Gastenboek

Trendy webshop
Mijn place to be als ik snel de laatste (kids-) trendsetter op social media ontdek en asap moet hebben! Zijn altijd in op de laatste modes, trends, merken, en meestal genoeg op voorraad. Het beste van al is dat ze zich in ons eigen landje bevinden = Snelle levering (gewoon het toppunt dus) en de coole verpakking altijd een plezier! Thx Little Thingz blijf zoals je bent!
Gemiddelde score:

Rihan Sheikh - Antwerpen 00:05:53 03-19-2019
Bonjour je viens de recevoir ma commande mais un Sonny Angel cas
Un Sonny angel cassé
Gemiddelde score:

Vermeersch - Marcinelle 13:04:24 02-26-2019
Sehr guter Auftritt im Netz. Schnelle Antwort und super schneller Versand! Sehr schöne Produkte. Hier werde ich bestimmt noch oft einkaufen!
Gemiddelde score:

Jule Bienas - Quickborn 12:23:12 01-24-2019
Suivi de commande
Le suivi de commande fur parfait. Ilse a regulieremnt pris contact avec moi et j'ai receptionne ma commande tres rapidement. Le service client est tres serieux et amical. Je ferai encore des achats chez Little Thingz.
Gemiddelde score:

BOUFFIOUX - Erbisoeul 09:31:30 01-10-2019
Te goed!
Direct gevonden wat ik nodig had. De kerstpromotie maakt dat het nergens goedkoper te vinden was. Bestelle n en betalen ging zonder enig probleem. Veel keuze om te betalen. Direct daarna een bevestiging dat het besteld is. Nog geen 2 dagen laten afgeleverd thuis. Wat kun je nog meer verwachten? T op!
Gemiddelde score:

Luk - Mechelen 12:21:27 12-18-2018
Aanrader!
Vandaag arriveerde een leuke doos met daarin een persoonlijke boodschap, cadeautjes voor nichtje en neefje én de muurstickers van batman voor op ons zoontje zijn kamer. Zijn gezicht straalde! Dan kjewel voor de snelle afhandeling, de fijne manier van inpakken, de leuke hebbedingetjes ! Tot nog eens!
Gemiddelde score:

Els - Essen 21:37:29 12-10-2018
Super mooie spulletjes !
Word super snel geleverd en verzorgd opgestuurd ! Mijn kindjes zijn super blij met de aankleding van hun kamer ! Het leukste vonden ze wel het ballonnetje die ze bij het pakje kregen Haha. Je weet niet wat kiezen hier je vind echt de allermooiste decoratie en speelgoed voor de kindjes !
Gemiddelde score:

Angelique - Borgerhout 12:14:44 11-08-2018
Panda knuffel
Heel mooie ervaring om bij littlethingz een bestelling te doen, ben ook heel tevreden over de snelle levering en van de mooi afgewerkte knuffel het zoontje van mijn neefje zal tevreden zijn en kan best wel zien dat jullie wel goede kwaliteit bieden voor een goede prijs, dus voor baby artikelen één adres littlethingz.b e.
Gemiddelde score:

jean-pierre Janssen - Lanklaar 22:16:31 11-06-2018
Super service
Wat een service. Direct antwoord op Facebook. Snelle verzending. Top!
Gemiddelde score:

Lynn - As 20:33:19 10-22-2018
Jellycat octopus odell
Zeer vlotte correcte service, 1 van de 2 bestelde knuffels had echter beschadiging, spijtig.
Gemiddelde score:

Laura Meulemeester - Gent 20:13:33 10-02-2018
verjaardagscadeautjes
Super fijne doos vandaag ontvangen!!! Al na 1 dag in huis, alles netjes en mooi ingepakt, en op vraag een stickertje erop met de inhoud. Wat een service!! Ik ben fan. Goede prijs, mooi collectie en gemakkelijke website. Ik kan haast niet wachten om mijn dochter haar reactie te zien op haar verjaardag! En dan aftellen naar Sinterklaas en Kerstmis en Pasen,en en en....
Gemiddelde score:

Leen Nolmans - Molenbeek-Wersbeek 20:17:52 09-11-2018
sac a dos SKIP'HOP ZOO
J'aime beaucoup cette série de sac a dos, nous avions acheté un premier sac pour la rentrée de notre premier enfant, 3 ans aprés il est encore en service! notre second enfant voulais aussi un sac "rigolo". Bonne qualité et porté fièrement.
Gemiddelde score:

Maëlys - Albertville 10:18:52 09-04-2018
Achat de cartables Trixie, "the fox" et Froy&Dind, modèle Koi
J'adoooore mes achats et mes enfants sont ravis. Leur taille est parfaite tant pour les primaires que pour les maternelles et leur design est top. J'espère qu'ils s'avèreront solides car je les trouve vraiment adorables et j'espère que mes enfants les utiliseront longtemps!
Gemiddelde score:

marlais - hennuyères 09:56:43 08-29-2018
aankoop
eerste keer een bestelling gedaan, op vrijdag besteld en maandag werd alles mooi verzorgd afgeleverd en ingepakt, zee r goede service en mooie spulletjes ! KV Brussel
Gemiddelde score:

anoniem - Brussel 13:47:31 08-13-2018
Aankoop cadeautje geboorte
Zoals gevraagd werd het cadeautje heel mooi ingepakt. De enige opmerking dat we hebben is dat de prijs nog aan het cadeautje hing toen het door de ontvanger opengemaakt werd. Het is jammer dat jullie hier niet aan gedacht hebben bij het inpakken. V oor de rest heel tevreden van de service en snelle levering.
Gemiddelde score:

Amber - Sint-Amandsberg 13:34:32 08-11-2018
Super service!
Bedankt voor de super service! De boekentas is helemaal top en mooi ingepakt met een super kaartje erbij!
Gemiddelde score:

Sarah - Wolvertem 11:40:32 08-09-2018
Vlotte levering, mooi ingepakt
Vlotte bestelling en levering. Cadeauverpakki ng gevraagd en het is erg mooi ingepakt! Tevreden klant.
Gemiddelde score:

Natasja Denies - Merelbeke 09:51:24 08-09-2018
Boekentas eerste leerjaar
Mijn dochter koos de roze glitterboekent as van Caramel&Cie. Ik had de afmetingen wel goed gelezen maar kon het mij niet 100% juist inbeelden. Toen de leverancier van DPD aanbelde was ik zo nieuwsgierig, ik opende als eerste de doos. Ik was ZO jaloers! Het is de perfecte boekentas voor haar grote stap naar het eerste leerjaar. Al het schoolgerief, boterhammen en koekjesdozen passen er in! Ik pak het opnieuw in om haar de verassing te doen als ze thuis komt!
Gemiddelde score:

Cindy Lopes - Neder- over- heembeek 15:24:39 08-03-2018
Grote boekentas
Klaas gaat naar het eerste studiejaar en heeft dan ook een coole boekentas nodig. Zijn oog viel meteen op de wolvenboekenta s!! Hij wou van geen andere meer horen, DIE moest het zijn. Gisteren besteld en vandaag al geleverd. Helemaal naar wens, goeie kwaliteit en prijs viel ook wel mee
Gemiddelde score:

Claudia - Hasselt 14:03:27 07-27-2018
superleuke boekentas
Net zoals vorig jaar voor de zoon, ook dit jaar geslaagd voor een superleuke boekentas voor de dochter die in september start in het eerste leerjaar. Heel mooie collectie en vlotte en correcte afhandeling. Ik ben fan!
Gemiddelde score:

Greet D. - Anzegem 19:47:50 07-06-2018

De waardering van www.littlethingz.be bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 2063 reviews.