Jeune Premier

Jeune Premier boekentas en pennenzakken

Jeune Premier bij Little Thingz. In stijl terug naar school met een knappe boekentas van Jeune Premier. Boekentassen binnenkort verkrijgbaar in onze handige online webshop.

Sinds 2012 ontwikkeld Jeune Premier leuke boekentassen met oog voor design en gewicht. Enkele jaren later zijn deze boekentassen niet meer weg te denken op de Belgische speelplaatsen. Een boekentas van Jeune Premier is immers niet enkel leuk en kleurrijk, ze zorgt bovendien voor een minimale belasting van uw kind.

Het verhaal van het boekentassen merk Jeune Premier:

Jeune premier werd opgericht in 2012 toen hun zoontje Ralph van 2.5 jaar naar de kleuterschool moest. De ouders van Ralph vonden geen geschikte boekentas die voldeed aan design en gewicht en besliste dan maar zelf een boekentas te laten maken en zo ontstond het begin van Jeune Premier. Aangezien er meer en meer vraag kwam van andere mama's naar de boekentas van Ralph, besliste de ouders van Ralph een eerste collectie te maken. En zo werden de eerste boekentassen van Jeune Premier al snel in de winkels verkocht.

Dit betekende de grote doorbraak voor Jeune Premier. En dus werden er nieuwe producten ontwikkeld zoals luiertassen, weekend tassen en rugzakken. Ondertussen staat het merk Jeune Premier dan ook niet langer alleen voor enkel "boekentassen" maar "bagagerie voor kinderen" "in de breedste zin van het woord. jouw Jeune Premier boekentas.

Eigenschappen van een Jeune Premier boekentas:

 • 2 jaar garantie
 • Sterke, kwalitatieve materialen
 • Kindvriendelijk en veilig
 • Productie met respect voor de omgeving

In onze ruime collectie boekentassen vindt elk kind zonder probleem zijn favoriete boekentas.

Weergave: Lijst / Rooster
Sorteer op:
Aantal weergegeven:
 • Boekentas it bag Maxi Cherry studs - Jeune Premier
  Boekentas it bag Maxi Cherry studs - Jeune Premier De Maxi Cherry studs boekentas, is ruim en praktisch voor de lagere school. Deze boekentas heeft binnenin 2 opbergvakken voor A4 mappen, een lunchbox en drinkfles. Een extra vak met rits voor kleine spullen en een karabijnhaak voor het bevestigen..
  Boekentas it bag Maxi Cherry stu...
  €129,90
 • Boekentas it bag Maxi Flamingo - Jeune Premier
  Boekentas it bag Maxi Flamingo - Jeune Premier De Maxi Flamingo boekentas, is ruim en praktisch voor de lagere school. Deze boekentas heeft binnenin 2 opbergvakken voor A4 mappen, een lunchbox en drinkfles. Een extra vak met rits voor kleine spullen en een karabijnhaak voor het bevestigen van je ..
  Boekentas it bag Maxi Flamingo -...
  €129,90
 • Boekentas it bag Maxi Lion Head - Jeune Premier
  Boekentas it bag Maxi Lion Head - Jeune Premier De Maxi Lion Head boekentas, is ruim en praktisch voor de lagere school. Deze boekentas heeft binnenin 2 opbergvakken voor A4 mappen, een lunchbox en drinkfles. Een extra vak met rits voor kleine spullen en een karabijnhaak voor het bevestigen van j..
  Boekentas it bag Maxi Lion Head ...
  €129,90
 • Boekentas it bag Maxi Sports jock - Jeune Premier
  Boekentas it bag Maxi Sports jock - Jeune Premier De Maxi Sports jock boekentas, is ruim en praktisch voor de lagere school. Deze boekentas heeft binnenin 2 opbergvakken voor A4 mappen, een lunchbox en drinkfles. Een extra vak met rits voor kleine spullen en een karabijnhaak voor het bevestigen v..
  Boekentas it bag Maxi Sports joc...
  €129,90
 • Boekentas it bag Maxi Unicorn Gold - Jeune Premier
  Boekentas it bag Maxi Unicorn Gold - Jeune Premier De Maxi Unicorn Gold boekentas, is ruim en praktisch voor de lagere school. Deze boekentas heeft binnenin 2 opbergvakken voor A4 mappen, een lunchbox en drinkfles. Een extra vak met rits voor kleine spullen en een karabijnhaak voor het bevestigen..
  Boekentas it bag Maxi Unicorn Go...
  €129,90
 • Boekentas Classic midi Daisies - Jeune Premier
  Boekentas Classic midi Daisies - Jeune Premier De boekentas Classic midi Daisies, is ruim en praktisch voor de eerste jaren van de lagere school. Deze boekentas heeft binnenin 1 ruim opbergvak voor een A4 map, een lunchbox en drinkfles. Een extra vak met rits voor kleine spullen en een ..
  Boekentas Classic midi Daisies -...
  €99,90
 • Boekentas Classic midi rainbow unicorn - Jeune Premier
  Boekentas Classic midi rainbow unicorn - Jeune Premier De boekentas Classic midi rainbow unicorn, is ruim en praktisch voor de eerste jaren van de lagere school. Deze boekentas heeft binnenin 1 ruim opbergvak voor een A4 map, een lunchbox en drinkfles. Een extra vak met rits voor kleine..
  Boekentas Classic midi rainbow u...
  €99,90
 • Boekentas Classic midi Tiger navy - Jeune Premier
  Boekentas Classic midi Tiger navy - Jeune Premier De boekentas Classic midi Tiger navy, is ruim en praktisch voor de eerste jaren van de lagere school. Deze boekentas heeft binnenin 1 ruim opbergvak voor een A4 map, een lunchbox en drinkfles. Een extra vak met rits voor kleine spullen e..
  Boekentas Classic midi Tiger nav...
  €99,90
 • Boekentas it bag Midi Cherry pompon - Jeune Premier
  Boekentas it bag Midi Cherry pompon - Jeune Premier De Midi Cherry pompon boekentas, is ruim en praktisch voor de eerste jaren van de lagere school. Deze boekentas heeft binnenin 1 ruim opbergvak voor een A4 map, een lunchbox en drinkfles. Een extra vak met rits voor kleine spullen en een karabij..
  Boekentas it bag Midi Cherry pom...
  €119,90
 • Boekentas it bag Midi Compass - Jeune Premier
  Boekentas it bag Midi Compass - Jeune Premier De Midi Compass boekentas, is ruim en praktisch voor de eerste jaren van de lagere school. Deze boekentas heeft binnenin 1 ruim opbergvak voor een A4 map, een lunchbox en drinkfles. Een extra vak met rits voor kleine spullen en een karabijnhaak voor h..
  Boekentas it bag Midi Compass - ...
  €119,90
 • Boekentas it bag Midi Flamingo - Jeune Premier
  Boekentas it bag Midi Flamingo - Jeune Premier De Midi Flamingo boekentas, is ruim en praktisch voor de eerste jaren van de lagere school. Deze boekentas heeft binnenin 1 ruim opbergvak voor een A4 map, een lunchbox en drinkfles. Een extra vak met rits voor kleine spullen en een karabijnhaak voor..
  Boekentas it bag Midi Flamingo -...
  €109,90
 • Boekentas it bag Midi Giraffe - Jeune Premier
  Boekentas it bag Midi Giraffe - Jeune Premier De Midi Giraffe boekentas, is ruim en praktisch voor de eerste jaren van de lagere school. Deze boekentas heeft binnenin 1 ruim opbergvak voor een A4 map, een lunchbox en drinkfles. Een extra vak met rits voor kleine spullen en een karabijnhaak voor h..
  Boekentas it bag Midi Giraffe - ...
  €119,90
 • Boekentas it bag Midi Lion head - Jeune Premier
  Boekentas it bag Midi Lion head - Jeune Premier De Midi Lion head boekentas, is ruim en praktisch voor de eerste jaren van de lagere school. Deze boekentas heeft binnenin 1 ruim opbergvak voor een A4 map, een lunchbox en drinkfles. Een extra vak met rits voor kleine spullen en een karabijnhaak vo..
  Boekentas it bag Midi Lion head ...
  €109,90
 • Boekentas it bag Midi Space rainbow - Jeune Premier
  Boekentas it bag Midi Space rainbow - Jeune Premier De Midi Space rainbow boekentas, is ruim en praktisch voor de eerste jaren van de lagere school. Deze boekentas heeft binnenin 1 ruim opbergvak voor een A4 map, een lunchbox en drinkfles. Een extra vak met rits voor kleine spullen en een karabij..
  Boekentas it bag Midi Space rain...
  €129,90
 • Boekentas it bag Midi Unicorn Gold - Jeune Premier
  Boekentas it bag Midi Unicorn Gold - Jeune Premier De Midi Unicorn Gold boekentas, is ruim en praktisch voor de eerste jaren van de lagere school. Deze boekentas heeft binnenin 1 ruim opbergvak voor een A4 map, een lunchbox en drinkfles. Een extra vak met rits voor kleine spullen en een karabijnh..
  Boekentas it bag Midi Unicorn Go...
  €119,90
 • Boekentas it bag Midi Viking - Jeune Premier
  Boekentas it bag Midi Viking - Jeune Premier De Midi Viking boekentas, is ruim en praktisch voor de eerste jaren van de lagere school. Deze boekentas heeft binnenin 1 ruim opbergvak voor een A4 map, een lunchbox en drinkfles. Een extra vak met rits voor kleine spullen en een karabijnhaak voor het..
  Boekentas it bag Midi Viking - J...
  €119,90
 • Boekentas Signature midi Cherry pink - Jeune Premier
  Boekentas Signature midi Cherry pink - Jeune Premier De boekentas Signature midi Cherry pink, is ruim en praktisch voor de eerste jaren van de lagere school. Deze boekentas heeft binnenin 1 ruim opbergvak voor een A4 map, een lunchbox en drinkfles. Een extra vak met rits voor kleine spu..
  Boekentas Signature midi Cherry ...
  €99,90
 • Boekentas Signature midi Pencils - Jeune Premier
  Boekentas Signature midi Pencils - Jeune Premier De boekentas Signature midi Pencils, is ruim en praktisch voor de eerste jaren van de lagere school. Deze boekentas heeft binnenin 1 ruim opbergvak voor een A4 map, een lunchbox en drinkfles. Een extra vak met rits voor kleine spullen en ..
  Boekentas Signature midi Pencils...
  €99,90
 • Boekentas Signature midi Robot - Jeune Premier
  Boekentas Signature midi Robot - Jeune Premier De boekentas Signature midi Robot, is ruim en praktisch voor de eerste jaren van de lagere school. Deze boekentas heeft binnenin 1 ruim opbergvak voor een A4 map, een lunchbox en drinkfles. Een extra vak met rits voor kleine spullen en een ..
  Boekentas Signature midi Robot -...
  €99,90
 • Boekentas Signature midi Rocket - Jeune Premier
  Boekentas Signature midi Rocket - Jeune Premier De boekentas Signature midi Rocket, is ruim en praktisch voor de eerste jaren van de lagere school. Deze boekentas heeft binnenin 1 ruim opbergvak voor een A4 map, een lunchbox en drinkfles. Een extra vak met rits voor kleine spullen en ee..
  Boekentas Signature midi Rocket ...
  €99,90
 • Jeune Premier - pennenzak groot - Cherry Pink
  Pennenzak groot - Cherry Pink - Jeune Premier Merk: Jeune Premier Deze grote Jeune Premier pennenzak Cherry Pink is niet enkel handig, maar ook nog eens super hip! Steek je pennen, potloden, meetlat en andere kleine schoolspullen in deze ruime pennenzak en je bent klaar voor een druk..
  Pennenzak groot - Cherry Pink - ...
  €29,90
 • Kleuterboekentas It bag Mini Alpaca - Jeune Premier
  Kleuterboekentas It bag Mini Alpaca - Jeune Premier Met deze kleurterboekentas It bag Mini Alpaca, gaat jouw kind met plezier naar de kleuterklas! Een mooie kwalitatieve boekentas in praktisch mini formaat met prachtig design. Jouw kleuter zal vast en zeker opvallen met deze kleuterboekentas. Het..
  Kleuterboekentas It bag Mini Alp...
  €79,90
 • Kleuterboekentas It bag Mini Butterfly gold - Jeune Premier
  Kleuterboekentas It bag Mini Butterfly gold - Jeune Premier Met deze kleurterboekentas It bag Mini Butterfly gold, gaat jouw kind met plezier naar de kleuterklas! Een mooie kwalitatieve boekentas in praktisch mini formaat met prachtig design. Jouw kleuter zal vast en zeker opvallen met deze kleut..
  Kleuterboekentas It bag Mini But...
  €85,00
 • Kleuterboekentas It bag Mini Cherry pompon - Jeune Premier
  Kleuterboekentas It bag Mini Cherry pompon - Jeune Premier Met deze kleurterboekentas It bag Mini Cherry pompon, gaat jouw kind met plezier naar de kleuterklas! Een mooie kwalitatieve boekentas in praktisch mini formaat met prachtig design. Jouw kleuter zal vast en zeker opvallen met deze kleuter..
  Kleuterboekentas It bag Mini Che...
  €79,90

De waardering van www.littlethingz.be bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 2396 reviews.

Nieuwsbrief
Schrijf je in en krijg 10% korting op je eerste aankoop!

* E-mail adres: