Gastenboek

Super mooie spulletjes !
Word super snel geleverd en verzorgd opgestuurd ! Mijn kindjes zijn super blij met de aankleding van hun kamer ! Het leukste vonden ze wel het ballonnetje die ze bij het pakje kregen Haha. Je weet niet wat kiezen hier je vind echt de allermooiste decoratie en speelgoed voor de kindjes !
Gemiddelde score:

Angelique - Borgerhout 12:14:44 11-08-2018
Panda knuffel
Heel mooie ervaring om bij littlethingz een bestelling te doen, ben ook heel tevreden over de snelle levering en van de mooi afgewerkte knuffel het zoontje van mijn neefje zal tevreden zijn en kan best wel zien dat jullie wel goede kwaliteit bieden voor een goede prijs, dus voor baby artikelen één adres littlethingz.b e.
Gemiddelde score:

jean-pierre Janssen - Lanklaar 22:16:31 11-06-2018
Super service
Wat een service. Direct antwoord op Facebook. Snelle verzending. Top!
Gemiddelde score:

Lynn - As 20:33:19 10-22-2018
Jellycat octopus odell
Zeer vlotte correcte service, 1 van de 2 bestelde knuffels had echter beschadiging, spijtig.
Gemiddelde score:

Laura Meulemeester - Gent 20:13:33 10-02-2018
verjaardagscadeautjes
Super fijne doos vandaag ontvangen!!! Al na 1 dag in huis, alles netjes en mooi ingepakt, en op vraag een stickertje erop met de inhoud. Wat een service!! Ik ben fan. Goede prijs, mooi collectie en gemakkelijke website. Ik kan haast niet wachten om mijn dochter haar reactie te zien op haar verjaardag! En dan aftellen naar Sinterklaas en Kerstmis en Pasen,en en en....
Gemiddelde score:

Leen Nolmans - Molenbeek-Wersbeek 20:17:52 09-11-2018
sac a dos SKIP'HOP ZOO
J'aime beaucoup cette série de sac a dos, nous avions acheté un premier sac pour la rentrée de notre premier enfant, 3 ans aprés il est encore en service! notre second enfant voulais aussi un sac "rigolo". Bonne qualité et porté fièrement.
Gemiddelde score:

Maëlys - Albertville 10:18:52 09-04-2018
Achat de cartables Trixie, "the fox" et Froy&Dind, modèle Koi
J'adoooore mes achats et mes enfants sont ravis. Leur taille est parfaite tant pour les primaires que pour les maternelles et leur design est top. J'espère qu'ils s'avèreront solides car je les trouve vraiment adorables et j'espère que mes enfants les utiliseront longtemps!
Gemiddelde score:

marlais - hennuyères 09:56:43 08-29-2018
aankoop
eerste keer een bestelling gedaan, op vrijdag besteld en maandag werd alles mooi verzorgd afgeleverd en ingepakt, zee r goede service en mooie spulletjes ! KV Brussel
Gemiddelde score:

anoniem - Brussel 13:47:31 08-13-2018
Aankoop cadeautje geboorte
Zoals gevraagd werd het cadeautje heel mooi ingepakt. De enige opmerking dat we hebben is dat de prijs nog aan het cadeautje hing toen het door de ontvanger opengemaakt werd. Het is jammer dat jullie hier niet aan gedacht hebben bij het inpakken. V oor de rest heel tevreden van de service en snelle levering.
Gemiddelde score:

Amber - Sint-Amandsberg 13:34:32 08-11-2018
Super service!
Bedankt voor de super service! De boekentas is helemaal top en mooi ingepakt met een super kaartje erbij!
Gemiddelde score:

Sarah - Wolvertem 11:40:32 08-09-2018
Vlotte levering, mooi ingepakt
Vlotte bestelling en levering. Cadeauverpakki ng gevraagd en het is erg mooi ingepakt! Tevreden klant.
Gemiddelde score:

Natasja Denies - Merelbeke 09:51:24 08-09-2018
Boekentas eerste leerjaar
Mijn dochter koos de roze glitterboekent as van Caramel&Cie. Ik had de afmetingen wel goed gelezen maar kon het mij niet 100% juist inbeelden. Toen de leverancier van DPD aanbelde was ik zo nieuwsgierig, ik opende als eerste de doos. Ik was ZO jaloers! Het is de perfecte boekentas voor haar grote stap naar het eerste leerjaar. Al het schoolgerief, boterhammen en koekjesdozen passen er in! Ik pak het opnieuw in om haar de verassing te doen als ze thuis komt!
Gemiddelde score:

Cindy Lopes - Neder- over- heembeek 15:24:39 08-03-2018
Grote boekentas
Klaas gaat naar het eerste studiejaar en heeft dan ook een coole boekentas nodig. Zijn oog viel meteen op de wolvenboekenta s!! Hij wou van geen andere meer horen, DIE moest het zijn. Gisteren besteld en vandaag al geleverd. Helemaal naar wens, goeie kwaliteit en prijs viel ook wel mee
Gemiddelde score:

Claudia - Hasselt 14:03:27 07-27-2018
superleuke boekentas
Net zoals vorig jaar voor de zoon, ook dit jaar geslaagd voor een superleuke boekentas voor de dochter die in september start in het eerste leerjaar. Heel mooie collectie en vlotte en correcte afhandeling. Ik ben fan!
Gemiddelde score:

Greet D. - Anzegem 19:47:50 07-06-2018
Bestelling boekentas en pennenbakken ‘le jeune premier’
Wat een service... Super... Wo ensdagnamiddag een bestelling geplaatst en vandaag alles al geleverd... Dankuwel.. .
Gemiddelde score:

Tamara Ost - Buggenhout 16:25:26 06-15-2018
Heel erg tevreden over mijn bestelling. Super snel ontvangen en leuk verpakt! Dankjewel
Gemiddelde score:

Daphne mulder - 21:48:33 05-23-2018
matrousjka poppetjes zwart wit
Beste, Bedank t voor je vriendelijke info aan de telefoon. En super bedankt om deze bestelling zo snel naar ons op te sturen. De ene dag besteld, de andere dag was ons pakje er al. Sneller gaat niet meer. Echt, heel heel hartelijk bedankt. Dit was super service. Zeker een aanrader. We komen zeker nog terug.
Gemiddelde score:

Rita - Riemst 19:14:00 05-04-2018
leuke kadootjes, prima srvice
al 2 maal speelgoed om kado te geven besteld, telkens snelle levering, mooie verpakking, leuk kaartje erbij... iedereen blij, merci!
Gemiddelde score:

- 20:01:00 04-14-2018
Jeune premier
Wij zijn heel blij met de mooie boekentas! Duimpjes omhoog voor een mooi pakketje en een snelle levering
Gemiddelde score:

- 07:03:38 04-13-2018
Commande tasses design letters
Produit conforme à celui annoncé sur le site. Livrais on ultra rapide (commandé le vendredi et livré au point de collecte le samedi). Je recommande.
Gemiddelde score:

Lindsay - Woluwe Saint Lambert 21:20:15 03-11-2018

De waardering van www.littlethingz.be bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 1216 reviews.