Educatief speelgoed

Educatief speelgoed van topkwaliteit. Van baby’s tot tieners – alle kinderen willen het leuke, houten educatief speelgoed van Little Thingz.

Educatief speelgoed is de ideale manier voor kinderen om nieuwe dingen te ontdekken op een speelse manier. In onze overzichtelijke webshop vind je educatief speelgoed voor alle leeftijden. We hebben een ruim assortiment educatief speelgoed voor baby’s, maar ook voor educatief speelgoed voor peuters, kleuters of tieners ben je bij Little Thingz steeds aan het juiste adres.

Bij Little Thingz vind je uitsluitend educatief speelgoed van welbekende merken als Djeco, Vilac, 4M, Miniland, Hape en zo veel meer. Kiezen voor educatief speelgoed uit de handige online shop van Little Thingz, betekent kiezen voor educatief speelgoed van topkwaliteit.

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • 4 puzzels - de 4 seizoenen - Vilac

  4 puzzels - de 4 seizoenen - Vilac

  Vilac - 4 puzzels - de 4 seizoenen Merk: Vilac 4 puzzels, prachtig geïllustreerd met de 4 seizoenen van het Franse merk Vilac. Verpakt in een mooie houten puzzeldoos stelt iedere houten puzzel een seizoen voor, de lente, de winter, de zomer en de herfst. Deze 4 prachtige puzzels best..
  Vilac - 4 puzzels - de 4 seizoen...
  €13,50 incl btw
 • 5 houten puzzels - brandweerwagen - voertuigen - Vilac

  5 houten puzzels - brandweerwagen - voertuigen - Vilac

  Vilac 5 houten puzzels - brandweerwagen - voertuigen Merk: Vilac Kinderen leren met deze 5 houten puzzels in verschillende voertuigen van het Franse merk Vilac, al spelend puzzelen en tellen. De mooie opbergdoos in de vorm van een brandweerwagen bevat 5 houten puzzels bestaande uit versch..
  Vilac 5 houten puzzels - brandwe...
  €18,95 incl btw
 • 5 houten puzzels boerderijdieren - Vilac

  5 houten puzzels boerderijdieren - Vilac

  Vilac 5 houten puzzels boerderijdieren Merk: Vilac Met deze 5 houten puzzels van de schattigste boederijdieren van het Franse merk Vilac, leert jouw kind al spelend puzzelen en tellen. De mooie opbergdoos in de vorm van een haan bevat 5 houten puzzels bestaande uit verschillende aantallen..
  Vilac 5 houten puzzels boerderij...
  €17,95 incl btw
 • Bingo - dieren op reis - Djeco

  Bingo - dieren op reis - Djeco

  Djeco Bingo - dieren op reis Merk: Djeco Bij deze leuke Bingo gaan alle dieren op reis. Djeco Bingo is een plezierig traditioneel gezelschapsspel in een vrolijk nieuw kleedje, speciaal voor de kleintjes. Iedere speler kiest een kleur Bingo kaart en legt daarnaast de zes dieren van de..
  Djeco Bingo - dieren op reis ...
  €11,50 incl btw
 • Blokken Woodland - Kid's Concept

  Blokken Woodland - Kid's Concept

  Kid's Concept blokken Woodland Merk: Kid's Concept Met deze 10 leuke blokken in prachtig Woodland thema van het Zweedse Kid's Concept leert jouw kind plezierig tellen, grijpen, bouwen, puzzelen, vormen en kleuren herkennen. Kinderen vormen met deze speelgoed blokken een pracht..
  Kid's Concept blokken Woodla...
  €34,95 incl btw
 • Blokkendoos Woodland pastel - Kid's Concept

  Blokkendoos Woodland pastel - Kid's Concept

  Kid's Concept blokkendoos Woodland pastel Merk: Kid's Concept Met deze leuke blokkendoos in prachtig Woodland pastel thema van het Zweedse Kid's Concept leert jouw kind de basisvormen herkennen en zijn fijne motoriek en coördinatie oefenen. De blokkendoos bevat 6 blokken ..
  Kid's Concept blokkendoos Wo...
  €29,95 incl btw
 • Dinosaurus - kraskaarten - Djeco

  Dinosaurus - kraskaarten - Djeco

  Djeco - kraskaarten - dinosaurus Merk: Djeco Stoere dinosaurus kraskaarten van Djeco. Deze knutselset bestaat uit 4 verschillende kraskaarten in een formaat van 15 x 21 cm en een houten kraspen. Kras je de donkergrijze laag van de kraskaarten weg dan verschijnen er stoere dinosaurus prent..
  Djeco - kraskaarten - dinosaurus...
  €7,90 incl btw
 • Djeco - beloningsbord - beer - Bear Awards

  Djeco - beloningsbord - beer - Bear Awards

  Beloningsbord - beer - Bear Awards - Djeco Merk: Djeco Stimuleer je kinderen met dit leuke beloningsbord beer van Djeco om hun dagelijkse taken te doen. Het beloningsbord bevat 6 medailles, Bear Awards, eentje voor het aankleden, slapen gaan, ... en een bonus voor een taak die je samen be..
  Beloningsbord - beer - Bear Awar...
  €15,95 incl btw
 • Djeco - beloningsbord - kat - Cat Awards

  Djeco - beloningsbord - kat - Cat Awards

  Beloningsbord - kat - Cat Awards - Djeco Merk: Djeco Met dit leuke beloningsbord kat van Djeco stimuleer je kinderen om hun dagelijkse taken te doen. Het beloningsbord bevat 6 medailles, Cat Awards, eentje voor het aankleden, slapen gaan, ... en een bonus voor een taak die je samen bedenk..
  Beloningsbord - kat - Cat Awards...
  €15,95 incl btw
 • Djeco - blokkendoos - vormenstoof - Tuvoitou

  Djeco - blokkendoos - vormenstoof - Tuvoitou

  Blokkendoos - vormenstoof - Tuvoitou - Djeco Merk: Djeco Super leuke Djeco blokkendoos met 5 blokken in verschillende vormen. Met deze vormenstoof Tuvoitou het lieveheersbeestje leren kinderen al spelend de basisvormen herkennen. Plaats de blokken in de juiste opening van de vormenstoof. ..
  Blokkendoos - vormenstoof - Tuvo...
  €20,95 incl btw
 • Djeco - Eduludo - stokjes

  Djeco - Eduludo - stokjes

  Eduludo - stokjes - Djeco Merk: Djeco Djeco Eduludo stokjes is een plezierig en educatief spel waarmee kinderen al spelend een beter begrip krijgen van lengtes. Kinderen ontdekken de verschillende eenheden aan de hand van leuke speelkaarten en houten stokjes. Dit educatieve spel heeft een..
  Eduludo - stokjes - Djeco Mer...
  €16,50 incl btw
 • Djeco - Kikou Boum - Ballenbaan

  Djeco - Kikou Boum - Ballenbaan

  Te gekke ballenbaan deze Kikou Boum van Djeco Merk: Djeco Djeco Kikou Boum is een te gekke ballenbaan in de vorm van een groot kippenhok, de houten ballen zijn de eieren die de kippen leggen. Eigenlijk is Kikou Boum een grote knikkerbaan met 3 grote knikkers of houten ballen in bonte kleu..
  Te gekke ballenbaan deze Kikou B...
  €29,00 incl btw
 • Djeco - Kikou Coco - xylofoon

  Djeco - Kikou Coco - xylofoon

  Leuke Xylofoon in prachtige kleuren deze Kikou Coco van Djeco. Merk: Djeco Djeco Kikou Coco is een leuke xylofoon in de vorm van een kleurrijke papegaai. Deze bonte vogel is een te gek muziek instrument, zijn oog is een cimbaal en zijn lichaam zijn 4 houten xylofoon staven. Jouw kind..
  Leuke Xylofoon in prachtige kleu...
  €19,50 incl btw
 • Djeco - Krimpie Dinkie - juwelen maken - regenboog paard

  Djeco - Krimpie Dinkie - juwelen maken - regenboog paard

  Krimpie Dinkie - juwelen maken - regenboog paard - Djeco Merk: Djeco De mooiste juwelen met regenbogen en paarden maak je met deze Djeco Krimpie Dinkie set. Wat is Krimpie Dinkie? Vooraf uitgeknipte plastic krimpfolie vormen om mooi in te kleuren en in de oven te verwarmen. Na enkele minu..
  Krimpie Dinkie - juwelen maken -...
  €14,50 incl btw
 • Djeco - Krimpie Dinkie - juwelen maken - Zoete lekkernijen

  Djeco - Krimpie Dinkie - juwelen maken - Zoete lekkernijen

  Krimpie Dinkie - juwelen maken - Zoete lekkernijen - Djeco Merk: Djeco Van zoete lekkernijen krijg je nooit genoeg! Maak met Djeco Krimpie Dinkie de leukste juwelen met de zoetste lekkernijen. Wat is Krimpie Dinkie? Vooraf uitgeknipte plastic krimpfolie vormen om mooi in te kleuren en in ..
  Krimpie Dinkie - juwelen maken -...
  €14,50 incl btw
 • Djeco - Mijn naaidoos

  Djeco - Mijn naaidoos

  Mijn Naaidoos - Djeco Merk: Djeco Met de Djeco naaidoos vol naaigarnituren maak je de leukste naaiwerkjes en eigen creaties. Mijn naaidoos is het ideale eerste naaidoosje om kinderen kennis te laten maken met het aannaaien van knopen en eigen leuke dingen te creëren. Dit naaidoosje i..
  Mijn Naaidoos - Djeco Merk:&n...
  €24,95 incl btw
 • Djeco - puzzel Vissa Doudou - schroefvoertuigen

  Djeco - puzzel Vissa Doudou - schroefvoertuigen

  Puzzel Vissa Doudou - schroefvoertuigen - Djeco Merk: Djeco Deze Djeco puzzel Vissa Doudou bestaat uit 4 houten schroefvoertuigen die kinderen zelf nog compleet moeten maken. Vervolledig elke puzzel en elk voertuig met een houten schroef in de vorm van een wiel, een propeller of een ladde..
  Puzzel Vissa Doudou - schroefvoe...
  €21,95 incl btw
 • Djeco - Sakaï - dieren - rijgkaarten

  Djeco - Sakaï - dieren - rijgkaarten

  Rijgkaarten - dieren - Sakaï - Djeco Merk: Djeco Prachtige Djeco Sakaï dieren rijgkaarten, ideaal voor het oefenen van de fijne motoriek. Met deze creatieve knutselset bestaande uit 4 houten rijgkaarten in de vorm en met afbeeldingen van verschillende dieren, vergezeld van 4 gek..
  Rijgkaarten - dieren - Sakaï...
  €15,95 incl btw
 • Djeco - schilderen met spons - knutseldoos - doudous

  Djeco - schilderen met spons - knutseldoos - doudous

  Schilderen met spons - knutseldoos - doudous - Djeco Merk: Djeco Deze Djeco schilderen met spons is een super leuke knutseldoos voor kleine kunstenaars. Kinderen schilderen en stempelen de leukste schilderijtjes met behulp van voorgedrukte achtergronden, leuke dierensjablonen en vers..
  Schilderen met spons - knutseldo...
  €23,50 incl btw
 • Djeco - tekensjablonen - Kawaïland

  Djeco - tekensjablonen - Kawaïland

  Tekensjablonen - Kawaïland - Djeco Merk: Djeco Deze Djeco tekensjablonen Kawaïland zijn een echte musthave voor fans van alles wat Kawaii, eenhoorns en schattig is! Leer in een handomdraai een prachtige eenhoorn tekenen met de leuke tekensjablonen van Djeco. Volg de lijntjes in ..
  Tekensjablonen - Kawaïland ...
  €5,95 incl btw
 • Djeco - telraam - Boulier

  Djeco - telraam - Boulier

  Telraam - Boulier - Djeco Merk: Djeco Leren tellen was nog nooit zo leuk als met dit handige Djeco telraam Boulier. Het telraam wordt geleverd met 20 gelamineerde kaarten voorzien van kleurrijke afbeeldingen. Op de kaarten staan verschillende vragen: Hoeveel blauwe katten en rode muizen z..
  Telraam - Boulier - Djeco Mer...
  €19,00 incl btw
 • Djeco balansspel Bigboum olifant

  Djeco balansspel Bigboum olifant

  Olifant Bigboum is een super plezierig balansspel van Djeco Merk: Djeco Djeco balansspel Bigboum Olifant is super plezierig educatief speelgoed voor jonge kinderen. Dit balansspel bevorderd de oog en hand coördinatie. Bigboum de olifant wil graag al zijn houten speelgoed blokken meenemen...
  Olifant Bigboum is een super ple...
  €26,50 incl btw
 • Djeco castagnette Animambo

  Djeco castagnette Animambo

  Castagnette Animambo - Djeco Merk: Djeco Met deze Djeco castagnette in vrolijke Animambo motief speel je vast en zeker de sterren van de hemel. Bevestig de elastiek van deze castagnette rond je vinger en klepper vrolijk beide delen van deze houten castagnette tegen elkaar. Kenmerk..
  Castagnette Animambo - Djeco ...
  €3,25 incl btw
 • Djeco evenwichtsspel olifant - gezelschapsspel

  Djeco evenwichtsspel olifant - gezelschapsspel

  Gezelschapsspel - olifant evenwichtsspel - Djeco Merk: Djeco Bij dit leuke Djeco evenwichtsspel ga je zoveel mogelijk stokjes op de rug van de olifant stapelen zonder dat alles omvalt. Een plezierig gezelschapsspel, geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar en voor 1 tot en met 4 spelers.&..
  Gezelschapsspel - olifant evenwi...
  €13,95 incl btw

Educatief speelgoed voor alle leeftijden

In de handige online shop van Little Thingz vind je een ruim assortiment educatief speelgoed geschikt voor alle leeftijden. Zo vind je er educatief speelgoed voor baby’s, educatief speelgoed voor peuters, educatief speelgoed voor kleuters en educatief speelgoed voor iets oudere kinderen. Elk kind vind zijn gading bij Little Thingz.

Educatief speelgoed voor baby’s

Wanneer je educatief speelgoed wilt kopen voor je baby, houd je rekening met de favoriete bezigheden van je baby. Baby’s zijn vooral gelukkig wanneer ze nieuwe dingen kunnen ontdekken. Het voelen aan materialen, het horen van geluiden, grijpen, rammelen en proeven zijn allemaal zaken waar baby’s enorm veel plezier aan beleven. Het educatief speelgoed van Little Thingz speelt precies in op deze behoeften. De ontwikkeling van je baby begint met educatief speelgoed van Little Thingz.

Educatief houten speelgoed

Hout is een veel gebruikt materiaal bij de productie van speelgoed. Voor educatief speelgoed is dat niet anders. Omdat duurzaamheid de laatste jaren meer en meer een doorslaggevend argument geworden is, heeft houten educatief speelgoed een inhaalbeweging ingezet. Gerenommeerde merken als Djeco, Hape, Kid’s Concept of Vilac brengen een ruim assortiment houten educatief speelgoed op de markt. In onze handige webshop vind je steeds een uitgebreid aanbod educatief houten speelgoed van deze topmerken.

Houten legpuzzels, stapelblokken, muziekinstrumenten en diverse spelletjes in hout zijn slechts een kleine greep uit het massieve aanbod houten educatief speelgoed van Little Thingz. Leren rekenen, tekenen of knutselen is superleuk met het educatief speelgoed van Little Thingz!