Kindermeubels

Kindermeubels kopen doe je online, bij Little Thingz. Met een leuk nachtkastje, bed, commode of wandrek fleur je de kinderkamer helemaal op!

In de handige online shop van Little Thingz vind je kindermeubels en decoratie artikelen voor de kinderkamer. Bij de keuze van onze kindermeubels staan duurzaamheid en kwaliteit staan steeds centraal. In onze overzichtelijke webshop vind je dan ook enkel decoratie artikelen en kindermeubels van welbekende merken als Moulin Roty, Nobodinoz, Djeco of Sebra.

Commode, nachtkastje of wandrek? Kindermeubels van topkwaliteit!

Zoek je een prachtig wandrek in een leuk, kleurrijk design? Een bed dat met je kind meegroeit? Een commode of nachtkastje voor de kinderkamer? In het ruime online aanbod kindermeubels van Little Thingz vind je zonder probleem de kindermeubels die je zoekt. Als dat nog niet genoeg is, biedt Little Thingz je steeds de scherpste prijs! Kindermeubels kopen doe je dan ook online, bij Little Thingz!

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Childwood wandplank wolk wit

  Childwood wandplank wolk wit

  Wandplank wolk wit - Childwood Merk: Childwood Deze prachtige wandplank in de vorm van een wolk van het Belgische merk Childwood is ideaal als kinderkamer decoratie. Het metalen wandrenk kan je gebruiken als boekenrek, opbergrek en als legplank voor al jouw favoriete kinderkamer accessoir..
  Wandplank wolk wit - Childwood ...
  €21,95 incl btw
 • Kapstok wolk grijs - Childwood

  Kapstok wolk grijs - Childwood

  Childwood kapstok wolk grijs Merk: Childwood Prachtig deze kapstok met wolk in zacht grijs van het Belgische merk Childwood. De ideale kaptstok om al je kleertjes, pyjama's, rugzakken, enz... een plaats te geven in de kinderkamer. Opruimen wordt met deze kapstok dan ook super leuk. De..
  Childwood kapstok wolk grijs ...
  €39,00 incl btw
 • Kapstok wolk mint - Childwood

  Kapstok wolk mint - Childwood

  Childwood kapstok wolk mint Merk: Childwood Geef met deze mooie kapstok wolk in prachtig mint van het Belgische merk Childwood. Geef met deze kapstok je kleertjes, pyjama's, rugzakken, enz... een plaats in de kinderkamer. Opruimen wordt met deze kapstok dan ook super leuk. De kapstok ..
  Childwood kapstok wolk mint M...
  €39,00 incl btw
 • Kapstok wolk roze - Childwood

  Kapstok wolk roze - Childwood

  Childwood kapstok wolk roze Merk: Childwood Met deze prachtige kapstok wolk in zacht roze van het Belgische merk Childwood geef je kleertjes, pyjama's, rugzakken, enz... zo een plaats in de kinderkamer. Opruimen wordt met deze kapstok dan ook super leuk. De kapstok is niet enkel funct..
  Childwood kapstok wolk roze M...
  €39,00 incl btw
 • Kapstok wolk wit - Childwood

  Kapstok wolk wit - Childwood

  Childwood kapstok wolk wit Merk: Childwood Een prachtige kapstok met wolk van het Belgische merk Childwood. Deze kaptstok is ideaal om al je kleertjes, pyjama's, rugzakken, enz... een plaats te geven in de kinderkamer. Opruimen wordt met deze kapstok dan ook super leuk. De kapstok is ..
  Childwood kapstok wolk wit Me...
  €39,00 incl btw
 • Matras Saint Tropez black scales Nobodinoz

  Matras Saint Tropez black scales Nobodinoz

  Nobodinoz matras Saint Tropez black scales Merk: Nobodinoz Met deze matras Saint Tropez in black scales wit van het Spaanse Nobodinoz, creëer je het gezelligste speelhoekje in huis en de kinderkamer. De zachte matras is perfect als speelmatras voor kinderen om vrolijk op te spel..
  Nobodinoz matras Saint Tropez bl...
  €52,00 incl btw
 • Matras Saint Tropez blue scales Nobodinoz

  Matras Saint Tropez blue scales Nobodinoz

  Nobodinoz matras Saint Tropez blue scales Merk: Nobodinoz Met deze matras Saint Tropez in blue scales van het Spaanse Nobodinoz, creëer je het gezelligste speelhoekje in huis en de kinderkamer. De zachte matras is perfect als speelmatras voor kinderen om vrolijk op te ..
  Nobodinoz matras Saint Tropez bl...
  €52,00 incl btw
 • Matras Saint Tropez green scales Nobodinoz

  Matras Saint Tropez green scales Nobodinoz

  Nobodinoz matras Saint Tropez green scales Merk: Nobodinoz Met deze matras Saint Tropez in prachtig green scales design van het Spaanse Nobodinoz, creëer je het gezelligste speelhoekje in huis en de kinderkamer. De zachte matras is perfect als speelmatras voor kin..
  Nobodinoz matras Saint Tropez gr...
  €52,00 incl btw
 • Matras Saint Tropez mint diamonds Nobodinoz

  Matras Saint Tropez mint diamonds Nobodinoz

  Nobodinoz matras Saint Tropez mint diamonds Merk: Nobodinoz Met deze matras Saint Tropez in mint diamonds wit van het Spaanse Nobodinoz, creëer je het gezelligste speelhoekje in huis en de kinderkamer. De zachte matras is perfect als speelmatras voor kinderen om vrolijk op te sp..
  Nobodinoz matras Saint Tropez mi...
  €52,00 incl btw
 • Matras Saint Tropez pink diamonds Nobodinoz

  Matras Saint Tropez pink diamonds Nobodinoz

  Nobodinoz matras Saint Tropez pink diamonds Merk: Nobodinoz Met deze matras Saint Tropez in pink diamonds wit van het Spaanse Nobodinoz, creëer je het gezelligste speelhoekje in huis en de kinderkamer. De zachte matras is perfect als speelmatras voor kinderen om vrolijk op te sp..
  Nobodinoz matras Saint Tropez pi...
  €52,00 incl btw
 • Matras Saint Tropez zigzag blauw Nobodinoz

  Matras Saint Tropez zigzag blauw Nobodinoz

  Nobodinoz matras Saint Tropez zigzag blauw Merk: Nobodinoz Met deze matras Saint Tropez in zigzag blauw wit van het Spaanse Nobodinoz, creëer je het gezelligste speelhoekje in huis en de kinderkamer. De zachte matras is perfect als speelmatras voor kinderen om vrolijk op te..
  Nobodinoz matras Saint Tropez zi...
  €52,00 incl btw
 • Matras Saint Tropez zigzag zwart Nobodinoz

  Matras Saint Tropez zigzag zwart Nobodinoz

  Nobodinoz matras Saint Tropez zigzag zwart Merk: Nobodinoz Met deze matras Saint Tropez in zigzag zwart wit van het Spaanse Nobodinoz, creëer je het gezelligste speelhoekje in huis en de kinderkamer. De zachte matras is perfect als speelmatras voor kinderen om vrolijk op te spel..
  Nobodinoz matras Saint Tropez zi...
  €52,00 incl btw
 • Nobodinoz Ibiza home speelhuisje en bedhuisje zigzag zwart

  Nobodinoz Ibiza home speelhuisje en bedhuisje zigzag zwart

  Speelhuisje en bedhuisje zigzag zwart Ibiza Home Nobodinoz Merk: Nobodinoz Prachtig Nobodinoz Ibiza Home speelhuisje en bedhuisje in één. Het perfect speelhuisje om te spelen, lezen, knuffelen,... en het ideale bedhuisje om te rusten en relaxen. De Nobodinoz Ibiza home ..
  Speelhuisje en bedhuisje zigzag ...
  €169,95 incl btw
 • Nobodinoz matras Saint Tropez black honey sparks

  Nobodinoz matras Saint Tropez black honey sparks

  Matras Saint Tropez black honey sparks Nobodinoz Merk: Nobodinoz Met deze Nobodinoz matras Saint Tropez in prachtig black honey sparks design maak je het lekker gezellig in de speelhoek en de kinderkamer. Deze zachte matras is de ideale speelmatras voor kinderen om op te sp..
  Matras Saint Tropez black h...
  €52,00 incl btw
 • Nobodinoz matras Saint Tropez mustard stars

  Nobodinoz matras Saint Tropez mustard stars

  Matras Saint Tropez mustard stars Nobodinoz Merk: Nobodinoz Met deze Nobodinoz matras Saint Tropez in prachtig mustard stars design maak je het lekker gezellig in de speelhoek en de kinderkamer. Deze zachte matras is de ideale speelmatras voor kinderen om op te spelen, te liggen en t..
  Matras Saint Tropez mustard star...
  €52,00 incl btw
 • Nobodinoz matras Saint Tropez opera roze

  Nobodinoz matras Saint Tropez opera roze

  Matras Saint Tropez opera roze Nobodinoz Merk: Nobodinoz Met deze Nobodinoz matras Saint Tropez in prachtig opera roze design maak je het lekker gezellig in de speelhoek en de kinderkamer. Deze zachte matras is de ideale speelmatras voor kinderen om op te spelen, te liggen en te rela..
  Matras Saint Tropez opera roze N...
  €52,00 incl btw
 • Nobodinoz matras Saint Tropez pink honey sparks

  Nobodinoz matras Saint Tropez pink honey sparks

  Matras Saint Tropez pink honey sparks Nobodinoz Merk: Nobodinoz Met deze Nobodinoz matras Saint Tropez in prachtig pink honey sparks design maak je het lekker gezellig in de speelhoek en de kinderkamer. Deze zachte matras is de ideale speelmatras voor kinderen om op te spelen, te lig..
  Matras Saint Tropez pink honey s...
  €52,00 incl btw
 • Nobodinoz matras Saint Tropez tropisch groen

  Nobodinoz matras Saint Tropez tropisch groen

  Matras Saint Tropez tropisch groen Nobodinoz Merk: Nobodinoz Met deze Nobodinoz matras Saint Tropez in prachtig tropisch groen design maak je het lekker gezellig in de speelhoek en de kinderkamer. Deze zachte matras is de ideale speelmatras voor kinderen om op te spelen, te liggen en..
  Matras Saint Tropez tropisch gro...
  €52,00 incl btw
 • Nobodinoz matras St Barth - Elements - Aqua Mint Eclipse - White

  Nobodinoz matras St Barth - Elements - Aqua Mint Eclipse - White

  Matras St Barth - Aqua Mint Eclipse - White - Nobodinoz Elements Merk: Nobodinoz Met deze Nobodinoz matras St Barth Aqua Mint Eclipse - White uit de nieuwe Elements serie, maak je het lekker gezellig in de speelhoek en de kinderkamer. Deze zachte matras is de ideale speelmatras voor kinde..
  Matras St Barth - Aqua Mint Ecli...
  €59,95 incl btw
 • Nobodinoz matras St Barth - Elements - Blue Secrets-Misty Pink

  Nobodinoz matras St Barth - Elements - Blue Secrets-Misty Pink

  Matras St Barth - Blue Secrets-Misty Pink - Nobodinoz Elements Merk: Nobodinoz Met deze Nobodinoz matras St Barth Bleu Secrets-Misty Pink uit de nieuwe Elements serie, maak je het lekker gezellig in de speelhoek en de kinderkamer. Deze zachte matras is de ideale speelmatras voor kinderen ..
  Matras St Barth - Blue Secrets-M...
  €59,95 incl btw
 • Nobodinoz matras St Barth - Elements - Gold Bubble-Night Blue

  Nobodinoz matras St Barth - Elements - Gold Bubble-Night Blue

  Matras St Barth - Gold Bubble-Night Blue - Nobodinoz Elements Merk: Nobodinoz Met deze Nobodinoz matras St Barth Gold Bubble-Night Blue uit de nieuwe Elements serie, maak je het lekker gezellig in de speelhoek en de kinderkamer. Deze zachte matras is de ideale speelmatras voor kinderen om..
  Matras St Barth - Gold Bubble-Ni...
  €59,95 incl btw
 • Nobodinoz Matratze St Barth - Elements - Gold Bubble-White

  Nobodinoz matras St Barth - Elements - Gold Bubble-White

  Matras St Barth - Gold Bubble-White - Nobodinoz Elements Merk: Nobodinoz Met deze Nobodinoz matras St Barth Gold Bubble-White uit de nieuwe Elements serie, maak je het lekker gezellig in de speelhoek en de kinderkamer. Deze zachte matras is de ideale speelmatras voor kinderen om op te spe..
  Matras St Barth - Gold Bubble-Wh...
  €59,95 incl btw
 • Nobodinoz matras St Barth - Elements - Gold Secrets - White

  Nobodinoz matras St Barth - Elements - Gold Secrets - White

  Matras St Barth - Gold Secrets - White - Nobodinoz Elements Merk: Nobodinoz Met deze Nobodinoz matras St Barth Gold Secrets - White uit de nieuwe Elements serie, maak je het lekker gezellig in de speelhoek en de kinderkamer. Deze zachte matras is de ideale speelmatras voor kinderen om op ..
  Matras St Barth - Gold Secrets -...
  €59,95 incl btw
 • Nobodinoz matras St Barth - Elements - Gold Stella-Dream Pink

  Nobodinoz matras St Barth - Elements - Gold Stella-Dream Pink

  Matras St Barth - Gold Stella-Dream Pink - Nobodinoz Elements Merk: Nobodinoz Met deze Nobodinoz matras St Barth Gold Stella-Dream Pink uit de nieuwe Elements serie, maak je het lekker gezellig in de speelhoek en de kinderkamer. Deze zachte matras is de ideale speelmatras voor kinderen om..
  Matras St Barth - Gold Stella-Dr...
  €59,95 incl btw

Kindermeubels bij Little Thingz. meubels op maat van uw kind!

De kindermeubels van Little Thingz hebben één zaak gemeen. Ze zijn specifiek ontworpen naar de noden van uw kind. Bovendien zijn onze kindermeubels steeds vervaardigd uit duurzame materialen en voorzien van een leuk kleurtje. In ons ruime aanbod kindermeubels gaat u zonder probleem een leuk poppenbed of handige reiswieg, een houten wandrek, bureau, nachtkastje of bed, maar ook een coole comode of kast voor de kinderkamer kunnen kopen.