Kinderkapstok

Op zoek naar een hippe kinderkapstok? Bekijk het online aanbod van Little Thingz. Je vindt er ongetwijfeld een leuke kapstok voor de kinderkamer.

Een handige kinderkapstok mag zeker niet ontbreken in de kinderkamer. Zo hoeft die kapstok absoluut niet saai te zijn. Dit mag echt wel een prachtige kinderkamer decoratie zijn. Zie maar naar de knappe kapstokken van Djeco, perfect als decoratie in de kinderkamer. Of de wondermooie kinderfiguur kinderkapstok van Red Hand Gang. Beide zijn ze perfect geschikt als kapstok voor de kinderkamer! Ontdek nu jouw unieke kinderkapstok op de handige shop van Little Thingz.

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Kapstok wolk roze - Childwood

  Kapstok wolk roze - Childwood

  Childwood kapstok wolk roze Merk: Childwood Met deze prachtige kapstok wolk in zacht roze van het Belgische merk Childwood geef je kleertjes, pyjama's, rugzakken, enz... zo een plaats in de kinderkamer. Opruimen wordt met deze kapstok dan ook super leuk. De kapstok is niet enkel funct..
  Childwood kapstok wolk roze M...
  €39,00 incl btw
 • Kapstok wolk wit - Childwood

  Kapstok wolk wit - Childwood

  Childwood kapstok wolk wit Merk: Childwood Prachtig deze kapstok met wolk wit van het Belgische merk Childwood. De ideale kaptstok om al je kleertjes, pyjama's, rugzakken, enz... een plaats te geven in de kinderkamer. Opruimen wordt met deze kapstok dan ook super leuk. De kapstok..
  Childwood kapstok wolk wit Me...
  €39,00 incl btw

Kinderkapstok, super praktisch!

Een kinderkapstok is niet zomaar een kapstok voor de kinderkamer. Neen hoor, het is een leuke, kleurrijke kapstok waaraan jouw kind zijn jas, rugzak, pyjama of andere dingen eenvoudig kan hangen. Plaats de kinderkapstok dan ook op een ideale hoogte voor jouw kind zodat het er gemakkelijk bij kan. En zeg nu zelf er is toch niets leuker dan opruimen en alles aan die grappige en kleurige kinderkapstok te hangen. Praktisch toch!