Posters kinderkamer

Bekijk ons ruime aanbod posters. In ons online aanbod vind je leuke, mooie en hippe posters voor de kinderkamer.

Met posters fleur je de kinderkamer op in een handomdraai. Little Thingz stelde, speciaal voor u, een ruim assortiment mooie en hippe posters voor de kinderkamer samen. Daarom is het in ons online aanbod een fluitje van een cent om leuke posters te vinden. In onze collectie posters vind je enkel werk van gerenommeerde designers als Helen Dardik of Suzy Ultman. Doorheen de jaren creeërden zij een grote hoeveelheid mooie posters. In onze online collectie bundelden we enkele van hun mooiste werken.

Waar wacht je op? Leuke en hippe posters voor de kinderkamer kopen doe je toch gewoon online. Bij Little Thingz!

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Poster - kawaii happy face

  Poster - kawaii happy face

  Kawaii happy face poster Merk: Little Thingz Poster Kawaii happy face is een prachtige poster met schattig kawaii gezichtje. Deze vrolijke poster in leuk A3 formaat, is dan ook de ideale decoratie voor de babykamer of kinderkamer. Een wondermooie poster om cadeau te doen. Eigensch..
  Kawaii happy face poster Merk...
  €14,50 incl btw
 • Poster - Noordpooldieren - Rebecca Jones - 50 x 70 cm - Petit Monkey

  Poster - Noordpooldieren - Rebecca Jones - 50 x 70 cm - Petit Monkey

  Petit Monkey - poster - Noordpooldieren - Rebecca Jones - 50 x 70 cm Merk: Petit monkey Mooie poster met Noordpooldieren van de Noordpool! Een affiche met prachtig ontwerp van Rebecca Jones voor Petit Monkey. Deze leuke poster is de perfecte decorat..
  Petit Monkey - poster - Noordpoo...
  €17,95 incl btw
 • promo
  Poster - Spion meisje - Spy girl - Rebecca Jones - Petit Monkey

  Poster - Spion meisje - Spy girl - Rebecca Jones - Petit Monkey

  Petit Monkey - poster - Spion meisje - Spy girl - Rebecca Jones Merk: Petit monkey Deze prachtige poster met spion meisje, Spy girl is een sprookjesachtig ontwerp van Rebecca Jones voor Petit Monkey. Op deze affiche zie je een meisje met haar hond die sa..
  Petit Monkey - poster - Spion me...
  €14,95€11,00 incl btw
 • Poster - Tijger - Rebecca Jones - 50 x 70 cm - Petit Monkey

  Poster - Tijger - Rebecca Jones - 50 x 70 cm - Petit Monkey

  Petit Monkey - poster - Tijger - Rebecca Jones - 50 x 70 cm Merk: Petit monkey Mooie poster van een prachtige tijger en een toekan in de jungle! Een affiche met prachtig ontwerp van Rebecca Jones voor Petit Monkey. Deze leuke poster is de perfecte d..
  Petit Monkey - poster - Tijger -...
  €17,95 incl btw
 • Poster - wilde dieren - Rebecca Jones - 50 x 70 cm - Petit Monkey

  Poster - wilde dieren - Rebecca Jones - 50 x 70 cm - Petit Monkey

  Petit Monkey - poster - wilde dieren - Rebecca Jones - 50 x 70 cm Merk: Petit monkey Mooie poster met wilde dieren uit de jungle! Een affiche met prachtig ontwerp van Rebecca Jones voor Petit Monkey. Deze leuke poster is de perfecte decoratie v..
  Petit Monkey - poster - wilde di...
  €17,95 incl btw
 • Poster Bunny - Lilipinso

  Poster Bunny - Lilipinso

  Lilipinso - poster Bunny Merk: Lilipinso Deze poster Bunny van Lilipinso is een echte eyecather in de kinderkamer. Een prachtige poster met lieve konijntjes print, ontworpen door Nina Stajner. Deze poster mag zeker niet ontbreken in de babykamer en kinderkamer! Combineer de poster met de ..
  Lilipinso - poster Bunny Merk...
  €16,50 incl btw
 • Poster Hello Bunny - Lilipinso

  Poster Hello Bunny - Lilipinso

  Lilipinso - poster Hello Bunny Merk: Lilipinso Deze poster Hello Bunny van Lilipinso is een echte eyecather in de kinderkamer. Een prachtige poster met schattig konijntje, ontworpen door Nina Stajner. Deze poster mag zeker niet ontbreken in de babykamer en kinderkamer! Combineer de poster..
  Lilipinso - poster Hello Bunny ...
  €16,50 incl btw
 • Poster miereneter en luiaard - Rebecca Jones - 50x70cm - Petit Monkey

  Poster miereneter en luiaard - Rebecca Jones - 50x70cm - Petit Monkey

  Petit Monkey - poster miereneter en luiaard - Rebecca Jones - 50x70cm Merk: Petit monkey Mooie poster van een miereneter en een luiaard in de jungle! Een affiche met prachtig ontwerp van Rebecca Jones voor Petit Monkey. Deze leuke poster is de perfecte&n..
  Petit Monkey - poster miereneter...
  €17,95 incl btw
 • A Little Lovely Company posterhanger A3

  A Little Lovely Company posterhanger A3

  Posterhanger A3 - A Little Lovely Company Merk: A Little Lovely Company Deze A Little Lovely Company posterhanger is ideaal voor een A3 formaat poster. Met deze mooie houten poster hanger hang je nu heel eenvoudig je prachtige posters omhoog. Deze praktische houten posterhanger werkt met ..
  Posterhanger A3 - A Little Lovel...
  €11,50 incl btw
 • helen-dardik-poster-pretty-little-rider

  Helen Dardik Poster Pretty Little Rider

  Helen Dardik poster Pretty Little Rider Merk: PSikhouvanjou Helen Dardik poster Pretty Little Rider van PSikhouvanjou is terrecht de grootste show op aarde, een prachtige mooie en kleurrijke circus voorstelling! Deze wondermooie muurposter met dit prachtige ontwerp van Helen Dardik toont een s..
  Helen Dardik poster Pretty Littl...
  €17,95 incl btw
 • promo
  jessica-nielsen-poster-lemonade-softgreen

  Jessica Nielsen Poster Lemonade softgreen

  Jessica Nielsen Poster Lemonade softgreen Merk: PSikhouvanjou Jessica Nielsen Poster Lemonade softgreen van PSikhouvanjou is een wondermooie muurposter met een heel eenvoudig ontwerp van een grappig limonade glas. Een ontwerp van Jessica Nielsen speciaal voor PSikhouvanjou. De subtiele za..
  Jessica Nielsen Poster Lemonade ...
  €17,95€11,00 incl btw
 • Poster - Apple door Eef Lillemor

  Poster - Apple door Eef Lillemor

  Eef Lillemor schattige Apple mint poster Merk: Eef Lillemor Poster Apple is een prachtige poster met schattige appel in mooi mint, een pachtig design van Eef Lillemor. Je kan deze lieve poster mooi combineren met de andere fruit serie posters uit Eef Lillemor haar Fresh Fruits collectie. ..
  Eef Lillemor schattige Apple min...
  €14,50 incl btw
 • promo
  Poster - Batman - Superhero - Tellkiddo

  Poster - Batman - Superhero - Tellkiddo

  Tellkiddo - poster - Batman - Superhero Merk: Tellkiddo Stoere Batman poster van het Scandinavische Tellkiddo. De ideale poster voor de kinderkamer van een kleine superhero. Kinderen houden van leuke muurdecoratie en dit doe je perfect met een leuke poster. Een Tellkiddo poster is dan ook een ..
  Tellkiddo - poster - Batman - Su...
  €16,95€13,50 incl btw
 • promo
  Poster - Bear - Tellkiddo

  Poster - Bear - Tellkiddo

  Tellkiddo - poster - Bear Merk: Tellkiddo Deze poster Bear van het Scandinavische Tellkiddo, is de ideale poster voor de kinderkamer en ieder interieur. Kinderen houden van leuke muurdecoratie en dit doe je perfect met een leuke poster. Een Tellkiddo poster is dan ook een echte eyecatcher in d..
  Tellkiddo - poster - Bear Mer...
  €16,95€13,50 incl btw
 • Poster - Bunny Pop mint - Eef Lillemor

  Poster - Bunny Pop mint - Eef Lillemor

  Eef Lillemor - Bunny Pop mint - poster Merk: Eef Lillemor Super lief deze poster met lekker konijn ijsje, deze Bunny Pop in prachtig mint van Eef Lillemor. Breng sfeer en gezelligheid in de kinderkamer met deze lieve poster in A3 formaat. Bunny Pop poster met schattig konijn ijsje va..
  Eef Lillemor - Bunny Pop mint - ...
  €14,50 incl btw
 • Poster - Citron door Eef Lillemor

  Poster - Citron door Eef Lillemor

  Eef Lillemor lekkere juffrouw Citron poster Merk: Eef Lillemor Deze zonnige poster Citron met de lekkere gele juffrouw citroen vrolijkt onmiddelijk iedere baby-of kinderkamer op. De poster is een mooie ontwerp van Eef Lillemor dat je perfect kan combineren met de andere leuke posters uit de fr..
  Eef Lillemor lekkere juffrouw Ci...
  €14,50 incl btw
 • Poster - Dandy Mister Polar door Eef Lillemor

  Poster - Dandy Mister Polar door Eef Lillemor

  Eef Lillemor Dandy Mister Polar, een prachtige poster met een echt ijsbeer meneertje. Merk: Eef Lillemor Deze prachtige poster Dandy Mister Polar, met een echt ijsbeer meneertje met zwarte hoed en zwarte strik is een leuk ontwerp van Eef Lillemor. Het is een knappe en stoere Eef Lillemor ..
  Eef Lillemor Dandy Mister Polar,...
  €14,50 incl btw
 • Poster - Flying Panda door Eef Lillemor

  Poster - Flying Panda door Eef Lillemor

  Eef Lillemor mint kleurige Flying Panda poster Merk: Eef Lillemor Poster Flying Panda is een echte musthave voor alle panda liefhebbers. Op deze prachtige Eef Lillemor poster prijkt een vliegende panda in een mint kleurige sterrenhemel. Een prachtige poster om zacht bij weg te dromen, ide..
  Eef Lillemor mint kleurige Flyin...
  €14,50 incl btw
 • Poster - Frisky Grizzly door Eef Lillemor

  Poster - Frisky Grizzly door Eef Lillemor

  Eef Lillemor Frisky Grizzly, een mooie poster met een grappige Grizzly beer. Merk: Eef Lillemor Deze leuke poster Frisky Grizzly, met grappige Grizzly beer in vrolijke kleurtjes is een prachtig ontwerp van Eef Lillemor. Een stoere en super schattige poster van een lieve beer met muts. De ..
  Eef Lillemor Frisky Grizzly, een...
  €14,50 incl btw
 • Poster - Happy Hippo door Eef Lillemor

  Poster - Happy Hippo door Eef Lillemor

  Eef Lillemor Happy Hippo, een lieve poster met super schattig baby nijlpaard. Merk: Eef Lillemor Deze lieve poster Happy Hippo, met een super schattig baby nijlpaard is een prachtig ontwerp van Eef Lillemor, perfect geschikt als decoratie in iedere babykamer of kinderkamer. Het is een moo..
  Eef Lillemor Happy Hippo, een li...
  €14,50 incl btw
 • Poster - King Panda door Eef Lillemor

  Poster - King Panda door Eef Lillemor

  Eef Lillemor King Panda, prachtige poster in mint met een koning panda. Merk: Eef Lillemor Deze prachtige poster King Panda in trendy met met koning panda is een echte musthave voor panda liefhebbers. Het is een mooie stoere Eef Lillemor poster van een lieve ijsbeer met hoed is wondermooie als..
  Eef Lillemor King Panda, prachti...
  €14,50 incl btw
 • Poster - Majestic Lion de leeuw - Eef Lillemor

  Poster - Majestic Lion de leeuw - Eef Lillemor

  Eef Lillemor Majestic lion de leeuw is een prachtige poster van een koninklijke leeuw. Merk: Eef Lillemor Een knappe poster Majestic Lion de leeuw, met een prachtig Eef Lillemor ontwerp van een koninklijke leeuw. Deze Eef Lillemor poster is de ideale decoratie voor de jongens babykamer en..
  Eef Lillemor Majestic lion de le...
  €14,50 incl btw
 • Poster - Mister Polar door Eef Lillemor

  Poster - Mister Polar door Eef Lillemor

  Eef Lillemor Mister Polar, een mooie mint kleurige poster met lieve meneer ijsbeer. Merk: Eef Lillemor Mooie mint kleurige poster Mister Polar, met een lieve meneer ijsbeer met zwarte hoed een prachtig ontwerp van Eef Lillemor. Deze mooie stoere Eef Lillemor poster van een lieve ijsbeer met ho..
  Eef Lillemor Mister Polar, een m...
  €14,50 incl btw
 • Poster - Moon mint - Eef Lillemor

  Poster - Moon mint - Eef Lillemor

  Eef Lillemor - Moon mint - poster Merk: Eef Lillemor Prachtige poster van een lieve maan in een mint kleurige sterrenhemel met de tekst - Love you tot the moon and back. Deze mooie poster is een ontwerp van de Nederlandse illustratrice Eef Lillemor. De poster komt in een leuk A3 formaat.&..
  Eef Lillemor - Moon mint - poste...
  €14,50 incl btw