Kinderkamer inrichten

Als je een kinderkamer gaat inrichten spring je best even binnen bij Little Thingz. In onze handige webshop vind je alles voor de inrichting van elke jongenskamer én meisjeskamer.

Laat je inspireren door Little Thingz voor het inrichten van de coolste jongenskamer en de leukste meisjeskamer. In onze overzichtelijke webshop vind je de hipste spulletjes voor de perfecte kinderkamer inrichting. De inrichting van de jongenskamer of de meisjeskamer is een ware kunst. Laat je daarom inspireren door onze prachtige moodboards voor de kinderkamer en het inrichten.

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Nobodinoz zitzak Keops Bean Bag - Elements - Gold Bubble-White

  Nobodinoz zitzak Keops Bean Bag - Elements - Gold Bubble-White

  Zitzak Keops Bean Bag - Gold Bubble-White - Nobodinoz Elements Merk: Nobodinoz Nobodinoz zitzak Keops Bean Bag Gold Bubble-White. Deze zitzak uit de nieuwe Elements serie is een heerlijke poef om in neer te ploffen, te zitten, te luieren, te spelen en te relaxen. De Nobodinoz Elements ser..
  Zitzak Keops Bean Bag - Gold Bub...
  €59,95 incl btw
 • A Little Lovely Company - spiegel - panda beer

  A Little Lovely Company - spiegel - panda beer

  Spiegel - panda beer - A Little Lovely Company Merk: A Little Lovely Company Met je hoofd in de wolken. Met deze mooie spiegel in de vorm van een lieve panda of beer van A Little Lovely Company kan dit zeker en vast. De spiegel is gemaakt uit kindvriendelijke en veilig materiaal, zilveren..
  Spiegel - panda beer - A Little ...
  €18,95 incl btw
 • A Little Lovely Company - spiegel - wolk

  A Little Lovely Company - spiegel - wolk

  Spiegel - wolk - A Little Lovely Company Merk: A Little Lovely Company Met je hoofd in de wolken. Met deze mooie spiegel in de vorm van een lieve wolk van A Little Lovely Company kan dit zeker en vast. De spiegel is gemaakt uit kindvriendelijke en veilig materiaal, zilveren acryl (perspex..
  Spiegel - wolk - A Little Lovely...
  €18,95 incl btw
 • A Little Lovely Company nachtlampje ster geel

  A Little Lovely Company nachtlampje ster geel

  Nachtlampje ster geel - A Little Lovely Company Merk: A little lovely company Dit prachtige A Little Lovely nachtlampje in de vorm van een lieve ster in prachtig geel, is ideaal als zachte verlichting voor de baby- en kinderkamer. Deze mini sterlamp van A Little Lovely straalt een za..
  Nachtlampje ster geel - A Little...
  €12,95 incl btw
 • Decoratie maan met sterren - roze - 45 cm - Picca Loulou

  Decoratie maan met sterren - roze - 45 cm - Picca Loulou

  Decoratie maan met sterren -  roze - 45 cm - Picca Loulou Merk: Picca Loulou Warm roze decoratie maan met sterren. Prachtige muurdecoratie voor een sprookjesachtige kinderkamer. De sierlijke maan met gouden spikkels is onderaan afgewerkt met gouden sterren aan drie koordjes, achteraa..
  Decoratie maan met sterren -&nbs...
  €27,95 incl btw
 • Decoratie maan met sterren - grijs - 45 cm - Picca Loulou

  Decoratie maan met sterren - grijs - 45 cm - Picca Loulou

  Decoratie maan met sterren - grijs - 45 cm - Picca Loulou Merk: Picca Loulou Grijze decoratie maan met sterren. Prachtige muurdecoratie voor een sprookjesachtige kinderkamer. De sierlijke maan met gouden spikkels is onderaan afgewerkt met gouden sterren aan drie koordjes, achteraan verste..
  Decoratie maan met sterren - gri...
  €27,95 incl btw
 • Decoratie wolk met sterren - wit - 34 cm - Picca Loulou

  Decoratie wolk met sterren - wit - 34 cm - Picca Loulou

  Decoratie wolk met sterren - wit - 34 cm - Picca Loulou Merk: Picca Loulou Decoratie wolk met sterren. Prachtige hangdecoratie voor een sprookjesachtige kinderkamer. De sierlijke wolk met gouden spikkels is onderaan afgewerkt met gouden sterren aan drie koordjes en eenvoudig op te hangen ..
  Decoratie wolk met sterren - wit...
  €22,95 incl btw
 • Design Letters - babyboek - Baby's First Book - roze

  Design Letters - babyboek - Baby's First Book - roze

  Babyboek - roze - Baby's First Book - Design Letters Merk: Design Letters Het mooie roze Design Letters babyboek Baby's First Book, is een stijlvol, nuttig en uniek babyboek. Dit babyboek is ideaal voor het vastleggen van alle bijzondere herrinneringen aan het eerste levensjaar va..
  Babyboek - roze - Baby's Fir...
  €55,00 incl btw
 • Design Letters - babyboek - Baby's First Book - zwart

  Design Letters - babyboek - Baby's First Book - zwart

  Babyboek - zwart - Baby's First Book - Design Letters Merk: Design Letters Baby's First Book van Design Letters is een stijlvol, nuttig en uniek babyboek. Dit babyboek is ideaal voor het vastleggen van alle bijzondere herrinneringen aan het eerste levensjaar van jullie baby. In di..
  Babyboek - zwart - Baby's Fi...
  €55,00 incl btw
 • Design Letters - cijfers en letters letterbox wit voor message board

  Design Letters - cijfers en letters letterbox wit voor message board

  Cijfers en letters letterbox wit voor message board - Design Letters Merk: Design Letters Witte cijfers en letters voor de letterborden van Design Letters. Deze letterbox bevat 128 stuks cijfers en letters en is geschikt voor zowel het A4 als het A2 message board van Design Letters. De ci..
  Cijfers en letters letterbox wit...
  €22,00 incl btw
 • Design Letters - cijfers en letters letterbox zwart voor message board

  Design Letters - cijfers en letters letterbox zwart voor message board

  Cijfers en letters letterbox zwart voor message board - Design Letters Merk: Design Letters Zwarte cijfers en letters voor de Design Letters letterborden. Deze letterbox bevat 128 stuks cijfers en letters en is geschikt voor zowel het A4 als het A2 message board van Design Letters. De cij..
  Cijfers en letters letterbox zwa...
  €22,00 incl btw
 • Design Letters - letterbord A4 - Message Board - blauw

  Design Letters - letterbord A4 - Message Board - blauw

  Letterbord A4 - blauw - Message Board - Design Letters Merk: Design Letters Blauw Design Letters letterbord A4. Dit leuke letterbord is het ideale message board voor al jullie leuke berichtjes en quotes. Het letterbord is niet enkel leuk voor volwassenen, maar ook voor coole kids. Het let..
  Letterbord A4 - blauw - Message ...
  €23,00 incl btw
 • Design Letters - letterbord A4 - Message Board - roze

  Design Letters - letterbord A4 - Message Board - roze

  Letterbord A4 - roze - Message Board - Design Letters Merk: Design Letters Dit roze Design Letters letterbord in leuk A4 formaat is het ideale message board voor al jullie leuke berichtjes en quotes. Dit letterbord is niet enkel leuk voor volwassenen, maar ook voor coole kids. Het letterb..
  Letterbord A4 - roze - Message B...
  €23,00 incl btw
 • Design Letters - letterbord A4 - Message Board - zwart

  Design Letters - letterbord A4 - Message Board - zwart

  Letterbord A4 - zwart - Message Board - Design Letters Merk: Design Letters Dit stijlvolle Design Letters letterbord A4 is het ideale message board voor al jullie leuke berichtjes en quotes. Het letterbord is niet enkel leuk voor volwassenen, maar ook voor coole kids. Het letterbord breng..
  Letterbord A4 - zwart - Message ...
  €23,00 incl btw
 • Dierenkop - trofee - Bruine Beer Oliver - Bibib - Wild and Soft

  Dierenkop - trofee - Bruine Beer Oliver - Bibib - Wild and Soft

  Bibib - Wild and Soft - dierenkop - trofee - Bruine Beer Oliver Merk: Bibib - Wild and Soft Bruine Beer Oliver is een knappe trofee en super zachte dierenkop van Bibib - Wild and Soft. Deze dierenkop is een echte eyecather in de kinderkamer en het interieur! Bruine Beer Oliver is een prac..
  Bibib - Wild and Soft - dierenko...
  €59,50 incl btw
 • Dierenkop - trofee - Eenhoorn Claire - Bibib - Wild and Soft

  Dierenkop - trofee - Eenhoorn Claire - Bibib - Wild and Soft

  Bibib - Wild and Soft - dierenkop - trofee - Eenhoorn Claire Merk: Bibib - Wild and Soft Deze betoverend mooie dierenkop Eenhoorn Claire mag absoluut niet ontbreken in de kinderkamer of jouw interieur! Eenhoorn Claire is een prachtige pluche dierenkop die ideaal is als decoratie aan de wa..
  Bibib - Wild and Soft - dierenko...
  €59,50 incl btw
 • Dierenkop - trofee - eland Alfred - Bibib - Wild and Soft

  Dierenkop - trofee - eland Alfred - Bibib - Wild and Soft

  Bibib - Wild and Soft - dierenkop - trofee - eland Alfred Merk: Bibib - Wild and Soft Eland Alfred is een zachte trofee die prachtig prijkt aan de muur in je woning. Deze leuke dierenkop van Bibib - Wild and Soft is een echte eyecather in de kinderkamer en het interieur! eland Alfred is e..
  Bibib - Wild and Soft - dierenko...
  €59,50 incl btw
 • Dierenkop - trofee - flamingo Sophia - Bibib - Wild and Soft

  Dierenkop - trofee - flamingo Sophia - Bibib - Wild and Soft

  Bibib - Wild and Soft - dierenkop - trofee - flamingo Sophia Merk: Bibib - Wild and Soft Deze mooie roze dierenkop flamingo Sophia mag zeker niet ontbreken in de kinderkamer of jouw interieur! Sophia de flamingo is een prachtige pluche dierenkop die ideaal is als decoratie aan de wand. De..
  Bibib - Wild and Soft - dierenko...
  €48,50 incl btw
 • Dierenkop - trofee - giraf Ruby - Bibib - Wild and Soft

  Dierenkop - trofee - giraf Ruby - Bibib - Wild and Soft

  Bibib - Wild and Soft - dierenkop - trofee - giraf Ruby Merk: Bibib - Wild and Soft Giraf Ruby is een prachtige dierenkop van Bibib - Wild and Soft, die zeker niet mag ontbreken in de kinderkamer of jouw interieur! Giraf Ruby is een leuke pluche dierenkop die ideaal is als decoratie aan d..
  Bibib - Wild and Soft - dierenko...
  €52,50 incl btw
 • Dierenkop - trofee - haai Jack - Bibib - Wild and Soft

  Dierenkop - trofee - haai Jack - Bibib - Wild and Soft

  Bibib - Wild and Soft - dierenkop - trofee - haai Jack Merk: Bibib - Wild and Soft Haai Jack is een stoere dierenkop en een prachtige trofee die prachtig prijkt aan de muur in de kinderkamer. Deze leuke dierenkop van Bibib - Wild and Soft is een echte eyecather in de kinderkamer en het in..
  Bibib - Wild and Soft - dierenko...
  €59,50 incl btw
 • Dierenkop - trofee - Ijsbeer Basile - Bibib - Wild and Soft

  Dierenkop - trofee - Ijsbeer Basile - Bibib - Wild and Soft

  Bibib - Wild and Soft - dierenkop - trofee - Ijsbeer Basile Merk: Bibib - Wild and Soft Deze knappe trofee en een stoere dierenkop Ijsbeer Basile van Bibib - Wild and Soft is een echte eyecather in de kinderkamer en het interieur! Ijsbeer Basile is een prachtige pluche dierenkop die ideaa..
  Bibib - Wild and Soft - dierenko...
  €59,50 incl btw
 • Dierenkop - trofee - leeuw Cesar - Bibib - Wild and Soft

  Dierenkop - trofee - leeuw Cesar - Bibib - Wild and Soft

  Bibib - Wild and Soft - dierenkop - trofee - leeuw Cesar Merk: Bibib - Wild and Soft Leeuw Cesar is een koninklijke dierenkop met prachtige manen. Deze majestieuze dierenkop van Bibib - Wild and Soft is een echte eyecather in de kinderkamer en het interieur! Leeuw Cesar is een prachtige p..
  Bibib - Wild and Soft - dierenko...
  €52,75 incl btw
 • Dierenkop - trofee - olifant George - Bibib - Wild and Soft

  Dierenkop - trofee - olifant George - Bibib - Wild and Soft

  Bibib - Wild and Soft - dierenkop - trofee - olifant George Merk: Bibib - Wild and Soft Olifant George is een grijze lieverd met lange slurf en grote oren. Deze leuke dierenkop van Bibib - Wild and Soft is een echte eyecather in de kinderkamer en het interieur! Olifant George is een prach..
  Bibib - Wild and Soft - dierenko...
  €63,50 incl btw
 • Dierenkop - trofee - Panda Thomas - Bibib - Wild and Soft

  Dierenkop - trofee - Panda Thomas - Bibib - Wild and Soft

  Bibib - Wild and Soft - dierenkop - trofee - Panda Thomas Merk: Bibib - Wild and Soft Panda Thomas is leuke dierenkop van Bibib - Wild and Soft. Deze zwart witte panda is een echte eyecather in de kinderkamer en het interieur! Panda Thomas is een prachtige pluche dierenkop die ideaal is a..
  Bibib - Wild and Soft - dierenko...
  €59,50 incl btw

De waardering van www.littlethingz.be bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 2364 reviews.

Nieuwsbrief
Schrijf je in en krijg 10% korting op je eerste aankoop!

* E-mail adres: