Educatief speelgoed

Educatief speelgoed van topkwaliteit. Van baby’s tot tieners – alle kinderen willen het leuke, houten educatief speelgoed van Little Thingz.

Educatief speelgoed is de ideale manier voor kinderen om nieuwe dingen te ontdekken op een speelse manier. In onze overzichtelijke webshop vind je educatief speelgoed voor alle leeftijden. We hebben een ruim assortiment educatief speelgoed voor baby’s, maar ook voor educatief speelgoed voor peuters, kleuters of tieners ben je bij Little Thingz steeds aan het juiste adres.

Bij Little Thingz vind je uitsluitend educatief speelgoed van welbekende merken als Djeco, Vilac, 4M, Miniland, Hape en zo veel meer. Kiezen voor educatief speelgoed uit de handige online shop van Little Thingz, betekent kiezen voor educatief speelgoed van topkwaliteit.

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • 4 puzzels - de 4 seizoenen - Vilac

  4 puzzels - de 4 seizoenen - Vilac

  Vilac - 4 puzzels - de 4 seizoenen Merk: Vilac 4 puzzels, prachtig geïllustreerd met de 4 seizoenen van het Franse merk Vilac. Verpakt in een mooie houten puzzeldoos stelt iedere houten puzzel een seizoen voor, de lente, de winter, de zomer en de herfst. Deze 4 prachtige puzzels best..
  Vilac - 4 puzzels - de 4 seizoen...
  €13,50 incl btw
 • 5 houten puzzels - brandweerwagen - voertuigen - Vilac

  5 houten puzzels - brandweerwagen - voertuigen - Vilac

  Vilac 5 houten puzzels - brandweerwagen - voertuigen Merk: Vilac Kinderen leren met deze 5 houten puzzels in verschillende voertuigen van het Franse merk Vilac, al spelend puzzelen en tellen. De mooie opbergdoos in de vorm van een brandweerwagen bevat 5 houten puzzels bestaande uit versch..
  Vilac 5 houten puzzels - brandwe...
  €18,95 incl btw
 • Aankleedpop met magneten - De avonturen van Arthur - Vilac +3jr

  Aankleedpop met magneten - De avonturen van Arthur - Vilac +3jr

  Vilac - aankleedpop met magneten - De avonturen van Arthur +3jr Merk: Vilac Maak met deze prachtige aankleedpop met mageneten de leukste outfits en beleef de avonturen van Arthur! Dit prachtige aankleedspel van Vilac is tevens een leuk magneetspel.  Met behulp van magneten ..
  Vilac - aankleedpop met magneten...
  €27,75 incl btw
 • Blokken Woodland - Kid's Concept

  Blokken Woodland - Kid's Concept

  Kid's Concept blokken Woodland Merk: Kid's Concept Met deze 10 leuke blokken in prachtig Woodland thema van het Zweedse Kid's Concept leert jouw kind plezierig tellen, grijpen, bouwen, puzzelen, vormen en kleuren herkennen. Kinderen vormen met deze speelgoed blokken een pracht..
  Kid's Concept blokken Woodla...
  €34,95 incl btw
 • Blokkendoos Woodland pastel - Kid's Concept

  Blokkendoos Woodland pastel - Kid's Concept

  Kid's Concept blokkendoos Woodland pastel Merk: Kid's Concept Met deze leuke blokkendoos in prachtig Woodland pastel thema van het Zweedse Kid's Concept leert jouw kind de basisvormen herkennen en zijn fijne motoriek en coördinatie oefenen. De blokkendoos bevat 6 blokken ..
  Kid's Concept blokkendoos Wo...
  €29,50 incl btw
 • Dinosaurus - kraskaarten - Djeco

  Dinosaurus - kraskaarten - Djeco

  Djeco - kraskaarten - dinosaurus Merk: Djeco Stoere dinosaurus kraskaarten van Djeco. Deze knutselset bestaat uit 4 verschillende kraskaarten in een formaat van 15 x 21 cm en een houten kraspen. Kras je de donkergrijze laag van de kraskaarten weg dan verschijnen er stoere dinosaurus prent..
  Djeco - kraskaarten - dinosaurus...
  €8,50 incl btw
 • Djeco - beloningsbord - beer - Bear Awards

  Djeco - beloningsbord - beer - Bear Awards

  Beloningsbord - beer - Bear Awards - Djeco Merk: Djeco Stimuleer je kinderen met dit leuke beloningsbord beer van Djeco om hun dagelijkse taken te doen. Het beloningsbord bevat 6 medailles, Bear Awards, eentje voor het aankleden, slapen gaan, ... en een bonus voor een taak die je samen be..
  Beloningsbord - beer - Bear Awar...
  €15,95 incl btw
 • Djeco - beloningsbord - kat - Cat Awards

  Djeco - beloningsbord - kat - Cat Awards

  Beloningsbord - kat - Cat Awards - Djeco Merk: Djeco Met dit leuke beloningsbord kat van Djeco stimuleer je kinderen om hun dagelijkse taken te doen. Het beloningsbord bevat 6 medailles, Cat Awards, eentje voor het aankleden, slapen gaan, ... en een bonus voor een taak die je samen bedenk..
  Beloningsbord - kat - Cat Awards...
  €15,95 incl btw
 • Djeco - blokpuzzel - Twistanimo +2jr

  Djeco - blokpuzzel - Twistanimo +2jr

  Blokpuzzel - Twistanimo +2jr - Djeco Merk: Djeco Maak met deze Djeco blokpuzzel Twistanimo de gekste puzzels en combinaties. De blokpuzzel bestaat uit 3 grote houten blokken met verschillende afbeeldingen van grappige dieren. De blokken staan op een voet, op een stok en kan je draaien. Dr..
  Blokpuzzel - Twistanimo +2jr - D...
  €10,50 incl btw
 • Djeco - blokpuzzel - Twistizz +2jr

  Djeco - blokpuzzel - Twistizz +2jr

  Blokpuzzel - Twistizz +2jr - Djeco Merk: Djeco Maak met deze Djeco blokpuzzel Twistizz de gekste puzzels en combinaties. De blokpuzzel bestaat uit 3 grote houten blokken met verschillende afbeeldingen van grappige dieren. De blokken staan op een voet, op een stok en kan je draaien. Draai ..
  Blokpuzzel - Twistizz +2jr - Dje...
  €10,50 incl btw
 • Djeco - blokpuzzel - Wouaf en Co +2jr

  Djeco - blokpuzzel - Wouaf en Co +2jr

  Blokpuzzel - Wouaf en Co +2jr - Djeco Merk: Djeco Maak met deze Djeco blokpuzzel Wouaf? en Co 6 leuke puzzels van Wouaf de hond en zijn vrienden de schildpad, het paard, de kikker, het konijn en de eend. De blokpuzzel bestaat uit 4 grote houten blokken van 4.5 x 4.5 x 4.5 cm, makkeli..
  Blokpuzzel - Wouaf en Co +2jr - ...
  €10,95 incl btw
 • Djeco - domino - Géant - vrienden - puzzel +3jr

  Djeco - domino - Géant - vrienden - puzzel +3jr

  Domino - Géant - vrienden - puzzel - Djeco +3jr Merk: Djeco Deze Djeco domino Géant vrienden is een leuk gezelschapsspel en puzzel met extra grote Dominokaarten, leuk voor het hele gezin. Domino is een klassiek gezelschapsspel waarbij je de bijpassende, aansluitende of opeen..
  Domino - Géant - vrienden...
  €12,50 incl btw
 • Djeco - domino - Kusjes - jungle dieren - puzzel +3jr

  Djeco - domino - Kusjes - jungle dieren - puzzel +3jr

  Domino - Kusjes - jungle dieren - puzzel - Djeco +3jr Merk: Djeco Deze Djeco domino Kusjes met grappige jungle dieren is een super plezierig gezelschapsspel en tevens leuke puzzel voor het hele gezin. Domino is een klassiek gezelschapsspel waarbij je de bijpassende, aansluitende of opeenv..
  Domino - Kusjes - jungle dieren ...
  €10,50 incl btw
 • Djeco - Eduludo - stokjes

  Djeco - Eduludo - stokjes

  Eduludo - stokjes - Djeco Merk: Djeco Djeco Eduludo stokjes is een plezierig en educatief spel waarmee kinderen al spelend een beter begrip krijgen van lengtes. Kinderen ontdekken de verschillende eenheden aan de hand van leuke speelkaarten en houten stokjes. Dit educatieve spel heeft een..
  Eduludo - stokjes - Djeco Mer...
  €15,95 incl btw
 • Djeco - gezelschapsspel - kaartspel - Little Action +2.5 jr

  Djeco - gezelschapsspel - kaartspel - Little Action +2.5 jr

  Gezelschapsspel - kaartspel - Little Action - Djeco +2.5 jr Merk: Djeco Djeco gezelschapsspel Little Action is een kaartspel vol uitdagingen voor de allerkleinsten. Speel de verschillende gezelschapsspelletjes, een piramide bouwen, kegelen, diertjes gooien en draaien en verdien medailles...
  Gezelschapsspel - kaartspel - Li...
  €17,60 incl btw
 • promo
  Djeco - gezelschapsspel Hop Hop Hop +4jr

  Djeco - gezelschapsspel Hop Hop Hop +4jr

  Gezelschapsspel Hop Hop Hop - Djeco +4jr Merk: Djeco Djeco gezelschappspel Hop Hop Hop is een plezierig samenwerkingsspel. Dankzij dit leuke gezelschappspel leren kinderen op een plezierige manier samen te werken om hun doel te bereiken. De herderin, haar schapen en haar hond moeten zich ..
  Gezelschapsspel Hop Hop Hop - Dj...
  €29,50€23,00 incl btw
 • Djeco - gezelschapsspel Little Association +2.5 jr

  Djeco - gezelschapsspel Little Association +2.5 jr

  Gezelschapsspel Little Association - Djeco +2.5 jr Merk: Djeco Djeco gezelschapsspel Little Association is een plezierig observatie- en snelheidsspel voor de allerkleinsten. Het doel van dit gezelschapsspel is om de juiste connecties te leggen. Welk diertje woont waar en waar hoort de wor..
  Gezelschapsspel Little Associati...
  €14,95 incl btw
 • Djeco - gezelschapsspel Little Observation +2.5 jr

  Djeco - gezelschapsspel Little Observation +2.5 jr

  Gezelschapsspel Little Observation - Djeco +2.5 jr Merk: Djeco Djeco gezelschapsspel Little Obeservation is een plezierig observatie- en snelheidsspel voor de allerkleinsten. Het doel van dit gezelschapsspel: 9 vlinders fladderen vrolijk door de tuin, wie is het snelste om de juiste vlind..
  Gezelschapsspel Little Observati...
  €18,50 incl btw
 • Djeco - houten rijgkralen - natuur - Filanature

  Djeco - houten rijgkralen - natuur - Filanature

  Houten rijgkralen - natuur - Filanature - Djeco Merk: Vilac Met deze Djeco 16 verschillende houten rijgkralen Filanature in de vorm van een wortel, konijn, egel, aardbei, paddenstoel, kip, appel en bloem maken zelfs de allerkleinsten een prachtige ketting. Stuk voor stuk prachti..
  Houten rijgkralen - natuur - Fil...
  €17,50 incl btw
 • Djeco - houten rijgkralen - voertuigen - Filavroum

  Djeco - houten rijgkralen - voertuigen - Filavroum

  Houten rijgkralen - voertuigen - Filavroum - Djeco Merk: Vilac Met deze Djeco houten rijgkralen Filavroum in de vorm van verschillende voertuigen maken zelfs de allerkleinsten een prachtige ketting. De koffer is gevuld met 16 rijgkralen: auto's, een trein, een raket, een boo..
  Houten rijgkralen - voertuigen -...
  €17,50 incl btw
 • Djeco - Jumbo puzzel - De cake - 24 st +3jr

  Djeco - Jumbo puzzel - De cake - 24 st +3jr

  Jumbo puzzel - De cake - Djeco - 24 st +3jr Merk: Djeco Deze Djeco jumbo puzzel De cake bestaat uit 24 hele grote puzzelstukken van 15 x 15 cm. 12 puzzelstukken hebben een extra figuur die je kan wegdraaien om zo op ontdekking te gaan! Maak deze puzzel van wel 59 x 42 cm en kijk wat de ve..
  Jumbo puzzel - De cake - Djeco -...
  €13,95 incl btw
 • Djeco - Jumbo puzzel - Het huis - 20 st +3jr

  Djeco - Jumbo puzzel - Het huis - 20 st +3jr

  Jumbo puzzel - Het huis - Djeco - 20 st +3jr Merk: Djeco Deze Djeco jumbo puzzel Het huis bestaat uit 20 hele grote puzzelstukken van 15 x 15 cm. 8 puzzelstukken hebben een extra puzzelstuk met een optisch 3D effect dat de figuren laat bewegen! Maak deze puzzel van wel 59 x 42 cm en kijk ..
  Jumbo puzzel - Het huis - Djeco ...
  €13,95 incl btw
 • Djeco - Jumbo puzzel - Onder de zee - 24st + 8 +3jr

  Djeco - Jumbo puzzel - Onder de zee - 24st + 8 +3jr

  Jumbo puzzel - Onder de zee - Djeco - 24st + 8 +3jr Merk: Djeco Deze Djeco jumbo puzzel Onder de zee bestaat uit 24 hele grote puzzelstukken van 15 x 15 cm + 8 puzzelstukken met figuren die je apart kan gebruiken om je eigen verhaal bij te verzinnen. Maak deze puzzel van wel 70 x 50 cm en..
  Jumbo puzzel - Onder de zee - Dj...
  €13,95 incl btw
 • promo
  Djeco - kleurplaten - 4 seizoenen 3-6 jr

  Djeco - kleurplaten - 4 seizoenen 3-6 jr

  Kleurplaten - 4 seizoenen - Djeco 3-6 jr Merk: Djeco Prachtige Djeco kleurplaten in het thema van de 4 seizoenen. Deze kleurplaten zijn ideaal voor de allerkleinsten. De kleurplaten stellen de 4 seizoenen voor. Kleur de verschillende figuren op de kleurplaten in met de bijgeleverde dubbel..
  Kleurplaten - 4 seizoenen - Djec...
  €12,99€9,00 incl btw

Educatief speelgoed voor alle leeftijden

In de handige online shop van Little Thingz vind je een ruim assortiment educatief speelgoed geschikt voor alle leeftijden. Zo vind je er educatief speelgoed voor baby’s, educatief speelgoed voor peuters, educatief speelgoed voor kleuters en educatief speelgoed voor iets oudere kinderen. Elk kind vind zijn gading bij Little Thingz.

Educatief speelgoed voor baby’s

Wanneer je educatief speelgoed wilt kopen voor je baby, houd je rekening met de favoriete bezigheden van je baby. Baby’s zijn vooral gelukkig wanneer ze nieuwe dingen kunnen ontdekken. Het voelen aan materialen, het horen van geluiden, grijpen, rammelen en proeven zijn allemaal zaken waar baby’s enorm veel plezier aan beleven. Het educatief speelgoed van Little Thingz speelt precies in op deze behoeften. De ontwikkeling van je baby begint met educatief speelgoed van Little Thingz.

Educatief houten speelgoed

Hout is een veel gebruikt materiaal bij de productie van speelgoed. Voor educatief speelgoed is dat niet anders. Omdat duurzaamheid de laatste jaren meer en meer een doorslaggevend argument geworden is, heeft houten educatief speelgoed een inhaalbeweging ingezet. Gerenommeerde merken als Djeco, Hape, Kid’s Concept of Vilac brengen een ruim assortiment houten educatief speelgoed op de markt. In onze handige webshop vind je steeds een uitgebreid aanbod educatief houten speelgoed van deze topmerken.

Houten legpuzzels, stapelblokken, muziekinstrumenten en diverse spelletjes in hout zijn slechts een kleine greep uit het massieve aanbod houten educatief speelgoed van Little Thingz. Leren rekenen, tekenen of knutselen is superleuk met het educatief speelgoed van Little Thingz!