Gezelschapsspellen kinderen

Een leuk bordspel of gezelschapsspel voor kinderen vanaf 2, 3, 4 of 5 jaar koop je online, bij Little Thingz. Ruim assortiment gezelschapsspellen voor kinderen.

Uren vliegen voorbij wanneer je gezellig samen zit te spelen met je kinderen. Met een bordspel, memory spel of ander gezelschapsspel voor kinderen uit het online aanbod van Little Thingz zorg je voor vele uren speelplezier. We bieden steeds een zeer ruim assortiment leuke gezelschapsspellen aan voor kinderen van alle leeftijden. In onze overzichtelijke webshop koop je dan ook zonder probleem een superleuk bordspel, memory spel of ander gezelschapsspel voor kinderen vanaf 2, 3, 4 of 5 jaar.

Een gezelschapsspel uit het online aanbod van Little Thingz is niet enkel leuk, maar het helpt ook bij de ontwikkeling van je kind. Waar wacht je nog op? Bestel snel je favoriete gezelschapsspel?

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Associatiespel - Mistigri - zwarte pieten spel - Janod +4jr

  Associatiespel - Mistigri - zwarte pieten spel - Janod +4jr

  Associatiespel - Mistigri - zwarte pieten spel - Janod +4jr Merk: Janod Het associatiespel Mistigri is een klassiek zwarte pieten spel in een andere look. Het doel van dit gezelschapsspel is om 16 paren te maken door families van dieren samen te brengen. Maar let op! Diegene die met de zw..
  Associatiespel - Mistigri - zwar...
  €7,50 incl btw
 • Associatiespel - Wagonimo - Janod +3jr

  Associatiespel - Wagonimo - Janod +3jr

  Associatiespel - Wagonimo - Janod +3jr Merk: Janod Met het associatiespel Wagonimo leren peuters kleuren en dieren kennen door het maken van een trein met 5 wagons. Vervolledig de trein door de juiste kaarten en kleuren met elkaar te combineren. De winnaar van dit gezelschapsspel is diege..
  Associatiespel - Wagonimo - Jano...
  €7,50 incl btw
 • Behendigheidsspel - Acrobat - Janod +5jr

  Behendigheidsspel - Acrobat - Janod +5jr

  Behendigheidsspel - Acrobat - Janod +5jr Merk: Janod Dit behendigheidsspel Acrobat is een spannend gezelschapsspel! Werp de dobbelstenen en plaats je acrobaten zo strategisch mogelijk op de juiste kleur, om de hoogste toren te maken. De speler die als eerste de toren doet omvallen verlies..
  Behendigheidsspel - Acrobat - Ja...
  €26,50 incl btw
 • Blikgooien - bosdieren - Janod +3jr

  Blikgooien - bosdieren - Janod +3jr

  Blikgooien - bosdieren - Janod +3jr Merk: Janod Blikgooien is gewoon super leuk! Vanaf nu speel je dit leuke spel met bosdieren print gewoon thuis in de woonkamer of tijdens een feestje. Bij blikgooien stapel je de 6 blikken op elkaar en probeer je met de 2 zachte ballen zo veel mogelijk ..
  Blikgooien - bosdieren - Janod +...
  €13,95 incl btw
 • Bouwspel - Dier op dier - Haba +4jr

  Bouwspel - Dier op dier - Haba +4jr

  Bouwspel - Dier op dier - Haba +4jr Merk: Haba Bouwspel Dier op dier is een leuk behendigheidsspel. Wie stapelt de dieren het hoogste zonder de dierenpiramide te laten wankelen? De dieren willen hun kunstje vertonen – de grote piramide! Nu moet er voorzichtig en behendig te werk wor..
  Bouwspel - Dier op dier - Haba +...
  €19,95 incl btw
 • Bouwspel - Dier op dier - Klein maar dapper - Haba +5jr

  Bouwspel - Dier op dier - Klein maar dapper - Haba +5jr

  Bouwspel - Dier op dier - Klein maar dapper - Haba +5jr Merk: Haba Bouwspel Dier op dier: Klein maar dapper is een leuk stapelspel vol spanning. Stapel alle dieren op elkaar, maar pas op laat de piramide niet wankelen! Wie is de winnaar van dit leuke behendigheidsspel? O, o, deze dierenpi..
  Bouwspel - Dier op dier - Klein ...
  €6,50 incl btw
 • Bouwspel - Rhino Hero - Haba +5jr

  Bouwspel - Rhino Hero - Haba +5jr

  Bouwspel - Rhino Hero - Haba +5jr  Merk: Haba Met dit bouwpsel Rhino Hero, bouw je een 3D-kaartenflatgebouw. Maar staat het wel stevig genoeg voor Rhino Hero? Een leuk behendigheidsspel met veel stapelplezier voor het hele gezin. Jaaa!!! Rhino Hero is weer op weg. De beestachtige sup..
  Bouwspel - Rhino Hero - Haba +5j...
  €9,95 incl btw
 • Dansspel - Prima ballerina - Haba +8jr

  Dansspel - Prima ballerina - Haba +8jr

  Dansspel - Prima ballerina - Haba +8jr Merk: Haba Dansspel Prima ballerina is een leuk bewegingsspel waarbij je kaartjes gebruikt met verschillende dansposities. Elke voorstelling van een ballerina bestaat uit 2 kaartjes (boven- en onderlichaam). Elke speler danst alle voorgaande dansposi..
  Dansspel - Prima ballerina - Hab...
  €6,50 incl btw
 • Djeco - bordspel - rekenspel - Eduludo - Additions - 4-8 jr

  Djeco - bordspel - rekenspel - Eduludo - Additions - 4-8 jr

  Bordspel - rekenspel - Eduludo - Additions - Djeco - 4-8 jr Merk: Djeco Djeco Eduludo Additions bordspel is een leuk rekenspel voor kinderen van 4 tot en met 8 jaar. Plaats 2 eenden in de vijver en voeg er 4 kikkers aan toe. Hoeveel dieren tel je nu in de vijver? Draai je spelkaart om en ..
  Bordspel - rekenspel - Eduludo -...
  €12,95 incl btw
 • Djeco - domino - Géant - vrienden - puzzel +3jr

  Djeco - domino - Géant - vrienden - puzzel +3jr

  Domino - Géant - vrienden - puzzel - Djeco +3jr Merk: Djeco Deze Djeco domino Géant vrienden is een leuk gezelschapsspel en puzzel met extra grote Dominokaarten, leuk voor het hele gezin. Domino is een klassiek gezelschapsspel waarbij je de bijpassende, aansluitende of opeen..
  Domino - Géant - vrienden...
  €12,50 incl btw
 • Djeco - gezelschapsspel - kaartspel - Little Action +2.5 jr

  Djeco - gezelschapsspel - kaartspel - Little Action +2.5 jr

  Gezelschapsspel - kaartspel - Little Action - Djeco +2.5 jr Merk: Djeco Djeco gezelschapsspel Little Action is een kaartspel vol uitdagingen voor de allerkleinsten. Speel de verschillende gezelschapsspelletjes, een piramide bouwen, kegelen, diertjes gooien en draaien en verdien medailles...
  Gezelschapsspel - kaartspel - Li...
  €17,60 incl btw
 • Djeco - gezelschapsspel Little Association +2.5 jr

  Djeco - gezelschapsspel Little Association +2.5 jr

  Gezelschapsspel Little Association - Djeco +2.5 jr Merk: Djeco Djeco gezelschapsspel Little Association is een plezierig observatie- en snelheidsspel voor de allerkleinsten. Het doel van dit gezelschapsspel is om de juiste connecties te leggen. Welk diertje woont waar en waar hoort de wor..
  Gezelschapsspel Little Associati...
  €14,95 incl btw
 • Djeco - gezelschapsspel Little Observation +2.5 jr

  Djeco - gezelschapsspel Little Observation +2.5 jr

  Gezelschapsspel Little Observation - Djeco +2.5 jr Merk: Djeco Djeco gezelschapsspel Little Obeservation is een plezierig observatie- en snelheidsspel voor de allerkleinsten. Het doel van dit gezelschapsspel: 9 vlinders fladderen vrolijk door de tuin, wie is het snelste om de juiste vlind..
  Gezelschapsspel Little Observati...
  €18,50 incl btw
 • Djeco - hamerspel - ballenspel - Tapatou

  Djeco - hamerspel - ballenspel - Tapatou

  Hamerspel - ballenspel - Tapatou - Djeco Merk: Djeco Dit Djeco hamerspel is een plezierig ballenspel. Bij dit hamerspel legt Tapatou de kip graag een ei, of liever een houten bal. Het hamerspel werkt net als hamertje tik, leg de ballen in de gaten, klop met de hamer op de ballen en ze kom..
  Hamerspel - ballenspel - Tapatou...
  €24,95 incl btw
 • Djeco - kaartspel - speelkaarten - Classic 52 - 6-99 jr

  Djeco - kaartspel - speelkaarten - Classic 52 - 6-99 jr

  Kaartspel - speelkaarten - Classic 52 - Djeco - 6-99 jr Merk: Djeco Dit Djeco kaarspel Classic 52 bevat 52 klassieke speelkaarten, prachtig geïllustreerd. Met deze speelkaarten speel je de leukste kaartspelen zoals hartenjagen, patience en bridgen. Het kaartspel is verpakt in een ste..
  Kaartspel - speelkaarten - Class...
  €7,50 incl btw
 • Djeco - Lotto der dieren +2 jr

  Djeco - Lotto der dieren +2 jr

  Lotto der dieren - Djeco +2 jr Merk: Djeco Speel Djeco Lotto der dieren. Dit leuke gezelschapsspel speel je met familie en vrienden. Is jouw Lotto kaart als eerste compleet, dan ben jij de winnaar. Een eenvoudig, maar super leuk gezelschapsspel. Kinderen leren aan de hand van deze Lotto d..
  Lotto der dieren - Djeco +2 jr ...
  €10,50 incl btw
 • Djeco - Lotto van het huis +2 jr

  Djeco - Lotto van het huis +2 jr

  Lotto van het huis - Djeco +2 jr Merk: Djeco Speel Djeco Lotto van het huis. Dit leuke gezelschapsspel speel je met familie en vrienden. Is jouw Lotto kaart als eerste compleet, dan ben jij de winnaar. Een eenvoudig, maar super leuk gezelschapsspel. Kinderen leren aan de hand van deze Lot..
  Lotto van het huis - Djeco +2 jr...
  €10,50 incl btw
 • Djeco - magnetisch visspel - eendjes - Fishing Duck

  Djeco - magnetisch visspel - eendjes - Fishing Duck

  Magnetisch visspel - eendjes - Fishing Duck - Djeco Merk: Djeco Djeco magnetisch visspel Fishing Duck is een vrolijk houten visspel met 12 kleurrijke eendjes en 2 houten hengels. Dit prachtige visspel is een echt behendigheidsspel waarbij kinderen hun vaardigheden oefe..
  Magnetisch visspel - eendjes - F...
  €14,95 incl btw
 • Djeco - magnetisch visspel - Fishing Shark

  Djeco - magnetisch visspel - Fishing Shark

  Magnetisch visspel - Fishing Shark - Djeco Merk: Djeco Djeco magnetisch visspel Fishing Shark is een leuk houten visspel met 12 kleurrijke haaien en onderzeeërs en 2 houten hengels. Dit prachtige visspel is een echt behendigheidsspel waarbij kinderen hun vaardighe..
  Magnetisch visspel - Fishing Sha...
  €14,95 incl btw
 • Djeco - memory - kaartspel Folanimos +4 jr

  Djeco - memory - kaartspel Folanimos +4 jr

  Memory - kaarstpel Folanimos - Djeco +4 jr Merk: Djeco Djeco memory kaartspel Folanimos is een plezierig gezelschapsspel voor het hele gezin. Met dit kleurrijke kaartspel oefenen kinderen hun waarneming en snelheid. Het gezelschapsspel vraagt dan ook de opperste concentratie. Doel van dez..
  Memory - kaarstpel Folanimos - D...
  €10,95 incl btw
 • Djeco - Octo domino - bosdieren +2jr

  Djeco - Octo domino - bosdieren +2jr

  Domino Octo - bosdieren - Djeco +2jr Merk: Djeco Deze Djeco Octo domino bosdieren is een super plezierig gezelschapsspel voor het hele gezin. Domino is een klassiek gezelschapsspel waarbij je de bijpassende, aansluitende of opeenvolgende plaatjes zoekt en laat aansluiten. Dit pr..
  Domino Octo - bosdieren - Djeco ...
  €16,99 incl btw
 • Djeco - Octo Memo - Memory - wilde dieren +2jr

  Djeco - Octo Memo - Memory - wilde dieren +2jr

  Memory - Octo Memo - wilde dieren - Djeco +2jr Merk: Djeco Deze Djeco Octo Memo memory met wilde dieren is het ideale gezelschapsspel om met het hele gezin te spelen. Dit memory spel heeft 32 kleurrijk geïllustreerde memory fiches. Onthoud jij bij deze memory waar jouw favoriete..
  Memory - Octo Memo - wilde diere...
  €16,99 incl btw
 • Djeco - speelgoed dier met geluid - kat Leomeow +18M

  Djeco - speelgoed dier met geluid - kat Leomeow +18M

  Speelgoed dier met geluid - kat Leomeow - Djeco +18M Merk: Djeco Dit grappig Djeco speelgoed dier met geluid, kat Leomeow zegt "miauw" wanneer je haar omdraait. Dit dier is een super leuk speelgoed dier dat met haar grappige ogen, vierkante vorm en gekke geluid de interesse van ..
  Speelgoed dier met geluid - kat ...
  €5,95 incl btw
 • Djeco - speelgoed dier met geluid - koe Jackmoo +18M

  Djeco - speelgoed dier met geluid - koe Jackmoo +18M

  Speelgoed dier met geluid - koe Jackmoo - Djeco +18M Merk: Djeco Dit grappig Djeco speelgoed dier met geluid, koe Jackmoo zegt "meuh" wanneer je haar omdraait. Dit boerderijdier is een super leuk speelgoed dier dat met haar grappige ogen, vierkante vorm en gekke geluid de intere..
  Speelgoed dier met geluid - koe ...
  €5,95 incl btw

De waardering van www.littlethingz.be bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 1962 reviews.