Babyspeelgoed & peuterspeelgoed

Babyspeelgoed of peuterspeelgoed online kopen? Little Thingz, de webshop met het leukste speelgoed voor baby’s en peuters!

Om babyspeelgoed of peuterspeelgoed online te kopen reken je op Little Thingz, de webshop met het leukste speelgoed voor baby’s en peuters. In onze handige online shop vind je een ruim aanbod van welbekende merken. Bij ons vind je babyspeelgoed en peuterspeelgoed van oa. A Little Lovely Company, Djeco, Done by Deer, Janod, Kid’s Concept, Little Dutch, Skip Hop en Vilac

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Ballenbad - grijs - incl 200 ballen wit-parel-grijs-zilver-baby blue

  Ballenbad - grijs - incl 200 ballen wit-parel-grijs-zilver-baby blue

  Ballenbad - grijs - incl 200 ballen wit-parel-grijs-zilver-baby blue Met dit te gekke ballenbad gevuld met een leuke mix van 200 ballen in wit, parel, grijs, zilver en baby blue maken kinderen super veel plezier! Kinderen vinden het dan ook fantastich om in het ballenbad te duiken, zich te v..
  Ballenbad - grijs - incl 200 bal...
  €109,00 incl btw
 • Ballenbad - grijs - incl 200 ballen wit-parel-grijs-zilver-pastel roze

  Ballenbad - grijs - incl 200 ballen wit-parel-grijs-zilver-pastel roze

  Ballenbad - grijs - incl 200 ballen wit-parel-grijs-zilver-pastel roze Met dit te gekke ballenbad gevuld met een leuke mix van 200 ballen in wit, parel, grijs, zilver en pastel roze  maken kinderen super veel plezier! Kinderen vinden het dan ook fantastich om in het ballenbad te du..
  Ballenbad - grijs - incl 200 bal...
  €109,00 incl btw
 • Ballenbad ball pit roze - incl 200 ballen baby roze-wit-parel-grijs-zilver

  Ballenbad rond roze - incl 200 ballen baby roze-wit-parel-grijs-zilver

  Ballenbad - ball pit - Ballenbak roze - incl 200 ballen (baby roze-wit-parel-grijs-zilver) Merk: Little Thingz Kinderen beleven met dit leuke ballenbad super veel plezier! Deze te gekke ball pit gevuld met wel 200 ballen zorgt voor uren speelplezier. Kinderen vinden het dan ook fantastich..
  Ballenbad - ball pit - Ballenbak...
  €109,00 incl btw
 • Ballenbad - ball pit - grijs - incl 200 ballen grijs-zwart-wit

  Ballenbad - ball pit - rond grijs - incl 200 ballen grijs-zwart-wit

  Ballenbad - ball pit - rond grijs - incl 200 ballen (kleur ballen: licht grijs - zwart - wit) Met dit te gekke ballenbad gevuld met 200 ballen maken kinderen super veel plezier! Kinderen vinden het dan ook fantastich om in het ballenbad te duiken, zich te verstoppen in de ballenbak en vrolijk met..
  Ballenbad - ball pit - rond grij...
  €109,00 incl btw
 • Ballenbad rond mint 200 ballen parelwit-transparant-mint-wit

  Ballenbad rond mint 200 ballen parelwit-transparant-mint-wit

  Ballenbad rond mint 200 ballen parelwit-transparant-mint-wit Super veel plezier met een ballenbad! Deze te gekke ball pit gevuld met wel 200 ballen zorgt voor uren speelplezier. Kinderen vinden het dan ook fantastich om in het ballenbad te duiken, zich te verstoppen in de ballenbak en vrolijk met..
  Ballenbad rond mint 200 ballen p...
  €109,00 incl btw
 • Kids Concept - kralenspel - spelbaan met kralen mini NEO +12M

  Kids Concept - kralenspel - spelbaan met kralen mini NEO +12M

  Kralenspel - spelbaan met kralen mini NEO - Kids Concept +12M Merk: Kid's Concept Dit Kids Concept kralenspel NEO is een prachtige mini spelbaan met verschillende gekleurde kralen, ideaal voor de hand-oog coördinatie van jonge kinderen. Met dit leuke kralenspel oefenen kinderen h..
  Kralenspel - spelbaan met kralen...
  €13,95 incl btw
 • promo
  A Little Lovely Company - badspeelgoed - regenboog

  A Little Lovely Company - badspeelgoed - regenboog

  Badspeelgoed - regenboog - A Little Lovely Company Merk: A Little Lovely Company Met dit leuke regenboog badspeelgoed van A Little Lovely Company beleven kinderen oneindig veel waterpret! Laat de lieve regenboog vrolijk regenen. Houd het badspeelgoed onder water zodat het vult met water, ..
  Badspeelgoed - regenboog - A Lit...
  €7,95€5,95 incl btw
 • promo
  A Little Lovely Company - badspeelgoed - walvis

  A Little Lovely Company - badspeelgoed - walvis

  Badspeelgoed - walvis - A Little Lovely Company Merk: A Little Lovely Company Met dit walvis badspeelgoed van A Little Lovely Company beleven kinderen onneidig veel waterpret! Laat de stoere dinosaurus vrolijk regenen. Houd het badspeelgoed onder water zodat het vult m..
  Badspeelgoed - walvis - A Little...
  €7,95€5,95 incl btw
 • promo
  A Little Lovely Company - badspeelgoed - wolk

  A Little Lovely Company - badspeelgoed - wolk

  Badspeelgoed - wolk - A Little Lovely Company Merk: A Little Lovely Company Met het A Little Lovely Company badspeelgoed beleven kinderen onneidig veel waterpret! Laat de lieve wolk vrolijk regenen. Houd het badspeelgoed onder water zodat het vult met water, haal het badspeelgoed omhoog e..
  Badspeelgoed - wolk - A Little L...
  €7,95€5,95 incl btw
 • Ballenbad - antraciet - incl 200 ballen parel-grijs-zwart

  Ballenbad - antraciet - incl 200 ballen parel-grijs-zwart

  Ballenbad - antraciet - incl 200 ballen parel-grijs-zwart Met dit te gekke ballenbad gevuld met een leuke mix van 200 ballen in parel, grijs en zwart maken kinderen super veel plezier! Kinderen vinden het dan ook fantastich om in het ballenbad te duiken, zich te verstoppen in de ballenb..
  Ballenbad - antraciet - incl 200...
  €109,00 incl btw
 • Ballenbad - grijs - incl 200 ballen wit-parel-goud-zilver

  Ballenbad - grijs - incl 200 ballen wit-parel-goud-zilver

  Ballenbad - grijs - incl 200 ballen wit-parel-goud-zilver Met dit te gekke ballenbad gevuld met een leuke mix van 200 ballen in wit, parel, goud en zilver maken kinderen super veel plezier! Kinderen vinden het dan ook fantastich om in het ballenbad te duiken, zich te verstoppen in de ba..
  Ballenbad - grijs - incl 200 bal...
  €109,00 incl btw
 • Ballenbad - grijs - incl 200 ballen wit-parel-grijs-beige

  Ballenbad - grijs - incl 200 ballen wit-parel-grijs-beige

  Ballenbad - grijs - incl 200 ballen wit-parel-grijs-beige Met dit te gekke ballenbad gevuld met een leuke mix van 200 ballen in wit, parel, grijs en beige  maken kinderen super veel plezier! Kinderen vinden het dan ook fantastich om in het ballenbad te duiken, zich te verstoppen in..
  Ballenbad - grijs - incl 200 bal...
  €109,00 incl btw
 • Ballenbad - grijs - incl 200 ballen wit-parel-grijs-zilver

  Ballenbad - grijs - incl 200 ballen wit-parel-grijs-zilver

  Ballenbad - grijs - incl 200 ballen wit-parel-grijs-zilver Met dit te gekke ballenbad gevuld met een leuke mix van 200 ballen in wit, parel, grijs en zilver maken kinderen super veel plezier! Kinderen vinden het dan ook fantastich om in het ballenbad te duiken, zich te verstoppen in de balle..
  Ballenbad - grijs - incl 200 bal...
  €109,00 incl btw
 • Ballenbad - grijs - incl 200 ballen wit-parel-grijs-zilver-mint

  Ballenbad - grijs - incl 200 ballen wit-parel-grijs-zilver-mint

  Ballenbad - grijs - incl 200 ballen wit-parel-grijs-zilver-mint Met dit te gekke ballenbad gevuld met een leuke mix van 200 ballen in wit, parel, grijs, zilver en mint maken kinderen super veel plezier! Kinderen vinden het dan ook fantastich om in het ballenbad te duiken, zich te versto..
  Ballenbad - grijs - incl 200 bal...
  €109,00 incl btw
 • Ballenbad - grijs - incl 200 ballen wit-parel-transp-zilver-Metallic turquoise

  Ballenbad grijs 200 ballen wit-parel-transp-zilver-Metallic turquoise

  Ballenbad - grijs - incl 200 ballen wit-parel-transp-zilver-Metallic turquoise Met dit te gekke ballenbad gevuld met een leuke mix van 200 ballen in wit-parel-transp-zilver-Metallic turquoise maken kinderen super veel plezier! Kinderen vinden het dan ook fantastich om in het ballenbad te dui..
  Ballenbad - grijs - incl 200 bal...
  €109,00 incl btw
 • Ballenbad grijs 200 ballen wit-transparant-zilver-mint-pastel roze

  Ballenbad grijs 200 ballen wit-transparant-zilver-mint-pastel roze

  Ballenbad - grijs - incl 200 ballen wit-transparant-zilver-mint-pastel roze Met dit te gekke ballenbad gevuld met een leuke mix van 200 ballen in wit-transparant-zilver-mint-pastel roze maken kinderen super veel plezier! Kinderen vinden het dan ook fantastich om in het ballenbad te duiken, z..
  Ballenbad - grijs - incl 200 bal...
  €109,00 incl btw
 • Ballenbad grijs incl 200 ballen wit-parel-grijs-zilver-metallic blauw

  Ballenbad grijs incl 200 ballen wit-parel-grijs-zilver-metallic blauw

  Ballenbad - grijs - incl 200 ballen wit-parel-grijs-zilver-metallic blauw Met dit te gekke ballenbad gevuld met een leuke mix van 200 ballen in wit, parel, grijs, metallic blauw en zilver maken kinderen super veel plezier! Kinderen vinden het dan ook fantastich om in het ballenbad te du..
  Ballenbad - grijs - incl 200 bal...
  €109,00 incl btw
 • Blokpuzzel - Tournanimo - Djeco +2jr

  Blokpuzzel - Tournanimo - Djeco +2jr

  Blokpuzzel - Tournanimo - Djeco +2jr Merk: Djeco Maak met blokpuzzel Tournanimo de leukste dierenplaatjes. De puzzel bestaat uit 9 houten blokken die draaien om een as in een houten doos. Draai net zolang aan de houten blokken tot elke puzzel compleet is. Zo verschijnt er een kikker, een ..
  Blokpuzzel - Tournanimo - Djeco ...
  €13,95 incl btw
 • Djeco - knikkerbaan - ballenbaan - Roulatou

  Djeco - knikkerbaan - ballenbaan - Roulatou

  Knikkerbaan - ballenbaan - Roulatou - Djeco Merk: Djeco Met deze prachtige Djeco knikkerbaan Roulatou in de vorm van een huis beleven jonge kinderen urenlang plezier. Dit ballenhuis is een ballenbaan met grote knikkers, geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar. De ballen rollen,..
  Knikkerbaan - ballenbaan - Roula...
  €26,90 incl btw
 • Djeco - speelgoed boerderijdieren - Troopo-farm +18M

  Djeco - speelgoed boerderijdieren - Troopo-farm +18M

  Speelgoed boerderijdieren - Troopo-farm - Djeco +18M Merk: Djeco Deze Djeco speelgoed boerderijdieren Troopo-farm zijn super leuke plastic dieren, ideaal voor de allerkleinsten. De set bestaat uit 7 boerderijdieren: een paard, konijn, hond, kat, kip, varken en koe. Deze schattige speelgoe..
  Speelgoed boerderijdieren - Troo...
  €10,50 incl btw
 • Djeco - speelgoed dier met geluid - koe Jackmoo +18M

  Djeco - speelgoed dier met geluid - koe Jackmoo +18M

  Speelgoed dier met geluid - koe Jackmoo - Djeco +18M Merk: Djeco Dit grappig Djeco speelgoed dier met geluid, koe Jackmoo zegt "meuh" wanneer je haar omdraait. Dit boerderijdier is een super leuk speelgoed dier dat met haar grappige ogen, vierkante vorm en gekke geluid de intere..
  Speelgoed dier met geluid - koe ...
  €5,95 incl btw
 • Djeco - speelgoed jungle dieren - Troopo-savana +18M

  Djeco - speelgoed jungle dieren - Troopo-savana +18M

  Speelgoed jungle dieren - Troopo-savana - Djeco +18M Merk: Djeco Deze Djeco speelgoed jungle dieren Troopo-savana zijn super leuke plastic dieren, ideaal voor de allerkleinsten. De set bestaat uit 7 jungle dieren: een giraf, aap, leeuw, krokodil, kaketoe, luipaard en tijger. Deze schattig..
  Speelgoed jungle dieren - Troopo...
  €10,50 incl btw
 • Djeco - stapelblokken - stapeltoren - MAXI Topanijungle

  Djeco - stapelblokken - stapeltoren - MAXI Topanijungle

  Stapelblokken - stapeltoren - MAXI Topanijungle - Djeco Merk: Djeco Met deze Djeco stapelblokken MAXI Topanijungle en bijgeleverde jungle dieren beleven kinderen super veel plezier! Maak met de stapelblokken een prachtige hoge stapeltoren en bedenk de leukste avonturen voor de jungle dier..
  Stapelblokken - stapeltoren - MA...
  €25,50 incl btw
 • Djeco Indy olifant trekdier

  Djeco Indy olifant trekdier

  Olifant trekdier Indy - Djeco Merk: Djeco Indy de olifant is een super schattig trekdier van het Franse merk Djeco. Dit trekspeeltje in vrolijke kleuren begeleidt jouw kind bij de eerste stapjes. Kinderen nemen deze trekolifant dan ook maar al te graag overal mee naartoe aan zij..
  Olifant trekdier Indy - Djeco ...
  €23,95 incl btw

Babyspeelgoed

De online webshop van Little Thingz zit boordevol super leuk babyspeelgoed. Baby’s houden van speelgoed om in te knijpen, mee te gooien, aan te trekken of mee te rammelen. Hoe meer lawaai, hoe beter. Babyspeelgoed wordt speciaal ontworpen met ‘ontdekken’ in het achterhoofd.
Elke baby vindt zijn favoriete speelgoed in ons ruime assortiment. We hebben dan ook babyspeelgoed in alle maten, vormen en materialen

Peuterspeelgoed

Peuterspeelgoed is – meer dan het speelgoed voor baby’s – ontwikkeld om te ontdekken. Omdat we een zeer divers assortiment peuterspeelgoed aanbieden, vind elke peuter zonder veel moeite zijn favoriete speelgoed in onze handige online webshop. 

Houten trekdiertjes die overal mee naar toe waggelen. Prachtige stapelblokken om vormen te ontdekken. Het peuterspeelgoed van Little Thingz is super leuk, maar vooral uitdagend en educatief!

De waardering van www.littlethingz.be bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 2057 reviews.