Kid's Concept

Sfeervol speelgoed en decoratie artikelen met oog voor detail. Dat moet Kid’s Concept zijn!

Kid’s Concept is een gerenommeerd Zweeds merk. Kids Concept staat voor voor unieke, originele decoratie artikelen en speelgoed voor kinderen van 0 tot 7 jaar. Als je op zoek bent naar leuke ideeën om de kinderkamer aan te kleden, neem je best een kijkje in het ruime Kid’s Concept assortiment van Little Thingz. De decoratie artikelen en speelgoed van Kid’s Concept worden gekenmerkt door hun sfeervolle vormgeving en afwerking met veel oog voor detail. De producten van Kid’s Concept kunnen gerust kleine kunstwerkjes genoemd worden.

Kid's Concept & Little Thingz, echt alles voor de kinderkamer

In het ruime Kid’s Concept assortiment van Little Thingz vind je écht alles voor de kinderkamer. Je vindt er een heleboel leuke, kleurrijke en unieke decoratie artikelen en speelgoed. Kid’s Concept biedt speelgoed en decoratie artikelen aan voor kinderen van alle leeftijden.
Ben je op zoek naar leuke ideetjes voor het aankleden van de babykamer? Met een leuke poppenwagen, schommelpaard of blokkendoos van Kid’s Concept tover je een glimlach op het gezicht van ieder kind. Ook voor iets oudere kinderen ben je bij Little Thingz steeds aan het juiste adres. Coole muziekinstrumenten of een stoere gereedschapskist sluiten naadloos aan bij iedere kinderkamer.
Little Thingz en Kid’s Concept, dé referentie voor een leuke kinderkamer.

Weergave: Lijst / Rooster
Sorteer op:
Aantal weergegeven:
 • Schommelpaard Kid's Concept Rocking Mammoet
  Rocking Mammoet Kid's Concept schommpelpaard Merk: Kid's Concept Een super leuk schommelpaard van het Zweedse Kid's Concept deze Rocking Mammoet. Kinderen spelen en schommelen met veel plezier op dit hobbelpaard. Deze rocking mammoet is dan ook de ideale aanvulling in iedere k..
  Rocking Mammoet Kid's Concep...
  €149,95
 • Blokken Woodland - Kid's Concept
  Kid's Concept blokken Woodland Merk: Kid's Concept Met deze 10 leuke blokken in prachtig Woodland thema van het Zweedse Kid's Concept leert jouw kind plezierig tellen, grijpen, bouwen, puzzelen, vormen en kleuren herkennen. Kinderen vormen met deze speelgoed blokken een pracht..
  Kid's Concept blokken Woodla...
  €34,95
 • Blokkendoos Woodland pastel - Kid's Concept
  Kid's Concept blokkendoos Woodland pastel Merk: Kid's Concept Met deze leuke blokkendoos in prachtig Woodland pastel thema van het Zweedse Kid's Concept leert jouw kind de basisvormen herkennen en zijn fijne motoriek en coördinatie oefenen. De blokkendoos bevat 6 blokken ..
  Kid's Concept blokkendoos Wo...
  €29,95
 • Gereedschapskist zwart - wit - Kid's Concept
  Kid's Concept - gereedschapskist zwart - wit Merk: Kid's Concept Deze gereedsschapskist van het Zweedse Kid's Concept is gemaakt voor stoere kids die graag papa helpen met zagen, timmeren, ... en allerhande klusjes in huis. De houten gereedshapskist bevat verschillende houten ..
  Kid's Concept - gereedschaps...
  €33,95
 • Gitaar blauw - Kid's Concept
  Kid's Concept - gitaar blauw Merk: Kid's Concept Breng kinderen in aanraking met muziek met deze stoere blauwe gitaar van Kid's Concept. De gitaar is dan ook het ideale muziekinstrument voor jonge muzikantjes die graag op het podium schitteren. Ontdek alle andere Kid's Con..
  Kid's Concept - gitaar blauw...
  €29,95
 • Gitaar zwart - Kid's Concept
  Kid's Concept - gitaar zwart Merk: Kid's Concept Deze stoere gitaar van Kid's Concept brengt kinderen in aanraking met muziek. De gitaar is dan ook het ideale muziekinstrument voor jonge muzikantjes die graag op het podium schitteren. Ontdek alle andere Kid's Concept muzie..
  Kid's Concept - gitaar zwart...
  €29,95
 • Houten keukentje - wit - Kid's Concept
  Kid's Concept - houten keukentje - wit Merk: Kid's Concept In dit prachtige houten keukentje van het Scnadinavische Kid's Concept kunnen kleine keukenprinsen en -prinsessen zich helemaal uitleven. Het houten keukentje is tot in de kleinste details afgewerkt en voorzien van een..
  Kid's Concept - houten keuke...
  €149,95
 • Kid's Concept - gitaar mint
  Gitaar mint - Kid's Concept Merk: Kid's Concept Deze Kid's Concept gitaar in prachtig mint brengt kinderen in aanraking met muziek. De gitaar is dan ook het ideale muziekinstrument voor jonge muzikantjes die graag op het podium schitteren. Ontdek alle andere Kid's Concept ..
  Gitaar mint - Kid's Concept ...
  €29,95
 • Kid's Concept - gitaar roze
  Gitaar roze - Kid's Concept Merk: Kid's Concept Deze prachtige roze gitaar van het Zweedse Kid's Concept laat kinderen kennismaken met muziek. De gitaar is het ideale muziekinstrument voor jonge muzikantjes die graag op het podium schitteren. Ontdek alle andere Kid's Conce..
  Gitaar roze - Kid's Concept ...
  €29,95
 • Kid's Concept - muziekinstrumenten mint
  Muziekinstrumenten mint - Kid's Concept Merk: Kid's Concept Met deze Kid's Concept muziekinstrumenten in prachtige mint kleur, maken kleine muzikantjes vrolijk muziek! De set muziekinstrumenten bestaat uit een maracas, een mondharmonica en een blokfluit. De muziekinstrumenten ..
  Muziekinstrumenten mint - Kid...
  €26,95
 • Kid's Concept - Poppenwagen met bedset roze
  Poppenwagen met bedset wit - Kid's Concept Merk: Kid's Concept Met deze mooie roze Kid's Concept poppenwagen gaan kleine poppenmoeders graag op stap. De poppenwagen is gemaakt uit hout en prachtig afgewerkt met oog voor detail. Zo zijn de wielen van deze poppenwagen voorzien v..
  Poppenwagen met bedset wit - Kid...
  €89,95
 • Kid's Concept - trommel mint
  Trommel mint - Kid's Concept Merk: Kid's Concept Met deze Kid's Concept trommel in prachtig mint, maken kleine muzikantjes vrolijk muziek! De trommel is gemaakt uit hout en wordt geleverd met 2 houten stokken. Ontdek alle andere Kid's Concept muziekinstrumenten en vorm nu ..
  Trommel mint - Kid's Concept...
  €27,50
 • Kid's Concept - trommel roze
  Trommel roze - Kid's Concept Merk: Kid's Concept Met deze prachtig roze trommel van het Zweedse Kid's Concept maken kleine muzikantjes vrolijk muziek! De trommel is gemaakt uit hout en wordt geleverd met 2 houten stokken. Ontdek alle andere Kid's Concept muziekinstrumenten..
  Trommel roze - Kid's Concept...
  €27,50
 • Legpuzzel Woodland - Kid's Concept
  Kid's Concept legpuzzel Woodland Merk: Kid's Concept Super leuke legpuzzel in prachtig Woodland thema van het Zweedse Kid's Concept. Met deze puzzel leert jouw kind vormen en figuren herkennen. In de houten puzzel zitten 8 vormpjes die kleine kinderhandjes heel gemakkelijk kun..
  Kid's Concept legpuzzel Wood...
  €14,50
 • Mammoet trekdier Kid's Concept
  Kid's Concept mammoet trekdier Merk: Kid's Concept Dit mammoet trekdier van het Zweedse Kid's Concept is het ideale trekspeeltje om jouw kind te begeleiden bij de eerste stapjes. De mammoet is lekker zacht en schattig en neem je overal mee op stap aan zijn trekkoord, op ontdek..
  Kid's Concept mammoet trekdi...
  €43,95
 • Muziekinstrumenten zwart - Kid's Concept
  Kid's Concept - muziekinstrumenten zwart Merk: Kid's Concept Met deze leuke muziekinstrumenten van Kid's Concept maken kleine muzikantjes vrolijk muziek! De set muziekinstrumenten bestaat uit een maracas, een mondharmonica en een blokfluit. De muziekinstrumenten zijn gemaakt u..
  Kid's Concept - muziekinstru...
  €26,95
 • Poppenwagen met bedset wit - Kid's Concept
  Kid's Concept - Poppenwagen met bedset wit Merk: Kid's Concept Met deze prachtige poppenwagen van Kid's Concept gaan kleine poppenmoeders graag op stap. De poppenwagen is gemaakt uit hout en prachtig afgewerkt met oog voor detail. Zo zijn de wielen van deze poppenwagen voorzie..
  Kid's Concept - Poppenwagen ...
  €89,95
 • Schommelpaard - Rocking Horse - roze - Kid's Concept
  Kid's Concept - schommelpaard - Rocking Horse - roze Merk: Kid's Concept Dit prachtige roze schommelpaard van het Zweedse Kid's Concept is de ideale Rocking Horse voor de speelkamer en de kinderkamer. Kinderen spelen en schommelen met veel plezier op dit hobbelpaard. Met ..
  Kid's Concept - schommelpaar...
  €115,95
 • Schommelpaard - Rocking Horse - zwart-wit - Kid's Concept
  Kid's Concept - schommelpaard - Rocking Horse - zwart-wit Merk: Kid's Concept Een prachtig zwart wit gestreept schommelpaard van het Zweedse Kid's Concept deze Rocking Horse. Kinderen spelen en schommelen met veel plezier op dit hobbelpaard. Dit schommelpaard is dan ook de ide..
  Kid's Concept - schommelpaar...
  €115,95
 • Trommel blauw - Kid's Concept
  Kid's Concept - trommel blauw Merk: Kid's Concept Kleine muzikantjes maken met deze stoere blauwe trommel van Kid's Concept vrolijk muziek! De trommel is gemaakt uit hout en wordt geleverd met 2 houten stokken. Ontdek alle andere Kid's Concept muziekinstrumenten en vorm nu..
  Kid's Concept - trommel blau...
  €27,50
 • Trommel zwart - Kid's Concept
  Kid's Concept - trommel zwart Merk: Kid's Concept Met deze stoere trommel van Kid's Concept maken kleine muzikantjes vrolijk muziek! De trommel is gemaakt uit hout en wordt geleverd met 2 houten stokken. Ontdek alle andere Kid's Concept muziekinstrumenten en vorm nu een st..
  Kid's Concept - trommel zwar...
  €27,50
 • Verjaardagstaart - Kid's Concept
  Kid's Concept verjaardagstaart  Merk: Kid's Concept Met deze prachtige verjaardagstaart van het Zweedse merk Kid's Concept is het alle dagen feest! De kaarsjes, het bord en de taartschep zijn inbegrepen. Kinderen kunnen deze taart zelf versieren, opscheppen en uitdel..
  Kid's Concept verjaardagstaa...
  €24,95