Educatief speelgoed

Educatief speelgoed van topkwaliteit. Van baby’s tot tieners – alle kinderen willen het leuke, houten educatief speelgoed van Little Thingz.

Educatief speelgoed is de ideale manier voor kinderen om nieuwe dingen te ontdekken op een speelse manier. In onze overzichtelijke webshop vind je educatief speelgoed voor alle leeftijden. We hebben een ruim assortiment educatief speelgoed voor baby’s, maar ook voor educatief speelgoed voor peuters, kleuters of tieners ben je bij Little Thingz steeds aan het juiste adres.

Bij Little Thingz vind je uitsluitend educatief speelgoed van welbekende merken als Djeco, Vilac, 4M, Miniland, Hape en zo veel meer. Kiezen voor educatief speelgoed uit de handige online shop van Little Thingz, betekent kiezen voor educatief speelgoed van topkwaliteit.

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Brandweerkazerne - Janod +3 jr

  Brandweerkazerne - Janod +3 jr

  Brandweerkazerne - Janod +3 jr Merk: Janod Prachtige brandweerkazerne met 3 etages, een handmatige lift en een landingsplatform voor een helikopter. Ontdek de wereld van de brandweer en maak je klaar voor een interventie! Deze brandweerkazerne wordt geleverd inclusief 10 houten accessoire..
  Brandweerkazerne - Janod +3 jr ...
  €69,95 incl btw
 • Houten garage - Aiden - Kids Concept +3jr

  Houten garage - Aiden - Kids Concept +3jr

  Houten garage - Aiden - Kids Concept +3jr Merk: Kid's Concept Deze houten garage Aiden heeft maar liefst drie verdiepingen. De speelgoed garage is voorzien van een makkelijk bedienbare autolift om alle auto's van boven naar beneden te brengen. Een helikopterplatform inclusief heli..
  Houten garage - Aiden - Kids Con...
  €105,00 incl btw
 • Houten keukentje - natural-wit - Kids Concept +2jr

  Houten keukentje - natural-wit - Kids Concept +2jr

  Kids Concept - houten keukentje - natural-wit +2jr Merk: Kid's Concept Met dit mooie houten keukentje in natural en wit van het Scnadinavische Kid's Concept, kunnen kleine keukenprinsen en -prinsessen zich helemaal uitleven. Het houten keukentje is tot in de kleinste det..
  Kids Concept - houten keukentje ...
  €136,95 incl btw
 • Kids Concept - gereedschapskist natural - wit +3jr

  Kids Concept - gereedschapskist natural - wit +3jr

  Gereedschapskist natural - wit - Kids Concept +3jr Merk: Kid's Concept Deze Kids Concept gereedsschapskist natural - wit is gemaakt voor stoere kids die graag papa helpen met zagen, timmeren, schroeven en allerhande klusjes in huis. De houten gereedshapskist bevat verschille..
  Gereedschapskist natural - wit -...
  €32,95 incl btw
 • Behendigheidsspel - Klaas Klauter - Haba +5jr

  Behendigheidsspel - Klaas Klauter - Haba +5jr

  Behendigheidsspel - Klaas Klauter - Haba +5jr Merk: Haba Behendigheidsspel Klaas Klauter is een leuk memory spel met variabele moeilijkheidsgraad. Plons! Er is alweer iets van een kasteelbewoner uit het raam gevallen en de kasteelvijver in gerold. De prinses is haar gouden knikker kwijt, ..
  Behendigheidsspel - Klaas Klaute...
  €29,95 incl btw
 • Behendigheidsspel - Wiebelkoning - Haba +4jr

  Behendigheidsspel - Wiebelkoning - Haba +4jr

  Behendigheidsspel - Wiebelkoning - Haba +4jr Merk: Haba Behendigheidsspel Wiebelkoning is een leuk gezelschapsspel met eenvoudige regels om snel veel plezier aan het spel te beleven. Koning Leo dommelt af en toe in, hoewel hij eigenlijk op zijn waardevolle zilverschat moet passen! Dat is ..
  Behendigheidsspel - Wiebelkoning...
  €12,50 incl btw
 • Bingo spel - Eenhoorn Flonkerglans – Flonkerbingo - Haba +3jr

  Bingo spel - Eenhoorn Flonkerglans – Flonkerbingo - Haba +3jr

  Bingo spel - Eenhoorn Flonkerglans – Flonkerbingo - Haba +3jr Merk: Haba Bingo spel Eenhoorn Flonkerglans – Flonkerbingo is een leuk spel met 45 wolkenkristallen en eenvoudige regels om snel veel plezier te beleven. Eenhoorn Flonkerglans en haar vrienden spelen vandaag flonker..
  Bingo spel - Eenhoorn Flonkergla...
  €9,95 incl btw
 • Bouwspel - Rhino Hero – Super Battle - Haba +5jr

  Bouwspel - Rhino Hero – Super Battle - Haba +5jr

  Bouwspel - Rhino Hero – Super Battle - Haba +5jr Merk: Haba Met dit bouwpsel Rhino Hero Super Battle, bouw je een spectaculaire 3D-wolkenkrabber uit kaarten. Rhino Hero en zijn superheldhaftige vrienden beleven een boel avonturen op de wolkenkrabber van kaarten. Maar wees voorzich..
  Bouwspel - Rhino Hero – Su...
  €29,95 incl btw
 • Dobbelspel - Dobbelwormpje - Haba +2jr

  Dobbelspel - Dobbelwormpje - Haba +2jr

  Dobbelspel - Dobbelwormpje - Haba +2jr Merk: Haba Dobbelspel Dobbelwormpje is een leuk gezelschapsspel met glow in the dark effect: leg het glimwormpje in het licht, dan licht het op in het donker. Daar brandt een lichtje! Rups Roel rekt zich uit en ziet enkele blaadjes verderop glimwormp..
  Dobbelspel - Dobbelwormpje - Hab...
  €12,50 incl btw
 • Dobbelspel - Eerste boomgaard - Haba +2jr

  Dobbelspel - Eerste boomgaard - Haba +2jr

  Dobbelspel - Eerste boomgaard - Haba +2jr Merk: Haba Dobbelspel Eerste boomgaard is een leuk gezelschapsspel met mooi en goed in de hand liggend materiaal. De eerste versie op de spelklassieker „Boomgaard“ voor de allerkleinsten: de regels zijn aan de leeftijd aangepast en het..
  Dobbelspel - Eerste boomgaard - ...
  €24,95 incl btw
 • Domino spel - Domino - In actie - Haba +3jr

  Domino spel - Domino - In actie - Haba +3jr

  Domino spel - Domino - In actie - Haba +3jr Merk: Haba Domino - In actie is een klassiek dominospel in een leuk Thema. Alarm, alarm! Overal zijn zwaailichten! Welk voertuig en welke manschappen horen bij de politie, de hulpdienst of de brandweer? Kijk aandachtig en leg de kaartjes juist. ..
  Domino spel - Domino - In actie ...
  €9,95 incl btw
 • Gezelschapsspel - Fonkelschat - Haba +5jr

  Gezelschapsspel - Fonkelschat - Haba +5jr

  Gezelschapsspel - Fonkelschat - Haba +5jr Merk: Haba Gezelschapsspel Fonkelschat is een leuk verzamelspel voor de hele familie. De drakenkinderen hebben een heel bijzondere schat ontdekt: een ijszuil met ingevroren fonkelstenen. Die wil iedereen natuurlijk graag hebben. Samen met de drake..
  Gezelschapsspel - Fonkelschat - ...
  €17,95 incl btw
 • Gezelschapsspel - Tsjoeke, tsjoeke, kleine trein - Haba +3jr

  Gezelschapsspel - Tsjoeke, tsjoeke, kleine trein - Haba +3jr

  Gezelschapsspel - Tsjoeke, tsjoeke, kleine trein - Haba +3jr Merk: Haba Gezelschapsspel Tsjoeke, tsjoeke, kleine trein is een leuk spel voor de hele familie met een XXL-spelbord met spoorwegnet, wissels en stations, een kleurrijke houten trein in 3 varianten met verschillende moeilijkheid..
  Gezelschapsspel - Tsjoeke, tsjoe...
  €29,95 incl btw
 • Kaartspel - Draak Dondertand - Kwartet - Haba +4jr

  Kaartspel - Draak Dondertand - Kwartet - Haba +4jr

  Kaartspel - Draak Dondertand - Kwartet - Haba +4jr Merk: Haba Kaartspel Draak Dondertand is een leuk kwartet met 8 grote vuurkristallen en speelplezier voor het hele gezin. Draak Dondertand en zijn vrienden spelen vandaag kwartet! Wie mag meespelen? Met wat concentratie en de juiste porti..
  Kaartspel - Draak Dondertand - K...
  €7,95 incl btw
 • Kaartspel - Walby Wasbeer - Haba +5jr

  Kaartspel - Walby Wasbeer - Haba +5jr

  Kaartspel - Walby Wasbeer - Haba +5jr Merk: Haba Kaartspel Walby Wasbeer is een leuk concentratiespel met speelplezier voor het hele gezin. Wasbeer Walby heeft een succesvolle rooftocht gemaakt en zijn schatten zo goed verstopt, dat hij ze zelf niet meer vindt. Kunnen de spelers hem helpe..
  Kaartspel - Walby Wasbeer - Haba...
  €9,95 incl btw
 • Kaartspel - Woef Woef - Haba +5jr

  Kaartspel - Woef Woef - Haba +5jr

  Kaartspel - Woef Woef - Haba +5jr Merk: Haba Kaartspel Woef Woef is een variant op het klassieke kaartspel pesten, met memo-effect en lachgarantie. Woef woef! In dit knotsgekke spel probeert iedereen zijn eigen hondenoren als eerste af te leggen. Maar opgelet: oor gaat altijd voor! Alleen..
  Kaartspel - Woef Woef - Haba +5j...
  €12,50 incl btw
 • Kinderspel - Mijn eerste spellen – Wij ruimen op - Haba +2jr

  Kinderspel - Mijn eerste spellen – Wij ruimen op - Haba +2jr

  Kinderspel - Mijn eerste spellen – Wij ruimen op - Haba +2jr Merk: Haba Met het kinderspel Mijn eerste spellen Wij ruimen op, leren kinderen spelenderwijs opruimen. De kleine kater Tapsi heeft de hele dag gespeeld en nu is het tijd om op te ruimen. Maar waar moeten de blokken naarto..
  Kinderspel - Mijn eerste spellen...
  €12,50 incl btw
 • Memory spel - Mijn eerste spellen – De brandweer - Haba +2jr

  Memory spel - Mijn eerste spellen – De brandweer - Haba +2jr

  Memory spel - Mijn eerste spellen – De brandweer - Haba +2jr Merk: Haba Memory spel Mijn eerste spellen, De brandweer is leuk spel waarbij de verpakking zelf een brandweerkazerne wordt, waarin gespeeld kan worden. Er is brand in Habastad! Om het vuur te kunnen blussen, hebben de bra..
  Memory spel - Mijn eerste spelle...
  €24,95 incl btw
 • Memory spel - Niet voeren - Haba +5jr

  Memory spel - Niet voeren - Haba +5jr

  Memory spel - Niet voeren - Haba +5jr Merk: Haba Memory spel Niet voeren is een nieuwe combinatie van een meme- en schuifspel met monsters en veel speelplezier. Nieuwsgierig schuiven de spelers de oude rotzooi op de rommelige zolder opzij. Maar wat gebeurt er? Onder al die wanorde komen h..
  Memory spel - Niet voeren - Haba...
  €17,95 incl btw
 • Memory spel - Rally Trucks - Haba +5jr

  Memory spel - Rally Trucks - Haba +5jr

  Memory spel - Rally Trucks - Haba +5jr Merk: Haba Memory spel Rally Trucks is een leuk geheugenspel met 4 coole rallytrucks en eenvoudige spelregels voor veel speelplezier. De spelers razen met hun rallytrucks in de race en proberen de beker van de turbo-geheugenrally te winnen. Daartoe h..
  Memory spel - Rally Trucks - Hab...
  €9,95 incl btw
 • Rekenspelletje - Avonturier 1x1 - Haba +7jr

  Rekenspelletje - Avonturier 1x1 - Haba +7jr

  Rekenspelletje - Avonturier 1x1 - Haba +7jr Merk: Haba Rekenspelletje Avonturier 1x1 is een leuk educatief spel waarbij kinderen op speelse wijze de tafels van vermenigvuldiging leren. Diep in het regenwoud ligt een mythische stad van goud. Echter de ingang tot de stad wordt versperd door..
  Rekenspelletje - Avonturier 1x1 ...
  €24,95 incl btw
 • Rekenspelletje - Overal erwtjes - Haba +6jr

  Rekenspelletje - Overal erwtjes - Haba +6jr

  Rekenspelletje - Overal erwtjes - Haba +6jr Merk: Haba Rekenspelletje Overal erwtjes is een leuk educatief spel waarbij kinderen al spelend leren. De spelers moeten orde brengen in de grote erwtenchaos: door te sorteren, te rekenen en te ruilen, proberen ze de erwtenkaarten van 1 - 6 in d..
  Rekenspelletje - Overal erwtjes ...
  €9,95 incl btw
 • Tactiekspel - Mix-max-rally - Haba +5jr

  Tactiekspel - Mix-max-rally - Haba +5jr

  Tactiekspel - Mix-max-rally - Haba +5jr Merk: Haba Tactiekspel Mix-max-rally is een leuk loopspel met een variabele moeilijkheidsgraad voor beginners en gevorderden. Een pinguïn kan goed zwemmen en een kangoeroe maakt de hoogste sprongen. Maar wat doet de pingoeroe? Dat is een mix-ma..
  Tactiekspel - Mix-max-rally - Ha...
  €9,95 incl btw
 • Activiteitenhuis - kip Zigolos - Janod +18M

  Activiteitenhuis - kip Zigolos - Janod +18M

  Activiteitenhuis - kip Zigolos - Janod +18M Merk: Janod Dit activiteitenhuis kip Zigolos heeft het allemaal! Ontdekken, geluid en beweging. Met de 6 verschillende blokken leren kinderen vormen en kleuren ontdekken en herkennen. Stop je het ei in het dak, dan volgt het een parcours doorhee..
  Activiteitenhuis - kip Zigolos -...
  €36,50 incl btw

Educatief speelgoed voor alle leeftijden

In de handige online shop van Little Thingz vind je een ruim assortiment educatief speelgoed geschikt voor alle leeftijden. Zo vind je er educatief speelgoed voor baby’s, educatief speelgoed voor peuters, educatief speelgoed voor kleuters en educatief speelgoed voor iets oudere kinderen. Elk kind vind zijn gading bij Little Thingz.

Educatief speelgoed voor baby’s

Wanneer je educatief speelgoed wilt kopen voor je baby, houd je rekening met de favoriete bezigheden van je baby. Baby’s zijn vooral gelukkig wanneer ze nieuwe dingen kunnen ontdekken. Het voelen aan materialen, het horen van geluiden, grijpen, rammelen en proeven zijn allemaal zaken waar baby’s enorm veel plezier aan beleven. Het educatief speelgoed van Little Thingz speelt precies in op deze behoeften. De ontwikkeling van je baby begint met educatief speelgoed van Little Thingz.

Educatief houten speelgoed

Hout is een veel gebruikt materiaal bij de productie van speelgoed. Voor educatief speelgoed is dat niet anders. Omdat duurzaamheid de laatste jaren meer en meer een doorslaggevend argument geworden is, heeft houten educatief speelgoed een inhaalbeweging ingezet. Gerenommeerde merken als Djeco, Hape, Kid’s Concept of Vilac brengen een ruim assortiment houten educatief speelgoed op de markt. In onze handige webshop vind je steeds een uitgebreid aanbod educatief houten speelgoed van deze topmerken.

Houten legpuzzels, stapelblokken, muziekinstrumenten en diverse spelletjes in hout zijn slechts een kleine greep uit het massieve aanbod houten educatief speelgoed van Little Thingz. Leren rekenen, tekenen of knutselen is superleuk met het educatief speelgoed van Little Thingz!

De waardering van www.littlethingz.be bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 2364 reviews.

Nieuwsbrief
Schrijf je in en krijg 10% korting op je eerste aankoop!

* E-mail adres: