Gezelschapsspellen kinderen

Een leuk bordspel of gezelschapsspel voor kinderen vanaf 2, 3, 4 of 5 jaar koop je online, bij Little Thingz. Ruim assortiment gezelschapsspellen voor kinderen.

Uren vliegen voorbij wanneer je gezellig samen zit te spelen met je kinderen. Met een bordspel, memory spel of ander gezelschapsspel voor kinderen uit het online aanbod van Little Thingz zorg je voor vele uren speelplezier. We bieden steeds een zeer ruim assortiment leuke gezelschapsspellen aan voor kinderen van alle leeftijden. In onze overzichtelijke webshop koop je dan ook zonder probleem een superleuk bordspel, memory spel of ander gezelschapsspel voor kinderen vanaf 2, 3, 4 of 5 jaar.

Een gezelschapsspel uit het online aanbod van Little Thingz is niet enkel leuk, maar het helpt ook bij de ontwikkeling van je kind. Waar wacht je nog op? Bestel snel je favoriete gezelschapsspel?

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Behendigheidsspel - Klaas Klauter - Haba +5jr

  Behendigheidsspel - Klaas Klauter - Haba +5jr

  Behendigheidsspel - Klaas Klauter - Haba +5jr Merk: Haba Behendigheidsspel Klaas Klauter is een leuk memory spel met variabele moeilijkheidsgraad. Plons! Er is alweer iets van een kasteelbewoner uit het raam gevallen en de kasteelvijver in gerold. De prinses is haar gouden knikker kwijt, ..
  Behendigheidsspel - Klaas Klaute...
  €29,95 incl btw
 • Behendigheidsspel - Wiebelkoning - Haba +4jr

  Behendigheidsspel - Wiebelkoning - Haba +4jr

  Behendigheidsspel - Wiebelkoning - Haba +4jr Merk: Haba Behendigheidsspel Wiebelkoning is een leuk gezelschapsspel met eenvoudige regels om snel veel plezier aan het spel te beleven. Koning Leo dommelt af en toe in, hoewel hij eigenlijk op zijn waardevolle zilverschat moet passen! Dat is ..
  Behendigheidsspel - Wiebelkoning...
  €12,50 incl btw
 • Bingo spel - Eenhoorn Flonkerglans – Flonkerbingo - Haba +3jr

  Bingo spel - Eenhoorn Flonkerglans – Flonkerbingo - Haba +3jr

  Bingo spel - Eenhoorn Flonkerglans – Flonkerbingo - Haba +3jr Merk: Haba Bingo spel Eenhoorn Flonkerglans – Flonkerbingo is een leuk spel met 45 wolkenkristallen en eenvoudige regels om snel veel plezier te beleven. Eenhoorn Flonkerglans en haar vrienden spelen vandaag flonker..
  Bingo spel - Eenhoorn Flonkergla...
  €9,95 incl btw
 • Bouwspel - Rhino Hero – Super Battle - Haba +5jr

  Bouwspel - Rhino Hero – Super Battle - Haba +5jr

  Bouwspel - Rhino Hero – Super Battle - Haba +5jr Merk: Haba Met dit bouwpsel Rhino Hero Super Battle, bouw je een spectaculaire 3D-wolkenkrabber uit kaarten. Rhino Hero en zijn superheldhaftige vrienden beleven een boel avonturen op de wolkenkrabber van kaarten. Maar wees voorzich..
  Bouwspel - Rhino Hero – Su...
  €29,95 incl btw
 • Dobbelspel - Dobbelwormpje - Haba +2jr

  Dobbelspel - Dobbelwormpje - Haba +2jr

  Dobbelspel - Dobbelwormpje - Haba +2jr Merk: Haba Dobbelspel Dobbelwormpje is een leuk gezelschapsspel met glow in the dark effect: leg het glimwormpje in het licht, dan licht het op in het donker. Daar brandt een lichtje! Rups Roel rekt zich uit en ziet enkele blaadjes verderop glimwormp..
  Dobbelspel - Dobbelwormpje - Hab...
  €12,50 incl btw
 • Dobbelspel - Eerste boomgaard - Haba +2jr

  Dobbelspel - Eerste boomgaard - Haba +2jr

  Dobbelspel - Eerste boomgaard - Haba +2jr Merk: Haba Dobbelspel Eerste boomgaard is een leuk gezelschapsspel met mooi en goed in de hand liggend materiaal. De eerste versie op de spelklassieker „Boomgaard“ voor de allerkleinsten: de regels zijn aan de leeftijd aangepast en het..
  Dobbelspel - Eerste boomgaard - ...
  €24,95 incl btw
 • Domino spel - Domino - In actie - Haba +3jr

  Domino spel - Domino - In actie - Haba +3jr

  Domino spel - Domino - In actie - Haba +3jr Merk: Haba Domino - In actie is een klassiek dominospel in een leuk Thema. Alarm, alarm! Overal zijn zwaailichten! Welk voertuig en welke manschappen horen bij de politie, de hulpdienst of de brandweer? Kijk aandachtig en leg de kaartjes juist. ..
  Domino spel - Domino - In actie ...
  €9,95 incl btw
 • Gezelschapsspel - Coöperatief spel - Karuba Junior - Haba +4jr

  Gezelschapsspel - Coöperatief spel - Karuba Junior - Haba +4jr

  Gezelschapsspel - Coöperatief spel - Karuba Junior - Haba +4jr Merk: Haba Gezelschapsspel Karuba Junior is een coöperatief spel, leuk om te spelen met het ganse gezin. Samen gaan de spelers op een avontuurlijke schattenzoektocht in de jungle van het eiland Karuba! Lukt het de sp..
  Gezelschapsspel - Coöperati...
  €24,95 incl btw
 • Gezelschapsspel - Fonkelschat - Haba +5jr

  Gezelschapsspel - Fonkelschat - Haba +5jr

  Gezelschapsspel - Fonkelschat - Haba +5jr Merk: Haba Gezelschapsspel Fonkelschat is een leuk verzamelspel voor de hele familie. De drakenkinderen hebben een heel bijzondere schat ontdekt: een ijszuil met ingevroren fonkelstenen. Die wil iedereen natuurlijk graag hebben. Samen met de drake..
  Gezelschapsspel - Fonkelschat - ...
  €17,95 incl btw
 • Gezelschapsspel - Tsjoeke, tsjoeke, kleine trein - Haba +3jr

  Gezelschapsspel - Tsjoeke, tsjoeke, kleine trein - Haba +3jr

  Gezelschapsspel - Tsjoeke, tsjoeke, kleine trein - Haba +3jr Merk: Haba Gezelschapsspel Tsjoeke, tsjoeke, kleine trein is een leuk spel voor de hele familie met een XXL-spelbord met spoorwegnet, wissels en stations, een kleurrijke houten trein in 3 varianten met verschillende moeilijkheid..
  Gezelschapsspel - Tsjoeke, tsjoe...
  €29,95 incl btw
 • Kaartspel - Draak Dondertand - Kwartet - Haba +4jr

  Kaartspel - Draak Dondertand - Kwartet - Haba +4jr

  Kaartspel - Draak Dondertand - Kwartet - Haba +4jr Merk: Haba Kaartspel Draak Dondertand is een leuk kwartet met 8 grote vuurkristallen en speelplezier voor het hele gezin. Draak Dondertand en zijn vrienden spelen vandaag kwartet! Wie mag meespelen? Met wat concentratie en de juiste porti..
  Kaartspel - Draak Dondertand - K...
  €7,95 incl btw
 • Kaartspel - Walby Wasbeer - Haba +5jr

  Kaartspel - Walby Wasbeer - Haba +5jr

  Kaartspel - Walby Wasbeer - Haba +5jr Merk: Haba Kaartspel Walby Wasbeer is een leuk concentratiespel met speelplezier voor het hele gezin. Wasbeer Walby heeft een succesvolle rooftocht gemaakt en zijn schatten zo goed verstopt, dat hij ze zelf niet meer vindt. Kunnen de spelers hem helpe..
  Kaartspel - Walby Wasbeer - Haba...
  €9,95 incl btw
 • Kaartspel - Woef Woef - Haba +5jr

  Kaartspel - Woef Woef - Haba +5jr

  Kaartspel - Woef Woef - Haba +5jr Merk: Haba Kaartspel Woef Woef is een variant op het klassieke kaartspel pesten, met memo-effect en lachgarantie. Woef woef! In dit knotsgekke spel probeert iedereen zijn eigen hondenoren als eerste af te leggen. Maar opgelet: oor gaat altijd voor! Alleen..
  Kaartspel - Woef Woef - Haba +5j...
  €12,50 incl btw
 • Kinderspel - Mijn eerste spellen – Wij ruimen op - Haba +2jr

  Kinderspel - Mijn eerste spellen – Wij ruimen op - Haba +2jr

  Kinderspel - Mijn eerste spellen – Wij ruimen op - Haba +2jr Merk: Haba Met het kinderspel Mijn eerste spellen Wij ruimen op, leren kinderen spelenderwijs opruimen. De kleine kater Tapsi heeft de hele dag gespeeld en nu is het tijd om op te ruimen. Maar waar moeten de blokken naarto..
  Kinderspel - Mijn eerste spellen...
  €12,50 incl btw
 • Memory spel - DaCart rally - Haba +5jr

  Memory spel - DaCart rally - Haba +5jr

  Memory spel - DaCart rally - Haba +5jr Merk: Haba   Memory spel DaCart rally is een leuk denkspel met 4 raceauto's en veel speelplezier. Iedereen wil de beker van de DaCart rally winnen. Het parcours is echter onoverzichtelijk en verandert voortdurend. Het komt erop aan de bes..
  Memory spel - DaCart rally - Hab...
  €6,50 incl btw
 • Memory spel - Mijn eerste spellen – De brandweer - Haba +2jr

  Memory spel - Mijn eerste spellen – De brandweer - Haba +2jr

  Memory spel - Mijn eerste spellen – De brandweer - Haba +2jr Merk: Haba Memory spel Mijn eerste spellen, De brandweer is leuk spel waarbij de verpakking zelf een brandweerkazerne wordt, waarin gespeeld kan worden. Er is brand in Habastad! Om het vuur te kunnen blussen, hebben de bra..
  Memory spel - Mijn eerste spelle...
  €24,95 incl btw
 • Memory spel - Niet voeren - Haba +5jr

  Memory spel - Niet voeren - Haba +5jr

  Memory spel - Niet voeren - Haba +5jr Merk: Haba Memory spel Niet voeren is een nieuwe combinatie van een meme- en schuifspel met monsters en veel speelplezier. Nieuwsgierig schuiven de spelers de oude rotzooi op de rommelige zolder opzij. Maar wat gebeurt er? Onder al die wanorde komen h..
  Memory spel - Niet voeren - Haba...
  €17,95 incl btw
 • Memory spel - Rally Trucks - Haba +5jr

  Memory spel - Rally Trucks - Haba +5jr

  Memory spel - Rally Trucks - Haba +5jr Merk: Haba Memory spel Rally Trucks is een leuk geheugenspel met 4 coole rallytrucks en eenvoudige spelregels voor veel speelplezier. De spelers razen met hun rallytrucks in de race en proberen de beker van de turbo-geheugenrally te winnen. Daartoe h..
  Memory spel - Rally Trucks - Hab...
  €9,95 incl btw
 • Rekenspelletje - Avonturier 1x1 - Haba +7jr

  Rekenspelletje - Avonturier 1x1 - Haba +7jr

  Rekenspelletje - Avonturier 1x1 - Haba +7jr Merk: Haba Rekenspelletje Avonturier 1x1 is een leuk educatief spel waarbij kinderen op speelse wijze de tafels van vermenigvuldiging leren. Diep in het regenwoud ligt een mythische stad van goud. Echter de ingang tot de stad wordt versperd door..
  Rekenspelletje - Avonturier 1x1 ...
  €24,95 incl btw
 • Rekenspelletje - Overal erwtjes - Haba +6jr

  Rekenspelletje - Overal erwtjes - Haba +6jr

  Rekenspelletje - Overal erwtjes - Haba +6jr Merk: Haba Rekenspelletje Overal erwtjes is een leuk educatief spel waarbij kinderen al spelend leren. De spelers moeten orde brengen in de grote erwtenchaos: door te sorteren, te rekenen en te ruilen, proberen ze de erwtenkaarten van 1 - 6 in d..
  Rekenspelletje - Overal erwtjes ...
  €9,95 incl btw
 • Tactiekspel - Mix-max-rally - Haba +5jr

  Tactiekspel - Mix-max-rally - Haba +5jr

  Tactiekspel - Mix-max-rally - Haba +5jr Merk: Haba Tactiekspel Mix-max-rally is een leuk loopspel met een variabele moeilijkheidsgraad voor beginners en gevorderden. Een pinguïn kan goed zwemmen en een kangoeroe maakt de hoogste sprongen. Maar wat doet de pingoeroe? Dat is een mix-ma..
  Tactiekspel - Mix-max-rally - Ha...
  €9,95 incl btw
 • Associatiespel - Mistigri - zwarte pieten spel - Janod +4jr

  Associatiespel - Mistigri - zwarte pieten spel - Janod +4jr

  Associatiespel - Mistigri - zwarte pieten spel - Janod +4jr Merk: Janod Het associatiespel Mistigri is een klassiek zwarte pieten spel in een andere look. Het doel van dit gezelschapsspel is om 16 paren te maken door families van dieren samen te brengen. Maar let op! Diegene die met de zw..
  Associatiespel - Mistigri - zwar...
  €7,50 incl btw
 • Associatiespel - Wagonimo - Janod +3jr

  Associatiespel - Wagonimo - Janod +3jr

  Associatiespel - Wagonimo - Janod +3jr Merk: Janod Met het associatiespel Wagonimo leren peuters kleuren en dieren kennen door het maken van een trein met 5 wagons. Vervolledig de trein door de juiste kaarten en kleuren met elkaar te combineren. De winnaar van dit gezelschapsspel is diege..
  Associatiespel - Wagonimo - Jano...
  €7,50 incl btw
 • Behendigheidsspel - Acrobat - Janod +5jr

  Behendigheidsspel - Acrobat - Janod +5jr

  Behendigheidsspel - Acrobat - Janod +5jr Merk: Janod Dit behendigheidsspel Acrobat is een spannend gezelschapsspel! Werp de dobbelstenen en plaats je acrobaten zo strategisch mogelijk op de juiste kleur, om de hoogste toren te maken. De speler die als eerste de toren doet omvallen verlies..
  Behendigheidsspel - Acrobat - Ja...
  €26,50 incl btw

De waardering van www.littlethingz.be bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 2364 reviews.

Nieuwsbrief
Schrijf je in en krijg 10% korting op je eerste aankoop!

* E-mail adres: