KG Design

KG Design

KG Design, unieke decoratie voor het interieur en de kinderkamer. Bekijk nu het mooie aanbod decoratieve spaarpotten en placemats in de online shop van Little Thingz.

KG Design is een prachtig Zweeds merk dat unieke decoratie voor het interieur en de kinderkamer ontwerpt. Zo zijn de KG design spaarpotten uit silicone in de vorm van een stoere robot en een mooie uil echte eyecatchers voor iedere jongens- en meisjeskamer.  Sparen wordt dan ook super leuk met zo een stoere robot spaarpot of mooie uil spaarpot.

Daarnaast wordt tafelen met KG Design super gezellig. De prachtige wolk placemats zijn origineel en wondermooi. De wolk placemat is niet enkel mooi als decoratie op de tafel, maar ook nog eens fijn in gebruik. Gemaakt uit silicone is deze placemat de ideale anti-slip onderlegger
tijdens het eten en nog eens eenvoudig schoon te maken met een natte doek.

Alle prachtige KG Design producten zijn gemaakt uit BPA vrij silicone, niet giftig dus en daardoor perfect geschikt voor kinderen van iedere leeftijd.

Laat je betoveren door de prachtige KG Design decoratie voor je interieur. En shop nu het ruime aanbod robot en uil spaarpotten en wolk placemats in de online shop van Little Thingz.

Weergave: Lijst / Rooster
Sorteer op:
Aantal weergegeven:
 • Robot spaarpot mint - KG Design
  KG design mint spaarpot in de vorm van een coole robot Merk: KG Design Super cool deze mint spaarpot van KG Design. Centjes sparen en zakgeld bewaren wordt nu heel leuk met zo een knappe spaarpot in de vorm van een robot. Zit je spaarpot helemaal vol of wil je graag je geld..
  KG design mint spaarpot in ...
  €15,95
 • Wolk placemat grijs - KG Design
  KG Design - grijs placemat wolk Merk: KG Design Deze prachtige wolk is een leuke placemat in trendy grijs van KG Design. De placemat is gemaakt uit silicone waardoor ze makkelijk schoon te maken is en een handige antislip onderlegger vormt tijdens het eten. Met deze wolk pl..
  KG Design - grijs placemat ...
  €15,95
 • Wolk placemat lichtblauw - KG Design
  KG Design - lichtblauwe placemat wolk Merk: KG Design Deze prachtige wolk is een leuke placemat in trendy lichtblauw van KG Design. De placemat is gemaakt uit silicone waardoor ze makkelijk schoon te maken is en een handige antislip onderlegger vormt tijdens het eten. Met d..
  KG Design - lichtblauwe pla...
  €15,95
 • Wolk placemat mint - KG Design
  KG Design - roze placemat wolk Merk: KG Design Deze prachtige wolk is een leuke placemat in trendy roze van KG Design. De placemat is gemaakt uit silicone waardoor ze makkelijk schoon te maken is en een handige antislip onderlegger vormt tijdens het eten. Met deze wolk placemat wordt..
  KG Design - roze placemat wolk ...
  €15,95
 • Robot spaarpot blauw - KG Design
  KG design blauwe spaarpot in de vorm van een coole robot Merk: KG Design Super cool deze blauwe spaarpot van KG Design. Centjes sparen en zakgeld bewaren wordt nu heel leuk met zo een knappe spaarpot in de vorm van een robot. Zit je spaarpot helemaal vol of wil je graag je ..
  KG design blauwe spaarpot i...
  €15,95
 • Robot spaarpot grijs - KG Design
  KG design grijze spaarpot in de vorm van een coole robot Merk: KG Design Super cool deze grijze spaarpot van KG Design. Centjes sparen en zakgeld bewaren wordt nu heel leuk met zo een knappe spaarpot in de vorm van een robot. Zit je spaarpot helemaal vol of wil je graag je geld ..
  KG design grijze spaarpot i...
  €15,95
 • Robot spaarpot zwart - KG Design
  KG design zwarte spaarpot in de vorm van een coole robot Merk: KG Design Super cool deze zwarte robot spaarpot van KG Design. Centjes sparen en zakgeld bewaren wordt nu heel leuk met zo een knappe spaarpot in de vorm van een robot. Zit je spaarpot helemaal vol of wil je graag je geld..
  KG design zwarte spaarpot in de ...
  €15,95
 • Uil spaarpot grijs - KG Design
  KG Design grijs kleurige spaarpot in de vorm van een uil Merk: KG Design Met deze prachtige uil spaarpot in grijs van KG Design wordt sparen super leuk! Stop al je zakgeld in deze knappe spaarpot, de uil zal met plezier jouw centjes bewaren. Wil je graag je geld tellen of uitgeven, o..
  KG Design grijs kleurige spaarpo...
  €13,95
 • Wolk placemat mint - KG Design
  KG Design - mint placemat wolk Merk: KG Design Deze prachtige wolk is een leuke placemat in trendy mint van KG Design. De placemat is gemaakt uit silicone waardoor ze makkelijk schoon te maken is en een handige antislip onderlegger vormt tijdens het eten. Met deze wolk placemat wordt..
  KG Design - mint placemat wolk ...
  €15,95
 • Wolk placemat wit - KG Design
  KG Design - witte placemat wolk Merk: KG Design Een wondermooie witte wolk als leuke placemat van KG Design. De placemat is gemaakt uit silicone en dus makkelijk schoon te maken. Het is een handige antislip onderlegger perfct tijdens etenstijd. Met deze witte wolk placemat van KG Des..
  KG Design - witte placemat wolk ...
  €15,95
 • Wolk placemat zwart - KG Design
  KG Design - zwarte placemat wolk Merk: KG Design Een grote wolk als leuke placemat in stoer zwart van KG Design. Deze knappe placemat uit silicone is makkelijk schoon te maken en een handige antislip onderlegger tijdens etenstijd. Maak met deze wolk placemat van elke maaltijd een gez..
  KG Design - zwarte placemat wolk...
  €15,95

De waardering van www.littlethingz.be bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 2148 reviews.