28,95
 • promo
  Engel. - schoudertas - zipper - groen
  Schoudertas - zipper - groen - Engel. Merk: Engel. Deze groene Engel. schoudertas met coole zipper is ideaal om mee te nemen naar school, op stap of naar je werk. In deze schoudertas is er plaats voor een laptop of tablet, een lunchbox, drinkfles en snackdoosje. Vooraan heeft deze sc..
  Schoudertas - zipper - groe...
  €47,95€28,95
 • promo
  Engel. - schoudertas - zipper - mint
  Schoudertas - zipper - mint - Engel. Merk: Engel. Deze Engel. schoudertas mint met coole zipper is ideaal om mee te nemen naar school, op stap of naar je werk. In deze schoudertas is er plaats voor een laptop of tablet, een lunchbox, drinkfles en snackdoosje. Vooraan heeft deze schou..
  Schoudertas - zipper - mint...
  €47,95€28,95
 • promo
  Engel. - schoudertas - zipper - rood
  Schoudertas - zipper - rood - Engel. Merk: Engel. Deze Engel. schoudertas met coole zipper in opvallend rood is ideaal om mee te nemen naar school, op stap of naar je werk. In deze schoudertas is er plaats voor een laptop of tablet, een lunchbox, drinkfles en snackdoosje. Vooraan heeft deze sc..
  Schoudertas - zipper - rood - En...
  €47,95€28,95
 • promo
  Engel. - schoudertas - zipper - roze
  Schoudertas - zipper - roze - Engel. Merk: Engel. Deze roze Engel. schoudertas met coole zipper is ideaal om mee te nemen naar school, op stap of naar je werk. In deze schoudertas is er plaats voor een laptop of tablet, een lunchbox, drinkfles en snackdoosje. Vooraan heeft deze schou..
  Schoudertas - zipper - roze...
  €47,95€28,95
 • promo
  Set 3 Pom's Neon Orange large Engelpunt
  Set 3 Pom's Neon Orange large Engelpunt Merk: Engelpunt Set 3 Pom's Neon Orange large Engelpunt is een fantastische moderne set van 3 decoratieve Pom's in verschillende frisse kleuren en afmetingen. De hippe Pom's decoratie set geeft iedere kamer en elk fees..
  Set 3 Pom's Neon Orange...
  €17,50€11,00

De waardering van www.littlethingz.be bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 2301 reviews.

Nieuwsbrief
Schrijf je in en krijg 10% korting op je eerste aankoop!

* E-mail adres: