Gezelschapsspellen kinderen

Een leuk bordspel of gezelschapsspel voor kinderen vanaf 2, 3, 4 of 5 jaar koop je online, bij Little Thingz. Ruim assortiment gezelschapsspellen voor kinderen.

Uren vliegen voorbij wanneer je gezellig samen zit te spelen met je kinderen. Met een bordspel, memory spel of ander gezelschapsspel voor kinderen uit het online aanbod van Little Thingz zorg je voor vele uren speelplezier. We bieden steeds een zeer ruim assortiment leuke gezelschapsspellen aan voor kinderen van alle leeftijden. In onze overzichtelijke webshop koop je dan ook zonder probleem een superleuk bordspel, memory spel of ander gezelschapsspel voor kinderen vanaf 2, 3, 4 of 5 jaar.

Een gezelschapsspel uit het online aanbod van Little Thingz is niet enkel leuk, maar het helpt ook bij de ontwikkeling van je kind. Waar wacht je nog op? Bestel snel je favoriete gezelschapsspel?

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Djeco - beloningsbord - beer - Bear Awards

  Djeco - beloningsbord - beer - Bear Awards

  Beloningsbord - beer - Bear Awards - Djeco Merk: Djeco Stimuleer je kinderen met dit leuke beloningsbord beer van Djeco om hun dagelijkse taken te doen. Het beloningsbord bevat 6 medailles, Bear Awards, eentje voor het aankleden, slapen gaan, ... en een bonus voor een taak die je samen be..
  Beloningsbord - beer - Bear Awar...
  €15,95 incl btw
 • Djeco - beloningsbord - kat - Cat Awards

  Djeco - beloningsbord - kat - Cat Awards

  Beloningsbord - kat - Cat Awards - Djeco Merk: Djeco Met dit leuke beloningsbord kat van Djeco stimuleer je kinderen om hun dagelijkse taken te doen. Het beloningsbord bevat 6 medailles, Cat Awards, eentje voor het aankleden, slapen gaan, ... en een bonus voor een taak die je samen bedenk..
  Beloningsbord - kat - Cat Awards...
  €15,95 incl btw
 • Djeco - hamerspel - ballenspel - Tapatou

  Djeco - hamerspel - ballenspel - Tapatou

  Hamerspel - ballenspel - Tapatou - Djeco Merk: Djeco Dit Djeco hamerspel is een plezierig ballenspel. Bij dit hamerspel legt Tapatou de kip graag een ei, of liever een houten bal. Het hamerspel werkt net als hamertje tik, leg de ballen in de gaten, klop met de hamer op de ballen en ze kom..
  Hamerspel - ballenspel - Tapatou...
  €24,95 incl btw
 • Djeco - Jumpy - springende kikkers - gezelschapsspel

  Djeco - Jumpy - springende kikkers - gezelschapsspel

  Gezelschapsspel - springende kikkers - Jumpy - Djeco Merk: Djeco Met Djeco Jumpy probeer je om ter snelst zoveel mogelijk springende kikkers in de vijver te laten springen. Een super leuk gezelschapsspel om met familie en vrienden te spelen. Het gezelschapsspel bevat een vijver (doos), 4 ..
  Gezelschapsspel - springende kik...
  €11,90 incl btw
 • Djeco - magnetisch visspel - eendjes - Fishing Duck

  Djeco - magnetisch visspel - eendjes - Fishing Duck

  Magnetisch visspel - eendjes - Fishing Duck - Djeco Merk: Djeco Djeco magnetisch visspel Fishing Duck is een vrolijk houten visspel met 12 kleurrijke eendjes en 2 houten hengels. Dit prachtige visspel is een echt behendigheidsspel waarbij kinderen hun vaardigheden oefe..
  Magnetisch visspel - eendjes - F...
  €14,95 incl btw
 • Djeco Duck Dance vogeltjesdans - strategiespel

  Djeco Duck Dance vogeltjesdans - strategiespel

  Vogeltjesdans - strategiespel Duck Dance Djeco Merk: Djeco Dit Djeco Duck Dance spel is een vrolijke vogeltjesdans, een spel waar strategie en snelheid centraal staan. Laat jouw eendje het spel winnen door zo weinig mogelijk kaarten te verzamelen. Hoe speel je dit te gekke strat..
  Vogeltjesdans - strategiespel Du...
  €15,95 incl btw
 • Djeco ganzenbord

  Djeco ganzenbord

  Ganzenbord - Djeco Merk: Djeco Djeco ganzenbord is een kleurige flora variant van dit super leuke gezelschapsspel. Een klassiek gazenbord in een leuk kleedje. Dit gezelschapsspel bestaat uit een speelbord van 28 x 28 cm, 4 houten pionnen en 2 dobbelstenen. Djeco ganzenbord is ee..
  Ganzenbord - Djeco Merk: ...
  €12,95 incl btw
 • Djeco Little Circuit ganzenbord

  Djeco Little Circuit ganzenbord

  Ganzenbord Little Circuit - Djeco Merk: Djeco Het super leuke gezelschapsspel Djeco Little Circuit is een kleurrijk ganzenbord met lieve dieren en een plezierig spel voor peuters en kleuters. De spelers trachten het parcours van dit vrolijke ganzenbord zo snel mogelijk uit te spelen ..
  Ganzenbord Little Circuit - Djec...
  €15,95 incl btw
 • Djeco Little Cooperation Noordpool gezelschapsspel

  Djeco Little Cooperation Noordpool gezelschapsspel

  Gezelschapsspel Noordpool Little Cooperation - Djeco Merk: Djeco Djeco Little Cooperation is een super leuk gezelschapsspel dat zich op de Noordpool afspeelt. Dit leuke spel is speciaal gemaakt voor peuter en kleuters, prachtig vormgegeven en heeft leuke rubberen diertjes als spel pi..
  Gezelschapsspel Noordpool Little...
  €18,50 incl btw
 • Djeco Mens erger je niet

  Djeco Mens erger je niet

  Mens erger je niet - Djeco Merk: Djeco Djeco Mens erger je niet is een kleurijke bosdieren variant van dit vrolijke gezelschapsspel. Een klassiek Mens erger je niet bordspel in een nieuw kleedje. Dit gezelschapsspel bestaat uit een speelbord van 28 x 28 cm, 16 houten pionnen en 1 dob..
  Mens erger je niet - Djeco Me...
  €12,95 incl btw
 • Gezelschapsspellen - Ludo Park - Djeco

  Gezelschapsspellen - Ludo Park - Djeco

  Djeco - Ludo Park - gezelschapsspellen Merk: Djeco 4 super leuke gezelschapsspellen zitten er in deze spellendoos Ludopark van Djeco. Speel met het hele gezin, je vrienden of alleen Lotto, Memory, ganzenbord en een vrolijk magnetisch visspel. De gezelschapsspellen zijn prachtig geïll..
  Djeco - Ludo Park - gezelschapss...
  €26,95 incl btw
 • gezelschapsspellen-mijn-tuin-melusine-vilac

  Gezelschapsspellen - Mijn tuin - Mélusine - Vilac

  Vilac - gezelschapsspellen - Mijn tuin Merk: Vilac Deze prachtige houten koffer van Vilac bevat 4 leuke gezelschapsspellen in het thema Mijn tuin. Lotto, Bingo en Memory, Mens erger je niet en het super leuke Slangen en ladders. Alle onderdelen zijn uit hout gemaakt en de spelborden Mens ..
  Vilac - gezelschapsspellen - Mij...
  €25,95 incl btw
 • Gezelschapsspellen - Op de boerderij - Vilac

  Gezelschapsspellen - Op de boerderij - Vilac

  Vilac - gezelschapsspellen - Op de boerderij Merk: Vilac Een houten koffer met 4 leuke gezelschapsspellen in het thema op de boerderij van Vilac. De koffer bevat een ganzenbord, een puzzel met 16 stukken, een sjoelbak met munten en punten en een leuk magnetisch visspel met eendjes en heng..
  Vilac - gezelschapsspellen - Op ...
  €27,95 incl btw
  Gebaseerd op 1 beoordeling(en).
 • Janod - puzzel - magnetisch visspel - Speedy Fish

  Janod - puzzel - magnetisch visspel - Speedy Fish

  Puzzel - magnetisch visspel - Speedy Fish - Janod Merk: Janod Visjes vangen is super leuk met deze Janod puzzel en magnetisch visspel Speedy Fish. Deze puzzel is tevens een houten visspel met 6 verschillende vissen en 1 houten hengel. De puzzel is een echt behendigheidsspel waarbij kinder..
  Puzzel - magnetisch visspel - Sp...
  €12,95 incl btw
 • Kinderspelletjes Djeco Ludanimo

  Kinderspelletjes Djeco Ludanimo

  Ludanimo van Djeco zijn 3 te gekke kinderspelletjes, samen in 1 doos Merk: Djeco Deze doos bevat 3 te gekke kinderspelletjes van Djeco genaamd Ludanimo. Memory, een balansspel en een parcours-spel, stuk voor stuk plezierige kinderspelletjes die het geheugen en de motoriek van kinderen sti..
  Ludanimo van Djeco zijn 3 te gek...
  €29,50 incl btw
 • Houten speelgoed baby

  Kleurrijk Classic visspel - Scratch

  Kleurrijk Classic visspel - Scratch Merk: Scratch Europe Kleurrijk Classic visspel - Scratch. Vang met je hengel alle vrolijke kleurrijke visjes die rondzwemmen in het prachtige visvormige blauwe aquarium bij dit leuke visspel Classic van Scratch. Het mooie en stevige silho..
  Kleurrijk Classic visspel - Scra...
  €19,90 incl btw
 • kleurrijk-grappig-visspel-scratch

  Kleurrijk grappig visspel - Scratch

  Kleurrijk grappig visspel - Scratch Merk: Scratch Europe Kleurrijk grappig visspel - Scratch. Met je hengel vang je bij dit leuke vissspel alle grappige kleurrijke vissen en zeedieren die leven in de grote oceaan. Zo zijn er vrolijke blauwe walvissen, guitige krab..
  Kleurrijk grappig visspel -...
  €19,90 incl btw
 • Lotto - 4 seizoenen - Djeco

  Lotto - 4 seizoenen - Djeco

  Djeco - Lotto - 4 seizoenen Merk: Djeco Speel Lotto met de 4 seizoenen. Dit leuke Djeco gezelschapsspel speel je met familie en vrienden. Is jouw Lotto kaart als eerste compleet, dan ben jij de winnaar. Een eenvoudig, maar super leuk gezelschapsspel. Kinderen leren aan de hand van deze Lo..
  Djeco - Lotto - 4 seizoenen M...
  €6,95 incl btw
 • Lotto - 4 vrienden - Djeco

  Lotto - 4 vrienden - Djeco

  Djeco - Lotto - 4 vrienden Merk: Djeco Speel Lotto met de 4 vrienden. Dit leuke Djeco gezelschapsspel speel je met familie en vrienden. Is jouw Lotto kaart als eerste compleet, dan ben jij de winnaar. Een eenvoudig, maar super leuk gezelschapsspel. Kinderen leren aan de hand van deze Lott..
  Djeco - Lotto - 4 vrienden Me...
  €6,95 incl btw
 • Memory - beren - Djeco

  Memory - beren - Djeco

  Djeco - memory - beren Merk: Djeco Deze memory met grappige beren van Djeco is het ideale gezelschapsspel om met het hele gezin te spelen. Dit memory spel heeft 32 kleurrijk geïllustreerde memorykaarten in de vorm van een beer. Omgekeerd zien de memorykaarten er allemaal hetzelfde ui..
  Djeco - memory - beren Merk:&...
  €10,95 incl btw
 • Memory - Helen Dardik - Petit Monkey

  Memory - Helen Dardik - Petit Monkey

  Petit Monkey - memory - Helen Dardik Merk: Petit Monkey Deze memory met kleurrijke afbeeldingen van Helen Dardik voor Petit Monkey is het ideale gezelschapsspel om met het hele gezin te spelen. Dit memory spel heeft 72 kleurrijk geïllustreerde memorykaarten, goed voor 36 paren. Omgek..
  Petit Monkey - memory - Helen Da...
  €9,95 incl btw
 • Petit Monkey - dieren Lotto - Helen Dardik

  Petit Monkey - dieren Lotto - Helen Dardik

  Dieren Lotto - Helen Dardik - Petit Monkey Merk: Petit Monkey Petit Monkey dieren Lotto is een plezierig gezelschapsspel voor het hele gezin. Bij dit Lotto spel onthoud en zoek je de kleurrijke afbeeldingen van Helen Dardik bij elkaar. Het gezelschapsspel bestaat uit 4 spelborden: bos, ze..
  Dieren Lotto - Helen Dardik - Pe...
  €9,95 incl btw
 • Petit Monkey - Mix en Match - dieren - Helen Dardik

  Petit Monkey - Mix en Match - dieren - Helen Dardik

  Mix en Match - dieren - Helen Dardik - Petit Monkey Merk: Petit Monkey Met dit Petit Monkey Mix en Match spel maak je de kleurrijke dieren van Helen Dardik of de grappigste dieren uit je eigen fantasie. Mix en Match het hoofd, lijf en voeten van de kleurrijke dieren. Welk staart hoort bij..
  Mix en Match - dieren - Helen Da...
  €8,95 incl btw
 • Schaakspel - Ingela P. Arrhenius - Vilac

  Schaakspel - Ingela P. Arrhenius - Vilac

  Vilac - schaakspel - Ingela P. Arrhenius Merk: Vilac Prachtig geïllustreerd schaakspel door Ingela P. Arrhenius voor Vilac. Dit gezelschapspel is het ideale eerste schaakspel voor kinderen. Het schaakspel bestaat uit een schaakbord 30 x 30 cm en 32 schaakstukken, volledig gemaakt uit..
  Vilac - schaakspel - Ingela P. A...
  €32,95 incl btw