Engelpunt

Engelpunt, kleurrijke decoratie voor de kinderkamer

Engelpunt brengt een lijn kleurrijke, decoratieve artikelen voor de kinderkamer op de markt. Bekijk ons ruime aanbod.

Engelpunt of Engel. is een vrolijk merk uit Nederland.

Het is ontstaan met een koffer vol gekleurde lapjes en een oude naaimachine. Sabien Engelenburg maakte 12 jaar geleden de eerste vlaggenslinger voor de verjaardag van haar oudste dochter. En ze is nooit gestopt met versieren, want elk feestje vraagt om z’n eigen versiering...ook de kleine momenten. Een eerste mooie lentedag, een eerste schooldag, een geboorte, ....

Inmiddels is het assortiment van Engel. uitgebreid met veel meer mooie producten. Zo weet Sabien met een neus voor kleur, design en prints; voor elk product een creatieve ontwerper te vinden. De mooi en duurzame collectie wordt gemaakt in binnen- en buitenland in ateliers die duurzaamheid en maatschappelijk ondernemen hoog in het vaandel dragen.

Engel. maakt van het leven een feest en ontwerpt alleen maar spullen die ons vrolijk maken!

Engel. celebrate for life

Weergave: Lijst / Rooster
Sorteer op:
Aantal weergegeven:
 • promo
  Engelpunt
  Set 3 Honeycombs Ocean Engelpunt Merk: Engelpunt Set 3 Honeycombs Ocean Engelpunt is een kleurrijke set in mooie blauw, groen en fuchsia tinten. Deze set met 3 prachtig decoratieve honeycombs in verschillende formaten, zijn stuk voor stuk leuke..
  Set 3 Honeycombs Ocean Enge...
  €12,95€9,00
 • Engelpunt
  Set 3 Honeycombs Spring Engelpunt Merk: Engelpunt Set 3 Honeycombs Spring Engelpunt is een wondermooie set van 3 feestelijke decoratieve honeycombs in verschillende prachtige zomerse kleuren en verschillende formaten. Honeycombs zijn mooie ronde decoratieve ballen met een honinggraad stru..
  Set 3 Honeycombs Spring Engelpun...
  €12,95
 • promo
  Set 3 Pom's Neon Orange large Engelpunt
  Set 3 Pom's Neon Orange large Engelpunt Merk: Engelpunt Set 3 Pom's Neon Orange large Engelpunt is een fantastische moderne set van 3 decoratieve Pom's in verschillende frisse kleuren en afmetingen. De hippe Pom's decoratie set geeft iedere kamer en elk fees..
  Set 3 Pom's Neon Orange...
  €17,50€12,25
 • Set 3 Pom's Sunshine large Engelpunt
  Set 3 Pom's Sunshine large Engelpunt Merk: Engelpunt Set 3 Pom's Sunshine large Engelpunt is een wondermooie set van 3 feestelijke decoratieve Pom's in verschillende prachtige zomerse kleuren en verschillende formaten. Deze zonnige decoratie set Pom's zal direct je kamer of fee..
  Set 3 Pom's Sunshine large E...
  €17,50