Gastenboek

Bambi-wasmand
zeer snelle service, netjes maar toch stevig verpakt; ik ben een erg tevreden klant :)
Gemiddelde score:

maggy - wuustwezel 14:53:43 04-27-2017
Ballenbad
Dré is heel tevreden met zijn ballenbad. Wij zijn ook heel tevreden over de vriendelijke en persoonlijke service. Toen er iets minder vlot liep met de bestelling werden we hierover telefonisch op de hoogte gebracht!
Gemiddelde score:

Eva Gevaert - Izegem 19:35:43 04-24-2017
Heel goeie service! Je wordt op de hoogte gehouden van waar het pakketje zich bevindt, en dan neemt dpd het over. Het verliep ook allemaal heel snel. Bedankt voor de positieve ervaring, zeker voor herhaling vatbaar. Femk e
Gemiddelde score:

- 19:37:07 04-14-2017
Last minute aankoop schooltasje
Heel last minute een perfect schooltasje gevonden voor mijn kleinste prinses! Woensdagavond laat besteld met de paniek dat het toch pas te laat zou toekomen. In mail meteen de ochtend erna reactie gekregen dat het pakje donderdag al klaar zou staan om te vertrekken en dus vrijdag normaal zou moeten geleverd zijn! Gelukkig deed DPD zijn werk zoals het hoort en ben ik dus een zeer tevreden mama!! Mijn prinsesje kan prima in orde starten, met een prachtig schooltasje, op haar eerste schooldag... Dit was mijn allereerste bestelling maar zeker niet de laatste!
Gemiddelde score:

Miranda van Wingerden - Oudenaarde 12:32:01 04-14-2017
Tevreden
Zondag besteld en vandaag al in huis bedankt voor de snelle service ! Meter, Peter en wij besteld op jullie site voor Pasen ! Kindjes zullen heel blij zijn
Gemiddelde score:

Tatiana - Amougies 21:11:53 04-11-2017
Faktuur 8792
Hartelijk dank voor de perfecte afhandeling van de bestelling.
Gemiddelde score:

Standaert Guido - 2180 Ekeren 17:55:09 03-24-2017
Grote bestelling
Heel fijn, hoe vlot ik antwoord kreeg op mijn vragen en hoe vlug de bestelling bij mij thuis geleverd werd (de volgende dag!). Hoewel de actie van de gratis eetbordjes eigenlijk afgelopen leek, kreeg ik ze er toch nog bij omdat er nog enkele over waren. Ik ga in de toekomst zeker nog bij jullie bestellen!
Gemiddelde score:

Scholiers - Antwerpen 09:34:26 02-16-2017
Wat fijn om een pakje van little thingz thuis te krijgen!
Wat was ik verbaasd toen ik zag dat alles prachtig ingepakt was! En bovenop mijn bestelling kreeg ik ook nog 2 mooie bordjes, dus het was echt al een feest om de kartonnen doos te openen. julli e gamma is gewoon prachtig, ik kom zeker terug bestellen, van zodra er weer een petekindje/nic htje/... verjaart :-)
Gemiddelde score:

Lore - Buizingen 20:09:32 02-15-2017
Spel Djeco Bigboum
Besteld als verlaat cadeautje voor mijn dochter en vanmiddag precies op het tijdstip dat in de mail werd aangegeven bezorgd! Top! Eenmaal de doos open een heel feestelijk verpakt cadeautje, super leuk! Een feestje om te ontvangen en uit te mogen pakken. Spel zelf gelijk uitgepakt en gespeeld, een aanrader!
Gemiddelde score:

Diana - Nederland 18:29:42 02-07-2017
zekér voor herhaling vatbaar
Ik heb vandaag mijn bestelling ontvangen. Snel en correct geleverd. Ben heel tevreden over mijn bestelling. Mooie produkten, degelijke materialen. Ik ben zeer tevreden. Zal zeker nog vaker bestellen voor mijn kleinkindjes
Gemiddelde score:

M Thijs - Hamont 23:21:30 01-31-2017
Pakketje
Het is de tweede keer dat ik een bestelling bij Little Thingz en voor de tweede maal ben ik ook weer zeer tevreden. Toe n ik een vraag stelde over de levering, kreeg ik meteen antwoord. De spullen die verkocht worden zijn op zich al heel leuk, maar wat ook fijn is, is dat je alles in cadeauverpakki ng krijgt. Ik had nu verschillende items besteld en het was heel gemakkelijk dat er een post-it op elk pakje hing, zodat ik wist welk item in welke verpakking zat. Bedankt dus en doe zo verder!
Gemiddelde score:

Céline - Leuven 15:14:14 01-11-2017
Kinderbehangpapier
Zeer tevreden over het product (behangpapier LAVMI) en de service. Onda nks een miscommunicati e over het leveringsadres werd dit goed opgevolgd en opgelost. Bed ankt.
Gemiddelde score:

Evi Baptist - Alken 09:17:47 01-03-2017
TOP
Hier koop ik nog. TOP bediening. Zeer goeie opvolging. Ze doen veel voor hun klanten. Echte aanrader!!!
Gemiddelde score:

Johanna - Oudenaarde 01:09:33 01-01-2017
bestelling lightbox en lampje
Besteld en dag erna al hier! Waren ook nog eens superleuk verpakt! Heel tof!
Gemiddelde score:

Nicky - 08:50:51 12-22-2016
Eerste ervaring
Maar zeker niet de laatste! Zeer snel geleverd en mooi ingepakt. Bedankt!
Gemiddelde score:

Marjan - 21:54:25 12-21-2016
Aankoop speelmat
Waw! Wat een fijne verrassing vandaag! Niet alleen werd het bestelde pakje snel geleverd. Het was dan ook nog eens in prachtig geschenkpapier verpakt! Hop,... lekker makkelijk, recht onder de kerstboom. Bedankt!
Gemiddelde score:

Nadia Smits - 21:05:04 12-21-2016
Kapstok
mijn eerste aankoop bij Littlethingz.b e en zeker niet de laatste. zeer professioneel en supersnel. bedankt, doe zo voort.
Gemiddelde score:

Ingrid - Mechelen 19:35:25 12-21-2016
Letter Lightbox A4 - Mint - A Little Lovely Company
mooi binnen het uur geleverd dat gezegd was en mooi verpakt:-)
Gemiddelde score:

greet de becker - moerzeke 17:49:14 12-21-2016
Kerstcadeaus
Mooie, overzichtelijk e website, snelle levering, prachtig ingepakt ! Ik ben heel tevreden en ga in de toekomst vaker hier bestellen!
Gemiddelde score:

Jorina - 13:46:05 12-14-2016
Cadeautjes!
Dankjewel voor de super snelle levering en de leuke verpakking van elk cadeautje! Gr oetjes!
Gemiddelde score:

Griet Moons - 2250 Omen 19:16:59 12-06-2016