Kinderkapstok

Op zoek naar een hippe kinderkapstok? Bekijk het online aanbod van Little Thingz. Je vindt er ongetwijfeld een leuke kapstok voor de kinderkamer.

Een handige kinderkapstok mag zeker niet ontbreken in de kinderkamer. Zo hoeft die kapstok absoluut niet saai te zijn. Dit mag echt wel een prachtige kinderkamer decoratie zijn. Zie maar naar de knappe kapstokken van Djeco, perfect als decoratie in de kinderkamer. Of de wondermooie kinderfiguur kinderkapstok van Red Hand Gang. Beide zijn ze perfect geschikt als kapstok voor de kinderkamer! Ontdek nu jouw unieke kinderkapstok op de handige shop van Little Thingz.

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Kapstok wolk grijs - Childwood

  Kapstok wolk grijs - Childwood

  Childwood kapstok wolk grijs Merk: Childwood Prachtig deze kapstok met wolk in zacht grijs van het Belgische merk Childwood. De ideale kaptstok om al je kleertjes, pyjama's, rugzakken, enz... een plaats te geven in de kinderkamer. Opruimen wordt met deze kapstok dan ook super leuk. De..
  Childwood kapstok wolk grijs ...
  €39,00 incl btw
 • Kapstok wolk mint - Childwood

  Kapstok wolk mint - Childwood

  Childwood kapstok wolk mint Merk: Childwood Geef met deze mooie kapstok wolk in prachtig mint van het Belgische merk Childwood. Geef met deze kapstok je kleertjes, pyjama's, rugzakken, enz... een plaats in de kinderkamer. Opruimen wordt met deze kapstok dan ook super leuk. De kapstok ..
  Childwood kapstok wolk mint M...
  €39,00 incl btw
 • Kapstok wolk roze - Childwood

  Kapstok wolk roze - Childwood

  Childwood kapstok wolk roze Merk: Childwood Met deze prachtige kapstok wolk in zacht roze van het Belgische merk Childwood geef je kleertjes, pyjama's, rugzakken, enz... zo een plaats in de kinderkamer. Opruimen wordt met deze kapstok dan ook super leuk. De kapstok is niet enkel funct..
  Childwood kapstok wolk roze M...
  €39,00 incl btw
 • Kapstok wolk wit - Childwood

  Kapstok wolk wit - Childwood

  Childwood kapstok wolk wit Merk: Childwood Een prachtige kapstok met wolk van het Belgische merk Childwood. Deze kaptstok is ideaal om al je kleertjes, pyjama's, rugzakken, enz... een plaats te geven in de kinderkamer. Opruimen wordt met deze kapstok dan ook super leuk. De kapstok is ..
  Childwood kapstok wolk wit Me...
  €39,00 incl btw
 • djeco kinderkapstok poes

  Djeco kinderkapstok poes

  Djeco kinderkapstok poes Merk: Djeco Djeco kinderkapstok poes is een wondermooie houten kinderkapstok van het Franse merk Djeco in de vorm van een wolk met roze bloemen, prachtige rond fladderende vlinders en in het midden een schattige witte poes. De kinderkleerhanger is gemaakt van MDF met d..
  Djeco kinderkapstok poes Merk...
  €15,80 incl btw
 • Kapstok - Red Hand Gang - roze

  Kapstok - Red Hand Gang - roze

  Roze - Red Hand Gang - Kapstok Merk: PSikhouvanjou Deze kapstok naar een Design van Red Hand Gang speciaal voor PSikhouvanjou is een echte musthave voor iedere meisjeskamer. Het is een mooie roze hanger voor al je favoriete kledij met lief gezichtje. De kinderkapstok is gemaakt uit p..
  Roze - Red Hand Gang - Kapstok ...
  €14,95 incl btw
 • Kinderkapstok zwart

  Red Hand Gang kinder kledinghanger zwart

  Red Hand Gang kinder kledinghanger zwart Merk: PSikhouvanjou Red Hand Gang kinder kledinghanger zwart van PSikhouvanjou is een prachtige berkenhouten hanger voor kledij. Deze houten kinder kleding hanger met een fantastische print van een lief kinder gezichtje met zwar..
  Red Hand Gang kinder kledinghang...
  €14,95 incl btw

Kinderkapstok, super praktisch!

Een kinderkapstok is niet zomaar een kapstok voor de kinderkamer. Neen hoor, het is een leuke, kleurrijke kapstok waaraan jouw kind zijn jas, rugzak, pyjama of andere dingen eenvoudig kan hangen. Plaats de kinderkapstok dan ook op een ideale hoogte voor jouw kind zodat het er gemakkelijk bij kan. En zeg nu zelf er is toch niets leuker dan opruimen en alles aan die grappige en kleurige kinderkapstok te hangen. Praktisch toch!