Gastenboek

Mooi verzorgd pakje
Wat leuk om zo een bestelling te ontvangen! He t was leuk verpakt in mooi papier, terwijl dit niet gevraagd was. Leuke verrassing voor de dochter dus. Er zat ook een kaartje bij de bestelling.... het was zo schattig dat we het meteen in een kadertje op de kamer hebben gezet. Bedank t! Leuke extra!
Gemiddelde score:

Isabelle Ardu - Hasselt 16:37:32 08-17-2017
boekentas
Wij zijn super tevreden over de service en klantvriendeli jkheid! Het pakketje is onderweg en ik twijfel er niet aan dat dit ook in orde zal zijn! Toppie site!
Gemiddelde score:

Muylaert Marc De Bruyne Lutgarde - Haaltert 10:16:16 07-28-2017
Bestelling
Zeer snelle en correcte aflevering, mooie spullen ,kortom een zeer tevreden klant .
Gemiddelde score:

Francis Leemans - Nijlen 20:30:24 07-27-2017
Laufwagen, Eisenbahn u....
Montag bestellt, Donnerstag erhalten. Bin vom Service und von der Ware total begeistert. A lles Erstklassig, werde mit Freude gerne wieder einkaufen. Gr üsse aus Wien
Gemiddelde score:

Silvana Reiss - Wien 11:58:42 07-27-2017
The items are beautiful. The shipping was very fast! I am therefore completely satisfied of the order and of the service
Gemiddelde score:

Laura - Como 14:58:53 07-25-2017
Boekentas jeune premier
Super mooie boekentas. stevig, mooi ontwerp en niet te zwaar. Mijn zoontje is in de wolken! Zeer snelle levering, en mooi ingepakt door de inpak service. Zeker een aanrader
Gemiddelde score:

ressen erwin - kinrooi 13:04:40 07-06-2017
Super mooi ballenbadje gekocht. Snelle levering. Top!
Gemiddelde score:

Melissa zoet - Den haag 12:57:56 07-03-2017
Boekentas Jeune Premier
Snelle levering, product perfect ! Top !
Gemiddelde score:

Ann Bryon - BREDENE 22:25:54 07-02-2017
Bestelnr 11464
De bestelde tipi en de omgaande levering waren perfect.
Gemiddelde score:

Erika Niedrich - Oudergem 15:37:43 06-29-2017
dikke pluim voor de nazorg!
bij het terugsturen van een beschadigd artikel - direct mail verzonden en ook onmiddellijk een antwoord ontvangen van Ilse. Je bent voor hen ECHT geen nummer! Met echt veel zorg is het nieuwe artikel opnieuw verzonden en was alles tip top in orde! Had buiten mijn verwachtingen nog een extra ontvangen waarvoor een grote DANK U! Little Thingz is een super site en onderneming met een zalig assortiment en super toffe medewerkers! Een echte AANRADER voor aanstaande mama's !!!
Gemiddelde score:

Sandra - Hoboken 09:01:11 06-27-2017
I must say I am very impressed about the products i ordered,the quality is superb. Everything came in intact and shipping was super fast.
Gemiddelde score:

Adebisi - Dayton 00:44:57 06-27-2017
Zeer klantvriendelijk en goede service
Heel positieve ervaring bij Little Thingz. Super snelle reactie op een vraag die ik had voor aankoop. Bestellen ging vlot en de levering was ook heel snel. Zeer klantvriendeli jk.
Gemiddelde score:

An - Lier 22:37:16 06-17-2017
Jeune Premier itbag aereonautics maxi
Hoi! Vandaag hebben we de langverwachte Jeune Premier boekentas aangekregen. Wij zijn helemaal fan! Zoon was in de 7e hemel. Het is echt een kwaluteitsvoll e boekentas hier gaat hij veel plezier aan beleven! Ik heb de boekentas al gepreorderd in April. Heb zelfs in mei de bestelling gewijzig van Midi naar Maxi. Alles verloopte vlekkenloos! Ben echt meer dan tevreden over jullie klantenservice . Het liep gewoon gesmeerd! Top ! Groetjes M elissa
Gemiddelde score:

Melissa De Pauw - Boom 15:53:51 06-13-2017
Valisette en carton Blanc 35 cm
Très satisfaite du sérieux de cette compagnie. Ef ficacité, rapidité d'expédition, qualité. Le produit est tout à fait conforme à la description. Je recommande !
Gemiddelde score:

LEROY - Bruxelles 14:12:50 05-31-2017
Bambi-wasmand
zeer snelle service, netjes maar toch stevig verpakt; ik ben een erg tevreden klant :)
Gemiddelde score:

maggy - wuustwezel 14:53:43 04-27-2017
Ballenbad
Dré is heel tevreden met zijn ballenbad. Wij zijn ook heel tevreden over de vriendelijke en persoonlijke service. Toen er iets minder vlot liep met de bestelling werden we hierover telefonisch op de hoogte gebracht!
Gemiddelde score:

Eva Gevaert - Izegem 19:35:43 04-24-2017
Heel goeie service! Je wordt op de hoogte gehouden van waar het pakketje zich bevindt, en dan neemt dpd het over. Het verliep ook allemaal heel snel. Bedankt voor de positieve ervaring, zeker voor herhaling vatbaar. Femk e
Gemiddelde score:

- 19:37:07 04-14-2017
Last minute aankoop schooltasje
Heel last minute een perfect schooltasje gevonden voor mijn kleinste prinses! Woensdagavond laat besteld met de paniek dat het toch pas te laat zou toekomen. In mail meteen de ochtend erna reactie gekregen dat het pakje donderdag al klaar zou staan om te vertrekken en dus vrijdag normaal zou moeten geleverd zijn! Gelukkig deed DPD zijn werk zoals het hoort en ben ik dus een zeer tevreden mama!! Mijn prinsesje kan prima in orde starten, met een prachtig schooltasje, op haar eerste schooldag... Dit was mijn allereerste bestelling maar zeker niet de laatste!
Gemiddelde score:

Miranda van Wingerden - Oudenaarde 12:32:01 04-14-2017
Tevreden

Zondag besteld en vandaag al in huis bedankt voor de snelle service ! Meter, Peter en wij besteld op jullie site voor Pasen ! Kindjes zullen heel blij zijn

Gemiddelde score:

Tatiana - Amougies 21:11:53 04-11-2017
Faktuur 8792

Hartelijk dank voor de perfecte afhandeling van de bestelling.

Gemiddelde score:

Standaert Guido - 2180 Ekeren 17:55:09 03-24-2017