Sonny Angel

Sonny Angel

Sonny Angel, de hippe geluksbrenger, kan je vanaf nu online kopen bij Little Thingz. Bekijk ons ruime aanbod Sonny Angels.

"Geluk brengen aan iedereen op deze wereld" dat is de missie van Sonny Angels. Deze kleine, hippe geluksbrengers van Japanse makelij veroveren de wereld. Een Sonny Angel geluksbrenger is het perfecte vriendje voor jouw kind. De blozende wangetjes, vleugeltjes en het blote lijfje zijn kenmerkend voor een Sonny Angel. Deze 7.5 cm grote figuurtjes zijn verkrijgbaar in verschillende thema's, gaande van dieren tot groente- en fruitsoorten. Een Sonny Angel wordt in een gesloten doosje verkocht. Je kan een Sonny Angel uit een bepaalde serie kiezen, maar je weet dus op voorhand niet welke je zal krijgen. Jij kiest dus niet de Sonny Angel, maar de Sonny Angel kiest jou!

Voor uw gemak stelde Little Thingz een ruim assortiment gelukbrengers van Sonny Angel samen die u in onze online shop kan kopen.

Weergave: Lijst / Rooster
Sorteer op:
Aantal weergegeven:
 • Sonny Angel - geluksbrengers - kerstmis - Christmas Series
  Gelukksbrengers - kerstmis - Christmas Series - Sonny Angel Merk: Sonny Angel Deze Sonny Angel geluksbrengers in kerstmis thema zijn een echte musthave voor Sonny Angel verzamelaars. De Christmas Series is een limited edition van de mooiste Sonny Angel popje in leuke kerst outfit. Deze So..
  Gelukksbrengers - kerstmis - Chr...
  €9,50
 • Sonny Angel - Pasen - geluksbrengers - Easter Series
  Geluksbrengers - Pasen - Easter Series - Sonny Angel Merk: Sonny Angel Deze Sonny Angel Pasen geluksbrengers zijn super schattig! De poppetjes zijn stuk voor stuk prachtig vormgegeven in een ultraschattig Paasthema. Deze lieve geluksbrengers zijn dan ook een echte musthave voor ..
  Geluksbrengers - Pasen - Easter ...
  €9,50
 • Sonny Angel - Valentijn - geluksbrengers - Valentine's Day Series
  Geluksbrengers - Valentijn - Valentine's Day Series - Sonny Angel Merk: Sonny Angel Super schattig zijn ze deze Sonny Angel Valentijn geluksbrengers. De poppetjes zijn stuk voor stuk prachtig vormgegeven in een ultraschattig Valentine's Day thema. Deze lieve geluksbrengers zijn da..
  Geluksbrengers - Valentijn - Val...
  €9,50
 • Sonny Angel geluksbrengers Animal series 3 - Limited Edition
  Geluksbrengers - Animal series 3 - Limited Edition - Sonny Angel Merk: Sonny Angel Super schattig zijn ze deze Sonny Angel animals series Limited Edition geluksbrengers. De poppetjes zijn stuk voor stuk prachtig vormgegeven. Deze lieve geluksbrengers zijn dan ook een echte musth..
  Geluksbrengers - Animal series 3...
  €9,50
 • Sonny Angel geluksbrengers Birthday Gift series
  Geluksbrengers - Birthday Gift Series - Sonny Angel Merk: Sonny Angel Super schattig zijn ze deze Sonny Angel Birthday Gift? series geluksbrengers. De poppetjes zijn stuk voor stuk prachtig vormgegeven. Deze lieve geluksbrengers zijn dan ook een echte musthave voor grote en..
  Geluksbrengers - Birthday Gift S...
  €9,50
 • Sonny Angel geluksbrengers bloemen serie
  Van deze bloemen serie fleur je gewoon op. Deze schattige geluksbrengers van Sonny Angel fleuren elke kamer op! Merk: Sonny Angel De Sonny Angel geluksbrengers uit de bloemen serie zijn vast en zeker de fleurigste popjes van alle series. Deze Sonny Angel gelukspopjes z..
  Van deze bloemen serie fleu...
  €8,50
 • Sonny Angel geluksbrengers dieren serie 1
  Deze dieren serie 1 zijn de klassiekers onder de geluksbrengers van Sonny Angel. Merk: Sonny Angel De schattige Sonny Angel geluksbrengers uit de dieren serie 1 zijn de klassiekers uit vele prachtige series. Sonny Angel is een te gekke hype helemaal vanuit Japan overgewaaid naar Europa.&n..
  Deze dieren serie 1 zijn de klas...
  €8,50
 • Sonny Angel geluksbrengers dieren serie 2
  Dieren serie 2 bevat zo veel leuke geluksbrengers van Sonny Angel dat het moeilijk kiezen wordt. Merk: Sonny Angel Zo veel keus met de schattige Sonny Angel geluksbrengers uit dieren serie 2, het zijn allemaal te gekke popjes! Sonny Angel zijn te gekke gelukspopjes die inmiddels een grote..
  Dieren serie 2 bevat zo veel leu...
  €8,50
 • Sonny Angel geluksbrengers dieren serie 3
  Dieren serie 3 bevat zo veel leuke geluksbrengers van Sonny Angel dat het moeilijk kiezen wordt. Merk: Sonny Angel Zo veel keus met de schattige Sonny Angel geluksbrengers uit dieren serie 3, het zijn allemaal te gekke popjes! Sonny Angel zijn te gekke gelukspopjes die inmiddels een grote..
  Dieren serie 3 bevat zo veel leu...
  €8,50
 • Sonny Angel geluksbrengers dieren serie 4
  Dieren serie 4 bevat zo veel leuke geluksbrengers van Sonny Angel dat het moeilijk kiezen wordt. Merk: Sonny Angel Zo veel keus met de schattige Sonny Angel geluksbrengers uit dieren serie 4, het zijn allemaal te gekke popjes! Sonny Angel zijn te gekke gelukspopjes die inmiddels een grote..
  Dieren serie 4 bevat zo veel leu...
  €8,50
 • Sonny Angel geluksbrengers fruit series
  Van deze fruit series ga je gewoon watertanden. Deze schattige geluksbrengers van Sonny Angel zijn om op te eten! Merk: Sonny Angel De Sonny Angel geluksbrengers uit de fruit series zijn vast en zeker de gezondste en lekkerste popjes van alle series. Deze Sonny Angel gelukspopjes zijn nie..
  Van deze fruit series ga je gewo...
  €8,50
 • Sonny Angel geluksbrengers groenten series
  Van deze groenten series ga je gewoon watertanden. Deze schattige geluksbrengers van Sonny Angel zijn om op te eten! Merk: Sonny Angel De Sonny Angel geluksbrengers uit de groenten series zijn vast en zeker de gezondste popjes van alle series. Deze Sonny Angel gelukspopjes ..
  Van deze groenten series ga...
  €8,50
 • Sonny Angel geluksbrengers marine series
  Van deze marine series ga je gewoon watertanden. Deze schattige geluksbrengers van Sonny Angel komen uit de zee! Merk: Sonny Angel De Sonny Angel geluksbrengers uit de marine series zijn vast en zeker de mooiste popjes van zee. Deze Sonny Angel gelukspopjes zijn niet alleen mooi..
  Van deze marine series ga je gew...
  €8,50
 • Sonny Angel geluksbrengers Sky Color series
  Geluksbrengers - Sky Color Series - Sonny Angel Merk: Sonny Angel Super schattig zijn ze deze Sonny Angel Sky Color series geluksbrengers. De poppetjes zijn stuk voor stuk prachtig vormgegeven. Deze lieve geluksbrengers zijn dan ook een echte musthave voor grote en kleine Sonny ..
  Geluksbrengers - Sky Color Serie...
  €9,50
 • Sonny Angel geluksbrengers sweets series
  Geluksbrengers - Sweets Series - Sonny Angel Merk: Sonny Angel Super schattig zijn ze deze Sonny Angel Sweets series geluksbrengers. De poppetjes zijn stuk voor stuk prachtig vormgegeven. Deze lieve geluksbrengers zijn dan ook een echte musthave voor grote en kleine Sonny Angel ..
  Geluksbrengers - Sweets Series -...
  €8,50
 • Sonny Angel Kerstballen Ladurée - Limited Edition
  Deze Limited edition naar een feestelijk ontwerp van Ladurée, zijn unieke kerstballen met daarin de prachtige Sonny Angel. Merk: Sonny Angel De schattige geluksbrengers van Sonny Angel mogen in deze knappe kerstballen versie naar een design van Ladurée zeker niet in jouw kerstboo..
  Deze Limited edition naar een fe...
  €14,95

De waardering van www.littlethingz.be bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 2148 reviews.