Dierenkoppen

De leukste en de zachtste dierenkoppen voor aan de muur vind je online bij Little Thingz.

Een pluche dierenkop is de ideale kinderkamer decoratie voor een gezellige en warme sfeer. Maar deze dierenhoofden passen ook perfect in ieder interieur. Met een dierenkop breng je het prachtige dierenrijk in je huis. De zachte pluche dierenhoofden spreken dan ook tot de verbeelding van jong en oud. Er is voor iedereen wat wils, zo kan je kiezen voor een dierenkop: ijsbeer, eland, leeuw, panda, konijn, ... Stuk voor stuk prachtig afgewerkte dierenhoofden uit kwalitatief hoogstaande materialen, met de hand gemaakt. 

Een leuke pluche dierenkop voor de aan de wand in de kinderkamer of je interieur shop je online bij Little Thingz. 

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Childwood - muurdecoratie - dierenkop - olifant

  Childwood - muurdecoratie - dierenkop - olifant

  Muurdecoratie - dierenkop - olifant - Childwood Merk: Childwood Deze grijze lieverd met lange slurf en grote oren van Childwood is een prachtige muurdecoratie. Het is een leuke vilten dierenkop olifant, de perfecte muurdecoratie voor de kinderkamer en het interieur! Zo krijgt deze lieve g..
  Muurdecoratie - dierenkop - olif...
  €29,50 incl btw
 • Dierenkop - trofee - Bruine Beer Oliver - Bibib - Wild and Soft

  Dierenkop - trofee - Bruine Beer Oliver - Bibib - Wild and Soft

  Bibib - Wild and Soft - dierenkop - trofee - Bruine Beer Oliver Merk: Bibib - Wild and Soft Bruine Beer Oliver is een knappe trofee en super zachte dierenkop van Bibib - Wild and Soft. Deze dierenkop is een echte eyecather in de kinderkamer en het interieur! Bruine Beer Oliver is een prac..
  Bibib - Wild and Soft - dierenko...
  €51,95 incl btw
 • Dierenkop - trofee - Eenhoorn Claire - Bibib - Wild and Soft

  Dierenkop - trofee - Eenhoorn Claire - Bibib - Wild and Soft

  Bibib - Wild and Soft - dierenkop - trofee - Eenhoorn Claire Merk: Bibib - Wild and Soft Deze betoverend mooie dierenkop Eenhoorn Claire mag absoluut niet ontbreken in de kinderkamer of jouw interieur! Eenhoorn Claire is een prachtige pluche dierenkop die ideaal is als decoratie aan de wa..
  Bibib - Wild and Soft - dierenko...
  €57,95 incl btw
 • Dierenkop - trofee - eland Alfred - Bibib - Wild and Soft

  Dierenkop - trofee - eland Alfred - Bibib - Wild and Soft

  Bibib - Wild and Soft - dierenkop - trofee - eland Alfred Merk: Bibib - Wild and Soft Eland Alfred is een zachte trofee die prachtig prijkt aan de muur in je woning. Deze leuke dierenkop van Bibib - Wild and Soft is een echte eyecather in de kinderkamer en het interieur! eland Alfred is e..
  Bibib - Wild and Soft - dierenko...
  €51,95 incl btw
 • Dierenkop - trofee - ezel Francis - Bibib - Wild and Soft

  Dierenkop - trofee - ezel Francis - Bibib - Wild and Soft

  Bibib - Wild and Soft - dierenkop - trofee - ezel Francis Merk: Bibib - Wild and Soft Deze leuke dierenkop Ezel Francis mag absoluut niet ontbreken in de kinderkamer of jouw interieur! Ezel Francis is een prachtige pluche dierenkop die ideaal is als decoratie aan de wand. Deze pracht..
  Bibib - Wild and Soft - dierenko...
  €58,85 incl btw
 • Dierenkop - trofee - flamingo Sophia - Bibib - Wild and Soft

  Dierenkop - trofee - flamingo Sophia - Bibib - Wild and Soft

  Bibib - Wild and Soft - dierenkop - trofee - flamingo Sophia Merk: Bibib - Wild and Soft Deze mooie roze dierenkop flamingo Sophia mag zeker niet ontbreken in de kinderkamer of jouw interieur! Sophia de flamingo is een prachtige pluche dierenkop die ideaal is als decoratie aan de wand. De..
  Bibib - Wild and Soft - dierenko...
  €43,95 incl btw
 • Dierenkop - trofee - giraf Ruby - Bibib - Wild and Soft

  Dierenkop - trofee - giraf Ruby - Bibib - Wild and Soft

  Bibib - Wild and Soft - dierenkop - trofee - giraf Ruby Merk: Bibib - Wild and Soft Giraf Ruby is een prachtige dierenkop van Bibib - Wild and Soft, die zeker niet mag ontbreken in de kinderkamer of jouw interieur! Giraf Ruby is een leuke pluche dierenkop die ideaal is als decoratie aan d..
  Bibib - Wild and Soft - dierenko...
  €45,50 incl btw
 • Dierenkop - trofee - haai Jack - Bibib - Wild and Soft

  Dierenkop - trofee - haai Jack - Bibib - Wild and Soft

  Bibib - Wild and Soft - dierenkop - trofee - haai Jack Merk: Bibib - Wild and Soft Haai Jack is een stoere dierenkop en een prachtige trofee die prachtig prijkt aan de muur in de kinderkamer. Deze leuke dierenkop van Bibib - Wild and Soft is een echte eyecather in de kinderkamer en het in..
  Bibib - Wild and Soft - dierenko...
  €49,95 incl btw
 • Dierenkop - trofee - Ijsbeer Basile - Bibib - Wild and Soft

  Dierenkop - trofee - Ijsbeer Basile - Bibib - Wild and Soft

  Bibib - Wild and Soft - dierenkop - trofee - Ijsbeer Basile Merk: Bibib - Wild and Soft Deze knappe trofee en een stoere dierenkop Ijsbeer Basile van Bibib - Wild and Soft is een echte eyecather in de kinderkamer en het interieur! Ijsbeer Basile is een prachtige pluche dierenkop die ideaa..
  Bibib - Wild and Soft - dierenko...
  €50,95 incl btw
 • Dierenkop - trofee - konijn wit Alice - Bibib - Wild and Soft

  Dierenkop - trofee - konijn wit Alice - Bibib - Wild and Soft

  Bibib - Wild and Soft - dierenkop - trofee - konijn wit Alice Merk: Bibib - Wild and Soft Het witte konijn Alice is een prachtige dierenkop en mooie decoratie, die zeker niet mag ontbreken in de kinderkamer of jouw interieur! Konijn Alice is een zachte pluche dierenkop die ideaal is als d..
  Bibib - Wild and Soft - dierenko...
  €52,95 incl btw
 • Dierenkop - trofee - leeuw Cesar - Bibib - Wild and Soft

  Dierenkop - trofee - leeuw Cesar - Bibib - Wild and Soft

  Bibib - Wild and Soft - dierenkop - trofee - leeuw Cesar Merk: Bibib - Wild and Soft Leeuw Cesar is een koninklijke dierenkop met prachtige manen. Deze majestieuze dierenkop van Bibib - Wild and Soft is een echte eyecather in de kinderkamer en het interieur! Leeuw Cesar is een prachtige p..
  Bibib - Wild and Soft - dierenko...
  €42,45 incl btw
 • Dierenkop - trofee - olifant George - Bibib - Wild and Soft

  Dierenkop - trofee - olifant George - Bibib - Wild and Soft

  Bibib - Wild and Soft - dierenkop - trofee - olifant George Merk: Bibib - Wild and Soft Olifant George is een grijze lieverd met lange slurf en grote oren. Deze leuke dierenkop van Bibib - Wild and Soft is een echte eyecather in de kinderkamer en het interieur! Olifant George is een prach..
  Bibib - Wild and Soft - dierenko...
  €56,50 incl btw
 • Dierenkop - trofee - Panda Thomas - Bibib - Wild and Soft

  Dierenkop - trofee - Panda Thomas - Bibib - Wild and Soft

  Bibib - Wild and Soft - dierenkop - trofee - Panda Thomas Merk: Bibib - Wild and Soft Panda Thomas is leuke dierenkop van Bibib - Wild and Soft. Deze zwart witte panda is een echte eyecather in de kinderkamer en het interieur! Panda Thomas is een prachtige pluche dierenkop die ideaal is a..
  Bibib - Wild and Soft - dierenko...
  €49,95 incl btw
 • Dierenkop - trofee - pauw Elliott - Bibib - Wild and Soft

  Dierenkop - trofee - pauw Elliott - Bibib - Wild and Soft

  Bibib - Wild and Soft - dierenkop - trofee - pauw Elliott Merk: Bibib - Wild and Soft Deze sierlijk blauwe dierenkop pauw Elliott mag zeker niet ontbreken in de kinderkamer of jouw interieur! Elliott de pauw is een prachtige pluche dierenkop die ideaal is als decoratie aan de wand. D..
  Bibib - Wild and Soft - dierenko...
  €47,85 incl btw
 • Dierenkop - trofee - Tijger Felix - Bibib - Wild and Soft

  Dierenkop - trofee - Tijger Felix - Bibib - Wild and Soft

  Bibib - Wild and Soft - dierenkop - trofee - Tijger Felix Merk: Bibib - Wild and Soft Tijger Felix is een knappe trofee en een stoere dierenkop die prachtig prijkt aan de muur in de kinderkamer. Deze leuke dierenkop van Bibib - Wild and Soft is een echte eyecather in de kinderkamer en het..
  Bibib - Wild and Soft - dierenko...
  €42,45 incl btw
 • Dierenkop - trofee - Vos Louis - Bibib - Wild and Soft

  Dierenkop - trofee - Vos Louis - Bibib - Wild and Soft

  Bibib - Wild and Soft - dierenkop - trofee - Vos Louis Merk: Bibib - Wild and Soft Deze guitige Vos Louis is leuke dierenkop van Bibib - Wild and Soft. De vos is een echte eyecather in de kinderkamer en het interieur! Vos Louis is een prachtige pluche dierenkop die ideaal is als decoratie..
  Bibib - Wild and Soft - dierenko...
  €54,95 incl btw
 • Dierenkop - trofee - waterbuffel Oscar - Bibib - Wild and Soft

  Dierenkop - trofee - waterbuffel Oscar - Bibib - Wild and Soft

  Bibib - Wild and Soft - dierenkop - trofee - waterbuffel Oscar Merk: Bibib - Wild and Soft Deze dierenkop waterbuffel Oscar mag absoluut niet ontbreken in de kinderkamer of jouw interieur! Waterbuffel Oscar is een prachtige pluche dierenkop die ideaal is als decoratie aan de wand. De..
  Bibib - Wild and Soft - dierenko...
  €59,95 incl btw
 • Eenhoorn - vermomming - Bibib - Wild and Soft

  Eenhoorn - vermomming - Bibib - Wild and Soft

  Bibib - Wild and Soft - vermomming - eenhoorn Merk: Bibib - Wild and Soft Ben jij een magische eenhoorn? Met deze prachtige vermomming van Bibib - Wild and Soft verander je zo in een betoverende eenhoorn. Deze eenhoorn is een super leuke vermomming die past op een kinderhoofd, steek de ha..
  Bibib - Wild and Soft - vermommi...
  €99,00 incl btw