Ballenbad

De super leuke ballenbadjes shop je nu online bij Little Thingz.

Prachtige ballenbadjes gemaakt uit foam, lekker veilig voor de allerkleinsten en gevuld met wel 200 ballen. Het ballenbad is verkrijgbaar in rond of vierkant en in verschillende kleuren, steeds voorzien van een leuke ballenbad ballen mix. Voor kinderen zijn deze ballenbadjes dan ook super plezierig! Ze zorgen voor uren speelplezier: spelen, verstoppen, ... gewoon lekker gek doen in huis. Een ballenbad mag dan ook zeker niet ontbreken in de speelkamer of de kinderkamer!

ONTDEK NU ALLE VERSCHILLENDE BALLENBADEN IN HET UITGEBREIDE ONLINE AANBOD VAN LITTLE THINGZ. EN KIES SNEL JOUW BALLENBAD VOOR JULLIE KLEINE KAPOEN!

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Ballenbad - antraciet - incl 200 ballen parel-grijs-zwart

  Ballenbad - antraciet - incl 200 ballen parel-grijs-zwart

  Ballenbad - antraciet - incl 200 ballen parel-grijs-zwart Met dit te gekke ballenbad gevuld met een leuke mix van 200 ballen in parel, grijs en zwart maken kinderen super veel plezier! Kinderen vinden het dan ook fantastich om in het ballenbad te duiken, zich te verstoppen in de ballenb..
  Ballenbad - antraciet - incl 200...
  €119,00 incl btw
 • Ballenbad - grijs - incl 200 ballen wit-parel-goud-zilver

  Ballenbad - grijs - incl 200 ballen wit-parel-goud-zilver

  Ballenbad - grijs - incl 200 ballen wit-parel-goud-zilver Met dit te gekke ballenbad gevuld met een leuke mix van 200 ballen in wit, parel, goud en zilver maken kinderen super veel plezier! Kinderen vinden het dan ook fantastich om in het ballenbad te duiken, zich te verstoppen in de ba..
  Ballenbad - grijs - incl 200 bal...
  €119,00 incl btw
 • Ballenbad - grijs - incl 200 ballen wit-parel-transp-zilver-Metallic turquoise

  Ballenbad grijs 200 ballen wit-parel-transp-zilver-Metallic turquoise

  Ballenbad - grijs - incl 200 ballen wit-parel-transp-zilver-Metallic turquoise Met dit te gekke ballenbad gevuld met een leuke mix van 200 ballen in wit-parel-transp-zilver-Metallic turquoise maken kinderen super veel plezier! Kinderen vinden het dan ook fantastich om in het ballenbad te dui..
  Ballenbad - grijs - incl 200 bal...
  €119,00 incl btw
 • Ballenbad - ball pit - grijs - incl 200 ballen grijs-zwart-wit

  Ballenbad - ball pit - rond grijs - incl 200 ballen grijs-zwart-wit

  Ballenbad - ball pit - rond grijs - incl 200 ballen (kleur ballen: licht grijs - zwart - wit) Met dit te gekke ballenbad gevuld met 200 ballen maken kinderen super veel plezier! Kinderen vinden het dan ook fantastich om in het ballenbad te duiken, zich te verstoppen in de ballenbak en vrolijk met..
  Ballenbad - ball pit - rond grij...
  €119,00 incl btw
 • Ballenbad - grijs - incl 200 ballen wit-parel-grijs-beige

  Ballenbad - grijs - incl 200 ballen wit-parel-grijs-beige

  Ballenbad - grijs - incl 200 ballen wit-parel-grijs-beige Met dit te gekke ballenbad gevuld met een leuke mix van 200 ballen in wit, parel, grijs en beige  maken kinderen super veel plezier! Kinderen vinden het dan ook fantastich om in het ballenbad te duiken, zich te verstoppen in..
  Ballenbad - grijs - incl 200 bal...
  €119,00 incl btw
 • Ballenbad - grijs - incl 200 ballen wit-parel-grijs-zilver

  Ballenbad - grijs - incl 200 ballen wit-parel-grijs-zilver

  Ballenbad - grijs - incl 200 ballen wit-parel-grijs-zilver Met dit te gekke ballenbad gevuld met een leuke mix van 200 ballen in wit, parel, grijs en zilver maken kinderen super veel plezier! Kinderen vinden het dan ook fantastich om in het ballenbad te duiken, zich te verstoppen in de balle..
  Ballenbad - grijs - incl 200 bal...
  €119,00 incl btw
 • Ballenbad - grijs - incl 200 ballen wit-parel-grijs-zilver-baby blue

  Ballenbad - grijs - incl 200 ballen wit-parel-grijs-zilver-baby blue

  Ballenbad - grijs - incl 200 ballen wit-parel-grijs-zilver-baby blue Met dit te gekke ballenbad gevuld met een leuke mix van 200 ballen in wit, parel, grijs, zilver en baby blue maken kinderen super veel plezier! Kinderen vinden het dan ook fantastich om in het ballenbad te duiken, zich te v..
  Ballenbad - grijs - incl 200 bal...
  €119,00 incl btw
 • Ballenbad - grijs - incl 200 ballen wit-parel-grijs-zilver-mint

  Ballenbad - grijs - incl 200 ballen wit-parel-grijs-zilver-mint

  Ballenbad - grijs - incl 200 ballen wit-parel-grijs-zilver-mint Met dit te gekke ballenbad gevuld met een leuke mix van 200 ballen in wit, parel, grijs, zilver en mint maken kinderen super veel plezier! Kinderen vinden het dan ook fantastich om in het ballenbad te duiken, zich te versto..
  Ballenbad - grijs - incl 200 bal...
  €119,00 incl btw
 • Ballenbad - grijs - incl 200 ballen wit-parel-grijs-zilver-pastel roze

  Ballenbad - grijs - incl 200 ballen wit-parel-grijs-zilver-pastel roze

  Ballenbad - grijs - incl 200 ballen wit-parel-grijs-zilver-pastel roze Met dit te gekke ballenbad gevuld met een leuke mix van 200 ballen in wit, parel, grijs, zilver en pastel roze  maken kinderen super veel plezier! Kinderen vinden het dan ook fantastich om in het ballenbad te du..
  Ballenbad - grijs - incl 200 bal...
  €119,00 incl btw
 • Ballenbad grijs 200 ballen wit-transparant-zilver-mint-pastel roze

  Ballenbad grijs 200 ballen wit-transparant-zilver-mint-pastel roze

  Ballenbad - grijs - incl 200 ballen wit-transparant-zilver-mint-pastel roze Met dit te gekke ballenbad gevuld met een leuke mix van 200 ballen in wit-transparant-zilver-mint-pastel roze maken kinderen super veel plezier! Kinderen vinden het dan ook fantastich om in het ballenbad te duiken, z..
  Ballenbad - grijs - incl 200 bal...
  €119,00 incl btw
 • Ballenbad grijs incl 200 ballen wit-parel-grijs-zilver-metallic blauw

  Ballenbad grijs incl 200 ballen wit-parel-grijs-zilver-metallic blauw

  Ballenbad - grijs - incl 200 ballen wit-parel-grijs-zilver-metallic blauw Met dit te gekke ballenbad gevuld met een leuke mix van 200 ballen in wit, parel, grijs, metallic blauw en zilver maken kinderen super veel plezier! Kinderen vinden het dan ook fantastich om in het ballenbad te du..
  Ballenbad - grijs - incl 200 bal...
  €119,00 incl btw
 • Ballenbad rond mint 200 ballen parelwit-transparant-mint-wit

  Ballenbad rond mint 200 ballen parelwit-transparant-mint-wit

  Ballenbad rond mint 200 ballen parelwit-transparant-mint-wit Super veel plezier met een ballenbad! Deze te gekke ball pit gevuld met wel 200 ballen zorgt voor uren speelplezier. Kinderen vinden het dan ook fantastich om in het ballenbad te duiken, zich te verstoppen in de ballenbak en vrolijk met..
  Ballenbad rond mint 200 ballen p...
  €119,00 incl btw
 • Ballenbad ball pit roze - incl 200 ballen baby roze-wit-parel-grijs-zilver

  Ballenbad rond roze - incl 200 ballen baby roze-wit-parel-grijs-zilver

  Ballenbad - ball pit - Ballenbak roze - incl 200 ballen (baby roze-wit-parel-grijs-zilver) Merk: Little Thingz Kinderen beleven met dit leuke ballenbad super veel plezier! Deze te gekke ball pit gevuld met wel 200 ballen zorgt voor uren speelplezier. Kinderen vinden het dan ook fantastich..
  Ballenbad - ball pit - Ballenbak...
  €119,00 incl btw

De waardering van www.littlethingz.be bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 2364 reviews.

Nieuwsbrief
Schrijf je in en krijg 10% korting op je eerste aankoop!

* E-mail adres: