Kinderkoffer

Een leuke kinderkoffer of –trolley koop je bij Little Thingz. De kinderen zullen er zot van zijn. We hebben steeds de juiste kindertrolley of –koffer, zowel voor een jongen als een meisje.

Gaat jouw schat graag mee op stap of op reis? Wat dacht je dan van jouw kind zijn eigen kinderkoffer of kindertrolley om al zijn of haar kleren, knuffels en speelgoed in mee te nemen. Een mooie kinderkoffer of een vrolijke trolley voor kinderen is super handig.

Verwen je kind met een kinderkoffer of kindertrolley van Little Thingz

Supertrots zijn ze als ze hun eigen kinderkoffer kunnen dragen of wanneer ze lustig rondbollen met hun kleurrijke kindertrolley. Een betoverende kinderkoffer met mooie kleuren en prints of een stoere trolley in de vorm van een aap voor een jongen of in de vorm van een schattig lieveheersbeestje voor een meisje, het is allemaal super leuk. Misschien heb je wel graag een leuke trolley die jouw kinderen gemakkelijk mee naar school kunnen nemen. Ontdek de mooiste kinderkoffer of de leukste kindertrolley in het ruime aanbod van Little Thingz. Je zal het zien, we hebben steeds de ideale kinderkoffer of kindertrolley voor een jongen of een meisje.

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Jeune Premier - reiskoffer Mini - Bow

  Jeune Premier - reiskoffer Mini - Bow

  Reiskoffer Mini - Bow - Jeune Premier Merk: Jeune Premier Met deze roze Jeune Premier reiskoffer Bow is logeren bij oma en opa of er een weekendje op uit nog leuker. De koffer is stevig, licht in gewicht en gemaakt uit waterbestendig materiaal. Je draagt de koffer gemakkelijk overal mee n..
  Reiskoffer Mini - Bow - Jeune Pr...
  €69,90 incl btw
 • A Little Lovely Company - koffertje - panda - 20 cm

  A Little Lovely Company - koffertje - panda - 20 cm

  Koffertje - panda - A Little Lovely Company - 20 cm Merk: A Little Lovely Company Dit mooie kleine panda koffertje van A Little Lovely Company is super leuk en handig. Het kinderkoffertje is multifunctioneel te gebruiken als opbergkoffer voor al je kleine schatten. Bovendie..
  Koffertje - panda - A Little Lov...
  €9,95 incl btw
 • Kofferset - Half Moon - Suzy Ultman - Petit Monkey

  Kofferset - Half Moon - Suzy Ultman - Petit Monkey

  Petit Monkey - kofferset - Half Moon - Suzy Ultman Merk: Petit Monkey Leuke kofferset in half moon vorm met prachtige dubbelzijdige illustraties van Suzy Ultman voor Petit Monkey. De kofferset bestaat uit 3 mooi in elkaar passende kartonnen koffertjes. Elke koffer heeft een andere mooie d..
  Petit Monkey - kofferset - Half ...
  €21,95 incl btw
 • Koffertje met naam - Fuchsia

  Koffertje met naam - Fuchsia 25 cm

  Een fuchsia koffertje met naam is leuk om cadeau te geven. Dit kartonnen koffertje kan je personaliseren met naam en eventueel een mooie print. Dit fuchsia kartonnen koffertje, kan gepersonaliseerd worden met naam en kan dienen om te vullen met spulletjes voor een geboorte geschenk of om speelgoe..
  Een fuchsia koffertje met naam i...
  €22,00 incl btw
  Gebaseerd op 1 beoordeling(en).
 • Koffertje met naam - Fuchsia 30 cm

  Koffertje met naam - Fuchsia 30 cm

  Een fuchsia koffertje met naam is leuk om cadeau te geven. Dit kartonnen koffertje van 30 cm kan je personaliseren met naam en eventueel een mooie print. Dit fuchsia kartonnen koffertje van 30 cm, kan gepersonaliseerd worden met naam en kan dienen om te vullen met spulletjes voor een geboorte ges..
  Een fuchsia koffertje met naam i...
  €24,50 incl btw
 • Koffertje met naam - Fuchsia 35 cm

  Koffertje met naam - Fuchsia 35 cm

  Een fuchsia koffertje met naam is leuk om cadeau te geven. Dit kartonnen koffertje van 35 cm kan je personaliseren met naam en eventueel een mooie print. Dit fuchsia kartonnen koffertje 35 cm, kan gepersonaliseerd worden met naam en kan dienen om te vullen met spulletjes voor een geboorte geschen..
  Een fuchsia koffertje met naam i...
  €27,50 incl btw
 • kinder Koffertje met naam - Grijs

  Koffertje met naam - Grijs 25 cm

  Een grijs kinderkoffertje met naam cadeau geven? Dit gepersonaliseerde koffertje is perfect als geschenk voor een geboorte of als verjaardagscadeau. Dit grijze kartonnen koffertje met naam kan dienen om te vullen met spulletjes voor een kraamcadeau. De kartonnen kinderkoffertjes met naam zijn met..
  Een grijs kinderkoffertje met na...
  €22,00 incl btw
 • Koffertje met naam - zilver 30 cm

  Koffertje met naam - grijs 30 cm

  Een grijs kinderkoffertje van 30 cm met naam cadeau geven? Dit gepersonaliseerde koffertje is perfect als geschenk voor een geboorte of als verjaardagscadeau. Dit grijs kartonnen koffertje van 30 cm met naam kan dienen om te vullen met spulletjes voor een kraamcadeau. De kartonnen kinderkoffertje..
  Een grijs kinderkoffertje van 30...
  €24,50 incl btw
 • Koffertje met naam - zilver 35 cm

  Koffertje met naam - grijs 35 cm

  Een grijs kinderkoffertje van 35 cm met naam cadeau geven? Dit gepersonaliseerde koffertje is perfect als geschenk voor een geboorte of als verjaardagscadeau. Dit grijs kartonnen koffertje van 35 cm met naam kan dienen om te vullen met spulletjes voor een kraamcadeau. De kartonnen kinderkoff..
  Een grijs kinderkoffertje van 35...
  €27,50 incl btw
 • Koffertje met naam - Pastel blauw

  Koffertje met naam - Pastel blauw 25 cm

  Een koffertje met naam is altijd leuk om cadeau te geven. De gepersonaliseerde kinderkoffertjes zijn te verkrijgen in meerdere kleuren met naam en/of tekening. Dit pastel blauwe kartonnen koffertje, gepersonaliseerd met naam kan dienen om te vullen met een aantal spulletjes voor een kraamcadeau o..
  Een koffertje met naam is altijd...
  €22,00 incl btw
 • Koffertje met naam - Pastel blauw

  Koffertje met naam - Pastel blauw 30 cm

  Een koffertje met naam is altijd leuk om cadeau te geven. De gepersonaliseerde kinderkoffertjes van 30 zijn te verkrijgen in meerdere kleuren met naam en/of tekening. Dit pastel blauwe kartonnen koffertje van 30 cm, gepersonaliseerd met naam kan dienen om te vullen met een aantal spulletjes voor ..
  Een koffertje met naam is altijd...
  €24,50 incl btw
 • Koffertje met naam - Pastel blauw 35 cm

  Koffertje met naam - Pastel blauw 35 cm

  Een koffertje met naam is altijd leuk om cadeau te geven. De gepersonaliseerde kinderkoffertjes van 35 zijn te verkrijgen in meerdere kleuren met naam en/of tekening. Dit pastel blauwe kartonnen koffertje van 35 cm, gepersonaliseerd met naam kan dienen om te vullen met een aantal spulletjes voor ..
  Een koffertje met naam is altijd...
  €27,50 incl btw
 • Kartonnen Koffertje met naam - Pastel roze

  Koffertje met naam - Pastel roze 25 cm

  Een pastel roze kartonnen koffertje met naam cadeau geven? Dit gepersonaliseerde kinderkoffertje is perfect als geboortegeschenk of verjaardagscadeau. Dit pastel roze kartonnen kinderkoffertje met naam kan dienen om te vullen met spulletjes voor een geboortegeschenk of om speelgoedjes in op te be..
  Een pastel roze kartonnen koffer...
  €22,00 incl btw
 • Kartonnen Koffertje met naam - Pastel roze 30 cm

  Koffertje met naam - Pastel roze 30 cm

  Een pastel roze kartonnen koffertje van 30 cm met naam cadeau geven? Dit gepersonaliseerde kinderkoffertje is perfect als geboortegeschenk of verjaardagscadeau. Dit pastel roze kartonnen kinderkoffertje met naam van 30 cm kan dienen om te vullen met spulletjes voor een geboortegeschenk of om spee..
  Een pastel roze kartonnen koffer...
  €24,50 incl btw
 • Koffertje met naam - Pastel roze 35 cm

  Koffertje met naam - Pastel roze 35 cm

  Een pastel roze kartonnen koffertje van 35 cm met naam cadeau geven? Dit gepersonaliseerde kinderkoffertje is perfect als geboortegeschenk of verjaardagscadeau. Dit pastel roze kartonnen kinderkoffertje met naam van 35 cm kan dienen om te vullen met spulletjes voor een geboortegeschenk of om..
  Een pastel roze kartonnen koffer...
  €27,50 incl btw
 • Koffertje met naam - Rood 35 cm

  Koffertje met naam - Rood 35 cm

  Een Rood koffertje met naam is leuk om cadeau te geven. Dit kartonnen koffertje van 35 cm kan je personaliseren met naam en eventueel een mooie print. Dit Rood kartonnen koffertje 35 cm, kan gepersonaliseerd worden met naam en kan dienen om te vullen met spulletjes voor een geboorte ges..
  Een Rood koffertje met naam...
  €27,50 incl btw
 • Koffertje met naam - Wit

  Koffertje met naam - Wit 25 cm

  Een wit koffertje met naam cadeau geven? Dit gepersonaliseerde witte kinderkoffertje is perfect als kraamcadeau of verjaardagscadeau. Dit wit kartonnen koffertje is gepersonaliseerd met naam en kan dienen om te vullen met een aantal spulletjes voor een kraamcadeautje of om speelgoedjes in op te b..
  Een wit koffertje met naam cadea...
  €22,00 incl btw
 • Koffertje met naam - Wit 30 cm

  Koffertje met naam - Wit 30 cm

  Een wit koffertje van 30 cm met naam cadeau geven? Dit gepersonaliseerde witte kinderkoffertje is perfect als kraamcadeau of verjaardagscadeau. Dit wit kartonnen koffertje van 30 cm is gepersonaliseerd met naam en kan dienen om te vullen met een aantal spulletjes voor een kraamcadeautje of om spe..
  Een wit koffertje van 30 cm met ...
  €24,50 incl btw
 • Koffertje met naam - Wit 35 cm

  Koffertje met naam - Wit 35 cm

  Een wit koffertje van 35 cm met naam cadeau geven? Dit gepersonaliseerde witte kinderkoffertje is perfect als kraamcadeau of verjaardagscadeau. Dit wit kartonnen koffertje van 35 cm is gepersonaliseerd met naam en kan dienen om te vullen met een aantal spulletjes voor een kraamcadeautje of o..
  Een wit koffertje van 35 cm met ...
  €27,50 incl btw
 • Koffertje met naam - Zwart

  Koffertje met naam - Zwart 25 cm

  Een zwart koffertje met naam cadeau geven? Dit gepersonaliseerde witte kinderkoffertje is perfect als kraamcadeau of verjaardagscadeau. Dit zwarte kartonnen koffertje met naam en kan dienen om te vullen met een aantal spulletjes voor een kraamcadeautje of om speelgoedjes in op te bergen. De karto..
  Een zwart koffertje met naam cad...
  €22,00 incl btw
 • Koffertje met naam en tekening - pastel roze 35 cm

  Koffertje pastel roze met naam en tekening - 35 cm

  Een Pastel roze koffertje met naam en tekening. Dit kartonnen koffertje van 35 cm kan je personaliseren met naam en eventueel een mooie print. Dit pastel roze kartonnen koffertje 35 cm, kan gepersonaliseerd worden met naam en tekening en kan dienen om te vullen met spulletjes voor een g..
  Een Pastel roze koffertje met na...
  €24,50 incl btw
 • Reiskoffer - Soccer - Froy en Dind

  Reiskoffer - Soccer - Froy en Dind

  Froy en Dind - reiskoffer - Soccer  Merk: Froy en Dind Met deze mooie Froy en Dind reiskoffer Soccer is logeren bij oma en opa of er een weekendje op uit nog leuker. De koffer is stevig, gemaakt uit waterbestendig materiaal. Binnenin is deze leuke reiskoffer voorzien van é..
  Froy en Dind - reiskoffer - Socc...
  €66,25 incl btw
 • Skip Hop ZOO trolley eenhoorn

  Skip Hop ZOO trolley eenhoorn

  Trolley eenhoorn - Skip Hop Merk: Skip Hop Magisch mooie eenhoorn trolley van Skip Hop. Kinderen vinden het fantastisch om met deze mooie trolley op reis, weekend of uit logeren te gaan bij oma en opa. De super leuke Skip Hop ZOO kindertrolley is de ideale kinderkoffer ..
  Trolley eenhoorn - Skip Hop M...
  €54,90 incl btw
 • Koffertje met naam - Blauw

  Koffertje met naam - Blauw 25 cm

  Een blauw koffertje met naam cadeau geven? Dit gepersonaliseerde kinderkoffertje is perfect als kraamcadeau of verjaardagscadeau. Dit blauwe kartonnen koffertje is gepersonaliseerd met naam en kan dienen om te vullen met een aantal spulletjes voor een geboorte cadeau of om speelgoedjes in op te b..
  Een blauw koffertje met naam cad...
  €22,00 incl btw

De waardering van www.littlethingz.be bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 1962 reviews.