Babyspeelgoed & peuterspeelgoed

Babyspeelgoed of peuterspeelgoed online kopen? Little Thingz, de webshop met het leukste speelgoed voor baby’s en peuters!

Om babyspeelgoed of peuterspeelgoed online te kopen reken je op Little Thingz, de webshop met het leukste speelgoed voor baby’s en peuters. In onze handige online shop vind je een ruim aanbod van welbekende merken. Bij ons vind je babyspeelgoed en peuterspeelgoed van oa. A Little Lovely Company, Djeco, Done by Deer, Janod, Kid’s Concept, Little Dutch, Skip Hop en Vilac

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Kids Concept - kralenspel - spelbaan met kralen mini NEO +12M

  Kids Concept - kralenspel - spelbaan met kralen mini NEO +12M

  Kralenspel - spelbaan met kralen mini NEO - Kids Concept +12M Merk: Kid's Concept Dit Kids Concept kralenspel NEO is een prachtige mini spelbaan met verschillende gekleurde kralen, ideaal voor de hand-oog coördinatie van jonge kinderen. Met dit leuke kralenspel oefenen kinderen h..
  Kralenspel - spelbaan met kralen...
  €13,95 incl btw
 • promo
  A Little Lovely Company - badspeelgoed - regenboog

  A Little Lovely Company - badspeelgoed - regenboog

  Badspeelgoed - regenboog - A Little Lovely Company Merk: A Little Lovely Company Met dit leuke regenboog badspeelgoed van A Little Lovely Company beleven kinderen oneindig veel waterpret! Laat de lieve regenboog vrolijk regenen. Houd het badspeelgoed onder water zodat het vult met water, ..
  Badspeelgoed - regenboog - A Lit...
  €7,95€5,95 incl btw
 • Ballenbad - antraciet - incl 200 ballen parel-grijs-zwart

  Ballenbad - antraciet - incl 200 ballen parel-grijs-zwart

  Ballenbad - antraciet - incl 200 ballen parel-grijs-zwart Met dit te gekke ballenbad gevuld met een leuke mix van 200 ballen in parel, grijs en zwart maken kinderen super veel plezier! Kinderen vinden het dan ook fantastich om in het ballenbad te duiken, zich te verstoppen in de ballenb..
  Ballenbad - antraciet - incl 200...
  €119,00 incl btw
 • Ballenbad - grijs - incl 200 ballen wit-parel-goud-zilver

  Ballenbad - grijs - incl 200 ballen wit-parel-goud-zilver

  Ballenbad - grijs - incl 200 ballen wit-parel-goud-zilver Met dit te gekke ballenbad gevuld met een leuke mix van 200 ballen in wit, parel, goud en zilver maken kinderen super veel plezier! Kinderen vinden het dan ook fantastich om in het ballenbad te duiken, zich te verstoppen in de ba..
  Ballenbad - grijs - incl 200 bal...
  €119,00 incl btw
 • Ballenbad - grijs - incl 200 ballen wit-parel-transp-zilver-Metallic turquoise

  Ballenbad grijs 200 ballen wit-parel-transp-zilver-Metallic turquoise

  Ballenbad - grijs - incl 200 ballen wit-parel-transp-zilver-Metallic turquoise Met dit te gekke ballenbad gevuld met een leuke mix van 200 ballen in wit-parel-transp-zilver-Metallic turquoise maken kinderen super veel plezier! Kinderen vinden het dan ook fantastich om in het ballenbad te dui..
  Ballenbad - grijs - incl 200 bal...
  €119,00 incl btw
 • Blokpuzzel - Tournanimo - Djeco +2jr

  Blokpuzzel - Tournanimo - Djeco +2jr

  Blokpuzzel - Tournanimo - Djeco +2jr Merk: Djeco Maak met blokpuzzel Tournanimo de leukste dierenplaatjes. De puzzel bestaat uit 9 houten blokken die draaien om een as in een houten doos. Draai net zolang aan de houten blokken tot elke puzzel compleet is. Zo verschijnt er een kikker, een ..
  Blokpuzzel - Tournanimo - Djeco ...
  €13,95 incl btw
 • Djeco - knikkerbaan - ballenbaan - Roulatou

  Djeco - knikkerbaan - ballenbaan - Roulatou

  Knikkerbaan - ballenbaan - Roulatou - Djeco Merk: Djeco Met deze prachtige Djeco knikkerbaan Roulatou in de vorm van een huis beleven jonge kinderen urenlang plezier. Dit ballenhuis is een ballenbaan met grote knikkers, geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar. De ballen rollen,..
  Knikkerbaan - ballenbaan - Roula...
  €26,90 incl btw
 • Djeco - speelgoed boerderijdieren - Troopo-farm +18M

  Djeco - speelgoed boerderijdieren - Troopo-farm +18M

  Speelgoed boerderijdieren - Troopo-farm - Djeco +18M Merk: Djeco Deze Djeco speelgoed boerderijdieren Troopo-farm zijn super leuke plastic dieren, ideaal voor de allerkleinsten. De set bestaat uit 7 boerderijdieren: een paard, konijn, hond, kat, kip, varken en koe. Deze schattige speelgoe..
  Speelgoed boerderijdieren - Troo...
  €10,50 incl btw
 • Djeco - speelgoed dier met geluid - koe Jackmoo +18M

  Djeco - speelgoed dier met geluid - koe Jackmoo +18M

  Speelgoed dier met geluid - koe Jackmoo - Djeco +18M Merk: Djeco Dit grappig Djeco speelgoed dier met geluid, koe Jackmoo zegt "meuh" wanneer je haar omdraait. Dit boerderijdier is een super leuk speelgoed dier dat met haar grappige ogen, vierkante vorm en gekke geluid de intere..
  Speelgoed dier met geluid - koe ...
  €5,95 incl btw
 • Djeco - speelgoed jungle dieren - Troopo-savana +18M

  Djeco - speelgoed jungle dieren - Troopo-savana +18M

  Speelgoed jungle dieren - Troopo-savana - Djeco +18M Merk: Djeco Deze Djeco speelgoed jungle dieren Troopo-savana zijn super leuke plastic dieren, ideaal voor de allerkleinsten. De set bestaat uit 7 jungle dieren: een giraf, aap, leeuw, krokodil, kaketoe, luipaard en tijger. Deze schattig..
  Speelgoed jungle dieren - Troopo...
  €10,50 incl btw
 • Djeco - stapelblokken - stapeltoren - MAXI Topanijungle

  Djeco - stapelblokken - stapeltoren - MAXI Topanijungle

  Stapelblokken - stapeltoren - MAXI Topanijungle - Djeco Merk: Djeco Met deze Djeco stapelblokken MAXI Topanijungle en bijgeleverde jungle dieren beleven kinderen super veel plezier! Maak met de stapelblokken een prachtige hoge stapeltoren en bedenk de leukste avonturen voor de jungle dier..
  Stapelblokken - stapeltoren - MA...
  €25,50 incl btw
 • Djeco Indy olifant trekdier

  Djeco Indy olifant trekdier

  Olifant trekdier Indy - Djeco Merk: Djeco Indy de olifant is een super schattig trekdier van het Franse merk Djeco. Dit trekspeeltje in vrolijke kleuren begeleidt jouw kind bij de eerste stapjes. Kinderen nemen deze trekolifant dan ook maar al te graag overal mee naartoe aan zij..
  Olifant trekdier Indy - Djeco ...
  €23,95 incl btw
 • Djeco inlegpuzzel Ouaf Woof met geluid

  Djeco inlegpuzzel Ouaf Woof met geluid

  Inlegpuzzel Ouaf Woof met geluid - Djeco Merk: Djeco Ouaf Woof! Wie blaft? Miauw! Wie miauwt? Ontdek met deze leuke Djeco inlegpuzzel met geluid welk dier welk geluid maakt door te puzzelen en de dieren op de juiste plaats in de puzzel te leggen. De houten puzzel heeft 5 puzzelstukje..
  Inlegpuzzel Ouaf Woof met geluid...
  €23,95 incl btw
 • Djeco Neko trekdier kat

  Djeco Neko trekdier kat

  Kat trekdier Neko - Djeco Merk: Djeco Neko is een schattige kat en lief trekdier van het Franse merk Djeco, dat graag op stap gaat met jouw kind bij de eerste stapjes. Met zijn leuke formaat en lieve snoet nemen kinderen deze trekkat dan ook maar al te graag overal mee naartoe aan zi..
  Kat trekdier Neko - Djeco Mer...
  €14,95 incl btw
 • Djeco puffy stickers zoetigheden

  Djeco puffy stickers zoetigheden

  Puffy stickers zoetigheden - Djeco Merk: Djeco 1 kaart van Djeco met puffy stickers van de lekkerste zoetigheden. Deze Djeco stickers zijn super leuk om te plakken en mee te knutselen. Wie is er nu niet gek van stickers. Eigenschappen van deze Djeco puffy stickers zoetigheden..
  Puffy stickers zoetigheden - Dje...
  €1,19 incl btw
 • Djeco puzzel 3 lagen de boom van Nut 12st

  Djeco puzzel 3 lagen de boom van Nut 12st

  Puzzel 3 lagen de boom van Nut - Djeco 12st Merk: Djeco De boom van Nut is een super leuke Djeco puzzel bestaande uit 3 lagen. Ontdek wie er allemaal woont in de boom van Nut. Op de eerste laag en puzzel zie je de boom van nut en achter de ramen en in de takken al enkele bewoners.&nb..
  Puzzel 3 lagen de boom van Nut -...
  €17,50 incl btw
 • Djeco puzzel 3 lagen het huis van Carrot

  Djeco puzzel 3 lagen het huis van Carrot 12st

  Puzzel 3 lagen het huis van Carrot - Djeco 12st Merk: Djeco Super leuke Djeco puzzel bestaande uit 3 lagen. Ontdek wie er allemaal woont in het huis van Carrot. Op de eerste laag en puzzel zie je het huis van Carrot en achter de ramen al enkele bewoners. Door te puzzelen ga je n..
  Puzzel 3 lagen het huis van Carr...
  €17,50 incl btw
 • Djeco Roulapic trekdier konijn

  Djeco Roulapic trekdier konijn

  Konijn trekdier Roulapic - Djeco Merk: Djeco Roulapic is een lief konijn en vrolijk trekdier van het Franse merk Djeco, dat jouw kind graag vergezelt bij de eerste stapjes. Met zijn leuke formaat en lieve snoet nemen kinderen dit trekkonijn dan ook maar al te graag overal mee naartoe..
  Konijn trekdier Roulapic - Djeco...
  €14,95 incl btw
 • Djeco stapelblokken - stapeltoren - voertuigen

  Djeco stapelblokken - stapeltoren - voertuigen

  Voertuigen - stapeltoren - stapelblokken - Djeco Merk: Djeco Met deze knotsgekke Djeco stapelblokken maken kinderen een prachtige stapeltoren met de leukste voertuigen. Zo zijn deze stapelblokken goed voor uren speelplezier. Kinderen leren met dit vrolijke stapelspel tellen, die..
  Voertuigen - stapeltoren - stape...
  €14,50 incl btw
 • Done by Deer - baby speelgoed - Activity book - Elphee - grijs

  Done by Deer - baby speelgoed - Activity book - Elphee - grijs

  Baby speelgoed - stoffen boekje - Deer friends - Done by Deer Merk: Done by Deer Dit Done by Deer baby speelgoed Activity book Elphee grijs is een leuk activiteitenboekje voor jouw baby. Het stoffen boekje is voorzien van allerlei activiteiten zoals een spiegel, bijtring en knispersp..
  Baby speelgoed - stoffen boekje ...
  €24,95 incl btw
 • Fruit - speelgoed eten - Plan Toys +18M

  Fruit - speelgoed eten - Plan Toys +18M

  Plan Toys - fruit - speelgoed eten +18M Merk: Plan Toys Fruit is lekker en gezond. Met dit speelgoed eten van Plan Toys maken kinderen de lekkerste fruitsalades. De set bestaat uit 5 soorten fruit: aardbei, appel, sinaasappel, kiwi en citroen; die kinderen eenvoudig met het mes doorsnijden en ..
  Plan Toys - fruit - speelgoed et...
  €19,95 incl btw
 • Groenten - speelgoed eten - Plan Toys +18M

  Groenten - speelgoed eten - Plan Toys +18M

  Plan Toys - groeten - speelgoed eten +18M Merk: Plan Toys Groenten zijn lekker en gezond. Met dit speelgoed eten van Plan Toys maken kinderen de lekkerste salades. De set bestaat uit 5 soorten groenten: een tomaat, champignon, sjalot, paprika en komkommer; die kinderen eenvoudig met ..
  Plan Toys - groeten - speelgoed ...
  €19,95 incl btw
 • Janod - blokpuzzel - Kubkid - 6 blokken - honden en katten +2 jr

  Janod - blokpuzzel - Kubkid - 6 blokken - honden en katten +2 jr

  Blokpuzzel - Kubkid - 6 blokken - honden en katten - Janod +2 jr Merk: Janod Maak met deze Janod blokpuzzel Kubkid, 6 blokken, 6 leuke puzzels van de leukste honden en katten. De blokpuzzel bestaat uit 6 grote blokken van 7.5 x 7.55 x 5 cm, makkelijk voor kinderen om vast te houden. ..
  Blokpuzzel - Kubkid - 6 blokken ...
  €10,95 incl btw

Babyspeelgoed

De online webshop van Little Thingz zit boordevol super leuk babyspeelgoed. Baby’s houden van speelgoed om in te knijpen, mee te gooien, aan te trekken of mee te rammelen. Hoe meer lawaai, hoe beter. Babyspeelgoed wordt speciaal ontworpen met ‘ontdekken’ in het achterhoofd.
Elke baby vindt zijn favoriete speelgoed in ons ruime assortiment. We hebben dan ook babyspeelgoed in alle maten, vormen en materialen

Peuterspeelgoed

Peuterspeelgoed is – meer dan het speelgoed voor baby’s – ontwikkeld om te ontdekken. Omdat we een zeer divers assortiment peuterspeelgoed aanbieden, vind elke peuter zonder veel moeite zijn favoriete speelgoed in onze handige online webshop. 

Houten trekdiertjes die overal mee naar toe waggelen. Prachtige stapelblokken om vormen te ontdekken. Het peuterspeelgoed van Little Thingz is super leuk, maar vooral uitdagend en educatief!

De waardering van www.littlethingz.be bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 2297 reviews.

Nieuwsbrief
Schrijf je in en krijg 10% korting op je eerste aankoop!

* E-mail adres: