Posters kinderkamer

Bekijk ons ruime aanbod posters. In ons online aanbod vind je leuke, mooie en hippe posters voor de kinderkamer.

Met posters fleur je de kinderkamer op in een handomdraai. Little Thingz stelde, speciaal voor u, een ruim assortiment mooie en hippe posters voor de kinderkamer samen. Daarom is het in ons online aanbod een fluitje van een cent om leuke posters te vinden. In onze collectie posters vind je enkel werk van gerenommeerde designers als Helen Dardik of Suzy Ultman. Doorheen de jaren creeërden zij een grote hoeveelheid mooie posters. In onze online collectie bundelden we enkele van hun mooiste werken.

Waar wacht je op? Leuke en hippe posters voor de kinderkamer kopen doe je toch gewoon online. Bij Little Thingz!

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Poster - Noordpooldieren - Rebecca Jones - 50 x 70 cm - Petit Monkey

  Poster - Noordpooldieren - Rebecca Jones - 50 x 70 cm - Petit Monkey

  Petit Monkey - poster - Noordpooldieren - Rebecca Jones - 50 x 70 cm Merk: Petit monkey Mooie poster met Noordpooldieren van de Noordpool! Een affiche met prachtig ontwerp van Rebecca Jones voor Petit Monkey. Deze leuke poster is de perfecte decorat..
  Petit Monkey - poster - Noordpoo...
  €17,95 incl btw
 • promo
  Poster - Spion meisje - Spy girl - Rebecca Jones - Petit Monkey

  Poster - Spion meisje - Spy girl - Rebecca Jones - Petit Monkey

  Petit Monkey - poster - Spion meisje - Spy girl - Rebecca Jones Merk: Petit monkey Deze prachtige poster met spion meisje, Spy girl is een sprookjesachtig ontwerp van Rebecca Jones voor Petit Monkey. Op deze affiche zie je een meisje met haar hond die sa..
  Petit Monkey - poster - Spion me...
  €14,95€11,00 incl btw
 • Poster - Tijger - Rebecca Jones - 50 x 70 cm - Petit Monkey

  Poster - Tijger - Rebecca Jones - 50 x 70 cm - Petit Monkey

  Petit Monkey - poster - Tijger - Rebecca Jones - 50 x 70 cm Merk: Petit monkey Mooie poster van een prachtige tijger en een toekan in de jungle! Een affiche met prachtig ontwerp van Rebecca Jones voor Petit Monkey. Deze leuke poster is de perfecte d..
  Petit Monkey - poster - Tijger -...
  €17,95 incl btw
 • Poster - wilde dieren - Rebecca Jones - 50 x 70 cm - Petit Monkey

  Poster - wilde dieren - Rebecca Jones - 50 x 70 cm - Petit Monkey

  Petit Monkey - poster - wilde dieren - Rebecca Jones - 50 x 70 cm Merk: Petit monkey Mooie poster met wilde dieren uit de jungle! Een affiche met prachtig ontwerp van Rebecca Jones voor Petit Monkey. Deze leuke poster is de perfecte decoratie v..
  Petit Monkey - poster - wilde di...
  €17,95 incl btw
 • Poster Bunny - Lilipinso

  Poster Bunny - Lilipinso

  Lilipinso - poster Bunny Merk: Lilipinso Deze poster Bunny van Lilipinso is een echte eyecather in de kinderkamer. Een prachtige poster met lieve konijntjes print, ontworpen door Nina Stajner. Deze poster mag zeker niet ontbreken in de babykamer en kinderkamer! Combineer de poster met de ..
  Lilipinso - poster Bunny Merk...
  €16,50 incl btw
 • Poster Hello Bunny - Lilipinso

  Poster Hello Bunny - Lilipinso

  Lilipinso - poster Hello Bunny Merk: Lilipinso Deze poster Hello Bunny van Lilipinso is een echte eyecather in de kinderkamer. Een prachtige poster met schattig konijntje, ontworpen door Nina Stajner. Deze poster mag zeker niet ontbreken in de babykamer en kinderkamer! Combineer de poster..
  Lilipinso - poster Hello Bunny ...
  €16,50 incl btw
 • Poster miereneter en luiaard - Rebecca Jones - 50x70cm - Petit Monkey

  Poster miereneter en luiaard - Rebecca Jones - 50x70cm - Petit Monkey

  Petit Monkey - poster miereneter en luiaard - Rebecca Jones - 50x70cm Merk: Petit monkey Mooie poster van een miereneter en een luiaard in de jungle! Een affiche met prachtig ontwerp van Rebecca Jones voor Petit Monkey. Deze leuke poster is de perfecte&n..
  Petit Monkey - poster miereneter...
  €17,95 incl btw
 • helen-dardik-poster-pretty-little-rider

  Helen Dardik Poster Pretty Little Rider

  Helen Dardik poster Pretty Little Rider Merk: PSikhouvanjou Helen Dardik poster Pretty Little Rider van PSikhouvanjou is terrecht de grootste show op aarde, een prachtige mooie en kleurrijke circus voorstelling! Deze wondermooie muurposter met dit prachtige ontwerp van Helen Dardik toont een s..
  Helen Dardik poster Pretty Littl...
  €17,95 incl btw
 • jessica-nielsen-poster-lemonade-softgreen

  Jessica Nielsen Poster Lemonade softgreen

  Jessica Nielsen Poster Lemonade softgreen Merk: PSikhouvanjou Jessica Nielsen Poster Lemonade softgreen van PSikhouvanjou is een wondermooie muurposter met een heel eenvoudig ontwerp van een grappig limonade glas. Een ontwerp van Jessica Nielsen speciaal voor PSikhouvanjou. De subtiele za..
  Jessica Nielsen Poster Lemonade ...
  €17,95 incl btw
 • promo
  Poster - Batman - Superhero - Tellkiddo

  Poster - Batman - Superhero - Tellkiddo

  Tellkiddo - poster - Batman - Superhero Merk: Tellkiddo Stoere Batman poster van het Scandinavische Tellkiddo. De ideale poster voor de kinderkamer van een kleine superhero. Kinderen houden van leuke muurdecoratie en dit doe je perfect met een leuke poster. Een Tellkiddo poster is dan ook een ..
  Tellkiddo - poster - Batman - Su...
  €16,95€13,50 incl btw
 • promo
  Poster - Bear - Tellkiddo

  Poster - Bear - Tellkiddo

  Tellkiddo - poster - Bear Merk: Tellkiddo Deze poster Bear van het Scandinavische Tellkiddo, is de ideale poster voor de kinderkamer en ieder interieur. Kinderen houden van leuke muurdecoratie en dit doe je perfect met een leuke poster. Een Tellkiddo poster is dan ook een echte eyecatcher in d..
  Tellkiddo - poster - Bear Mer...
  €16,95€13,50 incl btw
 • Poster - Citron door Eef Lillemor

  Poster - Citron door Eef Lillemor

  Eef Lillemor lekkere juffrouw Citron poster Merk: Eef Lillemor Deze zonnige poster Citron met de lekkere gele juffrouw citroen vrolijkt onmiddelijk iedere baby-of kinderkamer op. De poster is een mooie ontwerp van Eef Lillemor dat je perfect kan combineren met de andere leuke posters uit de fr..
  Eef Lillemor lekkere juffrouw Ci...
  €14,50 incl btw
 • Poster - Frisky Grizzly door Eef Lillemor

  Poster - Frisky Grizzly door Eef Lillemor

  Eef Lillemor Frisky Grizzly, een mooie poster met een grappige Grizzly beer. Merk: Eef Lillemor Deze leuke poster Frisky Grizzly, met grappige Grizzly beer in vrolijke kleurtjes is een prachtig ontwerp van Eef Lillemor. Een stoere en super schattige poster van een lieve beer met muts. De ..
  Eef Lillemor Frisky Grizzly, een...
  €14,50 incl btw
 • Poster - Happy Hippo door Eef Lillemor

  Poster - Happy Hippo door Eef Lillemor

  Eef Lillemor Happy Hippo, een lieve poster met super schattig baby nijlpaard. Merk: Eef Lillemor Deze lieve poster Happy Hippo, met een super schattig baby nijlpaard is een prachtig ontwerp van Eef Lillemor, perfect geschikt als decoratie in iedere babykamer of kinderkamer. Het is een moo..
  Eef Lillemor Happy Hippo, een li...
  €14,50 incl btw
 • Poster - King Panda door Eef Lillemor

  Poster - King Panda door Eef Lillemor

  Eef Lillemor King Panda, prachtige poster in mint met een koning panda. Merk: Eef Lillemor Deze prachtige poster King Panda in trendy met met koning panda is een echte musthave voor panda liefhebbers. Het is een mooie stoere Eef Lillemor poster van een lieve ijsbeer met hoed is wondermooie als..
  Eef Lillemor King Panda, prachti...
  €14,50 incl btw
 • Poster - Mister Polar door Eef Lillemor

  Poster - Mister Polar door Eef Lillemor

  Eef Lillemor Mister Polar, een mooie mint kleurige poster met lieve meneer ijsbeer. Merk: Eef Lillemor Mooie mint kleurige poster Mister Polar, met een lieve meneer ijsbeer met zwarte hoed een prachtig ontwerp van Eef Lillemor. Deze mooie stoere Eef Lillemor poster van een lieve ijsbeer met ho..
  Eef Lillemor Mister Polar, een m...
  €14,50 incl btw
 • Poster - Moon mint - Eef Lillemor

  Poster - Moon mint - Eef Lillemor

  Eef Lillemor - Moon mint - poster Merk: Eef Lillemor Prachtige poster van een lieve maan in een mint kleurige sterrenhemel met de tekst - Love you tot the moon and back. Deze mooie poster is een ontwerp van de Nederlandse illustratrice Eef Lillemor. De poster komt in een leuk A3 formaat.&..
  Eef Lillemor - Moon mint - poste...
  €14,50 incl btw
 • Poster - Moon roze - Eef Lillemor

  Poster - Moon roze - Eef Lillemor

  Eef Lillemor - Moon roze - poster Merk: Eef Lillemor Wondermooie poster van een lieve maan in een pastel roze sterrenhemel met de tekst - Love you tot the moon and back. Deze prachtige poster is een ontwerp van de Nederlandse illustratrice Eef Lillemor. De poster komt in een leuk A3 forma..
  Eef Lillemor - Moon roze - poste...
  €14,50 incl btw
 • Poster - Moon zwart - Eef Lillemor

  Poster - Moon zwart - Eef Lillemor

  Eef Lillemor - Moon zwart - poster Merk: Eef Lillemor Knappe poster van een lieve maan in een zwarte sterrenhemel by nacht met de tekst - Love you tot the moon and back. Deze prachtige poster is een ontwerp van de Nederlandse illustratrice Eef Lillemor. De poster komt in een leuk A3 forma..
  Eef Lillemor - Moon zwart - post...
  €14,50 incl btw
 • Poster - Orange door Eef Lillemor

  Poster - Orange door Eef Lillemor

  Eef Lillemor lekkere mevrouw orange poster Merk: Eef Lillemor Deze poster orange met een grote sinaasapple op een roze achtergrond ziet er super lekker en vrolijk uit. Een prachtig ontwerp van Eef Lillemor perfect te combineren met de andere posters uit de fruit serie. De ideale decoratie..
  Eef Lillemor lekkere mevrouw ora...
  €14,50 incl btw
 • Poster - Panda Love door Eef Lillemor

  Poster - Panda Love door Eef Lillemor

  Eef Lillemor Panda Love een super poster voor echte panda liefhebbers. Merk: Eef Lillemor Deze poster Panda Love van Eef Lillemor is een echte musthave voor panda liefhebbers. De super schattige panda die prijkt op deze Eef Lillemor poster is een fantastische decoratie voor ieder interieu..
  Eef Lillemor Panda Love een supe...
  €14,50 incl btw
 • Poster - Panda Pop roze - Eef Lillemor

  Poster - Panda Pop roze - Eef Lillemor

  Eef Lillemor - Panda Pop roze - poster Merk: Eef Lillemor Een zoete poster met lekker panda ijsje deze Panda Pop in pastel roze van Eef Lillemor. Met deze leuke poster in A3 formaat, vrolijk je de kinderkamer helemaal op. Panda Pop poster met schattig panda ijsje van Eef Lillemor is ..
  Eef Lillemor - Panda Pop roze - ...
  €14,50 incl btw
 • Poster - Papaya Twister door Eef Lillemor

  Poster - Papaya Twister door Eef Lillemor

  Eef Lillemor - Papay Twister ijs - poster Merk: Eef Lillemor Deze lieve poster Papaya Twister van Eef Lillemor met zacht geel twister ijs op een roze achtergrond brengt onmiddelijk de zomer in de kinderkamer. Wie is er nu niet gek van ijs! Deze Eef Lillemor poster is dan ook een fantastis..
  Eef Lillemor - Papay Twister ijs...
  €14,50 incl btw
 • Poster - Pear door Eef Lillemor

  Poster - Pear door Eef Lillemor

  Eef Lillemor zoet roze Pear poster Merk: Eef Lillemor Breng met deze poster Pear met zoet roze peer design een liefdevolle sfeer in de baby-en kinderkamer op. Deze mooie poster is ontworpen door Eef Lillemor en combineer je prachtig met de andere mooie fruit serie posters uit haar collectie.&n..
  Eef Lillemor zoet roze Pear post...
  €14,50 incl btw

De waardering van www.littlethingz.be bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 1579 reviews.