Liewood

Liewood bij Little Thingz. Voel je helemaal kat, konijn of panda met een badjas, badcape, zonnehoedje of aankleedkussen met een leuk design.

Liewood, Deens producent van duurzame, hippe babyspullen met leuke, minimalistische motiefjes. Design en functionaliteit zijn de kernwoorden en dat merk je aan al hun creaties. Liewood brengt kleurrijke creaties op de markt die de fantasie van je kind bevorderen. Met een Liewood badjas, badcape, zonnehoedje of kousen voelt jouw kind zich helemaal panda, kat of konijn. Bekijk deze super schattige Liewood creaties in onze online webshop.

Dit Deense merk bestaat nog maar sinds enkele jaren, maar dankzij een sterke focus op ethische producten met een uitzonderlijke kwaliteit en duurzaamheid werd Liewood al snel een gevestigde waarde.

Liewood, uitermate divers

Het Deense Liewood brengt fantastische creaties op de markt in een herkenbaar thema. Bij Little Thingz vind je een heleboel leuke babykleertjes in de vorm van een panda, konijn of kat. Een super zachte badjas of badcape? Een zonnehoedje of kniekousen? Een handig aankleedkussen of babynest? Liewood heeft het allemaal! 

Weergave: Lijst / Rooster
Sorteer op:
Aantal weergegeven:
 • Badcape - Ebba - Leo rose - 100 x 100 cm - Liewood
  Badcape - Ebba - Leo rose - 100 x 100 cm - Liewood Merk: Liewood Deze badcape Leo rose, houdt met zijn 100 x 100 cm kindjes lekker warm. De badcape is gemaakt uit 100% organisch katoen, zonder gebruik van chemische stoffen. Een heerlijk zachte, warme, ecologische handdoek. Een groot ..
  Badcape - Ebba - Leo rose - 100 ...
  €44,00
 • Badcape Kat - roest - 100 x 100 cm - Liewood
  Badcape Kat - roest - Liewood - 100 x 100 cm Merk: Liewood De badcape Kat roest, houdt met zijn 100 x 100 cm kindjes lekker warm. De badcape is gemaakt uit 100% organisch katoen, zonder gebruik van chemische stoffen. Een heerlijk zachte, warme, ecologische handdoek. Een groot voordee..
  Badcape Kat - roest - Liewood - ...
  €36,00
 • Badcape Konijn - rose - 100 x 100 cm - Liewood
  Badcape Konijn - rose - 100 x 100 cm - Liewood Merk: Liewood De badcape Konijn rose, houdt met zijn 100 x 100 cm kindjes lekker warm. De badcape is gemaakt uit 100% organisch katoen, zonder gebruik van chemische stoffen. Een heerlijk zachte, warme, ecologische handdoek. Een groot voordeel..
  Badcape Konijn - rose - 100 x 10...
  €36,00
 • Badjas - konijn mosterd - Liewood
  Badjas - konijn mosterd - Liewood Merk: Liewood Deze badjas konijn mosterd, houdt kindjes lekker warm. De badjas is gemaakt uit 100% organisch katoen, zonder gebruik van chemische stoffen. Een heerlijk zachte, warme, ecologische badjas. Een groot voordeel is dat je deze badjas overal..
  Badjas - konijn mosterd - Liewoo...
  Vanaf €55,00 incl btw
 • Badjas - Loa - Leo rose - Liewood
  Badjas - Loa - Leo rose - Liewood Merk: Liewood Deze badjas Leo rose, houdt kindjes lekker warm. De badjas is gemaakt uit 100% organisch katoen, zonder gebruik van chemische stoffen. Een heerlijk zachte, warme, ecologische badjas. Een groot voordeel is dat je deze badjas overal kan g..
  Badjas - Loa - Leo rose - Liewoo...
  Vanaf €64,00 incl btw
 • Badmat antislip - Storm - kat dusty mint - Liewood
  Badmat antislip - Storm - kat dusty mint - Liewood Merk: Liewood Deze mooi antislip badmat kat dusty mint is praktisch voor de douche of het bad. De badmat is gemaakt van gerecycleerd silicone en heeft zuignappen onderaan. De mooi vorm en subtiele kleur past in elke badkamer. ..
  Badmat antislip - Storm - kat du...
  €19,95
 • Badmat antislip - Storm - kat roze - Liewood
  Badmat antislip - Storm - kat roze - Liewood Merk: Liewood Deze mooi antislip badmat kat roze is praktisch voor de douche of het bad. De badmat is gemaakt van gerecycleerd silicone en heeft zuignappen onderaan. De mooi vorm en subtiele kleur past in elke badkamer. Kenmerken van deze Li..
  Badmat antislip - Storm - kat ro...
  €19,95
 • Bamboe bord - Villum - kat dusty mint - Liewood - set van 2
  Bamboe bord - Villum - kat dusty mint - Liewood - set van 2 Merk: Liewood Met dit bamboe bord kat dusty mint, is eten voortaan super leuk! Dit leuke bord is duurzaam en milieuvriendelijk, gemaakt uit organische bamboe vezels en dus helemaal veilig voor jouw kind. Bovendien zijn deze bordj..
  Bamboe bord - Villum - kat dusty...
  €17,95
 • Bamboe kinderservies - Leo beige beauty - Liewood
  Bamboe kinderservies - Leo beige beauty - Liewood Merk: Liewood Met dit bamboe kinderservies Leo beige beauty, is eten voortaan super leuk! Dit leuke servies is duurzaam en milieuvriendelijk, gemaakt uit organische bamboe vezels en dus helemaal veilig voor jouw kind. Bovendien is dit serv..
  Bamboe kinderservies - Leo beige...
  €24,95
 • Bamboe kinderservies - Mr beer mosterd - Liewood
  Bamboe kinderservies - Mr beer mosterd - Liewood Merk: Liewood Met dit bamboe kinderservies Mr beer mosterd, is eten voortaan super leuk! Dit leuke servies is duurzaam en milieuvriendelijk, gemaakt uit organische bamboe vezels en dus helemaal veilig voor jouw kind. Bovendien is dit servie..
  Bamboe kinderservies - Mr beer m...
  €24,95
 • Bijtring - Gemma - kat creme de la creme - Liewood
  Bijtring - Gemma - kat creme de la creme - Liewood Merk: Liewood De Gemma bijtring kat creme de la creme verzacht het doorkomen van nieuwe tandjes. Het zachte silicone materiaal en de verschillende structuren zorgen voor een verzachtend effect. De bijtring is licht en makkelijk ..
  Bijtring - Gemma - kat creme de ...
  €10,95
 • Bijtring - Gemma - kat mosterd - Liewood
  Bijtring - Gemma - kat mosterd - Liewood Merk: Liewood De Gemma bijtring kat mosterd verzacht het doorkomen van nieuwe tandjes. Het zachte silicone materiaal en de verschillende structuren zorgen voor een verzachtend effect. De bijtring is licht en makkelijk voor kleine handjes om vast te..
  Bijtring - Gemma - kat mosterd -...
  €10,95
 • Bijtring - Gemma - kat roze - Liewood
  Bijtring - Gemma - kat roze - Liewood Merk: Liewood De Gemma bijtring kat roze verzacht het doorkomen van nieuwe tandjes. Het zachte silicone materiaal en de verschillende structuren zorgen voor een verzachtend effect. De bijtring is licht en makkelijk voor kleine handjes om vas..
  Bijtring - Gemma - kat roze ...
  €10,95
 • Bijtring - Gemma - Mr beer dumbo grijs - Liewood
  Bijtring - Gemma - Mr beer dumbo grijs - Liewood Merk: Liewood De Gemma bijtring Mr beer dumbo grijs verzacht het doorkomen van nieuwe tandjes. Het zachte silicone materiaal en de verschillende structuren zorgen voor een verzachtend effect. De bijtring is licht en makkelijk voor..
  Bijtring - Gemma - Mr beer dumbo...
  €10,95
 • Bijtring - Gemma - Mr beer dusty mint - Liewood
  Bijtring - Gemma - Mr beer dusty mint - Liewood Merk: Liewood De Gemma bijtring Mr beer dusty mint verzacht het doorkomen van nieuwe tandjes. Het zachte silicone materiaal en de verschillende structuren zorgen voor een verzachtend effect. De bijtring is licht en makkelijk voor k..
  Bijtring - Gemma - Mr beer dusty...
  €10,95
 • Bord met vakken - Maddox - Kat dumbo grijs - Liewood
  Bord met vakken - Maddox - Kat dumbo grijs - Liewood Merk: Liewood Dit bord met vakken Kat dumbo grijsmaakt van eten een festijn. De verhoogde rand en de opdeling zorgen voor minder morsen en maken het tot het ideale kinderbord. Het bord mag in de vaatwasmachine en in de microgolfoven. ..
  Bord met vakken - Maddox - Kat d...
  €19,95
 • bord-met-vakken-maddox-kat-mosterd-liewood
  Bord met vakken - Maddox - Kat mosterd - Liewood Merk: Liewood Dit bord met vakken Kat mosterd maakt van eten een festijn. De verhoogde rand en de opdeling zorgen voor minder morsen en maken het tot het ideale kinderbord. Het bord mag in de vaatwasmachine en in de microgolfoven. Kenmer..
  Bord met vakken - Maddox - Kat m...
  €19,95
 • Bord met vakken - Maddox - Kat roze - Liewood
  Bord met vakken - Maddox - Kat roze - Liewood Merk: Liewood Dit bord met vakken Kat roze maakt van eten een festijn. De verhoogde rand en de opdeling zorgen voor minder morsen en maken het tot het ideale kinderbord. Het bord mag in de vaatwasmachine en in de microgolfoven. Ke..
  Bord met vakken - Maddox - Kat r...
  €19,95
 • Bord met vakken - Maddox - Panda creme de la creme - Liewood
  Bord met vakken - Maddox - Panda creme de la creme - Liewood Merk: Liewood Dit bord met vakken Panda creme de la creme maakt van eten een festijn. De verhoogde rand en de opdeling zorgen voor minder morsen en maken het tot het ideale kinderbord. Het bord mag in de vaatwasmachine en in de ..
  Bord met vakken - Maddox - Panda...
  €19,95
 • Bord met vakken - Maddox - Panda dusty mint - Liewood
  Bord met vakken - Maddox - Panda dusty mint - Liewood Merk: Liewood Dit bord met vakken Panda dusty mint maakt van eten een festijn. De verhoogde rand en de opdeling zorgen voor minder morsen en maken het tot het ideale kinderbord. Het bord mag in de vaatwasmachine en in de microgolfoven...
  Bord met vakken - Maddox - Panda...
  €19,95
 • Bord met vakken - Maddox - Panda stone grijs - Liewood
  Bord met vakken - Maddox - Panda stone grijs - Liewood Merk: Liewood Dit bord met vakken Panda stone grijs maakt van eten een festijn. De verhoogde rand en de opdeling zorgen voor minder morsen en maken het tot het ideale kinderbord. Het bord mag in de vaatwasmachine en in de microgolfove..
  Bord met vakken - Maddox - Panda...
  €19,95
 • Doudou - knuffeldoekje - konijn - roest - Liewood
  Doudou - knuffeldoekje - konijn - roest - Liewood Merk: Liewood Doudou konijn roest is een zacht knuffeldoekje. Deze doudou is de ideale eerste knuffel voor jouw baby. Een leuk en zacht knuffeldoekje om te troosten, te spelen, te slapen en te knuffelen. Dit doudou konijntje is gemaak..
  Doudou - knuffeldoekje - konijn ...
  €17,50
 • Drinktuit - Ace - kat creme de la creme - Liewood - set van 2
  Drinktuit - Ace - kat creme de la creme - Liewood - set van 2 Merk: Liewood Drinktuit kat creme de la creme helpt kindjes bij het leren drinken. De handige drinktuit schuift gemakkelijk over de bamboe drinkbekers van Liewood, maar ook over andere drinkbekers en en glaz..
  Drinktuit - Ace - kat creme ...
  €16,95
 • Drinktuit - Ace - kat dumbo grijs - Liewood - set van 2
  Drinktuit - Ace - kat dumbo grijs - Liewood - set van 2 Merk: Liewood Drinktuit kat dumbo grijs helpt kindjes bij het leren drinken. De handige drinktuit schuift gemakkelijk over de bamboe drinkbekers van Liewood, maar ook over andere drinkbekers en en glazen. Ze worden geleverd..
  Drinktuit - Ace - kat dumbo grij...
  €16,95

De waardering van www.littlethingz.be bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 1577 reviews.